Onko tämä Raamatun

Jope.48.

mukaista sanomaa? Näin Leo Melleri kirjeessään. Jokainen maksaa kymmenykset! Jokainen. Sinäkin joka naurahtaen väität, ettet maksa etkä tule koskaan maksamaan. Jumala ottaa veronsa samalla tavalla kuin tämä yhteikunta ottaa omansa. Sinä joko tuot ne, ja taivaat avautuvat, tai Hän ottaa ne . Jälkimmäinen vaihtoehto merkitsee sitä, että Jumala lähettää "voudin" perimään kymmenyksesi jokaisen palkka-tai eläkepäivän jälkeen. Ero on siinä, että jos tuot kymmenykset Hänelle vapaaehtoisesti, saat siunaukset osaksesi, mutta jos Jumala tulee ja hakee ne korkoineen sairauden, onnettomuuden, ylimääräisen menojen, töypaikan menetysten tai minkä tahansa vastoikäymisen kautta, sinä jäät Hänen siunaustansa vaille. Kaikki siis maksavat kymmenykset, mutta kaikki eivät saa siunausta. Kirouksen sen sijaan. Kun joka tapauksesta maksamme kymmenykset, niin miksemme tekisi sitä vapaaehtoisesti tullen samalla siunatuksi. Uusi-liito ei tunne kymmenyksiä, vaan uhrit ja annit, näin todistaa Raamattu.

30

1110

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olen kuullut

      että eräs seurakuntalainen päätti ettei enää maksa uhria, niin ei mennyt kauaa kun hän jo kotipihassaan kolhi kakkos autoaan, että siltä osin pitää paikkansa. Ja mikä tärkeintä kerran tulee iäisyydessä palkan maksun aika, kannattaa ennen kaikkea tehdä rakkauden tekoja ja sijoittaa katoamattomaan, vaikka hyvät teot eivät pelastakaan vaan usko ylösnousseeseen Kristukseen, syntien sovittajana.

      • Usko ilman tekoja on kuolut.


      • 3.9-18
        leppä15 kirjoitti:

        Usko ilman tekoja on kuolut.

        Koittakaahan viimeinkin päättää kumpi se luulojenne mukaan ihmisen pelastaa, kuvittemastanne helvetinpätsistä, teot vai armo.


      • 3.9-18 kirjoitti:

        Koittakaahan viimeinkin päättää kumpi se luulojenne mukaan ihmisen pelastaa, kuvittemastanne helvetinpätsistä, teot vai armo.

        Ihmisen teot ovat kuin saastainen vaate,armon edessä,joka armon hylkää omaltakohdaltaan hylkää myös pelastuksen. Rakaudesta Jeesuksen syntyy myös tekot.


    • Tosi on !

      Kuulkaa, kaikki janoiset! Tulkaa veden ääreen! Te, joilla ei ole rahaa, tulkaa, ostakaa viljaa ilmaiseksi, syökää, ottakaa maksutta viiniä ja maitoa!
      Miksi punnitsette hopeaa maksuksi siitä, mikä ei ole leipää, vaihdatte työstä saamanne palkan siihen, mikä ei tee kylläiseksi? Kuulkaa minua, niin saatte syödä hyvin, te saatte nauttia parhaista herkuista.

      • Tosi on !

        Hän vaatii tottelevaisuutta:

        Sillä, joka uskoo Poikaan, on ikuinen elämä, mutta joka ei tottele Poikaa, se ei pääse näkemään elämää, vaan Jumalan viha pysyy hänen yllään.


      • Tosi on !
        Tosi on ! kirjoitti:

        Hän vaatii tottelevaisuutta:

        Sillä, joka uskoo Poikaan, on ikuinen elämä, mutta joka ei tottele Poikaa, se ei pääse näkemään elämää, vaan Jumalan viha pysyy hänen yllään.

        Varas tulee vain varastamaan, tappamaan ja tuhoamaan. Minä olen tullut antamaan elämän, yltäkylläisen elämän.


      • temppelilaitos
        Tosi on ! kirjoitti:

        Varas tulee vain varastamaan, tappamaan ja tuhoamaan. Minä olen tullut antamaan elämän, yltäkylläisen elämän.

        Kyllä Raamatusta löytyy antamisen ja saamisen -hengellinen laki.

        "Anna satosi parhaimmista...

        "Tuokaa täydet kymmenykset...

        "Ananias ja Safiran tapaus, piti antaa koko omaisuus seurakunnalle...

