5 pidätetty - Tampereen keskustassa tapeltiin rautaputkin!

5ptktr

86

5251

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Todistajia kuullaan

   Tampereen turpakäräjien todistajia kuullaan tänään - tekijöitä on ainakin kuusi?

   Tampereen sunnuntaiaamuisessa pahoinpitelyssä oli todennäköisesti enemmän kuin viisi tekijää. Tappelun jälkeen sunnuntaina poliisi vei putkaan viisi kahakkaan osallistunutta miestä. Kolme miestä vietiin sairaalaan.
   – Siinä on kolme uhria, ja tämän hetkisten tietojen mukaan ainakin kuusi tekijää, sanoo rikoskomisario Joni Länsipuro. Lisää pidätyksiä tappelun takia ei kuitenkaan ole tehty. Länsipuron mukaan tekijöiden lopullista määrää ei voi tietää vielä, sillä todistajia on tarkoitus kuulla vasta tänään.Siitäkään ei Länsipuron mukaan ole tietoa, mistä tappelussa käytetyt rautaputket olivat peräisin, tai mikä riidan aiheutti. Loukkaantuneilla on murtumia, mutta ei hengenvaaraa.

   http://www.aamulehti.fi/cs/Satellite/Pirkanmaa/1194661669445/artikkeli/tampereen turpakarajien todistajia kuullaan tanaan - tekijoita on ainakin kuusi.html

   • hyi hirveetä

    olisko yksi ollut kaameen näköinen naamatatuoitu,on ollut hetken aikaan pois kylistä toivottavasti ei olisi takaisin tullut ihmisten riesaksi.


  • PERKELE..

   nyt tulikin mamuille lähtö tästä kylästä ja ripeesti. voipi muuten olla pian monta mamua tehohoidossa.

   • äänestä ja vaikuta!!

   • deehxcv

    niin kuinka selität kahden SUOMALAISEN janipetterin osuuden tapahtuneessa?


   • saadaan
    deehxcv kirjoitti:

    niin kuinka selität kahden SUOMALAISEN janipetterin osuuden tapahtuneessa?

    mutta väri pysyy


   • Suomenkansalaisuus
    deehxcv kirjoitti:

    niin kuinka selität kahden SUOMALAISEN janipetterin osuuden tapahtuneessa?

    Sitä paitsi osalla näistä on Suomen kansalaisuus.
    Yhden noista piti jo mennä inttiin Suomessa, mutta sai jostain kumman syystä lykkäystä.
    Kiva kun hätätilanteessa tollaisille annetaan aseet?
    Ketä ne sillon niillä ampuu?


   • herra mina

    paska te mitän uskala.


  • esdgs

   ja rynkyllä päin näköä. Tampere kiittää kun 5 ongelmajätettä on vähemmän saastuttamassa kaupunkiyhteisöä.

  • ..
  • Sensuuri iski?

   Mihin näiden uutisten kommentit katosivat?
   Vielä aamusta niitä oli vaikka kuinka paljon.
   Olikohan tämä kommentti liikaa?
   "On se kumma kun ei noita vtun kurdeja saada kuriin. Pitäsköhän ottaa Ranskasta mallia... Ja fakta on se, että maahanmuuttajat tässä tuli porukalla rautaputkien kanssa. olihan tässä kait jostain syystä kurdien messissä suomalainen tatuointiliikkeen pitäjäkin.. Mutta muuten aivan turha tulla #¤"&% hippien selvittään että ei tiedetä onko ollu maahanmuuttajia mukana."

  • Poliisi ei suojele?

