Sulzer

Kesätöihinkö?

Sulzer hakee kesätyöntekijöitä. Onko tietoa millainen työpaikka Sulzer on?

14

2593

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • On On

      ON ON ON

      • Mistä maksetaan ?

      • säälittävää
        Ajatuskuplat puutuu kirjoitti:

        http://www.kymensanomat.fi/files/panorama_Kysa_7538752.jpg

        Tämä on ainakin tosi vanhanaikainen työpaikka toimintatavoiltaan, eikä kehity kun samat heebot ovat "kehdosta hautaan" samassa paikassa. Kiikkustuolissa voipi tulla mieleen et muualla ei koskaan ole tullut käytyä töissä.


      • Sulzer sucks

    • aarporaaja opiskelij

      Hyvä työpaikka,mukavat pomot.

      • KeIM=0000

        paskat työntekijät. ja kirsikkana kakunpäällä, perseestä koko laitos.


      • Seppo Sulzer
        KeIM=0000 kirjoitti:

        paskat työntekijät. ja kirsikkana kakunpäällä, perseestä koko laitos.

        On vaan nykyään sveitsiläisten oma.


      • Heliläläinen
        Seppo Sulzer kirjoitti:

        On vaan nykyään sveitsiläisten oma.

        Laadunvalvonta kuitenkin Kymiläisten käsissä.Luulisin.


      • bestofthebest
        Heliläläinen kirjoitti:

        Laadunvalvonta kuitenkin Kymiläisten käsissä.Luulisin.

        maailman parhaat pumput kymiläisten valvonnassa


      • Anonyymi
        bestofthebest kirjoitti:

        maailman parhaat pumput kymiläisten valvonnassa

        Välttäkää kuin ruttoa Sulzeria, jos mahdollista ellette tahdo tulla työpaikkakiusatuiksi. Kaikkea luvataan maan ja taivaan väliltä kunne selkänikamanne ovat lopussa. Vuodesta toiseen kesätöihin otettuja vedätetään Stalinin aikaisilla menestystarinoilla kuinka vuosia kesätöissä raataneet pääsivät firman sisällä hyviin hommiin. Silti näät kuinka ohitsesi otetaan suoraan AMK:sta tai LUT:sta porukkaa toimistoon samalla kuin itse raadat epätoivoisesti tuotannon puolella. Sinun uhrauksillesi tai osaamiselle ei anneta minkäänlaista arvostusta. Jos et löydä muualta työtä niin ota sitten Sulzerilta, mutta kun muualta tarjotaan niin älä epäröi ottaa parempaa työtä muulta vastaan sillä harvat tässä firmassa ylenevät. Sinua tullaan kusemaan silmään häikäilemättömästi, joten kuse sinäkin heitä ja kosta sorrettujen puolesta. Älä myöskään epäröi ottaa liittoon yhteyttä, jos sinua kiusataan tai työehtoja ei noudateta!!!


