iKassa perintä

Onko kellään kokemuksia sieltä? montako erää antoivat maksusuunnitelma esimerkiksi riscumin ja ok-moneyn vippeihin? jos lasku esim. 485€..
Ilmoita


28 Vastausta

Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.


Sain perintäkirjeen(jossa siis mukana perintäkulutkin)soitin i-kassaan ja sain sovittua,että lyhennän summaa vähintään sellaisen 50 euroa kuukaudessa.Saatavan kokonaisumma on siis yli 500€
3 VASTAUSTA:
Kiitos vastauksesta !
iKassaaaa kirjoitti:
Kiitos vastauksesta !
Pitäisi myös yrittää.
iKassaaaa kirjoitti:
Kiitos vastauksesta !
tarkemmin sanottuna kk-lyhennys 59 euroa(pienin mahdollinen summa ilmeisesti)
+Lisää kommentti
ikassa on aika kohtuuton paikka raha perässä oleva pulju vaan. Minun alle 10 € korko kulut laittoivat oikeuteen ilman että olisivat ilmottaneet mulle semmosista kuluista. Sanoivat ite vielä puhelimitse et olisi ite pitänyt korot laskea! haah. Maksettavaa jäi sit 250 € alle kympin laskusta.
Ilmoita
No olisit riitauttanut sen asian, ei ole sinun asiasi laskea niitä..
Ilmoita
Sain 12 erään ja pienin summa on 40 euroa
Ilmoita
ei olis auttanut jos oikeuteen olisi mennyt! kävin asiantuntijoitten luona niin olisin hävinyt melko varmasti oikeudessa ja kuluja olisi tullut taas reilusti enemmän!
Ilmoita
Onko kokemuksia?.. Samainen Ikassa on aluneperin lähettänyt perintäkirjeen minulle ( koskien risicum pienlainaa jota en silloiseen eräpäivään saanut maksettua)... Ikassan kautta, maksu siirtyi ulosoton perittäväksi.. .Nyt kuitenkin Ikassa on myynyt? ks. laskun Ok Perinnälle, joka siis perii nyt ulosoton kautta KOKONAISUUDESSAAN laskua... Vaikka olen sitä jo lyhentänyt ulosottoon Ikassan perinnässä olevasta laskusta... 1000 €pamahti lisää maksuja ulosottoon... nyt alkaakin sitten aikamoinen selvittely miten tämän asian kanssa toimitaan...

Hauskinta oli se, että kun risicumilta tästä kyselin, niin he eivät osanneet kertoa, paljonko olen ikassalle maksanut yms... vaikkakin he ovat samaa konsernia?
1 VASTAUS:
Sama laina ei voi olla kahteen kertaan ulosotossa!!! Saatavan ulosottoon laittoa varten perintätoimisto tairvitsee aina yksipuolisentuomion. Käyppä piruuttas hakemassa käriksestä kaikki tuomiot joita nimilläsi on summaarisista asioista.
+Lisää kommentti
Ei ne ikassassa oikeesti tiedä mistään mitään! Mulla lasku meni perintään mutta laskua perinnästä ei ollut tullut. Laskun olin kyllä maksanut jo pois. Mutta koska lasku oli mennyt perinnän järjestelmään niin vaikka maksu näkyi ikassan "rahoitus" puolella niin mulle sanottiin että tulee merkintä ja sitä rataa ja että pitää maksaa maksuvaatimuskulut. Kysyin sitten että missäs lasku on jossa on ne vaatimuskulut. Ei ollut edes lähtenyt vielä.

Sitten sain parin päivän päästä sen kuuluisan maksuvaatimuksen. Siinä luki että jos lasku on maksettu, on lasku aiheeton. Taas soitin ikassaan. Ne sanoi että pitää maksaa koska lasku tullut vaikkakin on jo maksanut laskun...

Sitten sulattelin asiaa parin tunnin ajan ja soitin sinne uudelleen. eri henkilö vastasi. Hänen mielestään ei tietenkään pidä maksaa perintäkuluja koska lasku näkyy maksettuna heidän järjestelmässään vaikkakaan ei näy perinnän puolella.

Sitten kiltisti pyysin, että voisiko joku nyt ihan oikeasti selvittää mitä pitää maksaa vai pitääkö ja soittakoon sitten mulle. Meni neljä päivää ja soitto tuli. Mitään ei pidä enää heille maksaa ja mitään merkintöjä ei tule.

että sellaista. samaa lafkaa on, risicum, ikassa ja ok money.
1 VASTAUS:
Maksusuunnitelman laatimiseksi tarvitsemme ainakin seuraavat tiedot:

Koko nimi ja henkilötunnus
Kuukausittaisen lyhennyserän suuruus (vähintään 40 € / kk / laina)
Haluamanne eräpäivä
Osoite, johon lyhennyseriä koskevat laskut toimitetaan

HUOM!!

