Elimäen yläaste

paskakoulu

Elimäen yläasteella on kyllä nyt jotain pahasti vialla. Yksi opettaja ja Yläasteen rehtori ovat väkivaltaisia.
Opettaja heitti oppilaan seinään koska oppilas oli kiusannut toista oppilasta.
Rehtori kävi käsiksi toiseen koulun oppilaaseen kun tämä ei totellut rehtoria.
Lisäksi oppilaat myöhästelevät tunnilta koska oppilaita ei päästetä vessaan. Kahva pitää hakea kansliasta. Opettaja vahtii tarkaan vessassa käymistä. Yksi opettaja on joinakin päivinä ollut humaltuneena koulussa.

- Oppilaan huoltaja

28

5167

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • niinmetsävastaa

      Vihdoinkin joku tekee jotain oikeasti eikä vaan lähettele lappuja kotiin. Voikun tämä olisi vielä tottakin, eikä vaan provoilua.

    • Tonttu10

      Taitaa nuorisolla taas olla aikaa kirjoitella ihan mitä sattuu näille palstoille. Pelkästään erillinen teksti: Oppilaan huoltaja kertoo jo kaiken...Keksikää nyt jo vähän parempaa tekemistä! Pois tietokoneelta ja pihalle siitä!

      • kouvolalainen_25v

        Höpöhöpö, Tonttu10.
        En usko että kenelläkään olisi mitään motiivia valehdella tällaisista asioista.
        Ja sen verran olen nähnyt elämää Kouvolassa, etten hämmästy enää mitään..


      • 13+9
        kouvolalainen_25v kirjoitti:

        Höpöhöpö, Tonttu10.
        En usko että kenelläkään olisi mitään motiivia valehdella tällaisista asioista.
        Ja sen verran olen nähnyt elämää Kouvolassa, etten hämmästy enää mitään..

        No eipä! Oppilaat on tehny kuiteskin tuollasta maailman sivu. Lisäksi se olis aivan oikein jos rehtori tekis tollasta, muttakun te maitopojat kävisitte itkemään kuitenkii.


    • paskakoulu kans

      Oppilaat ovat väkivaltaisia.
      Oppilas heitti opettajan seinään kun oli ensin kiusannut toista opettajaa.
      Oppilas kävi käsiksi rehtoriin jota ei ollut totellut.
      Opettajat myöhästelevät tunneilta koska oppilaat ovat lukinneet heidät vessaan.Uuusi kahva pitää hakea rautakaupasta.
      Useat oppilaat ovat joka päivä kännissä, pilvessä tai syöneet sieniä.


      -Rehtorin huolestuneet vanhemmat

    • Waari vaan

      Opeltakin voi varmaan hermot joskus pettää, jos kakara on on kusipää. Ei kai tuo kovin yleistä kuitenkaan ole, Elimäesstä en tiedä tarkemmin. Normaalijärjellä ajatellen kiusaaja sai ihan oikein, jos tuo on totta, pykälistä en tiedä. Parempi tietysti olisi passittaa nuo kiusaajat heti laitokseen - tapelkoot siellä keskenään - eivätkä ole häiriköimässä tavallisessa koulussa, jossa normaalt oppilaat kuitenkin haluavat oppia ilman sekopäiden häiriköintiä.

      Eihän nämä vanhempiensa laiminlyömät tosin laitoksessakaan opi muuta kuin pahoja tapoja, mutta ovathan sentään edes pois häiritsemässä muita koulussa.Kasvattakaa kakaranne kunnolla, etteivät häiriköi! Turha ruikuttaa, että "meidän kultipoikaa" , koulukisuaajaa, on sitten kohdeltu niin ja niin väärin.

      • pirteäpirjo666666666

        ylä-asteen rehtori raiskasi minut


      • Anonyymi
        pirteäpirjo666666666 kirjoitti:

        ylä-asteen rehtori raiskasi minut

        Muistitko kiittää, kun heräsit unestasi?


    • ex-oppilas

      Itse kävin Elimäen yläastetta ja silloin asiat oli jo tosi perseellään suoraan sanottuna. Opettajat epäili oppilaita kaikesta, eräs opettaja tosiaan haisi joka päivä vanhalle viinalle ja kaikkea mahdollista muuta. Koulussa tuskin on vaihtunut opettajat paljoa sen jälkeen kun lähdin sieltä, mutta sitä en ihmettele jos siellä heitellään oppilaita seinille tms. Rehtori tekee päätökset niin, miten HÄNELLE ITSELLEEN asiat olisi paremmin, itselläni myöskin kokemusta tästä.