    • Anonyymi

      Kyl ol pettymys ei voi muuta sanoa! Toimii niille harvoille keiden pärstä ja lie sukusiteet johtoon on kohdillaan sekä lisäksi kuun ja tähtien asento. Muille pelkkä maanpäällinen helvetti varsinkin tuotannon puoli. Sama teetkö kolme vai kuusi kesää siellä ja onko mikä tutkinto, niin välttämättä ura ei yhtään urkene vaan ottavat ohitsesi muiden paikkakuntien AMK:sta ja lisäksi yliopistoista. Se siitä uskollisuudesta! Lisäkdi todettava, että kyseinen firma mainostaa arvoissaan olevansa oikeudenmukainen, syrjimätön ja kiusaamaton työpaikka mutta kaikki väitteet olivat harhaa ja valetta! Pelkkää fariseuksien ulkokullattua valetta! Todellisuudessa kun olet se tradenomin/insinöörin paperi kädessä ollut haalarihommissa monta kesää firmassa, niin ottavat surutta sinusta nuorempaa sinne myynnin, oston, tuotannon jne. assistentiksi ja sinulle kellä saattaa olla 20 000 € opintolainaa, niin haalarihommat jatkuu. Nämä usein naispuoliset sitten hehkuttaa kuinka eka kesä ja suoraan hyviin hommiin sekä hyvät cv merkinnät kun sinä raadat tuotannossa jo valmistuneena 10-11 €/h. Se HR ja lähiesimies kyllä tekosyyt säälimättä keksii miksi muka paikka meni toiselle. Niin ja jos sinua kiusataan niin yksin jäät jos on 20-vuotta tehtaassa ollut 48-olutta viikonloppuisin juova hirviö. Häntä ei häädetä eikä kukaan puutu etkä Kotkasta tule terapiaa saamaan. Olet aivan yksin ja krapulassa huuteleva "huomenta-mies" jatkaa hommia. Entiset luokkalaiset myös pääsi suoraan hyviin toimistohommiin mut mulle vain vaikeroivat ja ois opintolainat pitänyt 11 €/h brutto orja-tuotannon hommilla hoitaa. Riina sitten kierona pullistelee kameroille promona kuinka hyvä työnantaja mut säälittävää touhua tuo paraati-hurskahtelu. Samoin erään konepajan takakenokävely ja työilmapiirikyselyiden huonojen tulosten peittely julkisesti! Mut toisella puolella sitten viimein oikeus toteutuu! Aamen!!!

    • Anonyymi

      Sveitsiläinen työturvallisuus eroaa paljon täkäläisestä ku joku hullu juoppo voi päivästä päivää huudella samaan aikaan kun yrität tehdä töitä. Samalla tää krapuloissaan oleva juoppo voi aiheuttaa riitaa ja tappeluita mut kukaan ei puutu eikä mikään muutu. Pulzerin välinpitämättömyys on jotain niin omaa luokkaansa ja mä en enää pysty työskentelee kenellekään, Oon traumojen vanki ku korvis huudot aamus iltaan kaikuu ja pakko päästä tätä tuskaa johonkin vuodattaa. Pitäis tehdä oma paraati meille pumpupaskan uhreille ja iso taulu missä pyörii numerot.

      Terapeuttini totes et on jo paha alkoholismi jos joku juo 48 olutta viikonloppuisin ja arvasi että haimatulehduksen kanssa tulee varmaan ryyppyputkien jälkeen lomiltaan sinne työmaalle huutelemaan ja veronmaksajilla hoitonsa ja alkoholisminsa maksattaa. Joskus huudan apuun Jeesusta ja se vähän helpottaa mut ei paranna kuitenkaan, pakko päästävä purkautuu kun samaan aikaan nää turhat ämmät huhlii jossain jossain paraateissaan ja hypettää jotain Käärijää mut ei tee mitää oikeiden asioiden eteen. Niille tää on pelkkää glamourii TikTokkii Instagram ulkokultausta mut ei ne oo päivääkään ollut tekokynsiensä kanssa siel tuotannossa tai kuunnellut meidän huolia.

      Kadoksis on johtokin kun ne sanoo et ohjatkaa ne ulkomaalaiset rekat sinne oikeaseen osoitteeseen mut niitä tulee joka toinen päivä väärin ohjattuna tehtaan sisään ja kukaan ei välitä kun tupakoitsijat laiskuuttaa jättää ovet auki. Täytyis koko tehdas pysäyttää ja vasta sittenkäynnistää kun voidaan turvallisuus, eettisyys, syrjimättömyys varmistaa. Johto on pelkkä tyhjä palkkaa nostava koriste joka ei hoida hommiansa. Mä voisin kaivata suoraa numeroo tai jotakin sille laiskiaiselle joka jatkuvasti tilaa korona-aikaan kuljetuksen väärään osoitteeseen ja johtoo ei kiinnosta tippaakaan mä vaan täällä uhraan terveydenkin 10 €/h ja kuljettaja vihoissaan hakkas rikki koko hallin pleksilasin kun ei saanut sillä sekunnilla palvelua ja mä päätin että en syrjittynä lähe tonne purkaa mitään tai kohta on turvonnut vielä silmäkulma plus päälle huomenta-miehen huutelut