        Huomaa kuitenkin, että yksittäisten ihmisten perustamat uskonlahkot eivät ole mitään alkuperäisiä alkuseurakuntia, eikä sitä edeltäneitä temppeleitä. Kymmenyksiä kerättiin temppelilaitoksen ylläpitämiseksi. Kymmenykset vastasivat nykyistä valtion ylläpitämää "sosiaalihuoltoa" ja pappien palkkausta.

        Jumala antoi hävittää temppelit ja seurakunnan irvikuvat, ns. alkuseurakunnat omaan mahdottomuuteensa noin. v.70 jKr.


    • Kyöpelinvuori

      Jumala on kääntänyt takkinsa. Ps.103:10 Ei hän tee meille syntiemme mukaan, eikä kosta meille pahain tekojemme mukaan. Miik.5:14

    • Parviäly

      Kaikki oli yhteistä alkuseurakunnassa, se oli kommunismin alku, silloin ihanne toimi. Yksi mili ja yksi henki ja yksi Jumala. Tekoäly tekee kaiken ilmaiseksi, elämme siis etsikkoaikaa, näin ihminen kehittyy empaattiseksi ja laadullinen jalous on mahdollinen. Ahneus on kaiken ihmisyyden kehittymisen esteenä.

    • 12____13
    • Kirjakääröt

      Jaak.2:13 Biblia (1776) Sillä armotoin tuomio pitää hänen päällensä tuleman, joka ei laupeutta tehnyt; ja laupeus kehuu tuomiota vastaan.

    • Jopi48

      Patmos blogi 2.11.2013 Leo Meller: "Joka tuntee minut ja talouskäsitykseni, tietää, että raha on minulle suuresti pyhä." Siis Mellerin Jumala, on mammona.

      • Turhamuutaväittää

        Raha onkin sellainen JUMALA, joka notkistaa jokaisem ihmisen polvet.


    • tomason-poika

      Mal 3:8-9 Riistääkö ihminen Jumalalta? Te kuitenkin riistätte minulta. Mutta te sanotte: "Missä asiassa me sinulta riistämme?" Kymmenyksissä ja antimissa. Te olette kirouksella kirotut, kun te, koko kansa, riistätte minulta.

      Kiitos hyvästä avauksestasi Jope. Nähdäkseni kymmenysliitto sai alkunsa luomisessa. Kuulin Radio Deistä, että genetiikan mukaan puut polveutuvat kymmenestä kantapuusta. Voimme olettaa paratiisissa olleen kymmenen puulajia, joista yksi oli pyhitetty Jumalalle. Näin ollen paratiisin lankeemuksessa oli kyse varastamisesta.

      Gen 2:15-17 Ja Herra Jumala otti ihmisen ja pani hänet Eedenin paratiisiin viljelemään ja varjelemaan sitä. Ja Herra Jumala käski ihmistä sanoen: "Syö vapaasti kaikista muista paratiisin puista, mutta hyvän- ja pahantiedon puusta älä syö, sillä sinä päivänä, jona sinä siitä syöt, pitää sinun kuolemalla kuoleman."

      "Rikos ja rangaistus"

      Gen:
      3:6 Ja vaimo näki, että siitä puusta oli hyvä syödä ja että se oli ihana katsella ja suloinen puu antamaan ymmärrystä; ja hän otti sen hedelmästä ja söi ja antoi myös miehellensä, joka oli hänen kanssansa, ja hänkin söi.
      3:7 Silloin aukenivat heidän molempain silmät, ja he huomasivat olevansa alasti; ja he sitoivat yhteen viikunapuun lehtiä ja tekivät itselleen vyöverhot.
      3:8 Ja he kuulivat, kuinka Herra Jumala käyskenteli paratiisissa illan viileydessä. Ja mies vaimoineen lymysi Herran Jumalan kasvojen edestä paratiisin puiden sekaan.
      3:9 Mutta Herra Jumala huusi miestä ja sanoi hänelle: "Missä olet?"
      3:10 Hän vastasi: "Minä kuulin sinun askeleesi paratiisissa ja pelkäsin, sillä minä olen alasti, ja sentähden minä lymysin."
      3:11 Ja hän sanoi: "Kuka sinulle ilmoitti, että olet alasti? Etkö syönyt siitä puusta, josta minä kielsin sinua syömästä?"
      3:12 Mies vastasi: "Vaimo, jonka annoit olemaan minun kanssani, antoi minulle siitä puusta, ja minä söin."

