Mistä tietää onko näkijän kykyä?

Sokea näkijäkö?

Kävin joskus 90-luvun alussa kirologilla (kädestäennustaja) ja hänen ennusteensa on mennyt melko tarkasti. Hän sanoi, että minulla olisi paljon tuonpuoleisia kykyjä ja tarkoitti ennustamista. Samoin noihin aikoihin kävin Thaimaassa ja siellä kävin näkijällä. Hänkin sanoi, että kehitä visiotasi. Kerro ihmisille mitä näät. Nyt vuosi sitten teetin vuosianalyysin ennustajalla suhdesotkujen takia ja siinäkin hän sanoi alussa persoonastani, että olen syvällinen ja tunnen asioita. Hän kehoitti kehittämään sillä saralla itseäni.

Noh, en tänä päivänäkään koe näkeväni mitään ihmeellistä. Joskus harvoin tulee tunteita pintaan, mitkä sitten järkevästi asetan normaalien sattumien piikkiin. Esim. ystäväni häissä ajattelin aamenen kohdalla kirkossa, että tuo pari ei kauaa ole yhdessä. Soimasin vielä jälkikäteen, että olempa minä pahansuopainen sisältä. Pariskunta erosi 2v. jälkeen. Samoin, kerran näin keltatakkisen naisen menevän bussiin ja ajattelin, että näent tuon vielä ihan pian. Seuraavana päivänä hän tuli mustassa takissa vastaan ihan sattumalta ja katsoi, minua, kuin olisi ennenkin minut nähnyt. Unia nään usein ja sen olen huomannut, etä lumi unessa tarkoittaa, että jokin tapahtuu hyvin pian. Lika, muta ja saaste taas jotain hyvää. Useimmiten aineellista. Mutta pidän näitäkin sattumina.

Olen pohtinut nyt, että mitäs jos olisikin selvänäkökyky, mutta se uinuu jossain. Miten te ennustajat olette huomanneet omaavanne kyvyn? Miten selvänäkökykyä voi kehittää, jos sellaista on? Itsestäni en koskaan näe unia tai saa mitään tunteita. Kaikki vähäiset fiilikset kohdistuvat vanhoihin ystäviin tai sitten täysin tuntemattomiin ihmisiin.

Sitten tapasin tässä hiljan vanhan ihastukseni vuodelta 94. Hän on avoliitossa naisen kanssa jolla entisestä suhteesta on 2 lasta. Omia lapsia hänellä ei ole. Olemme jonkin verran olleet yhteydessä ja aina kun näen hänet, tavataan tai ollaan puhelimessa niin hänestä tulee yksinäisen ihmisen tunne. Ei mikään kuva silmissä, mutta tunne, että tuo on todellisuudessa yksinäinen ja apea jostakin. Ihan, kuin jotain ikävää olisi tapahtunut vuosien varrella. Olisi kiva tietää mikä hänen tausta oikeasti on. Keskustelut ovat kuitenkin pinnallisia ja hän on aina hymyileväinen ja iloinen, sekä kertoo hauskasti asioita. Hänen käyttäytymisen ja minun fiilisten välillä on ristiriitaa ja tekee monesti mieli kysyä mikä häntä vaivaa.

Ja tätäkin kirjoittaessa tulee koko ajan tunne pitkätukkaisesta naisesta, joka on turhautunut/ylimielinen. Ei se kuvana näy missään, mutta tulee mieleen esim. näyttelijä Katja Kukkolana.

5

5227

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • wwwäiski

      On todella helppo testata osaatko ennustaa.

      Laita kynttilöitä palamaan ja sammuta sähkövalot. Asetu mukavasti sohvalle ja rentoudu. Pyri tyhjentämään mielesi kaikesta hälinästä ja arkimurheista. Hengitä syvään ja rauhallisesti ja anna sitten ajatuksen vähitellen antaa lentää vapaana. Kun tunnet että olet valmis, ota kynä ja paperia käteesi. Ajattele seuraavaa lauantai-iltaa ja illan lottoarvontaa. Pikkuhiljaa anna alitajuntasi tuoda sinulle esiin lukuja. Kirjoita seitsemän numeroa paperille.

      Jos nuo kirjoittamasi numerot ovat sitten samat kuin seuraavan lauantain lottoarvonnan numerot niin onneksi olkoon, osaat ennustaa. Jos taas homma ei toimi mutta edelleen koet "yliluonnollisia tuntemuksia", olet luultavasti vain tulossa hulluksi.

      • Kiitos yksityiskohtaisista ohjeista, kokeilenkin tätä heti jo tällä viikolla. Tulen sitten raportoimaan tulokset.


    • jari.45

      Mitä näet mun tulevaisuudessani?

      • Kade

        Ennustajalle ei näytetä rahapelivoittoja (numeroita)


    • egfnhe

      Nuo kehuskelut sinun näkijäntaidoistasi ovat pelkkä huijarien käyttämä tehokeino. Lähes kaikki näkijät kertovat asiakkailleen kuinka heillä on muka jonkinlaisia kykyjä.

      Tällä on kaksi tarkoitusta.

      Ensinnäkin se kehu lisää ystävyyden tunnetta tuota näkijää kohtaan ja ystävällisyyden tunne häntä kohtaan lisää myös luottamustasi häntä kohtaan. Eihän sinua kehuva ihminen voi valehdella! (Mutta, ajatteleppa esimerkiksi autokauppiaita. Sinä et osta kallista käytettyä autoa kauppiaalta jonka naama on norsunvitulla.)

      Ja toiseksi se että se lisää uskomustasi näkökykyä kohtaan koska on hyvin todennäköistä että kun sinulla kehutaan olevan näkijänlahjoja, muistat jonkin yhteensattuman jota olit ajatellut ja joka sitten tapahtui. Tämä yhdessä edellisen kanssa vähentää sinun epäilyksiä näkijää kohtaan.

      Meillä kaikilla on elämässään tuollaisia yhteensattumia, mutta se johtuu pelkästään siitä että me emme muista niitä miljoonia ajatuksia ja mietteitä jotka eivät osuneetkaan oikeaan. Toisinsanoen, me muistamme yleensä pelkät onnistumiset.

      Ellet usko, niin ajattele esimerkiksi jalkapallo-ottelua. Sinä et muista lainkaan kuinka monella pelaajalla pallo kävi jaloissa, mutta muistat helposti hienon maalin.

      Tämä johtuu siitä että pallojen kuljettamiset ja syötöt ovat täysin merkityksettömiä ellei lopputulos ole hyvä, kun taas pelissä kisataan nimenomaan maalien saamisesta. Aivan samalla tavoin ne miljoonat epäonnistuneet "ennustukset" ovat täysin merkityksettömiä, koska tulosta ei tullut. Mutta, vaikka tästä joku väittäisikin vastaan, niin täytyy muistaa että jalkapallopelikin koostuu nimenomaan niistä sadoista syötöistä joita pelissä tehdään ja jotka eivät johda mihinkään. Jalkapallo olisi ohi minuutissa jos peli käsittäisi ainoastaan maaliin johtaneen syötön ja maalipotkun, sekä maalivahdin epäonnistumisen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      41
      2184
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      50
      1714
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      35
      1537
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      42
      1508
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1456
    6. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1450
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      3
      1417
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1351
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      4
      1275
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1243
    Aihe