Autokoulut tre

2kk & 18

Onko kokemuksia tampereen tai lähialueitten autokouluista? tarkotus olis ajaa normi korttia mut noissa hinnoissa on aika paljon eroja... osasta on vähän varoteltu et vaikka hinta on halpa nii ei kannattais mennä kun on muuten paska meiniki.

26

2905

  Vastaukset

  • Easy driver lienee kallein, mutta paras. Kalevan autokoulu on halvimmasta päästä, mutta en suosittele kokemuksesta :D Firman omistaja on todella mukava, mutta muut opettajat ja autot ovat huonoja. Kissanmaan autokoulu on varmaan ihan ok.

   • Olen kavereiden kassa suorittanut ajokortin Kalevassa ja hummat on huitunut ihan jees.


  • Nokialla on halvemmat hinnat kuin Tampereella... jos matka ei oo ongelma. Itse kävin liikennekoulus ja siellä ainaskin oli tosi mukavat opet...

   • Joo ja nokialla oikeesti ainakin pari vuotta takaperin lähes puolet pois hinnoista..


  • Mun mielestä tärkeetä on, että menet käymään siellä autokoulussa, vaikka juuri hintoja kyselemässä. Toimiston siisteys, sisustus, palvelun ystävällisyys kertoo paljon myös koulun muusta toiminnasta. Valitse muutamia autokouluja esim. nettisivujen ja/tai hinnan perusteella, käyminen niissä ei ole liian työlästä. Mua kiinnostaa, minkä autokoulun valitset ja miksi. Voisit laittaa tänne viestin, kun valinta on tehty.

  • hyvä kalusto, rento opetustapa ja rento henkilökunta. sijaitsee pyynikin torin laidalla.
   hinta keskihintainen.

   Laajat nettisivut kannattaa kurkata! :)

   hinta laatusuhde kohalla, lienee tampereen vanhin koulu kans..? inssin hylky luvut on pienet siellä.

  • Onko Tampereen alueen ak-yrittäjät sopineet hintatason keskenään, vai onko hinnoittelussa eroja? Useissa kaupungeissa on sovittu hinnat samalle tasolle.

   • Kouvolassa on ainakin selkeä hintakartelli. Keskustan autokoulujen hinnoittelu on 1900€ toleranssilla 10€.


  • Kissanmaan Autokoulu.Hinta ja laatutaso kohdallaan, laatu todella huippua, siihen nähden olisi saumaa vaikka korottaa hintaa. Kivat ja ammattitaitoiset opettajat.
   Sammon autokoulu. Kuulemma huippulaadukas koulu.
   Autokoulu Ilves, laadukas.

   • Easy Drivers on best!


   • bestis on pop kirjoitti:

    Easy Drivers on best!

    Sory,se olikin Well drivers!


   • Entisenä asiakkaana en allekirjoita tuota Kissanmaata, ihme sähellystä. Konttoristi on ainut, joka toimii moitteetomasti. Tilat alta kaiken arvostelun, päällikko surkee luuseri.


   • Oliko tuo sammon autokoulu nyt sarkasmia? Houkuttaa se hintansa puolesta. Autoa osaankin jo ajaa (oikeasti) nii opetuksella ei niin väliä.


  • Kalevan autokoulua en voi suositella, hommat ei hoidu, aikataulut ajotunneista ei pidä ja itselle tuli paljon turhaa kulkemista, kun tunteja ei ollutkaan. Myöskin osa autokoulun opettajista heittää tytöille kaksimielistä läppää ja saattaa reittä puristamalla kertoa mikä se kaasujalka onkaan:/ Ilveksen autokoulu, jossa kävin sitten kakkos vaiheen oli hyvä:)

   • Joo, ei paljoo omistaja keskity opetukseen. On olevinaan lupsakka muttei sit ajossa muuta tee kun puhuu puhelimeen. Saapahan ajella rauhassa...


  • En suosittele Kalevan autokoulua, teoriatunnit ihme söhellystä kun aikataulut ei pidä ja puhelimessa kerrotaan vääriä aikatauluja jos sinne soittaa.

   Opettaja heittää ihme kaksimielistä läppää tytöille

   • Täälläpä on mielenkiintoista keskustelua, ja arvokasta palautetta koulumme toiminnasta, kiitos siitä.

    Opettaja saattaa ajotunnin aikana puhua puhelimeen ihan tarkoituksellisesti, se toimii hyvänä opetuksellisena häiriötekijänä ja ns. pakottaa oppilaan itsenäiseen toimintaan. Ulkoiset häiriötilanteet ovat nykyään kuitenkin osa autokoulun opetusohjelmaaa. Opettaja on kyllä tapahtumista perillä, vaikka puhelimeen puhuisikin samalla. Jos tämän menetelmän oppilas kokee häiritseväksi, kannattaa asiasta toki opettajalle mainita, jotta tilanne voidaan huomioida jatkoa ajatellen.

