Luottamuspula

pelo-kas

Moi,

Olemme olleet naimisissa 6 vuotta ja meillä on kaksi lasta. Vaimoni oli työmatkalla ja hänen miespuolinen työkaverinsa tuntuu olevan hieman kiinnostunut vaimostani. Olin jo etukäteen vähän mustasukkainen juuri tuon vuoksi.

Reissun jälkeen tuli tekstaria, jossa mies kiitti imartelevaan sävyyn seurasta. Kun vaimoni sai viestin, yritti vähän peitellä ja kun kysyin että mikä viesti tuli kertoi vähän vähätellen siitä. Kun pyysin lukemaan sen minulle, vaimo luki viestin muka kokonaan ja jätti tarkoituksella osan pois. Tämän jälkeen hän poisti viestin. Lopulta vaimo tunnusti ettei lukenut viestiä kokonaan koska loppu olisi kuulemma saanut minut hermostuneeksi turhaan vaikkei siinä oikeastaan mitään ollutkaan.

Oikeastaan uskon naivisti? ettei reissussa mitään tapahtunut, mutta mustasukkaisena ja muutenkin huonosti luottavana, menetän tuollaisesta salailusta ja valehtelusta lopunkin luottamuksen. Vaimo vannoi käsi raamatulla ettei mitään ole tapahtunut ja että tuo on vain imartelua siltä suunnalta ja että hän on itsekin hämillään.

Mitä pitäisi uskoa?

4

1360

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pelotonton

      Joo, sellaista sattuu, mutta ei kannattaisi olla huolissaan vaan se kuulu elämään.
      Ei sille kertakaikkiaan mitään voi, jos ihastuksia tulee menee niin naisille kuin miehille. Odota vaan kun se osuu omalle kohdallesi.
      Kannattaa antaa niiden viestien olla eikä olla muutenkaan liian utelias, se ei tee omalle suhteelle hyvää.
      Suosittelen pientä huumoria mukaan ja kiusoittelua niin avoimmuuskin voi säilyä paremmin.
      Ei se naisenkipeä miespuolinen työkaveri pysty kilpailemaan sun kanssa ja jos ihastumista on, niin et voi sille yhtään mitään, yritä vaan hoitaa osasi hyvin, etkä sorru mustasukkaisuuteen.
      Salailu on tietysti paha asia myös, mutta anna asian olla ja tuet vaimoasi kaikin tavoin jos et nyt kortsuja mukaan matkalle tarjoaisikaan kaiken varalta suojaksi. Ei se sua ja lapsiasi jätä, jos vaan käyttäydyt niin kuin toisiaan rakastavien aikuisien on tapana käyttäytyä.
      Turha vaatia mitään vannomisiakaan ettei mitään tapahtunut, koska se vaan loppupeleissä ratkaisee, mitä tapahtuu/tapahtui yläpäässä eikä niinkään alapäässä.

      • Reissut

        Juuri noin olen yrittänyt vaimollenikin puhua! Olin vajaan viikon (johon tosin sisältyi hieman vapaamuotoisempi viikonloppu) työreissulla naispuolisen työkaverini kanssa. Nainen on reissun jälkeen joitakin textareita lähettänyt. No, niissä nyt oli mitä oli, voidaan ne tulkita monellakin tapaa. (Jo ennen matkaa hän oli kiinnostunut minusta jonkin verran ja vaimoni tiesi kyllä tämän). Noh, ihastuksiahan nyt tulee ja menee. En olisi halunnut vaimoni lukevan niitä mutta yhden hän pääsi lukemaan. Siitäkös riemu repesi! Olen yrittänyt sanoa ettei hän sortuisi mustasukkaisuuteen ja antaisi viestin jo jäädä unholaan, eikä muutenkaan olisi turhan utelias matkan suhteen, se ei tee meidän suhteellemme hyvää. Ei tämä naispuolinen työkaveri pysty kilpailemaan sinun kanssasi. Ja etten aijo häntä ja lapsia jättää. Minun mielestä vaimon pitäisi antaa asian olla ja tukea minua kaikin tavoin ja käyttäytyä niinkuin toisiaan rakastavien aikuisten tulisi käyttäytyä. Hän kiukuttelee ja välillä itkeskeleekin kun en vanno ettei reissussa tapahtunut mitään. Olen sanonut ettei se mitä minun ja työkaverini alapäässä tapahtui merkitse mitään vaan se mitä yläpäässä tapahtuu. Voi, kunpa hän osaisi ottaa asian huumorilla ja vaikka vähän minua kiusoitellakin tuosta naisesta, niin ehkä avoimuuskin toteutuisi paremmin.


    • vastaus täältä (n)

      vaimosi oikeasti vannomaan käsi Raamatulla? tuskin hän sitten on uskollinen jos olet noin uhkaileva...ei kukaan rakasta sellaista jota pelkää.

      Jos et, huolesi on luultavasti turha.Periaatteessa sinulla ei ole oikeutta lukea tekstiviestejä ja onhan niitä eri sukupuolta olevia ihmisiäkin olemassa.Olet mustasukkainen, tiedä sit onko se vaimostas ärsyttävää vai suloista?

    • dont cheat

      SELKÄ SEINÄÄ VASTEN ,jos on lapsia ja on sitoutunut jo perheeseen, petetä ei. Aina tulee houkutuksia, mutta ne on vaan väisteltävä, kuilun yli ei saa tunteet mennä.
      Jollain naisilla vaan on tarve saada ihastelua muualta, tietysti mieheiltä,kuinka upea on. Kun eihän oma mies välttämättä ihan joka päivä kehu ja "paapo" .Siinä 4-kympin nurkilla mennään terassille ja halutaan ihailua joka puolelta kuinka nuorekas ja ihana vielä onkaan. Ja jos omat ystävät kadehtivasti katsoo ,niin se se vasta hyvältä tuntuu! Se on neljän kympin kriisi jollain just tuollainen.
      Itse toivon erilaista 4kympin villitystä. Haluan panostaa itseeni ja omaan hyvinvointiini ihan ITSENI vuoksi, minä en ulkonäköä paranna sen vuoksi että saisin ihailua ulkopuolisilta(mieheltäni jos saan,se on aina plussaa) Toivon luovani lähemmän suhteen perheeni kanssa ja että osaisimme nauttia seurastamme entistä paremmin. Ja itse opetan tyttärelleni että ulkonäkö ei ole kaikki kaikessa. Itse pidän eniten EMPAATTISISTA , lämminsydämisistä ystävistä....ja niitä ON harvassa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      117
      2625
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      255
      1148
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      86
      1094
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1054
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      930
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      923
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      896
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      832
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      799
    Aihe