   Iltalehden keskustelufoorumissa sentään vielä saa puhua asiasta.
   Joku siellä kirjoitti:
   "Tampereella on jo pidemmän aikaa pyörinyt nuoriso jengi joka käy sattumanvaraisesti kenen tahansa kimppuun. Muutama vuosi sitten kesällä vierailin Tampereella ja yleisö näki omin silmin kun miestä yritettiin hakata mutta sivulliset menivät väliin. Kohta tuo porukka yritti minun päälle. Poliisin ON puututtava järein ottein tuohon älyttömään hommaan,poliisi katsonut läpi sormien tuota porukkaa. Ovat n.15-20 vuotiaita. Itseäni ei pelota vierailla siellä,päälleni käyjät eivät tule minun eikä toistenkaaan päälle toistamiseen,tulen ottamaan oikeuden siinä tilanteessa itselleni,vaikka linnaan joutuisin. Jonkunhan siihen on puututtuva jos ei yhteiskunta tee mitään."

   Oletteko te tamperelaiset havainneet tälläistä käytöstä?
   Onko kenties kyseessä sama porukka?

   • 2006 vuodesta

    "Osa epäillyistä on poliisin vanhoja tuttuja keskustan tappeluista. Tämän epätavallisen raa'an teon motiivi on vielä epäselvä, sanoo rikoskomisario Joni Länsipuro Pirkanmaan poliisista."

    Miksei poliisi puutu tähän vuosikausia jatkuneeseen tilanteeseen?
    Todennäköisesti nämä ovat sitä samaa porukkaa, jotka ovat jo ainakin 2006 vuodesta lähtien
    terrorisoineet tamperelaisia?


  • mamujen

   nimet ja osoitteet tähän

   • neim meikör

    nimet kehiin vaan!


   • .

    vaikka nimet olisi ei niitä saa esille laittaa siinä on sitten laittaja lain edessä.


  • PirPollarit

   Pirkanmaan poliisi ei tiedota asiasta mitään?
   Tietääkö kukaan pidätettiinkö ketään?

   • Keskiviikkona

    Eiku siis vangitiinko ketään pidätetyistä?


  • PirKäO

   Miksei poliisi tiedota asiasta mitään?

   • tyrjä marni

   • Larson

   • puhut asiaa!
    Larson kirjoitti:

    että maahanmuuttajat tuntuvat olevan lähes aina tekijöinä näihin murhapolttoihin, raiskauksiin ja joukkopahoinpitelyihin mitä Tampereella tapahtuu.

    niimpä!


   • sopu sijaa..jne
    puhut asiaa! kirjoitti:

    niimpä!

    Kirjoittaja"kansalaisuus saadaan,väri pysyy".Minkä värinen oli naamasi kun kirjoitit kommenttisi.Luulisin ,että punainen, mahdollisesti intiaanisukua.kerää kamppeesi ja muutto pois jollei nyt ihan maasta niin tampereelta kuitenkin.olet erivärinen.Nämä mamut ovat ja pysyvät.Suomalaiset myös ryöstää,raiskaa, tappaa etkä ole heitä häätämässä.On surullisia koulu-ja ostoskeskustapauksia,suomalaispoikien joukkoraiskauksia jne.ei ihonväri tee ketään rikolliseksi.


   • Njoo.
    sopu sijaa..jne kirjoitti:

    Kirjoittaja"kansalaisuus saadaan,väri pysyy".Minkä värinen oli naamasi kun kirjoitit kommenttisi.Luulisin ,että punainen, mahdollisesti intiaanisukua.kerää kamppeesi ja muutto pois jollei nyt ihan maasta niin tampereelta kuitenkin.olet erivärinen.Nämä mamut ovat ja pysyvät.Suomalaiset myös ryöstää,raiskaa, tappaa etkä ole heitä häätämässä.On surullisia koulu-ja ostoskeskustapauksia,suomalaispoikien joukkoraiskauksia jne.ei ihonväri tee ketään rikolliseksi.

