Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Puna-upseerit

Tarve koulutus.

Nykyinen suomen henkinen, moraalinen ja taloudellinen rappio, syvä ahneus-talouden kumarrus, johtuu siitä ettei hallinnossa ole enää koulutettuja toimeliaita puna-upseereja.
Nyt vallassa on vain naurettavia markkinatalouden mannekiineja ja seteliselkärankaista oikeiston low laiffia.

Sirolaopisto on lopetettu, moskova ja pietari ei enää kouluta työväen upseereja ottamaan vastuuta
ja astumaan johtoon. Olisi taas korkea aika perustaa suomeen sirola-opiston kaltainen punaupseerien koulutuslaitos, niin saataisiin suomen maa taas raiteilleen. Päästäisiin nykyisestä jumalattomasta mammonan ja ahneuden palvonnasta eroon.

Suomen nykyiset Työväenpuolueet ovat maassa, koska siellä velloo johdossa moraaliton pervo seta-sakki.
Myös naivit huuhaa- idealistit ovat työväenpuoleiden surma.
Sama pervo meno on kokoomuksessa, jossa mm. ministerit yllyttää nuoria homouteen ja kokoomussedät viettää pervoja lapsilomia thaimaassa, jossa nillä on panoasuntoja !!!
Talonpojat elää suomessa mtk-sosiaalitukien avulla, ek ja yrittäjät rikkaiden tuki-sosialismissa. Moraali on siis mennyt !
Pitkät Leipäjonot sen kertovat, miten maalla menee !! Rahalla ei nääs ole isänmaata !!

Suomeen tarvitaan uusi työväenpuolue ja suoraselkäiset punaupseerit johtoon. Tarvitaan selkärankaa ja johtajuutta ja tervettä politiikkaa. Kunniallista ja isänmaallista henkeä tämän riiston sijalle.

- Hurraa käy voittoon työväenaate, uusi uljas ja puhdas rehellisellä työllä ja tulonjaolla hyvinvointia rakentava aate !!

17

627

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ahneuden historiaa

      Erityisesti suuren kansan ja työväenasiaa ajavaa puoluetta kaivataan.
      Kaivataan moraalia ja sielua. Enemmistön etua.

      Ei siis kaivata nykyistä pervoilua, seta-lepso diktatuuria ja rahan palvontaa ilman moraalia.

    • kerrakseen!!

      Kyllä tuohonkin moni lankeaa ihan tosissaan. On tällä palstalla sen verran tyhmää porukkaa. Ei niin hulluja väitteitä, ettei uskovia löydy.

    • zausesku

      Työväenliike ei ole osannut kouluttaa ja valita johtajiaan... tulos näkyy.
      Politiikassa noin yleensäkin aivan kumma, lahjottu väki ja nuoleskelijat nousee valtaan.

      • rryyuyyy

        pois pakkoruotsi


    • Tahto voittaa

      Tämä tyhjän päälle rakennettu nykyinen kulutus-aate on heikko aate.
      Sen tietävät idän ajatollahitkin. Menossa onkin islamin vyörytys vähitellen, askel askeleelta. Ne käyttää noita länsimaiden hyvinvoinnin kasvattamia naiveja idealisti-hörhöjä siinä hyväkseen.

      Tulevaisuutta pitäisi rakentaa suomalaiselta pohjalta, omaa kulttuuria kehittäen. Apuna vosi olla juuri esim. punainen isänmaallinen upseeristo, joka valveutuneena ohjaisi horjahtelevaa kansaa isällisesti kohti oikeaa hyvinvointia ja työllä taspainoiseen onneen aatetta.
      ( -tämä vaativa tehtävä jää punaisille, kun rahalla ei ole isänmaata ja lahtari ei kunnoita edes omaa kansaansa..)

      Tämä nykyinen kuluttamalla onneen aate ei nääs toimi ollenkaan, kun vain noin 10% kansalle markkinatalous antaa etuja...

      • on pelsepuubista

        Kyl maar lahtari on ollu aina se huanoin mahrollinen isäntä suamalaiselle. Lahtari nääs on henkiseltä perusrakenteeltaan niin hvetin ahne ja tyhmä, että sen tyäaika menee hukkaan kuin ahneella sialla sen kahmiessa toistenkin eväitä ja polkiessa muita ja lopulta se polkee omatkin eväänsä syvälle paskaan.


    • Uraa ... uraa ...

      Koulutus ja tarve.

      Timo Koivistoinen tulee pelastamaan koko kansakunnan tuhon tieltä. Hän on ansiokkaasti nolannut blogissaan lähes kaikki muut puolueet ja on nyt valmis pääministeriyteen Työväenpuolueen murskavoiton jälkeen.
      Hänellä on kaikki keinot täystyöllisyyden saavuttamiseksi. Jotain politiikan keinoja tuntuisi kuitenkin puuttuvan. Yritys saada "lisäarvoa" kampanjoinnilleen tapaamalla kohublondi Tukiainen meni suoraan sanoen vituiksi. Jäi nimittäin Timolta saamatta, kun arspeukisena ei ollut varaa neidolle edes ulkomaanmatkaa tarjota.

    • 18

      Hyvä Timo!

      Kerro kaikille kuinka pelastat Maailman verkostomarkkinoinnilla.Ja nyt voisitkin tuon lisäksi kertoa kuinka olet nolannut muita Puolueita?