      Osa koulun opettajista on kuitenkin ollut todella ihania ja ymmärtäväisiä, heitä voi ilolla muistella vielä.:)

    • poijgå0eigrj

      Kahva otettii siks irti koska jonnet kävi vessassa tupakalla

    • imo?

      what is "Imo"?

      • voivittutaasteitä

        Se on vähän kuin emo, mutta tekee ranteeseensa Iin muotoisen viillon. Emo yrittää tagata Een siihen ranteeseen ja kuuntelee paskaa musiikkia.


    • nurin vaan

      Koulu lakkautetaan joten opet on hermot pinnassa. Eivät tiedä jatkuuko työt ja missä . Vai tuleeko lopputili. Ilmeisesti. Konsultikouvolassa ei johtajien toimia saa vastustaa. Näin on tehty kun lakkautuspäätöstä vastustettiin.
      Lamminmäki muistaa.
      Meno on ollut hurjaa kyllä ennenkin, jopa käsityötunnilla ope heitti kirveen seinään joka upposi varttiterän mitan puuhun.

    • Pirteä Pierupöksy

      Koko elimäki on muutenkin perseestä. Pieni maalaiskylä jonne on pesiytynyt suuri teinilauma ja joka kuvittelee että pienessä ja sievässä kylässä ei lain käsivarsi sinne ulotu. Siksi siellä kaahataan ja pelleillään ja tätä hurjastelua ja kaahaamista on näköjään siellä koulun käytävilläkin huomattu!

    • ex-oppilas nro2

      Elimäen yläaste oli minusta ihan ok paikka. Mutta huomattava ero sillä on samassa rakennuksessa toimivaan Elimäen lukioon, jossa koulunkäynti oli paljon rennompaa. Tämä johtuu siitä että säännöt eivät ole yhtä tiukat kuin yläasteella, ja siksi konfliktit opettajien ja oppilaiden välillä vähenevät. Tämän vuoksi myös opettajat ovat mukavampia eivätkä stressaantuneita.

      Oppilaat sanelevat koulun säännöt omalla käytöksellään. Koko koulun joukossa on aina muutama kusipää, joiden takia opettajat joutuvat pitämään yhä tiukempaa kuria. Kaikki kärsivät tästä. Häirikköoppilaat pitäisi passittaa heti koulupsykologille tai vastaavalle, joka voisi auttaa heitä ongelmissaan. Pelkät jälki-istunnot eivät tehoa. Ne vain ärsyttävät jo valmiiksi herkässä mielentilassa olevia oppilaita ja saavat heidät kapinoimaan yhä pahemmin.

      Ja aloittajalle:
      Vessoista ei oteta kahvoja pois huvikseen, vain kiusatakseen oppilaita. Muutama vuosi sitten koko koulu sai kuulutuksen: poikien vessojen seinille oli kuseskeltu. Kiva homma varmaan siivoojille ja muille oppilaille. Noh, varoituksesta huolimatta asia toistui, jolloin koulun henkilökunnalla ei ollut muuta mahdollisuutta kuin ottaa kahva kansliaan, josta sen sai pyytämällä. Ihan ok idea. Haittaahan siitä vain muille oppilaille oli, mutta ei tuossa tilanteessa paljon muita keinoja ollut. Myös tupakoiminen vessoissa on johtanut tähän. Siitäkin on haittaa muille oppilaille kun joutuvat käymään tupakansavujen myrkyttämässä vessassa. Joten on oikeutettua vahtia vähän vessoissa käyntiä. Sitäpaitsi, tuo vessojen ovenkahvajuttu on vain tekosyy myöhästymiseen. Oppilailla on koko välituntia aikaa hakea se hemmetin kahva ja tehdä tarpeensa. Ei siinä ikuisuutta mene - kanslia on kivenheiton päässä vessoista!

      Yhden asian muuttaisin Elimäen yläasteen säännöistä: pakollisen ulkoilun välitunneilla! Se lisää vain opettajien stressaantumista kun pitää vahtia että kaikki oppilaat menevät varmasti välitunnilla ulos. Ja tietysti yläasteelaiset ovat siinä iässä että sääntöjä on pakko rikkoa. Heidän on pakko kapinoida. He eivät ole vielä tarpeeksi kypsiä ymmärtämään yhteisten sääntöjen merkitystä.

