Eurooppalaista tutkijavaihtoa

Suomipoika ulkomailla

Tämä tarina on tosi ja se tapahtui muutama vuosi sitten Saksassa...

Työskennellessäni tutkijana suomalaisessa yliopistossa sain mahdollisuuden viettää vuoden saksalaisessa yliopistossa vierailevana tutkijana. Työhöni kuului olennaisena osana matkustelu kansainvälisiin seminaareihin ja muiden saman alan tutkijoiden tapaaminen ympäri Eurooppaa. Eräässä seminaarissa tapasin kauniin portugalilaisen tytön, jonka kanssa tuntui synkkaavan alusta lähtien myös seminaarin ulkopuolella. Koska tyttö edusti paikallista yliopistoa, hän tarjoutui esittelemään minulle paikallisia nähtävyyksiä luentojen ohessa. Valitettavasti emme kuitenkaan ehtineet hirveästi viettää tuolloin aikaa keskenämme seminaarin lyhyyden vuoksi. Viimeisenä päivänä tyttö vei minut kävelylle luonnonkauniiseen puistoon, jonka penkillä pidimme toisiamme kädestä ja suutelimme ensimmäisen kerran. Vähän traagistakin, koska meillä ei ollut tuolloin tietoa, josko enää koskaan kohtaisimme. Tunsin ihastuneeni tuohon kauniiseen ruskeaksi paahtuneeseen tyttöön, hänen hauskalla Englannin aksentillaan kertomiin tarinoihinsa, keskimittaisiin ruskeisiin kiharoihin hiuksiin, tummiin silmiin ja siroon vartaloon…Mutta juuri kuin suhteestamme olisi voinut tulla jotain, jouduin palaamaan Saksaan ja orastava suhteemme jatkui sähköpostin ja puhelimen välityksellä. Tytön lähettämät viestit pursuivat rakkaudentunnustuksia ja kuumia seksuaalissävytteisiä kommentteja, joiden perusteella arvioin kyseessä olevan varsin kuuman pakkauksen.

Minulla oli tuolloin myös suomalainen tyttöystävä, joka muutti pian tuon seminaarin jälkeen luokseni Saksaan ja luonnollisesti ajan myötä tuntui siltä, että nuo kauniina kesäpäivänä koetut hetket muodostaisivat tarinan sinänsä, mutta eivät johtaisi mihinkään konkreettiseen tulevaisuudessa. Toisaalta meillä oli mennyt tyttöystäväni kanssa huonohkosti jo jonkun aikaa, muuten paitsi sängyssä, sillä seksi oli meillä aina luistanut varsin hyvin, mutta sehän ei tietysti ole riittävästi. Huomasinkin usein työpaikalla pysähtyväni miettimään tuota portugalilaista ihastustani ja kuvittelin minkälaista tuon latinokaunottaren kanssa olisi rakastella…Osaltaan kyse taisi olla myös siitä, että en ollut koskaan ollut ulkomaalisen kanssa sängyssä ja ajatus kiehtoi minua kovasti. Elämä tyttöystäväni kanssa koki silloin tällöin vaikeuksia myös yllättävien, kuumien ja tietenkin väärään aikaan tulleiden tekstiviestien muodossa, joita jouduin paniikinomaisesti peittelemään.

Yllätykseni oli suuri, kun muutaman kuukauden hiljaiselon jälkeen kuulin työpaikallani, että tuo samainen tyttö oli tulossa vierailemaan laitoksellemme pariksi viikoksi. Hän kirjoitti minulle myös sähköpostia, jossa hän totesi haluavansa viettää aikaa minun kanssani. Kirjoitin hänelle kauhuissani, että tyttöystäväni on myös samassa kaupungissa samaan aikaan ja että emme tulisi todennäköisesti saamaan tilaisuutta juurikaan yhteisille hetkille. Hän kertoi olevansa pettynyt, mutta ymmärtävänsä asian.

