Torstaina toinen häädettävistä henkilöistä on

BBfani vuodesta 2005

MARIKA!

Korkeintaan peräkamarin pikkutytöt ja rekkalesbot antaa plusääniä kyseiselle häädettävälle. Ymmärtäkää jo, että lähes kaikki talon 26:sta talon suomalaisesta asukkaasta on halunnut jo kauan tuon Marikan ulos bb-talosta. Kyse ei ole kiusaamisesta vaan yksinkertaisesti siitä, että eivät tule toimeen Marikan kanssa eivätkä pidä hänen tavoistaan. Marikassa ei viehätä mikään. On semmoinen piipittäjä adhd, joka ei kuuntele muiden ohjeita tai pyyntöjä eikä keskity kuuntelemaan/noudattamaan esimerkiksi viikkotehtävissä yhteisiä sovittuja asioita. Eikä näytä ymmärtävän missä on parhaillaan kilpailemassa nimittäin bb:n määräykset ei aina mene yläkertaan asti.

Mikä tekosyyn tekosyy se sellainen on, ettei Niko N taikka Nino voisi/saisi voittaa? Se ei ole mikään peruste, että on tullut aavistuksen myöhemmin 2010-taloon tai on ollut aiemmalla kaudella mukana kisassa. Päinvastoin, sehän olisi oikeudenmukaisempaa mikäli voitto menisi sellaiselle henkilölle, joka on kärsinyt tuplasti kahdella kaudella bb:n pomottamisesta.

Minulle on aivan sama kuka jäljellä olevista voittaa, mutta Marika pihalle vihdoin ja viimein. Ei ansaitse voittoa millään tavoin eikä mikään takaa sitä, että Marika olisi aito oma itsensä talossa. Englanninkielen taito tai empaattisuus eivät ole riittävä voitonmääre. Tyhmä hän ei ole, osaa varmasti vetää showta kalastaakseen ääniä ja vetää höplästä. Moni muu käyttäisi voittorahat paljon hyödyllisemmin ja asiallisemmin kuin Marika bling blingiin ja vaaleanpunaisiin vaatteisiin. Harmi, kun hyviä voittajakandidaatteja on äänestetty jo ulos talosta :( Kokonaisuus ratkaisee joten Marika kotiin kehittymään ilman rahoja.

9

337

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Suvaitseva BB-fani

   Kannattaisi ottaa rauhoittavaa lääkettä ja hankkia oma elämä. Mikä sinä olet mikään luokittelemaan Marikaa tai muita asukkaita äänestäviä henkilöitä. Kirjoituksesi perusteella edustat itse juuri näitä henklöitä, joita tekstissäsi mollaat. Mitäs sitten ovat äänestäjät, jotka antavat ääniä biseksuaali Nikolle, homo Ninolle, Bi-Petrille jne?

   Marikalle

   • Hanki elämä

    Mitä mieltä olet Nino ja Petrin jatkuvasta naukmisesta. Tämä kaksikkö on talossa 95% äänessä mutta se ei sinua häiritse?


   • 8
    Hanki elämä kirjoitti:

    Mitä mieltä olet Nino ja Petrin jatkuvasta naukmisesta. Tämä kaksikkö on talossa 95% äänessä mutta se ei sinua häiritse?

    piipittäjä ja kimittäjä. etkö katsonut kun eetu matki sitä, samanlainen ääni (nauroin makeesti), ja puheesta ei saa mitään selvää, marikan siis.


   • BBfani vuodesta 2005
    Hanki elämä kirjoitti:

    Mitä mieltä olet Nino ja Petrin jatkuvasta naukmisesta. Tämä kaksikkö on talossa 95% äänessä mutta se ei sinua häiritse?

    Se "naukminen?" on sitä viihdearvoa kansalle ja täyttä leikkiä jätkiltä, toisin kuin "piipittäjän" kokonaisuus, joka oli tässä arvosteltavana


   • BBfani vuodesta 2005

    Osuin arkaan paikkaasi :D Kumpaankohan lahkoon kuulut...


  • Epi voittoon!

   "Ymmärtäkää jo, että lähes kaikki talon 26:sta talon suomalaisesta asukkaasta on halunnut jo kauan tuon Marikan ulos bb-talosta."