- Ensimmäinen suoritus on tehtävä kahden viikon sisällä tästä päivästä

- Lyhennyserän vähimmäissuuruus riippuu aina saatavan suuruudesta. Takaisinmaksuaika korkoineen ja kuluineen ei voi ylittää 10 kuukautta.

- Maksusuunnitelman laatimisesta veloitetaan 30 euroa sekä osasuoritusmaksua 5 euroa jokaiselta maksuerältä

- Viivästyskorot kertyvät normaalisti alkuperäisen luottosopimuksen mukaisesti

Sopimalla maksusuunnitelman ja noudattamalla sitä vältätte haastehakemuksen laatimisesta aiheutuvat lisäkulut sekä tästä mahdollisesti aiheutuvan maksuhäiriömerkinnän.
+Lisää kommentti
iKassa on surkee. Ei kannata olla missään tekemisissä jos vain voi välttää.
Ilmoita
Itselläni on vain positiivisia kokemuksia sieltä. Kaikki asiani olen saanut sovittua ja maksettua
Ilmoita
Mäkin oon ollu tyytyväinen iKassaan. Ovat olleet ymmärtäväisiä mun huonon rahatilanteen suhteen ja asiakaspalvelu on ollut ystävällistä verrattuna muihin puljuihin, missä usein on joku tosi tympeä töissä.
Ilmoita
Ikassa on todella törkeä rahastus. Ensiksi annetaan Risicumin tai OKmoneyn kautta laina maksukyvyttömälle, sitten Ikassa tulee ja tuplaa/triplaa summan ja kerää rahat samoille omistajille.
Ilmoita
Olet ääliö, jos ensin lainataa maksukyvyttömälle, niin miten tämä makskyvytön maksaa kolminkertaisesti takaisin. Sinukaltaisille pässeille pitäisi tehdä oma palsta, ettet häritsisi täällä meitä kunnon ihmisiä, törppö!
Ilmoita
hirveä kiire perintätoimistoilla saaha kaikki kulut laskuun ja sitten ollaan joustavia kun maksellaan sitä laskua
Ilmoita
vittu ikassa mainostaa itseään tässä, ihan varma!
Ilmoita
iKassa on sikamainen rahastuskone. En ole varma noudattavatko edes lakia.
Ilmoita
Minä maksoin ennakkoon loppusumman pois.. tuli maksettua liikaa 106 euroa ja toi firma ei maksanut tuota summaa takas.
Ilmoita
Ei tietenkään. Ikassa = Risicum = OK Money = Ei todellakaan noudata hyvää perintätapaa. Onneksi 16.03 muuttuu toiminta kun uusi perintälaki tulee voimaan kun rotilla ei ole enää oikeutta periä OK Moneyn tai Risicumin saatavia.
1 VASTAUS:
sain iKassasta laskun vaikka en ole velkaa kellekkään.
+Lisää kommentti
kai soitit sinne ja kyselit mikäs lasku tää on?
Ilmoita
Minä sain väärin pysäköinnistä Virossa maksun.Missä se oli tapahtunut siitä ei ollut mainintaa.Liikun paljon virossa auton kanssa;joten ajattelin että kai mä olen sitten
pysäköinyt jossain väärin.Meinasin maksaa.mutta onneksi huomasin että rek.numero oli aivan jotain muuta kuin omani.Soitin sinne ja kerroin tapauksen.Jouduin tekemään kirjallisen reklamation;johon luvattiin vastaus.Tein sen 0912 2013Eipä ole kuulunut mitään.Onko muilla kokemuksia vastaavan laisista jutuista.
ps.onko ikassalla oikeus periä virossa saatuja pysäköintisakkoja.
Ilmoita
Jouston osamaksulasku oli jäänyt maksamatta ja nopeasti tuli kirje iKassalta. Viivästyskorko 29 %, huh huh! Aikamoinen ryöstöfirma tämä iKassa.
Ilmoita
Jousto-luotolla ja iKassalla samat omistajat... :D
Ilmoita
Itse maksoin kaksi perintälaskua i Kassan kautta ja kun maksoin sopimuksen mukaan asiat hoituivat. Viimeiseen erään sain jopa vähän agordia.
20 euroa / kk:ssa. maksoin. Maksaminen kesti vähän yli vuoden.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

iKassa perintä

Onko kellään kokemuksia sieltä? montako erää antoivat maksusuunnitelma esimerkiksi riscumin ja ok-moneyn vippeihin? jos lasku esim. 485€..

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta