Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

anopin sutkautukset

katti.h

Hei!

Mä kerroin mieheni vanhemmille toisesta raskaudestani rv 15 yhdessä 3 vuotiaan tyttäremme kanssa.Vastaus oli hiljaisuus ja sit asiasta ei sanottu mitään.Luulin etteivät he tajunneet.No sit äitini oli puhunut anoppini kanssa ja anoppi oli kysynyt milloin lapsi syntyy ja että ei tartte kieltää asiaa,kyllä hän oli jo epäillyt kun viimeex nähtiin.Elikkä siis oli varmaan suuttunut kun ei aiemmin kerrottu.Ekastakaan ei anopille kerrottu vasta rv 14 tai jotain.Ei sitä hössötystä vaan jaksa!!! Appi tiesi viimeex jo kauemmin kun olin sairaalassa pahoinvoinnin takia.
Mutta pointtini on että anoppi ei kysele multa mitään,ei vointia tai miten on mennyt.Esikoisellemme sanoo vaan "tuletko sit meille ,kun äiti tuo sen parkuvan vauvan kotiin,se vaan parkuu maitoa tissistä" huh huh,loukkaa kyllä mua.Mä saisin romaanin kirjoitettu loukkauksista joita anoppi syytää ja outoja juttuja joita esikoisellemme juttelee.Haukkuu mm.poikaansa,joka ainokainen ja siis mieheni.Haukkuu herkkuperseeksi joka syö esikoisemme karkit ja keksit.No he tuo aina paljon herkkuja joten miksei mekin voida niitä syödä,en haluais lapsellemme niin paljon herrkuja antaakaan.Tästä ollaan monesti sanottu,ei mene perille!!
Lapsemme oli 3kk kun hän antoi kääretorttua suuhun niin etten huomannut ja tyttö öki niin että pahaa teki.Sit he pysyivät poissa seuraavat 3kk,kun asiasta anopille sanottiin.
Ja yksi pahin loukkaus on ollut " ei se poikamme edes poikaa saanut aikaiseksi" johon appi " äläs nyt noin sano,ei muulla ole väliä kuin että on terve" Toisaalta toivon että tää toinen ois kanssa tyttö,niin sais rauhas harmitella.No ei oikeessto toivon et kaikki menee hyvin ja on terve.
Huh tulipas vuodatettua niin että en ole vama enää mikä oli se pääpointti...

3

1378

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 13+5

      ...ett ei susta ihan romanikirjottajax olisi kun on ilman välilyöntejä koko kirjoituxes ja vaan olet ärtynyt siihen anoppiis.Anopillas ei muuten ole enää mitään oikeuttahuomautella,jos hänellä on vain yxi lapsi, se sun miehesi,ja teillä on jo kaxi.Mitä anoppis muuten voisi kysellä?Kaisinä suuttuisit siitäkin, että sitä kiinnostaisi tietää miten sä voit.Pääasiahan kuiteskin on että saa vuodatettuu harmistumisensa tällaiselle palstalle,johon jokainen voiosallistuu jos haluu.

      • katti.h

        Hei sinä 13 6 .Miten niin ei ollenkaan välilyontejä,oletkos sokea,onko mun kaikki sanat muka peräkkäin yhtenä lauseena.Itelläs on sanoja peräkkäin jotka peräkkäin eivät kuulu En mä nyt oikeesti mitään romaania aio kirjoittaakaan,oli vain sanonta.
        No hienoa jos susta noi asiat sua eivät loukkais,mutta musta ei anoppikaan saa kaikkia asioita sanoa ja hänelle kuulu.Niin mä myönsin että olen ärtynt anoppiini enkä todellakaan ole ainoa.Mieheni ei juuri äidistään tykkää eikä äitinikään eikä mun kaverit jotak ovat hänet tavanneet.
        Ei toi lasten lukumäärä liity mitenkään huomautteluun.Vaikka hänellä olis 10 lasta ja meillä yksi niin ei asioista noin huomautella.Ja meillä on vasta tulossa toinen,raskaana nyt viikolla 18 3.
        Mitä anoppi vois kysellä? No esim .mun vointia , onko ollut yhtä rankkaa kun viimeex, miltä tuntuu mennä töihin jne. Mutta ei hän koskaan mitään kysele musta tai pojastakaan,Ihan kun ei kiinostais yhtään.
        Anteex nyt vaan että tuli vuodatettua tänne,mutta sitä vartenhan palstat ovat että saa vertais tukea ja neuvoa...


    • ....................

      Minäkään en aio enää kertoa anopille vasta kuin joskus myöhemmin seuraavasta raskaudestani, jos enää tulen. Siitä syystä, että kyseinen nainen ei kunnioittanut pyyntöämme pitää asia omana tietonaan vielä siihen asti kunnes saadaan varmuus, että kaikki on hyvin. Hänen oli pakko päästä kertomaan KAIKILLE sukulaisille. Siispä, hänelle ei kannata kertoa mitään. Sellaisen ihmisen on turha loukkaantua jos hänelle ei kerrota. Jos ei itse osaa pitää suutaan kiinni niin voi syyttää vain itseään jos jää asioiden ulkopuolelle.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      84
      2190
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      49
      1906
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1828
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      71
      1570
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1568
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1472
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      22
      1379
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1342
    9. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1301
    10. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1294
    Aihe