    Nimimerkille ”sopu sijaa..jne”:

    Olet oikeassa siinä, että asiattomia kommentteja on kyllä riittämiin. Silti vertauksesi suomalaisten tekemiin rikoksiin ei kestä tarkempaa tarkastelua. Syitä useampia, esim.:

    1) Tiettyjen etnisten ryhmien kohdalla suhteelliset (siis väkilukuun suhteutetut) rikosmäärät ovat huomattavasti kantaväestöä korkeammat
    2) Kantaväestön tyypillisesti tekemät rikokset poikkeavat muusta rikollisuudesta. Esim. rankoissa väkivaltatapauksissa kantaväestön osalta uhri ja tekijä tuntevat yleensä toisensa. Tämä taas vähentää sattumanvaraisen väkivallan uhriksi joutumisen riskiä, mikä on hyvä asia yleisen turvallisuuden kannalta.
    3) Myös ilman kohdan 1 huomioimista ei ole kohtuutonta vaatia maahanmuuttajilta nuhteettomampaa elämistä kuin kantaväestöltä siihen asti kunnes kansalaisuus on saatu. Näin myös moni maa täysin oikeutetusti tekeekin.


  • PyssyPoppingParty

   6750/R/13xx/07 Varkaus, vahingonteko
   6750/R/54xx/07 Huumausainerikos, ajooikeudetta
   6750/R/58xx/07 Näpistys, myymälävarkaus 70 e Armaanituoksu
   6750/R/89xx/07 Näpistys
   6750/R/192xx/07 Petos, väärennös, kätkemisrikos
   6750/R/202xx/07 Lievä pahpit, näpistys
   6750/R/119xx/08 Lievä pah.pit.,
   6750/R/154xx/08 Ryöstö rikossarja
   6750/R/97xx/08 Varkaus
   6750/R/95xx/08 Varkaus, kätkemisrikos
   6750/R/87xx/08 Ryöstö käsilaukku
   6750/R/87xx/08 Ryöstö, maksuvälinepetos
   6750/R/86xx/08 Ryöstö
   6750/R/82xx/08 Ryöstö
   6750/R/82xx/08 Ryöstö
   6750/R/82xx/08 Ryöstö
   6750/R/70xx/08 Pahoinpitely, yllytys
   6750/R/45xx/08 Näpistys, laiton uhkaus
   8330/R/34xx/09 Varkaus
   8330/R/435xx/09 Ajokorttitta ajo, ym.
   8330/R/486xx/09 Pahoinpitely

   Tässä vain osa tyypin rikoksista.
   Hänet tuomittiin kaikista näistä vain lyhyehköön ehdonalaiseen.
   Näköjään lista kasvaa jatkuvasti?

   • Rikossarja jatkuu?

    RYÖSTÖ, RIKOSSARJA LA 01.03.2008 - MA 30.06.2008

    Ryöstö- ja varkausrikoksia 2008 Tampereella

    Esitutkinnan aikana kuulusteluissa tullut ilmi useita ryöstö-ja varkausrikoksia, joista ei ole kirjattu rikosilmoituksia eikä asianomistajia ole tavoitettu.

    Alla listattuna rikokset:

    26.4.2008 Tampereella Ratinan jalkapallostadionin takana olevalla hiekkatiellä tapahtunut ryöstö, missä mamumies anasti väkisin keski-ikäisen miehen taskusta matkapuhelimen.

    2.5 - 4.5.2008 Satakunnankatu, K-marketin läheisyydessä tapahtunut ryöstö. Kaksi mamumiestä ryöstivät mieheltä olkalaukun. Lisäksi samalla kertaa toinen mamumiehistä anasti naiselta käsilaukun ja matkapuhelimen saatuaan ne ensin haltuunsa käyttäen naisen humalatilaa ja hyväuskoisuutta hyväkseen.

    Huhtikuun alkupuolella tapahtunut ryöstö, missä Pizpala grillin edessä nukkunut mies ryöstettiin. Osallisen kertoman mukaan mamumies anasti mieheltä mm. matkapuhelimen, kotiavaimet, lompakon.