Eräänä päivänä saapuessani työpaikalle minua odotti yllätys: kaukoihastukseni istui työhuoneessani minun työpisteeni viereisen tietokoneen ääressä sähköpostia kirjoittaen. Hän oli paitsi järjestänyt itsensä vierailulle juuri minun työpaikkaani myös tunkenut samaan työhuoneeseen! Hän vilkaisi minua kauniilla ruskeilla silmillään, hymyili ja nousi ylös halaamaan tuttavallisesti (huoneessa oli tuolloin muitakin). Sydämeni hakkasi ainakin tuhatta ja tunsin hyperventiloivani hetkellä millä hyvänsä. En tiennyt ollenkaan, mitä tehdä. Toisaalta olisin halunnut viedä tytön johonkin viereiseen huoneeseen ja suudella tätä intohimoisesti, mutta toisaalta järjen katoavat rippeet päässäni muistuttivat minua tyttöystävästäni ja tilanteen räjähdysherkkyydestä. Päätin aikaa voittaakseni turvautua ”ylityöverukkeeseen” siten, että sanoin tytölle, että minulla on paljon töitä ja että en voi työpäivän jälkeen lähteä hänen kanssaan baariin tai muuallekaan ja että hänen on parasta palata myöhemmin majapaikkaansa.

Muiden työkaverien lähtiessä kotiin istuin tiukasti tietokoneeni ääressä, mutta ihastukseni ei tehnyt elettäkään lähteäkseen majapaikkaansa. Hän istui kanssani samassa huoneessa ja oli tekevinään jotain tietokoneella (niin kuin minäkin). Yhtäkkiä hän nousi ylös tuolistaan, käveli luokseni ja suuteli minua intohimoisesti. Itsekontrollini petti täysin. Nostin hänet työpöydälle istumaan ja vastasin hänen kuumiin suudelmiinsa. Suutelin hänen kaulaansa ja niskaansa ja hyväilin hänen hiuksiansa. Nuuhkin hänen raikkaan tuoksuista tumman sävytteistä ihoaan. Huomasin myös elimeni kovettuneen välittömästi kivikovaksi ja aivan kuin väkisin pyrkivän ulos housuistani. Käteni vaeltelivat hänen selässään ja laskeutuivat hyväilemään hänen sukkahousujen peittämiä sääriään. Työnsin toisen käteni hänen hameensa alle ja hyväilin hänen sääriään ja takapuoltaan. Tyttö hengitti kiihkeästi ja huokaisi äänekkäästi käteni tavoittaessa hänen jalkovälinsä. Hieroin häpykumpua sukkahousujen päältä ja tytön suusta alkoi kuulua pieniä ynähdyksiä. Huomasin sukkahousujenkin päältä hänen kostuneen selvästi ja kiiman tuoksu alkoi tuntua selkeästi huoneessa. Tytön siro käsi hieroi suureksi paisunutta elintäni housujeni päältä ja se tuntui niin hyvältä patoutuneiden paineiden takia, että tunsin voivani laueta jo esileikin aikana.

Yhtäkkiä tyttö lopetti ja kuiskasi, että menisimme erääseen toiseen huoneeseen, joka oli tyhjillään ja sijaitsi hieman syrjemmässä, sillä pelkäsimme jonkun työkaverin tulevan yllättäen takaisin vaikkapa unohtuneita kirjoja hakemaan. Vaihdoimme siis huonetta ja lukitsimme oven perässämme ja jatkoimme kiihkeitä hyväilyjämme. Otin tyttöä takaapäin kiinni, nostin hänen hamettaan ja työnsin käteni sukkahousujen alle hivuttaen pikkuhousuja varovasti syrjään. Tyttö värähti käteni tavoittaessa hänen kosteutensa lähteen. Tunsin sormillani hänen paisuneet häpyhuulensa, raotin niitä hieman ja etsin etusormellani klitoriksen. Ryhdyin hieromaan tuota nappulamaiseksi muuttunutta pistettä pienin liikkein välillä hidastaen, välillä kiihdyttäen. Työnsin keskisormeni hänen sisäänsä ja jatkoin klitoriksen kiusaamista etusormellani Tytön suusta alkoi purkautua yhä kiihkeämpiä ynähdyksiä, hänen vartalonsa jännittyi kaarelle ja hän laukesi lopulta väristen ja huudahtaen. Tämän jälkeen hän suuteli minua raukeasti kuumilla huulillaan. Hetken hengähdettyään tyttö alkoi jälleen hieromaan pingottunutta etumustani ja kysyi viehkeällä äänellään ”Do you want me to kiss you?” Ymmärsin, mitä hän tarkoitti, enkä tietenkään voinut kiihkoissani vastustella. Tyttö ryhtyi avaamaan housujeni nappeja, laski alushousuni nilkkoihini, kumartui eteenpäin ja imaisi kaluni täyteläisten huuliensa väliin. Tunsin olevani seitsemännessä taivaassa. Tyttö piti sirolla kädellään kiinni elimeni varresta ja aloitti rytmikkään suihinoton tuossa syrjäisessä pimeässä huoneessa. Tilanne tuntui jopa absurdilta siinä suhteessa, että en olisi voinut kuvitella kokevani mitään sellaista lähtiessäni tutkijavaihtoon ulkomaille vieraaseen yliopistoon. Kaunis latinotyttö ottamassa minulta suihin yliopiston työhuoneessa. Tyttö kiihdytti tahtiaan ja pyöritteli välillä kieltään terskani ympärillä. En voinut kauaa pidätellä tuon taivaallisen ja taitavan kollegan käsittelyssä vaan laukesin urahtaen syvälle hänen nieluunsa. Nieltyään lastini tyttö suoristi selkänsä ja kysyi veikeästi ”Did you like it?” Mitäs luulisitte?