      Tietyt oppilaat piileskelevät välitunnit vessoissa, koulun yläkerrassa, terveydenhoitajan vastaanottohuoneessa.. Ja viha opettajien ja oppilaiden välillä vaan kasvaa.

      Ulkoilusta tulisi paljon hauskempaa jos se olisi vapaaehtoista. Ei kenenkään tee mieli mennä haukkaamaan raitista ilmaa jos se on pakollista! Lisäksi pihalla voisi olla enemmän hengailutiloja, penkkejä ja sen sellaista. Koska teinit tykkäävät hengailla. Paikallaan seisominen on tyhmää.

      Toinen juttu vielä: tupakoitsijat. Yläasteen piha-alue tulisi aidata. Oppilaat ovat aina jossain nurkan takana sauhuttelemassa. Nurkkien taakse meno on kielletty, mutta jotkut välituntivalvojat eivät jaksa olla aina vahtaamassa niitä nurkkia. Aidatkaa piha varsinkin nurkka-alueilta.

      JA OPPILAIDEN VANHEMMAT: kotona se kasvatus tapahtuu. Pitäkää hellää kuria lapsukaisellenne alusta asti ettei heistä kasva tupakkaa polttavia, epävarmoja, sääntöjä rikkovia, koulukiusaavia ja seinille kuseskelevia ääliöitä, joiden takia koko koulu kärsii.

      (Ps. ne opettajat jotka huomaavat olevansa selvästi stressaantuneita, vaihtakaa alaa/koulua ja antakaa tilaa uudelle verelle. On olemassa karismaattisia ja kylmän rauhallisia opettajia jotka saavat oppilaansa kuriin. Yleensä nämä ovat nuoria, rentoja ja huumorintajuisia ihmisiä joihin oppilaat haluavat samaistua.)

      Kiitos ja hauskaa kevättä! Elimäen Yläaste on hyvä paikka.

    • nykyinen oppilas

      Kouluhan on aivan mukava ja rento paikka.

      Mutta sitten on nämä tupakoitsijat ja muut idiootit pilaavat koko koulun. Minun puolesta joka nurkalle valvontakamerat.
      Helvetin nykynuoriso.




      Ps. kuula kallon noille pikkugangstoille.
      Pps. Imo tarkoittaa in my opinion

    • entinen koululainen

      Monikohan on samaa mieltä Suomessa tuosta mitä sanoit rentoudesta ja mukavuudesta? Kaikki eivät pidä rentona ja mukavana sitä että pakotetaan kouluun istumaan 6-8 tunniksi jo pienestä lapsesta lähtien. Se on vapaa-ajan riistoa, vapaudenmenetystä.
      Se tulisi kirjata rikoslakiin sellaisena. Koulun tulisi olla vapaaehtoinen, samoin armeijankin.

      Perustelelen asiani siten myöskin, että tämä nyky säädäntö on perseestä. Moni työpaikka olisi helppo omaksua kun yleensä riittää, että oppilas menee työhön ja käytännössä hänelle näytetään miten työtä tehdään. Muuta ei tarvita!

      Siivoamaan oppii siivoamalla, autoa oppii ajamaan ajamalla, huoltotöitä oppii tekemällä niitä, kassalla toimimaan oppii kassalla toimimalla, myymään oppii myymällä...

      Itse olen ollut monessa työharjoittelussa ilman mitään teoriaa. Jos aina olisi resursseja kouluttaa joku sitä työtä tekemään niin sivusta katsomalla ja tekemällä oppii. Apinatkin osaa matkia, samoin ihmiset.

      Nyt sen sijaan joudumme hakemaan kouluihin, joiden kesto on muutaman vuoden ja niin paljon turhaa seassa, niin monta pitkää vuotta. Suuri määrä turhaa paskaa, turhaa tietoa... kun itse omaksuin pesulassa työnteon jo sivusta seuraamalla, siitä tulee rutiinia. Pian osaan samat mitkä muutkin siellä osaavat. tieto jää paremmin päähän.

      IStumalla koulussa liitutaulua vakoilemalla ei moni jaksa kiinnostua.
      Se on i han normaalia, vika ei ole opiskelijassa vaan koulupakossa ja sen systeemeissä.