    Huhtikuun Puolivälissä Yliopistonkadulla tapahtunut ryöstö. Mamumies anasti
    väkisin mieheltä matkapuhelimen. Tämän jälkeen toinen mamumies tovereineenpahoinpitelivät miestä.

    Huhtikuun puolivälissä Tammelankadulla tai Vellamonkadulla tapahtunut kännykän varastaminen. Kaksi mamumiestä lainasivat mieheltä matkapuhelinta, mutta pakenivat paikalta anastaen puhelimen itselleen. Puhelin Nokia 1600 takavarikoitu mamumiehen asunnosta kotietsinnän yhteydessä. Puhelin toimitettu löytötavaratoimistoon.

    Huhtikuussa tapahtunut ryöstö ja varkaus Satakunnankadulla. Mamumiehet anastivat mieheltä lompakon, jonka myöhemmin palauttivat miehelle takaisin, koska lompakossa ei ollut rahaa. Uhri oli tarjoutunut nostamaan mamumiehille vähän rahaa (70 euroa) pankkiautomaatista. Miehen näppäiltyä tunnusluvun toinen mamumies oli työntänyt miehen pois automaatilta ja painanut 200 euron noston ja anastanut rahat.

    Huhtikuun lopussa - toukokuun alussa tapahtunut ryöstö Hervannassa Elementtipolulla. Mamumies ja romaani anastivat väkisin miehen hallusta punaisen Nokia Express matkapuhelimen.

    Huhtikuun lopussa tapahtunut ryöstön yritys ja pahoinpitely. 4 mamumiestä, romaanimies sekä nuori nainen olivat jalan liikkeellä Tammelan torin lähellä. Eräs mamumiehistä pahoinpiteli keski-ikäisen miehen ja yritti anastaa miehen lompakon.

    Huhti-toukokuussa tapahtunut ryöstö Lapintien lähellä. Kaksi mamumiestä anastivat väkisin mieheltä Lg-merkkisen matkapuhelimen.

    Vappuna Keskustorilla, vanhan kirkon edessä tapahtunyt ryöstö. Mamumies ja romaani anastivat väkisin mieheltä lompakon ja matkapuhelimen.

    Toukokuun alussa Koskipuistossa tapahtunut ryöstö. Kolme mamumiestä anastivat nukkuvalta mieheltä matkapuhelimen.

    Toukokuun alussa Anttilan edessä tapahtunut ryöstö. Kaksi mamumiestä anastivat väkisin miehen taskusta matkapuhelimen.

    Toukokuun 2008 alkupuolella ryöstö ja varkaus Hatanpään valtatiellä ja Härmälässä. Neljä mamumiestä sekä romaani ryöstivät Hatanpään valtatiellä bussipysäkillä nukkuneen miehen. Mieheltä anastettiin lompakko ja matkapuhelin sekä kotiavaimet, joilla päästiin miehen kotiin. Asunnosta anastettiin tietokonetarvikkeita sekä koriste-esineitä.

    Kesäkuun lopussa tapahtunut ryöstö Tullinaukiolla. Mamumies anasti keski-ikäiseltä mieheltä lompakon.

    Huhtikuun alussa Näsilinnankadulla tapahtunut ryöstö. Kaksi mamumiestä anastivat väkisin miehen kädestä matkapuhelimen ja pakenivat paikalta.

    Tässä vain pieni osa kyseisestä rikossarjasta...


   • Muhammed Siltavuori

    suomalaiset veronmaksajat elättää niin kauan kuin se elää...


  • Metson tienoilla

   PAHOINPITELY SU 25.05.2008

   Eräs mamu oli pahoinpidellyt kahta suomalaista poikaa.