   Tuoko kertoo sen, että Marika olisi häädettävä? Se, että talon asukkaatkin olisivat halunneet Mardiksen ulos?

   Eehheeii.. kyllä Suomen kansa tietää paremmin kuin 26 bb-talon asukasta, kenelle voitto kuuluu.
   Jokainen talon asukas haluaa voiton itselleen,eikä kenellekään muulle asukkaalle. Sehän on idea koko bbtalossa asumisessa.

   Olen samaa mieltä siitä, että voitto ei välttämättä kuulu sellaiselle, joka on olut talossa alusta asti.
   Toivonkin, että Eetu voittaisi. Hän on sympaatiine, tulee toimeen kaikkien kanssa, ei haasta riitaa. Hän on luonnollinen ja symppis :)

   • .

    kaikki joukolla antamaan miinusta Marikalle, niin kyllä se tippuu. Se kun pitää iteään niin varmana. Jännä nähdä, miten sen suu loksahtaa auki, kun kuulee nimensä.


   • Bisset ei voittoon
    . kirjoitti:

    kaikki joukolla antamaan miinusta Marikalle, niin kyllä se tippuu. Se kun pitää iteään niin varmana. Jännä nähdä, miten sen suu loksahtaa auki, kun kuulee nimensä.

    "Se kun pitää iteään niin varmana. Jännä nähdä, miten sen suu loksahtaa auki, kun kuulee nimensä." Jos olet yhtään seurannut bb 2010:stä niin kyllä tämä kuvaus sopii vain ja ainoastaan BB-Saulin tyttöystävään BI-Nikoon. Ja onhan tuotantokin varmasti luvannut Nikolle voiton. Äänestämisellä ei ole mitää merkitystä


  • hanskaanvetäjä

   Ei rekkalesbot Marikaa fanita. Väärä tyyli. Ne aikoinaan fanitti Miiaa. Tyyleissä on eroa. Pitäisi sinunkin nyt jotain tietää näistä jaotuksista.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maailman suurin sanomalehti: Sanna Marin on coolein poliitikko

   Sanna saa taas ylistystä maailmalla. Ja mikäs siinä, onhan hän ylivoimaisesti paras pääministeri Suomen historiassa. https://www.iltalehti.fi/ulkomaa
   Maailman menoa
   608
   4173
  2. Sanna Marinin UUSI sähellysvideo julki. Iljettävää ja kuvottavaa katseltavaa

   En olisi uskonut että näen maamme pääministeristä näin puistattavan videon. Jos jäljellä oli vielä ripaus arvovaltaa ja kunnioitusta pääministeriä koh
   Maailman menoa
   606
   3781
  3. Mihin aikaan tulee Marinin eroilmoitus huomenna?

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/cc979c9c-c331-42f5-afe6-d30bdb869e3a Yksityiset pikku bileet, taustalla kuuluu: v*ttu tästä tulee hyvä olo. Jau
   Maailman menoa
   207
   2669
  4. Petteri Orpo väläyttää leikkauksia: 'Me joudumme säästöihin ja sopeutukseen'

   Jätti-inflaatio sähkö, polttoaineet, ruoka ym. kallistuu hurjasti ja Petterin kokoomus haluaa leikata, ja kokoomuksen tuntien leikkauksien painotus ni
   Maailman menoa
   251
   2114
  5. Sanna Marin juhlii humalassa haarat levällään

   Kuvat tulivat vihdoin julki. Melkoinen pienen lapsen äiti.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   225
   1673
  6. Parveketupakointi

   Tupakoija on itsekäs ja piittaamaton muista asukkaista, parvekkeella tupakoijan savu kulkeutuu useisiin lähistöllä oleviin asuntoihin. Ei ole mukavaa
   Maailman menoa
   185
   1642
  7. Kerrotko mies mikä minussa on vikana?

   Kun, et kerran lähesty?
   Ikävä
   207
   1420
  8. Mulla on ikävä sua

   Se on paisunut ihan valtavaksi ja täyttää mun koko pään. Naiselle
   Ikävä
   47
   1179
  Aihe