      3:16 Ja vaimolle hän sanoi: "Minä teen suuriksi sinun raskautesi vaivat, kivulla sinun pitää synnyttämän lapsia; mutta mieheesi on sinun halusi oleva, ja hän on sinua vallitseva."
      3:17 Ja Aadamille hän sanoi: "Koska kuulit vaimoasi ja söit puusta, josta minä kielsin sinua sanoen: 'Älä syö siitä', niin kirottu olkoon maa sinun tähtesi. Vaivaa nähden sinun pitää elättämän itseäsi siitä koko elinaikasi;
      3:18 orjantappuroita ja ohdakkeita se on kasvava sinulle, ja kedon ruohoja sinun on syötävä.
      3:19 Otsasi hiessä sinun pitää syömän leipäsi, kunnes tulet maaksi jälleen, sillä siitä sinä olet otettu. Sillä maasta sinä olet, ja maaksi pitää sinun jälleen tuleman."

      "Missio"

      Matt 24:14 Ja tämä valtakunnan evankeliumi pitää saarnattaman kaikessa maailmassa, todistukseksi kaikille kansoille; ja sitten tulee loppu.

      Jumalan lapset luottavat Luojaansa. He ymmärtävät, ettei heillä olisi mitään annettavaa, ellei Luoja antaisi heille ensin. Siksi he ovat iloisia antajia. He odottavat Herransa paluuta. He jouduttavat Hänen paluutaan maksamalla "uudenliiton kymmenykset" (jotain yhden ja yhdeksänkymmenenyhdeksän prosentin väliltä) evankelioivaan seurakuntaan.

      2Kor:
      9:6 Huomatkaa tämä: joka niukasti kylvää, se myös niukasti niittää, ja joka runsaasti kylvää, se myös runsaasti niittää.
      9:7 Antakoon kukin, niinkuin hänen sydämensä vaatii, ei surkeillen eikä pakosta; sillä iloista antajaa Jumala rakastaa.
      9:8 Ja Jumala on voimallinen antamaan teille ylenpalttisesti kaikkea armoa, että teillä kaikessa aina olisi kaikkea riittävästi, voidaksenne ylenpalttisesti tehdä kaikkinaista hyvää;
      9:9 niinkuin kirjoitettu on: "Hän sirottelee, hän antaa köyhille, hänen vanhurskautensa pysyy iankaikkisesti."
      9:10 Ja hän, joka antaa siemenen kylväjälle ja leivän ruuaksi, on antava teillekin ja enentävä kylvönne ja kasvattava teidän vanhurskautenne hedelmät,
      9:11 niin että te kaikessa vaurastuen voitte vilpittömästi harjoittaa kaikkinaista anteliaisuutta, joka meidän kauttamme saa aikaan kiitosta Jumalalle.

    • Kirjakääröt

      1Moos.3:9 Biblia (1776) Ja Herra Jumala kutsui Adamin, ja sanoi hänelle: Kussas olet? Siis Jumala, ei ole kaikkitietävä. Job.37:16 Käsitätkö pilven punnituksen, hänen ihmeensä, joka on kaikkitietävä?

      • Mitä tohon voisi sanoa? Ehkä tämän: "Kuningas on kuollut. Eläköön kuningas!" :D:D:D


    • Paavalitekityötä

      Alkuseurakunnassa ei seurakunta pitänyt rahoja, vaan siinä sanotaan että kaikki oli yhteistä eikä ollut ketään puuteenalaista. Se mitä oli, oli kaikkien käytössä elämiseen, ei seurakunnan pyörittämiseen.

      Paavali taasen korostaa sitä, että älkää olko kellekään mitään velkaa, tehkää työtä käsillään kuten teki itse. Hän mainitsee, ettei halunnut olla rasitukseksi kellekään, vaan hankki työtä tekemällä leipänsä. Vaikka oli Jumalan mies numero yksi.

      Toden totta on, ettei rahamme tai varallisuutemme ole meidän omaamme, emme saa kiintyä siihen eikä ahnehtia sitä eikä mittailla omaisuudella elämän onnistumista. Eikä varsinkaan hengellisyyttä. Herraa voi antaa ja Herra ottaa riippumatta mitenkään kymmenyksistä. Pyhien avustaminen mainitaan Raamatussa ja voikin olla siunatumpaa antaa tai avustaa uskonveljeä tai siskoa, joka on vaikeuksissa olematta se laiskuri minkä Paavali myös mainitsee. Ettei pidä kierrellä vain kyliä puhumassa palturia muista ihmisistä tai rahaa kerjäämässä.