      Minä kävin koulut, en jaksanut niitä mutta kävin silti kun pakotettiin. Enää en jaksa käydä yhtäkään koulua ja ammatti vaatisi sen. En edes saa haluamaani ammattia koska sekin vaatisi 3 vuotta koulua. ei huvita enää istua
      koulussa muutamaa vuotta.

      Nyt en tee mitään enkä ole saavuttanut elämässä mitään. Näin tämä menee.

      Ja koulussahan on lisäksi vielä ventovieras ilmapiiri, jonka oppilas joutuu omaksumaan oppien huonot tavat ja sairastuen erilaisiin mielenterveysongelmiin-

      Hyvä suomi!

    • ********

      No jos koulussa ei viihdy niin jättäkööt tulematta pilaamaan muiden oppilaitten opiskelemisen.
      Lukiossa meno on paljo mukavempaa sen takia koska kaikki idiootit ovat menneen amikseen keskiarvoilla ~5.0 ja joutuvat paskoihin työpaikkoihin, jos edes mihinkään, sitten muut kansalaiset maksavat veroja joista sitten maksetaan työttömyys korvauksia yms paskaa.

    • lukiosta ei työllist

      Nii joo ja tiedän sanoa monta amista jotka työllistyneet välittömästi ja tiedän sanoa kans muutaman lukiossa käyneen jotka on hilluneet vuosia siellä eivätkä tänä päivänä löytäneet mitää työtä koska sieltä ei valmistu ammattiin kuten amiksesta.

      yhteenlaskun tulos = sä et tiedä mitään

    • nykyinen oppilas 9lk

      sanon tässä vaan että koko koulu on ihan perseestä!!!!!!!! yks opettaja on todellinen perdofiili!!! rehtori on sekopää JA KOULUSSA EI OPI MITÄÄN!
      ja tämän paskan opetuksen takia joudun käymään 10 luokkan
      vaikka panostan kunnolla kouluun mutta täällä rotankolossa ei opi mitään

      • Anonyymi

        Puhutpa asiaa. Kaikki ei koulussakaan opi mitään, mutta se ei ole opettajien vika vaan periytyy geeneisä.


    • vANHEMPI NAINEN

      SITTENHÄN SIINÄ EI OLE MUUTA KUIN LOPETETAAN KOKO ELIMÄEN KOULU!
      SILLÄ SIINTÄ PÄÄSEE.

    • Landepaukku Pera

      Tän tässä taas näkee. Mitä landemmalle mennään, sitä sekopäisemmäksi touhu muuttuu. Eihän nää maalaispellet osaa edes käyttäytyä.

      • Elimäkeläinen

        Elimäen yläaste on ihan ok paikka. Seiskalla tuntui kuin olisi päässyt taivaaseen ala-asteen jälkeen. Ala-asteella oli natsisäännöt. Vuosien kuluessa alkoi kyllä tuo ulkoilupakko ottaa aika rankasti päähän, mutta pakko on pakko. Valtaosa opettajista oli mukavia, ja vielä mukavampia lukiossa. Tosin lukiossa on muutenkin rennompaa, (ainakin Elimäellä) kuin ylä-asteella. Negatiivisin juttu lukio-aikanani tähän asti lakkautusuhan lisäksi on ollut se, että koulun lämmitykset olivat kai jostain syystä menneet pois päältä. Luokassa 14. Mutta me maalaisethan olemme tottuneet kärsimään, mikään ei koskaan tule helpolla, mutta sitten taistellaan.


    • Anonyymi

      Mi ainak kävi elimaaen ylalasteen 20weesit ja hyva kiroittaja minusttt tul!!!! T. John 23 aka holmi

    • Anonyymi

      Halusiko seinäruusun?

    • Anonyymi

      Vapaan kasvatuksen hedelmää, tää rehtori on todella Hieno mies.
      Väkivaltaan tehoaa vain ja ainoastaan brutaali väkivalta, joka olisi kuulunut aloittaa kiusaajan huoltajasta joka tämänkin ketjun on aloittanut.
      Poikasi sai mitä tilasi, mutta aivan liian niukasti

    • Anonyymi

      Kuka kertoi?? Keneltä kuullit?? ja varmaan ihan totta!!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      69
      2993
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      418
      2868
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      102
      2272
    4. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      94
      2136
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      73
      1914
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      11
      1864
    7. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      7
      1850
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      153
      1838
    9. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      336
      1751
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1662
    Aihe