    Sama koskee myös muitakin häiritseviä tekijöitä, joku mainitsi kaksimielisen huumorin ja tästäkin olisi hyvä saada palaute suoraan, koska opettajakuntamme koostuu kuitenkin pitkän linjan ammattilaisista, ja huumori on havaittu hyväksi keinoksi poistaa jännitystä opetustilanteessa. Ihmiset ovat kuitenkin erilaisia, niin huumorintajunsa kuin taitojensakin osalta.

    Tervetuloa tutustumaan kouluumme, vaikkapa nettisivujen kautta tai ihan paikan päälle!

    Terveisin,
    Markku Mikkola
    Kalevan Autokoulu
    www.autokoulu.com


  • Easy driver on PASKA autokoulu valehdellaan jatkuvasti esim. Sanotaan että ilmoitrtaan kun voi ajaa ja sitten kun itse soittaa vapaita aikoja on ollut jo viikon ajan mutta ne on buukattu täyteen

   • Joo, kokemuksesta sanon, et Easy Driverin toiminnassa EI kehuttavaa!!


  • iDrive on nokialla paras, olen tamperelainen ja nokia ei paikkana ollenkaan tuttu, mutta helposti pirkanmaan ja ehkä jopa suomen halvin koulu. Pääsin helposti inssin sekä teoriakokeen ykkösellä läpi joten opetuskin on laadukasta ja riittävää. Lisäksi on kiva harjoitteluauto jolla helppo oppia ajamaan.

   http://idrive.fi/

  • Kiitos Kalevan Autokoululle avoimesta palautteesta.
   Olen ajanut kortin omistajan toisessa koulussa Lempäälässä ja toiminta Ok.

  • Hämeen autokoulu, Yksintertaisesti PARAS

   http://hameenautokoulu.fi/henkilokunta/

   Moottoripyöräkortti takataskus viimevuodelta! Pekka on huippuopettaja ja mukavaa sakkia tuntui olevan muukin porukka.

   Hyvä opettaja on ehdottomasti tärkein valintakriteeri. Mitä sellaisella opettajalla tekee jos ei ole aidoisti kiinnostunut toisen oppimisesta

  • Täältä kans vahva suositus Hämeenautokoululle!! Rento ja rätee meininki

  • Halvin ei todellakaan ole paras kun etsit Tren alueelta autokouluja. Menin halvimpaan (Järvikulman autokoulu Tesomalla) ja sen huomasi heti! Hinta/laatu-suhde oli valitettavasti kohdillaan.. :/ Teoriatunnit oli aivan turhia, itse asiaan ei keskitytty, vaan aika käytettiin esimmäkseen turhan toistoon ja ala-arvoisten vitsien kertomiseen. Ajotunnit kiirehdittiin ja opettaja enimmäkseen vaan istui autossa kännykkä kädessä. Jäi sellainen fiilis että mistä ihmeestä tässä oikein maksan !?

   Asiointi opettajien kanssa oli myös erittäin epämukavaa, välilllä ei saanut ketään edes kiinni! Silloin kun sai jonkun kiinni niin sävy oli erittäin epäystävällistä.

   En voi suositella paikkaa missään nimessä kenellekään ! Antaaka rahanne toisille autokouluille

   • Onko kyseisessä autokoulussa kuinka monta ajo-opettajaa? Nuoria vai vanhempia opettajia?


   • Järvikulma on epärehellinen paikka! Säilyttävää kuitit vähintään 2 vuotta!! Karhuavat uudelleen 1,5 vuotta vanhaa korttia!!


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  SEISKA.FI

  • Rättiväsyneenä posket lommolla! Radiotähti Jaajo Linnonmaa veti tupakkaa työpaikkansa edustalla – kuva!
  • Turkulaiskaunottaret Lola Odusoga ja Adriana Gerxhalija laittoivat bilevaihteen päälle – paljastivat mielipiteensä Miss Suomi -semifinalisteista!
  • Totisena poreiden keskellä! Näyttelijäkaunotar Krista Kosonen vietti laatuaikaa yksinään kylpylässä!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Marin: Meillä on kaksi ongelmaa keskusta ja vihreät

   Hallituksella oli tiukka tammikuu, Marin kiteytti jo omilleen: ”Meillä on kaksi ongelmaa: keskusta ja vihreät” https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b
   Maailman menoa
   146
   4481
  2. Sara Siepin "työt" ?

   Sieppi on lomalla noin kolmen viikon välein. Koska hän tekee töitä ? Mitä työtä? Miten voi siis olla koko ajan lomamatkoilla, ja ei mitää las palmas h
   Kotimaiset julkkisjuorut
   80
   1176
  3. 2/3 suomalaisista tyytyväisiä Marinin hallitukseen

   Hallitus etenee hallitusohjelmassaan kuin juna – suomalaiset tykkäävät. https://yle.fi/uutiset/3-11220404
   Maailman menoa
   213
   657