Sukari lipaisu

Täysin rahattomana

Kymmeniätuhansia asiakkaita rahoineen tulevat oletettavasti Venäjältä, mikä on persu kielletty alue, pois lukien punaisen talon työntekijät. Taitaa kiinnostaa Topin vaalituet, kun noin sukaria ollaan.

Yrittäjäilmapiirin parantaminen voidaan aloittaa Jumalniemestä.

08 Lok 2010 1 kommentti

Kirjoittanut juhoeerola
Maamme menestyneimpiin yrittäjiin kuuluva Toivo Sukari on nyt tulossa Jumalniemeen. Tämä on yksinomaan hyvä ja kuntataloutta tervehdyttävä uutinen. Sukarin ansiosta saamme kymmeniä uusia työpaikkoja ja kymmeniätuhansia asiakkaita rahoineen.


Toivo Sukari
Hikipedia
Loikkaa: valikkoon, hakuun

Toivo "Suck" Sukari (s. 1954, Munamäki) on suomalainen liikemies, uimakandidaatti ja kauppatieteiden maisteri. Hän on Ideaparkin perustaja ja suurin omistaja. Lisäksi hän omistaa mm. halpahalliketjuja, porotokan, Raivo Recordsin ja kolme partaa.

Sukari on myös jäsen Kehittyvien Maakuntien Suomi -yhdistyksessä, joka jakaa anonyymisti karkkirahaa mm. Matti Vanhaselle.
Perhe

Sukarin perhe on lestadiolainen, ja hänellä on niin ollen 72 sisarusta. Hänen isänsä oli pien- pirttiviljelijä ja Joulupukki. "Topilla" on haaremi ja jalkavaimo nimeltä Eeva. Vasta hankitussa kuumavesipaljussa tapahtunutta seksuaalista konfliktia välittömästi seuranneen puukkohipan aikana Toivo tekikin uuden suomen ennätyksen 110 metrin aidoissa muttei tehnyt sillä kuitenkaan saman aikaisesti lähtemätöntä vaikutusta ex-vaimoonsa.
[muokkaa] Peruskoulusta silavafarmariuden kautta perinneruokiin

Sukari aloitti yrittäjänä 5-vuotiaana, mutta epäonnistui. Peruskoulusta päästyään hän käveli pankkiin, kompastui kynnykseen, mutta onnistui kuitenkin säilyttämään tasapainonsa ja ottamaan Lainan[1], jonka turvin hän osti sata sikaa ja perusti niillä kotitilalleen ensimmäisen liiketoimintansa, silava- ja pekonipellot.

10-vuotiaana Toivo osti silavafarmista huolimatta lainaksi saaduilla rahoilla rekallisen kurkkurelishiä. Hän levitytti relishin Maskuun 2 000 neliömetrin alalle[2], jonka ympärille kasvoi lokkiongelman vuoksi Turun seudun suurin joutomaa.

Tämän jälkeen kävi kauppaa karjalanpiirakoilla ja hernekeitolla ja näiden ruokien moderneimmilla versioilla. Liike ei kuitenkaan kannattanut.
[muokkaa] Ideapark

Ajatus Ideaparkista syntyi vuonna 2003 tamperelaisen liikennemiehen kanssa. Täysin rahattomana Sukari otti hankkeesta suurimman taloudellisen vastuun - kuka sitä entiselle piirakkapojalle ja relissimiehelle lainaa olisi antanut[3]. Topi käytti projektiin, johon kukaan ei hyvästä syystä uskonut, "omia" rahojaan ensimmäiset pari vuotta. Vasta vähän yli vuosi ennen Ideaparkin suunniteltua avajaispäivää Laina heltyi ja antoi taas Sukarille.

Ensimmäinen Ideapark valmistui Lempäälään 1. joulukuuta 2006. Ideaparkeja on suunniteltu rakennettavaksi myös moneen muuhun paikkaan, kuten Tampereelle, Ylöjärvelle, Nokialle, Kangasalle, Pohjoisnavalle, Saharan autiomaahan ja teille.

Sukari olisi halunnut ilahduttaa myös Vihdin asukkaita pystyttämällä keskelle peltoa uuden Ideaparkin. Valitettavasti valtion virallinen sosiaalidarwinisti Jan Vapaavuori ei kuitenkaan uskonut Sukarin tavoin, että kauppakeskuksen pystyttäminen paikkaan, jonne julkinen liikenne ei yltäisi, olisi niin vihreää, kuin Sukari oli ajatellut[4]. Suckari saattoi onneksi lohduttaa itseään sillä tiedolla, että tunsi muitakin ministereitä[5].

Tulevaisuudessa Ideapark valtaa koko Suomen ja siirtyy sen jälkeen Eurooppaan. Tämän jälkeen Sukari valloittaa, jos ikää riittää, koko maailman.
[muokkaa] Leijonan kita

Sukari oli mukana vuonna 2007 MTV3:n viihdeohjelmassa Leijonan kita, jossa hän oli yksi viidestä liikemiehestä (lue: nousukkaista), jotka tekivät rahaa huijaamalla hyväuskoisia kansalaisia.

Ohjelman ideana oli, että mielestään sijoittamisen arvoisen keksinnön ideoinut kansalainen pyysi viideltä nousukkaalta rahaa/sijoitusta kohteeseensa. Rikkaiden tehtävänä oli haukkua ja nauraa elämäntyötä. Nauru loppui kuitenkin lyhyeen kun Kyösti Kakkosen maha repesi hänen nauraessaan.

Jos idea miellytti, siitä jätettiin sen keksijälle runsaat 1-3 prosenttia osakkeita.
[muokkaa] Puukotus

Toivolla on suomalaisten silmäätekevien keski-iän ylittäneiden miesten tavoin ollut vaikeuksia pitää näppinsä erossa naisista. Käpälöidessään mökillensä tuomaa naista uimaaltaassa nainen raivostui, koska kouriminen ei kuulunut hintaan, ja iski puolustukseksi Sukaria selkään.

Juttu sai ainakin Sukarin itsensä kannalta onnellisen lopun - hän sai naiselta 24.000 euron korvaukset.

2

218

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 15+16

      AK, PF ja AH lähettävät ystävälliset tervetuliaisviestit Sukarille ja hän päättää jättää tulematta. Toivottavasti pitävät turpansa kiinni kerrankin.

    • Anonyymi

      Ja nyt herra Sukarista on tullut nuoriso ja lapsi rakas vittu mikä tekopyhä!🤭 Ei oo omistakaan huolehtinut vaimo hoiti kaiken, Sukkelle ollut vieraat naiset tärkeämpiä .Nyt yrittää vetää kansaa höplästä että muka välittää nuorista ja heidän tulevaisuudestaan????? Ukko ihan feelu hakee tällä itselleen vaan hyvää mainosta vaikka on läpimätä ukko.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      102
      7315
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      36
      2792
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      34
      2366
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      107
      2076
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      16
      1775
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      9
      1545
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1407
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1381
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      35
      1343
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1324
    Aihe