    • Jobinpostia

      Patmoksen sivulla nyt. "Jumalan rakas- vain Sinä voit vaikuttaa tahtomisen ja tekemisen! Vaikuta, jotta patmosääni ei sammu maassa." Kirjoitetaan: patmos ääni. Melleriltä on jäänyt, yksi Raamatun paikka lukematta. Jumala vaikuttaa meissä, tahtomisen ja tekemisen.

    • Kuplapuhkee

      Useampi Raamatun paikka jäänyt lukematta. Joh.15:5 2Kor.3:5 Hebr.13:21 Fil.2:13

    • Anonyymi

      Ps.135:15-18 Pakanain epäjumalat ovat hopeata ja kultaa, ihmiskätten tekoa. Niillä on suu, mutta eivät ne puhu, niillä on silmät, mutta eivät näe, niillä on korvat, mutta eivät kuule, eikä niillä ole henkeä suussansa. Niiden kaltaisia ovat niiden tekijät ja kaikki, jotka niihen turvaavat. Ps.115:4-8

      • Anonyymi

        Mitä teikäläisten hihhulien jumala on tehnyt, tai aikooko edes tehdä mitään Ukrainan konfliktin ratkaisemiseksi?


    • Anonyymi

      Paskaduunissa voi olla paskapuhettakin.

    • Anonyymi

      Eihän kristittyä sido enää kymmenysten maksaminen. Tämä on ihan turha taakka kristitylle kun perusteita siihen ei ole nykypäivänä.
      Nyt kristitty voi ja tulisi antaa vapaaehtoisia lahjoituksia erilaisiin seurakunnan tarpeisiin ja pakollisiin juokseviin kuluihin kuten sähkö, vesi, tontti maksut jne.
      Se on jokaisen kristityn velvollisuus joka käyttää säännöllisesti seurakunnan tiloja esim kokouksissa ollessa. Jokaisen kuuluu antaa oma panoksensa yhteiseen hyvään.
      Mutta kymmenysten aikakausi ei kosketa nyky kristittyä maailmaa.

      • Anonyymi

        #Nyt kristitty voi ja tulisi antaa vapaaehtoisia lahjoituksia erilaisiin seurakunnan tarpeisiin ja pakollisiin juokseviin kuluihin kuten sähkö, vesi, tontti maksut jne.
        Se on jokaisen kristityn velvollisuus joka käyttää säännöllisesti seurakunnan tiloja esim kokouksissa ollessa. Jokaisen kuuluu antaa oma panoksensa yhteiseen hyvään.#

        Jopa oli taas lapsellista juttua. Mihin ne kohtuuttoman suuret kirkollisverot häviää?
        Kirkollisvero on todella kohtuuton, siihen nähden mitä palveluksia kirkko tarjoaa.
        Kaiken lisäksi seurakunta perii vielä erikseen maksun pienimmästäkin palvelusta.
        Onneksi kirkosta eroaminen on ilahduttavan vireää, ja tulee vielä lisääntymään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        #Nyt kristitty voi ja tulisi antaa vapaaehtoisia lahjoituksia erilaisiin seurakunnan tarpeisiin ja pakollisiin juokseviin kuluihin kuten sähkö, vesi, tontti maksut jne.
        Se on jokaisen kristityn velvollisuus joka käyttää säännöllisesti seurakunnan tiloja esim kokouksissa ollessa. Jokaisen kuuluu antaa oma panoksensa yhteiseen hyvään.#

        Jopa oli taas lapsellista juttua. Mihin ne kohtuuttoman suuret kirkollisverot häviää?
        Kirkollisvero on todella kohtuuton, siihen nähden mitä palveluksia kirkko tarjoaa.
        Kaiken lisäksi seurakunta perii vielä erikseen maksun pienimmästäkin palvelusta.
        Onneksi kirkosta eroaminen on ilahduttavan vireää, ja tulee vielä lisääntymään.

        Lieneekö korona sekoittanut ihmisten päät, kun kirkosta eronneiden määrä on parina viime vuonna, jopa hieman laskenut.