      Viis musta mut pulzer on pysäytettävä ei yks juoppo voi kiusata loputtomiin ihmisii. Yks tappelu jo oli mut johto ei siihenkään puuttunut vaan kiusaaja jatko työtänsä. On muka työpaikkakiusaamista jos ei huomenta-miehelle sano huomenta kun hän on tullut 5.00 istumaan jonnekin sivustalle kahvikupposen kanssa jossa siellä lymyää. Ois koko tehdas ja johto vaihdettava kun ei kykene täyttämään laissa asetettuja velvollisuuksiaan eli pysäyttämään kiusaaminen ja krapulaisen huonot työsuoritukset sekä laiminlyöty koronan torjunta plus miljoonat monet epäkohdat. Sitte kulissit pistetään pystyy vasta kun joku tulossa ja sen jälkeen kaikki voikin olla rempallaan. Vinkiksi tehkää yllätysvierailuita ja työsuojavaltuutetun ohi valittakaa koska korruptonuita ovat. Se Stahanovilainen uskollisuus, mä joudun nyt eläkkeelle ja opintolain ulosottoon jälkeen muutaman haalariharjottelun ja suoraan pääsi toimistoon kollegat samal koutuksel ei yhtään tuntii. Miettikää sitä ja miettikään sitä kuinka paljon uusia työpaikkoja tuli kun Valimo suljetiin eli luku miinus 70 ja kuinka vihreempää toiminta on kun seinän takaa tuli Karhulasta valut mut nykysin Espanjasta, sori mut meidän matikkapää eri.


      Mun koko ura junailtiin 10 €/h mieheksi väärällisillä lupauksilla ja otin yhteyttä liittoonkin että tää pulju ei edes noudata puoliakaan teidän vastavalmistuneen palkkasuosituksista ja kerroin kuinka sallivat kiusaamisen sekä syrjivät vastoin lakia työnhakijaa laittaen ne eri arvoiseen asemaan. Miten monta määräaikaista ollut ja pidemmällä opinnoissaan oleva voi olla huonommassa asemassa kuin pari vuotta vasta opiskellut saman alan opiskelija vailla yhtään kokemusta teidän lafkassa? Näistä joudutte tilille, se on ihan no brain, viekää fasisminne ja Stahanovilaisuutenne takaisin sinne Sveitsiin ja Moskovaan! Olette kaikki juoppoja laiminlyötte Suomalaiset lait ettekä puutu työurvallisuusasioihin, pandemian ehkäisyyn tai kiusaamiseen kuten laki edellyttää, sulkekaa jo itse itsenne kuten Valimo ja 70 työpaikkaa. Olette niin fiksuja ja eteviä ja niin Lean-filosofian mukaisia mut ostitte valunne Espanjasta ja suljitte Valmin, meni heti sormi suuhun!

      Menkää jos pois meripäiviltä senkin Juutaat ja saatte vielä maksaa mun korvaukset mun syrjäytymisestä ja siitä ettette puuttuneet mun kiusaamiseen ja kuinka juoppua huomenta-miestä 48 kaljaa vklp kiskovaa ei osattu hoitoon ohjata! Tää on ihan mielipuolista! Mut perästä kuuluu ja sillon voitte keskittyy pelkästään siihen Instagramiin TikTokiin Cha Cha CHaahaan ja samppanjaan ja glamouriin kunhan teidän turhat takamukset on irtisanottu, otan yhteyttä emään, tehköön he jotain, mitenköhän Kiinassa jos Karhulassa näin paljon laiminlyöntejä? Otan Kiinan viranomaisiin yhteyttä ja heti!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1897
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1719
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1584
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      20
      1306
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1234
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1232
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1196
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1170
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1161
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      9
      1160
    Aihe