Tämän ikimuistoisen tapahtuman jälkeen saimme vielä muutaman mahdollisuuden viettää kuumia lemmenhetkiä tytön majapaikassa, ennen kuin hänen täytyi palata takaisin Ranskaan. Muutaman kuukauden jälkeen tapasimme jälleen erään uuden seminaarin yhteydessä ja vietimme kiihkeän viikon samassa hotellihuoneessa. Suhteeni suomalaiseen tyttöystävääni kuivui pian tämän episodin jälkeen kasaan ja tuo kaunis portugalilaistyttö olisi halunnut aloittaa ”virallisen ”suhteen kanssani. Kohtalo oli kuitenkin päättänyt toisin ja rakastuin toiseen Välimeren alueelta kotoisin olevaan kaunottareen ja menin hänen kanssaan naimisiinkin…Mutta sillä ei ole mitään tekemistä tämän tarinan kanssa.

6

8225

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mateo

      Erittäin hyvä tarina ja -kokemus. Kokemuksesta sanon; olisit vaan pysynyt suhtessa Portugalin upeaan naiseen! Aina parempia kuin Suomi- tai muut neidot!!

      • Suomipoika ulkomailla

        Kiitos kommentista. Hyvä oli kokemus ja sitä voi vieläkin aina silloin tällöin muistella. Oli jotenkin pakko jakaa se muiden ihmisten kanssa myös kannustamaan avarakatseisuuteen ja elämäniloon, sillä koskaan ei voi tietää, mitä seuraava päivä tuo tullessaan.

        No, kuten sanoin, olen myöhemmin (reilut puoli vuotta tuon tarinan jälkeen) löytänyt nykyisen vaimoni, myöskin samalta seudulta...eikä ole tarvinnut kärvistellä tylsässä suhteessa!


      • Suomityttö

        suomalaiset tytöt oo rumia=)
        vaik se suomalainen tyttö ei ollukaan mieleen--mikset sanonu suoraan?


      • Suomipoika ulkomailla
        Suomityttö kirjoitti:

        suomalaiset tytöt oo rumia=)
        vaik se suomalainen tyttö ei ollukaan mieleen--mikset sanonu suoraan?

        Totta, suomalaistytöt ovat aivan yhtä kauniita kuin muunmaalaisetkin. Tietysti joskus erilaisuus viehättää, kuten ilmeisesti suomalaistyttöjäkin Kreikassa, Italiassa ja Turkissa. Tarinassani ei kyseessä ollut mikään kauneusasia, vaan ihastuminen henkilöön, vaikka seurustelinkin suomalaisen kanssa.

        Tiedoksesi vaan, että tarinani tapahtumat johtivat lopulta eroon suomalaisesta tyttöystävästäni.


    • dan

      Paras juttu moneen viikkoon.

      • Suomipoika maailmalla

        Kiitos, Dan. Tosielämän tapahtumista on helpompi kirjoittaa kuin fantasioista ja tarinassani kyse on nimenomaan kokemuksestani.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1883
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1446
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1394
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      9
      1356
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1337
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1197
    Aihe