Kuu - tunteet.

Huone 4 ja MC

Kuu edustaa tunteita ja tunne-elämää. Uskon enemmän elämän mukanaan tuomiin kokemuksiin, kuinka tunne-elämä kehittyy. Uskon perimään, geeneihin luonteen muodostumisessa. Uskon huone 4 luovan osan tunne-elämästämme. MC merkki voi olla yksi tekijä tunne-elämän laadussa. Hoitotyössä opitaan ihmisen herkistyvän vanhetessaan, sekin on osoittautunut todeksi.

Kun julkista palstaa pitävä henkilö masentuu lukijoidensa ulkopuolella tapahtuvasta asiasta ja lopettaa julkisen palstan julkaisemisen vedoten tuohon pettymykseen, olen pahoillani tuon palstan lukijoiden puolesta, koska he ovat syyttömiä asiaan. Kirjoittaja hakee parannusta väärältä suunnalta tehdessään niin.

Kirjoittaja voisi muistaa asiakkailleen aiheuttaman järkytyksen. Hän voi katsoa kartaltaan tekijöitä, jotka osoittavat voimankäytön olevan turha. On hyvä aika nöyrtyä. Jos olisin ilkeä, kirjoittaisin - "Käytä viisaasti nyt saamaasi tietoa ja luo elämänpolkusi helpoksi kulkea."

Yöllä oli pakko kerätä astrologisia lehtiä, muistiinpanoja ja muuta astrologiaan liittyvää kassiin. Tänään vien kassin roskiin. Ympyrä on sulkeutunut.

4

376

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Raakasum

      Mikäs oli vuodatuksen pointti?

    • Raimo Nikula

      Niinpä. Jos hampsii nettiä ja vilkaisee astrologisia sivuja, voi päästä tämänkaltaiseen ymmärrykseen. Siinä on petraamisen varaa. Kuulla on todella pitkä ja vankka myyttinen ja symbolinen yhteys tunne-elämään ja alitajuisiin automatismeihin sisällämme. Mutta mistä MC ja tunteiden yhteys on napattu, en tiedä. MC on kartan keskitaivas ja 10.huoneen kärki eli asema, jossa Aurinko on suunnilleen keskipäivällä klo 12. Se on siten "korkea kohta" ihmisen kehityksessä symboloiden saavutuksia, uraa, ammattia, ihmisen saavuttamaa asemaa yhteiskunnassa ja yleensä virallisia sidoksia ulkomaailmaan. Jos Kuu sattumoisin on kartalla MC:llä ja ne ovat molemmat herkistyneessä vesimerkissä, voi odottaa että työhön sisältyy hoitamista, välittämistä, empatian ja osanoton välittämistä ihmisille. Muutoin en ymmärrä, oliko tämä vastaus johonkin viestiin?

    • Laila Puustinen

      Oletteko koskaan kuulleet " MC edustaa mainetta"? Henkilö tuo hyvin, ellei loistavasti, itseään, persoonaansa, esille käyttäytymisessään ammatissaan!
      Tämän saa seurata erinomaisesti henkilöiden kohdalla, jotka toimivat sekä ammatissaan julkisina henkilöinä, että nimettöminä harjoittaessaan muuta työtään.

      Olenkin kysynyt henkilöltä kirjoittaako hän tiettyjä kirjoituksia, koska samankaltaisuus löytyy kirjoituksista, mutta tempperamentti vaihtelee. Hän ei vastannut! Onko hiljaisuus myöntymisen merkki?

      MC on se raja, jolla luodaan ihmissuhteita. Kuu on se, joka joko luo, tai sitten ei.

    • Laila Puustinen

      Ja kuinka kaunis voikaan olla miehen huone 4 tuodessaan kauniin historian luomaan rakkaudellisen pohjan rakkaussuhteeseen.

      Astrologi on niin kuin sen lukee. Jokainen omalla tavallaan. Rakkaudella tai ilman.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Paras olisi vain unohtaa

      Tuleekohan tähän meidän tilanteeseen ikinä mitään selvyyttä. Epätoivo iskee taas, enkä jaksaisi enää odottaa. Kohta lop
      Ikävä
      79
      1573
    2. Voisitko laittaa

      Nimesi ensimmäisen ja kaksi viimeistä kirjainta tähän?
      Ikävä
      69
      1263
    3. Mietitikö nainen koskaan

      Miksi me ollaan päädytty tähän pisteeseen. Lähestmistapaa ei ole. Tarvitaanko me oikeasti enää tätä.
      Ikävä
      106
      1198
    4. Suomalaisia naisia lennätetään seksimatkoille

      https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/1f5f5e20-8c36-4907-9640-8e0c3b017c5a Gambia on jo vuosia ollut yhtä kuin munanhaku ma
      Lieksa
      178
      998
    5. Nämä kaikki alla olevat aloitukset on saman naisen aloituksia

      Kuinka paljon täytyy vintissä viheltää että esiintyy välillä jopa miehenä, ja sitten itse vastailee omiin kysymyksiinsä?
      Ikävä
      148
      988
    6. huono omatunto

      johtuu siitä, että minulla on tunteita sinua kohtaan. Se vaikuttaa asiaan. Kaipasin sinua tänäänkin.
      Ikävä
      55
      984
    7. Päätin juuri että

      En odota että meidän välillä enää tapahtuisi mitään. Tämä on aivan liian monimutkaista ja kyllä sinäkin olisit joskus mi
      Ikävä
      32
      862
    8. Onnistuit sohaisemaan mua

      Kaikkein herkimpään kohtaan ja kyseenalaistamaan mun luottamuksellisuuden. Kun sitä ei ole niin ei ole mitään muutakaan
      Ikävä
      59
      834
    9. Huomenna se

      Tulee kohta, odotatko?
      Ikävä
      61
      806
    10. Mitä kaipaat

      Usein elämässäsi
      Ikävä
      94
      764
    Aihe