Sähköpostia Jaanalta

Ex-opiskelija

10-vuotta sitten jaoin opiskelija solun Jaanan kanssa, kaksi hullua sairaanhoidon opiskelijaa. Opiskelimme, asuimme, juhlimme ja harrastimme yhdessä. Löysimme molemmat sen unelma miehen, olimme toistemme morsiusneitoina, nykyään asumme eri puolilla Suomea. Olemme edelleen parhaat ystävät ja pidämme jatkuvasti yhteyttä puhelimitse noin kerran viikossa ja sähköpostilla lähes päivittäin vaihdamme kuulumisia. Muutama päivä sitten sain Jaanalta sähköpostin jossa hän kertoi muistelleensa vanhoja opiskeluaikojamme.

Heips!
Eiks oo ihmeellistä miten ihmismieli toimii, olin töis kokouksessa ja jostain asiasta sitte vaan putkahti joku ajatus mieleen ja siitä seuras toinen ajatus ja yhtäkkii olinki jo muistelemas meijän opiskeluaikoja. Meni kokous kivasti ku en kuunnellu ollenkaa mitä porukka puhu, toivottavasti en tullu lupautuneeksi mukaan mihinkään surkiaan projektiin tai muuta vastaavaa. En muista mistä ajatus kulku lähti liikkeelle mutta hetken kuluttua olin ihan täysin menneissä ajoissa ja muistelin sitä iltaa ku opiskelija bileiden jälkeen hiiveit ensimmäistä kertaa mun sänkyyn. Muistatko sen yön? Mä ainaki muistan vielä niinku eilisen, tai oikeestaan paremminki.

Heräsin keskellä yötä ku silittelit mun peppua ja suutelit mun niskaa, olin ihan unessa vielä ja luulin oikeesti näkeväni unta. Kun huomasin ettei se ookkaan unta ja käännyin selälleni kysyen että mitä sä teet. Sssshhhh, kuiskasit hiljaa, tää on vaan unta jatka nukkumista sanoit ja suutelit hellästi mun kaulaa. Taisin huokaista että paras uni koskaan ja nostin käteni ylös ja otin kiinni sängyn päädystä. Suutelit kaulaani ihanan hellästi, huulesi ja kielesi vaeltelivat ympäri kaulaani. Sitten hitaasti alaspäin rintojeni välistä vatsalle. Muistan vieläki kuinka mua kutitti ku kuljetit kieltäsi kyljilläni. Hitaasti huulesi liikkuivat alemmas kunnes saavuttivat pikkuhousujeni rajan. Varoen aloit vetämään niitä pois päältäni, kun nostin lantiotani että riisuminen onnistuu helpommin kuulin sun huokaavaan syvään, ehkä olit pelännyt etten suostu tähän.

Heitit pikkarini lattialle, polveani suudellen huulesi aloittivat uuden matkan, hitaasti sisäreittäni pitkin ylemmäksi, sitten toista reittä pitkin alemmaksi. Siirryit suutelemaan alavatsaani ja vyötäröäni. Kuumat huulesi, ihana kielesi tuntuivat niin ihanilta ihollani. Huokailin syvään ja nautein olostani, paras uni koskaan totta vie ajattelin. Kun siirryit uudestaan sisäreidelle en voinut enää pidätellä ihtiäni. Tartuin sua hiuksista kiinni ja painoin päätäsi kohti pimppaani. Kielesi kärki osui peppureiäelleni ja alkoi hitaasti liikkua ylemmäs, lämmin ihana kielesi tuntui taivaalliselle työntyessään häpyhuulteni väliin. Taisin vetää sulta tupon hiuksia irti onnen huumassa, olin ihan taivaassa. Kielesi liikkui hitaasti huulteni välissä ylemmäs ja kun kielesi kärki saavutti klitorikseni saavutin mä orgasmin. Livoit ihanan hitaasti rauhallisesti kielelläsi klitoristani ja mä räjähdin uudestaan ja uudestaan. Kolmannen peräkkäisen orgasmin jälkeen tuntu etten saa enää henkeä ja oli pakko pyytää sua lopettamaan.

Tuntui niin ihanalle kun painoit suudelman suulleni, kiedoit kätesi ympärilleni, toivotit hyvää yötä ja sain nukahtaa syliisi.

Täälä mää vaan vanhoja muistelen, toivottavasti en nolostuttanu tai vaivaannuttanu sua tällä, tuli vaan niin ihanan eläviä muistkuvia menneistä ajoista.

1

14296

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Myös ex-opiskelija

      Ihana tarina, tuli omat opiskelu ajat elävästi mieleen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      57
      3729
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      167
      2327
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2039
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1924
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      402
      1350
    6. 79
      1221
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      136
      1118
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1040
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      1000
    Aihe