      Sinun "blokiasi" katsoessa ei näe kuin linkkejä linkkien perään,omat tarinasi johtaa...hmmm..ei mihinkään.

      Jaana Pelkoselle olit esittänyt kysymyksen,voitko kertoa mitä tarkoitit kun Jaanan vastatessa lähetit samoja viestejä useaan kertaan?????????????????

      Joko olit silloin humalassa tai sitten tarvitset hoitoa!

      Ja ennenkuin taas räksytät samaa sontaa kuin tähän mennessä,Jaana ei kuulu minun vaalipiiriin.Ja kumma kun se kunnianloukkaus-syyte kaatui kun esitän sinusta vain totuuksia..Pelle!

      • UUsi puolue

        Tätä samaa uhoamista tää liike jatkaa vuodesta toiseen ? Ei vaan sitä udotettua vallakumousta ole vieläkään aloitettu. Ette kaikki kuitenkaan hämäläisiä ole tää tietenkin oli aloittajalta jonkinlainen provo . Tämän puolueen kannatajat elävät menneisyydessä ja alkaa suuremmalla osalla olla toinen jalka haudassa. Nuorista tämän on lähdettävä mutta tämän Suomalisen pullamössö nuori on sen verran hyvinsyönyttä ja verraten laiskaa sakkia vallankumousta tekemään . Samaa olen kuitenkin alittajan kanssa Suomeen rarvitaan uusi työväen puolue ja aloittakaa puhtaalta pyödältä menneisyydessä ette voi ikuisti elää .


      • aina vähemmälle jään
        UUsi puolue kirjoitti:

        Tätä samaa uhoamista tää liike jatkaa vuodesta toiseen ? Ei vaan sitä udotettua vallakumousta ole vieläkään aloitettu. Ette kaikki kuitenkaan hämäläisiä ole tää tietenkin oli aloittajalta jonkinlainen provo . Tämän puolueen kannatajat elävät menneisyydessä ja alkaa suuremmalla osalla olla toinen jalka haudassa. Nuorista tämän on lähdettävä mutta tämän Suomalisen pullamössö nuori on sen verran hyvinsyönyttä ja verraten laiskaa sakkia vallankumousta tekemään . Samaa olen kuitenkin alittajan kanssa Suomeen rarvitaan uusi työväen puolue ja aloittakaa puhtaalta pyödältä menneisyydessä ette voi ikuisti elää .

        Kommunisti on luonnostaan "vähempiosainen"....;)


    • Työväenpuiolueillahan menee kovaa niin Kokoomuksella, Keskustalla, SDP:llä sekä PerSuilla. Ne ovat kaikki noin 20% äänisaaliilla hyvin menestyviä työväenpuolueita, tämän päivän työväen. Niiden kannattajista varmasti yli 90% on työläisiä joten mitä muuta ne ovat kuin työväenpuolueita???

      Älkää ihmeessä rajatko työväkeä mihinkään karsinaan komujen armoille, me työläiset ja työeläkeläiset haluamme vapautta ja mahdollisuuksia itsemme kehittämiseen.

      Kun lähdet syyttämään toisia noista pervohommista niin olisi syytä myös kertoa kuka koska ja missä sekä miten varmaa tietoa sinulla on ja oletko ihan itse ollut näkemässä? Ei pidä heitellä moisia lausumia jos ei ole valmis osoittamaan niiden todenpitävyyttä. Voisit nyt alkaa valmistelemaan todistusaineistoa vai kerroitko omista retkistäsi kehtaamattat myöntää ja laittaen siksi muut syyllisiksi?

    • juttabutik.d.f

      tuoreeks terveeks virvon pervon varvon,pervon virvon,pervo sulle palkka mulle

    • Kaikissa maissa

      Kaikissa maissa missä kommunistinen ideologia on saanut vallan ovat yhteiskunnan rakenteet saatu vastapuolen ansiosta hajalle. Sitten tulee tämä vastapuoli, kapitalismi ja korjaa potin.

      Kapitalismi hyödyntää kommunismia 100-0.

    • ..Mutta kuitenkin...

      TOWERIT TE FORSSAN TYÖLÄISET !
      Huomenna jaetaan kiväärit !
      Tulkaatte silloin tänne Työväen talolle. Meillä on puhujana Venäjältä Kommunisti
      Tsukashvili.
      Hän jos kukaan on oikea kommunisti sanomaan mitä Marxismi on ja kuinka me oman työväenvaltiomme perustetaan.
      Huom !
      Net jotka saavat pistoolit ovat sitten upseerit !
      Johtajat kaartillemme sitten valitaan huutoäänestyksellä.
      Illan päätteeksi:
      Tanssia torvisoittokunnan tahdissa.
      Viinatarjoilu. Ohjelmalippu 15penniä.

    • SS-WAFFEN1

      Menkää pohjois-koreaan leikkimään kommunistia,voi olla että tulee äitii ikävä kun kun se ei ollut sitä mitä kuvitteli kommunismin olevan.

    • käsityöläinen

      Ja kun taasen "elannon tornis lyhty kajastaap", niin felmannin suolla kiwääri laukeaap"...
      Teitä kommareita kukaan ei kaipaa... tai jää kaipaamaan !

    • kakkojen hallitsija

      syökää kakkaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2067
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1773
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1644
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1460
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      64
      1394
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      19
      1331
    7. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1318
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1292
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1245
    Aihe