Torstaina toinen häädettävistä henkilöistä on

BBfani vuodesta 2005

MARIKA!

Korkeintaan peräkamarin pikkutytöt ja rekkalesbot antaa plusääniä kyseiselle häädettävälle. Ymmärtäkää jo, että lähes kaikki talon 26:sta talon suomalaisesta asukkaasta on halunnut jo kauan tuon Marikan ulos bb-talosta. Kyse ei ole kiusaamisesta vaan yksinkertaisesti siitä, että eivät tule toimeen Marikan kanssa eivätkä pidä hänen tavoistaan. Marikassa ei viehätä mikään. On semmoinen piipittäjä adhd, joka ei kuuntele muiden ohjeita tai pyyntöjä eikä keskity kuuntelemaan/noudattamaan esimerkiksi viikkotehtävissä yhteisiä sovittuja asioita. Eikä näytä ymmärtävän missä on parhaillaan kilpailemassa nimittäin bb:n määräykset ei aina mene yläkertaan asti.

Mikä tekosyyn tekosyy se sellainen on, ettei Niko N taikka Nino voisi/saisi voittaa? Se ei ole mikään peruste, että on tullut aavistuksen myöhemmin 2010-taloon tai on ollut aiemmalla kaudella mukana kisassa. Päinvastoin, sehän olisi oikeudenmukaisempaa mikäli voitto menisi sellaiselle henkilölle, joka on kärsinyt tuplasti kahdella kaudella bb:n pomottamisesta.

Minulle on aivan sama kuka jäljellä olevista voittaa, mutta Marika pihalle vihdoin ja viimein. Ei ansaitse voittoa millään tavoin eikä mikään takaa sitä, että Marika olisi aito oma itsensä talossa. Englanninkielen taito tai empaattisuus eivät ole riittävä voitonmääre. Tyhmä hän ei ole, osaa varmasti vetää showta kalastaakseen ääniä ja vetää höplästä. Moni muu käyttäisi voittorahat paljon hyödyllisemmin ja asiallisemmin kuin Marika bling blingiin ja vaaleanpunaisiin vaatteisiin. Harmi, kun hyviä voittajakandidaatteja on äänestetty jo ulos talosta :( Kokonaisuus ratkaisee joten Marika kotiin kehittymään ilman rahoja.

9

316

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Suvaitseva BB-fani

      Kannattaisi ottaa rauhoittavaa lääkettä ja hankkia oma elämä. Mikä sinä olet mikään luokittelemaan Marikaa tai muita asukkaita äänestäviä henkilöitä. Kirjoituksesi perusteella edustat itse juuri näitä henklöitä, joita tekstissäsi mollaat. Mitäs sitten ovat äänestäjät, jotka antavat ääniä biseksuaali Nikolle, homo Ninolle, Bi-Petrille jne?

      Marikalle

      • Hanki elämä

        Mitä mieltä olet Nino ja Petrin jatkuvasta naukmisesta. Tämä kaksikkö on talossa 95% äänessä mutta se ei sinua häiritse?


      • 8
        Hanki elämä kirjoitti:

        Mitä mieltä olet Nino ja Petrin jatkuvasta naukmisesta. Tämä kaksikkö on talossa 95% äänessä mutta se ei sinua häiritse?

        piipittäjä ja kimittäjä. etkö katsonut kun eetu matki sitä, samanlainen ääni (nauroin makeesti), ja puheesta ei saa mitään selvää, marikan siis.


      • BBfani vuodesta 2005
        Hanki elämä kirjoitti:

        Mitä mieltä olet Nino ja Petrin jatkuvasta naukmisesta. Tämä kaksikkö on talossa 95% äänessä mutta se ei sinua häiritse?

        Se "naukminen?" on sitä viihdearvoa kansalle ja täyttä leikkiä jätkiltä, toisin kuin "piipittäjän" kokonaisuus, joka oli tässä arvosteltavana


      • BBfani vuodesta 2005

        Osuin arkaan paikkaasi :D Kumpaankohan lahkoon kuulut...


    • Epi voittoon!

      "Ymmärtäkää jo, että lähes kaikki talon 26:sta talon suomalaisesta asukkaasta on halunnut jo kauan tuon Marikan ulos bb-talosta."

      Tuoko kertoo sen, että Marika olisi häädettävä? Se, että talon asukkaatkin olisivat halunneet Mardiksen ulos?

      Eehheeii.. kyllä Suomen kansa tietää paremmin kuin 26 bb-talon asukasta, kenelle voitto kuuluu.
      Jokainen talon asukas haluaa voiton itselleen,eikä kenellekään muulle asukkaalle. Sehän on idea koko bbtalossa asumisessa.

      Olen samaa mieltä siitä, että voitto ei välttämättä kuulu sellaiselle, joka on olut talossa alusta asti.
      Toivonkin, että Eetu voittaisi. Hän on sympaatiine, tulee toimeen kaikkien kanssa, ei haasta riitaa. Hän on luonnollinen ja symppis :)

      • .

        kaikki joukolla antamaan miinusta Marikalle, niin kyllä se tippuu. Se kun pitää iteään niin varmana. Jännä nähdä, miten sen suu loksahtaa auki, kun kuulee nimensä.


      • Bisset ei voittoon
        . kirjoitti:

        kaikki joukolla antamaan miinusta Marikalle, niin kyllä se tippuu. Se kun pitää iteään niin varmana. Jännä nähdä, miten sen suu loksahtaa auki, kun kuulee nimensä.

        "Se kun pitää iteään niin varmana. Jännä nähdä, miten sen suu loksahtaa auki, kun kuulee nimensä." Jos olet yhtään seurannut bb 2010:stä niin kyllä tämä kuvaus sopii vain ja ainoastaan BB-Saulin tyttöystävään BI-Nikoon. Ja onhan tuotantokin varmasti luvannut Nikolle voiton. Äänestämisellä ei ole mitää merkitystä


    • hanskaanvetäjä

      Ei rekkalesbot Marikaa fanita. Väärä tyyli. Ne aikoinaan fanitti Miiaa. Tyyleissä on eroa. Pitäisi sinunkin nyt jotain tietää näistä jaotuksista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4449
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1744
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      25
      1411
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1288
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1217
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe