Tässä tietoa TV7:n jouluhysteriaan.

etp

Ihmettelen kuinka suureksi tuo pakanallinen jouluhysteria on vallannut kautta kaikkien uskonnon edustajien keskuudessa ja on niin järkyttävää tuon pakanajuhlan katseleminen etten voi sitä katsoa ja muutoinkin siellä on paljon harhaoppisten lahkolaisten ohjelmia.TV7:stä on tullutkin yhä enenevässä määrin luterilaisuuden äänitorvi ja mainostoimisto.

Joulu - kristittyjen juhla?

Jouluhysteria on peittämässä alleen sikainfluenssahysterian. Todellakin, se on nyt alkanut. Uskonnollinen kansa sanoo juhlivansa sitä Jeesuksen syntymäjuhlan merkeissä, vaikka Herramme ei itse asiassa syntynyt jouluna. Raamattu ei kerro Jeesuksen tarkkaa syntymäajankohtaa. Ehkä juuri tämän vuoksi Jumala halusi jättää sen kertomatta.

Lapset odottavat joulupukkia lahjoineen ja vähän vanhemmat panostavat traditioihin hinnalla millä hyvänsä. Kaikilla on kiire ja stressi tämän perheen ja suvun yhteisen juhlan lähestyessä. Pyhä Nikolaus, santa Claus, Nikolaus tarkoittaa ”kansan valloittajaa”, ja sitä se on menestyksekkäästi tehnytkin. Maailma rakastaa joulua.

Älkää rakastako maailmaa älkääkä sitä, mikä maailmassa on. Jos joku maailmaa rakastaa, niin Isän rakkaus ei ole hänessä. 1. Joh. 2:15

Raamattu ei missään kohdassa kehota meitä viettämään seimenlapsen vuosijuhlaa. Ei tosin sitä kielläkään, mutta onko meillä oikeus luoda itse uskonnollisia rituaaleja ja tehdä niistä traditio? Sen sijaan, että juhlisimme Jeesuksen syntymän vuosijuhlaa, Jeesus itse kehotti meitä muistamaan hänen kuolemaansa ehtoollisella.

Myös upotuskasteessa on vertaus Jeesuksen kuolemaan.

“Vai ettekö tiedä, että me kaikki, jotka olemme kastetut Kristukseen Jeesukseen, olemme hänen KUOLEMAANSA kastetut?” Room. 6:3

“Mutta pois se minusta, että minä muusta kerskaisin kuin meidän Herramme Jeesuksen Kristuksen rististä, jonka kautta maailma on ristiinnaulittu minulle, ja minä maailmalle!” Gal. 6:14

Uudestisyntyneet uskovat eivät ole tutkineet Raamatun kirjoituksia, vaan ovat eksyneet juhlimaan joulua yhdessä jumalatttoman maailman kanssa isien perinnäissääntöjen mukaan.

Ennen joulua juhlaväki sinkoilee monta viikkoa kaupoissa, puunaa ja jynssää kaikki komeron perukatkin puhtaaksi, leipoo, pakastaa, käärii, koristaa. Kiirettä ja pakkoa; näin kuuluu tehdä ja näin on aina tehty. Ironista on, että lämminhenkiseksi ja rakkaudelliseksi juhlaksi mielletty joulu oikeasti eriarvoistaa ihmiset. Toiset saavat kalliita lahjoja ja jotkut eivät saa ensimmäistäkään.

5

525

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • turhuuden turhuus ka

   Sama täällä ei kiinnosta katsoa TV-seiskastakaan näitä jouluhössötyksiä paketteineen, vaihdan heti kanavaa kun näitä ohjelmia tulee.

  • Jope.48.

   käyttöä, tälläiselle miehelle. Matt.21:12. Ja Jeesus meni pyhäkköön; ja hän ajoi ulos kaikki, jotka myivät ja ostivat pyhäkössä ja kaatoi kumoon rahanvaihtajain pöydät ja kyyhkysten myyjäin istuinet.

  • vnvnv

   sinähän saat aivan vapaasti olla juhlimatta yhtään mitään. Kuka sitä päivälleen jeesuksen menoja tietää.
   ja tv7 ei ole luterilaisuuden äänitorvi...

  • trampas

   joulunvietosta ei mielestäsi ole muuta hyötyä kuin yleinen siivous, niin onhan se monille edistystä sekin, että huusholli siivotaan perusteellisesti kaksi kertaa vuodessa, niinkuin jouluna ja juhannuksena siivotaan ja kolutaan nurkatkin puhtaaksi.

   Vaan on siitä joulun vietosta minun mielestäni toki lapsille sekä lapsenmielisille iloa, sillä lahjansa lahjoittava näkee lasten sekä aikuisten kasvoilla ilon ja riemun ja kuulee heidän laulunsa ja naurunsa ainakin sillä hetkosella, kun ei monesti muulloin iloista mieltä näe arjenharmaudessa.

   Jeesustakin saattavat jotkut jumalattomat syntiset kiitellä iloisina edes kerran vuodessa..

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Milloin ajattelit

   Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
   Ikävä
   141
   1775
  2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

   ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
   Ikävä
   113
   1385
  3. Ihastuin sun kaksoisolentoon

   Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
   Ikävä
   169
   1222
  4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

   Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
   Maailman menoa
   88
   1177
  5. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

   tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
   Ikävä
   85
   988
  6. Minä vaan masennun yksinäni

   Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
   Ikävä
   194
   987
  7. Hyvää yötä naiselle.

   Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
   Ikävä
   97
   923
  8. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

   ulkonäöllisesti?
   Ikävä
   39
   839
  9. Nainen voi rakastaa

   Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
   Ikävä
   76
   808
  10. Naantalissa kohahtaa

   Yli 4 vuotta puhelimeen, tietokoneelle murtautumista sekä Whatsapp urkintaa Naantalissa hakkeritiimin jäseniä
   Naantali
   138
   732
  Aihe