    • Anonyymi

      4Moos.31:31-41 Ja Mooses ja pappi Eleasear tekivät, niinkuin Herra oli Moosekselle käskyn antanut. Ja saalis, jäännös siitä, mitä sotajoukko oli ryöstänyt, oli lampaita kuusisataa seitsämänkymmentäviisi tuhatta ja raavaita seitsemänkymmentäkaksi tuhatta ja aaseja kuusikymmentäyksi tuhatta ja ihmisiä, tyttöjä, jotka eivät olleet yhtyneet mieheen, kaikkiaan komekymmentäkaksi tuhatta. Ja puolet niistä eli se osa, joka sotaan lähteneille, oli: lampaita kolmesataa kolkymmentäseitsemän tuhatta viisisataa ja Herralle tuleva vero lampaista oli kuusisataa seitsemänkymmentä viisi; ja raavaista kolmekymmentäkuusi tuhatta sekä niistä Herralle tileva vero seitsemänkymmentä kaksi; ja aaseja kolmekymmentä tuhatta viisisataa sekä niistä Herralle tuleva vero kuusikymmentä yksi; ja ihmisiä kuusitoista tuhatta sekä niistä Herralle tuleva vero kolmekymmentä kaksi. Ja Mooses antoi Herran antiveron pappi Eleasarille, niinkuin Herra oli Moosekselle käskyn antanut.

    • Anonyymi

      Olette erehtyneet pahasti palstasta.

    • Anonyymi

      Jer.7:16-26 Mutta sinä älä rukoile tämän kansan puolesta, älä kohota heidän puolestaan huutoa ja rukousta äläkä niillä minua ahdista; sillä en minä sinua luule. Ettekö näe, mitä he tekevät Juudan kaupungeissa ja Jerusalemin kaduilla? Lapset kokoavat puita, isät sytyttävät tulen, ja vaimot sotkevat taikinaa valmistaaksensa uhrikaukkuja taivaan kuningattarelle, ja he vuodattavat juomauhreja muille jumalille, minun mielikarvaudeksi. Minulleko he tuottavat mielikarvautta, sanoo Herra, eivätkö pikemmin itselleen, omaksi häpeäksensä? Sentähden, näin sanoo Herra, Herra: Katso, minun vihani ja kiivauteni on vuotava tämän paikan ylise, ihmisten, eläinten, kedon puiden ja maan hedelmän ylitse, ja se palaa sammumatta. Näin sanoo Herra Sebaot, Israelin Jumala: Lisätkää polttouhrinne teurasuhreihinne ja syökää lihaa. Sillä en minä puhunut enkä antanut kaskyä teidän isillenne poltto-ja teurasuhrista silloin, kun minä vei teidät pois Egyptin maasta, vaan näin minä käskin heitä ja sanoin: Kuulkaa minun ääneni, niin minä olen teidän Jumalanne ja te olette minun kansani, ja vaeltakaa aina sitä tietä, jota minä käsken teidän vaeltaa, että menestyisitte. Mutta he eivät kuulleet, eivätkä korviansa kallistaneet, vaan vaelsivat oman neuvonsa mukaan, pahan sydämensä paatumuksessa, ja käänsivät minulle selkänsä eivätkä kasvojaan. Siitä päivästä, jona teidän isänne lähtivät Egyptin maasta, aina tähän päivään asti olen minä lähettänyt teidän tykönne kaikki palvelijani, profeetat - lähettänyt varhaisesta alkaen, päivä päivältä. Mutta kukaan ei kuullut minua, ei kallistanut korvaansa, vaan he olivat niskureita, tekivät enemmän pahaa kuin heidän isänsä. Jer.11:8-14

    • Anonyymi

      Jer.11:11-14 Sentähden, näin sanoo Herra: Katso, minä tuotan heille ontettomuuden, josta heillä ei ole pääsyä; ja kun he minua huutavat, en minä kuule heitä. Ja jos Juudan kaupungit ja Jerusalemin asukkaat menevät ja huutavat niitä jumalia, joille he ovat uhreja polttaneet, niin ne eivät heitä heitä pelasta heidän onnettomuutensa aikana. Sillä yhtä paljon kuin sinulla on kaupunkeja, Juuda, jumalia, ja yhtä paljon kuin Jerusalemissa on katuja, te olette pystyttäneet alttareita häpeäjumalille, alttareita polttaaksenne uhreja Baalille. Mutta sinä älä rukoille tämän kansan puolesta, älä kohota heidän puolestaan huutoa ja rukousta, sillä en minä kuule, kun he minua avuksi huutavat onnettomuutensa tähden. Jer.14:11 Ja Herra sanoi minulle: Älä rukolle tämän kansan puolesta, sen hyväksi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe