Parisuhdeseksiä ja selibaattia

Nuorinainen26v

Oma seksielämäni alkoi vajaa kymmenen vuotta sitten ensimmäisen poikaystävän myötä. Se ensimmäinen parisuhde kesti useamman vuoden, jolloin seksiä sain säännöllisesti vähintään kerran kuussa (etäsuhteesta huolimatta). Suhteeni lopullisesti päätyttyä ensimmäisen poikaystävän kanssa tapasin muutaman kuukauden päästä miehen, johon ihastuin nopeasti ja jonka kanssa seurustelin pitemmän aikaa. Seksiä en siis ole harrastanut kuin niiden kahden miehen kanssa.

Nyt olen ensimäistä kertaa elämässäni kunnolla sinkkuna, siis en ole etsinyt mahdollista kumppania tai edes suuremmalti toivonutkaan sellaista. Viimeisestä seksikerrasta on jo useampi kuukausi. Vaikka toki olen tyydyttänyt itseäni, olen hiljalleen alkanut huomaamaan, kuinka kaipaan seksiä. Jokseenkin ihanaa ja jokseenkin järkyttävää, koska parisuhteessa kuvittelin, ettei seksi ole niin tärkeää mulle. Yhden yön juttuja tai mitään kevyitä seksivirityksiä en kaipaa.

Omalla tavallani haluaisin niin kovasti oikean parisuhteen, hyvään parisuhteeseen läheisyyttä ja intohimoa. Sydän on kuitenkin täynnä pelkoa ja epäilystä, löytyykö mun kohtuullisen hyvää kumppania koskaan, kun en ole mikään hemaiseva missikandidaatti tai sosiaalinen baariperhonen.

Mietinkin, hellittääkö tämä ikävä toisen ihmisen läheisyyteen ja tämä rakkauden nälkä ajan kanssa tai turtuuko tähän kaipuuseen edes. Miten helpottaa omaa oloaan kuin omalla kädellä, kun kaipaa niin kovasti intohimoisia suudelmia, pitkiä halauksiakin ja niitä merkityksellisiä hyväilyjä, eikä niitä voi itse itselleen tarjoilla?

2

1051

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SELIBAATISSA JA .

      Mihin helkkariin nyky nuori nainen tarvitsee haisevaa,örveltävää ja perässä roikkuvaa "miestä"????. Ei ainakaan suvunjatkamiseen. Pikaisella spermpankilla pistäyminen ajaa saman asian siististi ja paikkoja sotkematta. Myös oman lapsen geenit ja sukupuolen voi valita. Ja mikä parasta saa kasvattaa lapsesta mieleisensä.

      • kummallista ettei

        Sinunkin vanhempasi olisivat saaneet käyttää jotakin ehkäisyä...Vai poikkesiko äitisi siellä pankissa? Jäi sitten ne geenit katsomatta ja tutkimatta. Harmi sinänsä...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1837
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1717
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1323
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1141
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      839
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      795
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      777
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      735
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      717
    Aihe