   Poika kertoi, että hän oli ollut ystäviensa kanssa Amurin R-kioskin takana olevalla tasanteella. R-kioskin taakse oli tullut viiden hengen mamuporukka. Mamuporukka alkoi heittelemään poikia pikkukivillä. Poika kertoi, että he olivat postuneet paikalta, koska heitä kivillä heitelleet mamut eivät olleet lopettaneet kivien heittelyä heidän pyynnöstään huolimatta.

   Poika oli seurueensa kanssa poistunut paikalta Metson kirjaston taakse ja seurueeseen oli liittynyt myös toinen pahoinpidelty suomalaispoika. Seuruetta oli lähtenyt seuraamaan tämä mamuporukka, joka oli heitellyt heitä kivillä ja he olivat ilmeisesti soittaneet paikalle lisää porukkaa.

   Pojat kertoivat kääntyneensä Mustalahdenkadulta Puutarhakadulle ja heitä vastaan oli juossut kolme mieshenkilöä. Kaksi heistä oli romaneja ja yksi mamu.

   Poika kertoi, että tämä potkunyrkkeilyä harrastava mamu juoksi häntä vastaan ja löi nyrkillä vasempaan poskipäähän.

   Poika kaatui iskun jälkeen maahan. Pojan pahoinpitelyn jälkeen mamu oli käynyt toisen suomalaispojan kimppuun.

   Kuulusteltu mamu myöntää syyllistyneensa asiassa panoinpitelyyn.

   • Hmmm.

    Turhaan te täällä mitään yksittäisiä tapauksia kahlaatte läpi. Niistä ei kuitenkaan saa kuvaa kokonaistilanteesta ja saavat vain veren turhaan kiehumaan. Rikostilastot ovat paljon informatiivisempi ja kattavampi lähde näissä asioissa.


   • annetaas.

    oikein porukalla näille opetusta kuinka SUOMESSA kuuluu elää tai sitten lähtä vitun mamulandiaan-


  • Lähetetään privana

   Jos joku haluaa tarkempaa tietoa asiasta, niin laittakaa mailiossa mihin voin lähettää lisä infoo?
   Ei tarvi antaa omaa ossaansa voitte tehä vaikka kertakäyttösen.

  • POTKITAAN NAAMAAN?

   Oletko joutunut noiden rikosten uhriksi? Tai tiedätkö jonkun joka on?

   RYÖSTÖ LA 26.04.2008 /01.00 4 mamua 1 Manne 22.4.2010 23:40
   RYÖSTÖ LA 26.04.2008 /01.00
   KÄTKEMISRIKKOMUS LA 26.04.2008 /01.00

   Keski-ikäinen suomalaismies ryöstetty ja pahoinpidelty Satakunnankatu 22 kohdalla.
   Häneltä anastettu lompakko, Ipod ja Nokia 6680 matkapuhelin.

   Mies kertoi, että hän oli tullut ravintolasta kotiinsa noin klo 01.00 aikaan.
   Miehen mennessä kotitalonsa lukitun sisäpihan oven luokse neljä mamumiestä olivat
   tarttuneet mieheen kiinni ja kaataneet hänet maahan.

   Tekijät olivat alkaneet pahoinpidellä suomalaismiestä potkimalla ja lyömällä kasvoihin ja vartaloon. Miehen ollessa maassa häneltä anastettiin lompakko, aurinkolasit, Ipod ja Nokian 6680-matkapuhelin.

   Tekijöiksi selvinnyt jälleen kerran samat neljä mamumiestä ja yksi romaani sekä nuori nainen.

   Epäiltyjen kertomana ilmennyt, että anastettu Nokia 6680 matkapuhelin myytiin samana yönä Tampereen keskustassa tuntemattomalle miehelle.

   Anastettu I-pod musiikkisoitin löytyi kotietsinnän yhteydessä nuoren naisen asunnosta.

  • mamujengi

   VARKAUS TO 01.05.2008 /04.00

   Nuori nainen ilmoitti, että hänen laukku sisältöineen oli anastettu kerrostalon pihassa Tammelassa. Nainen kertoi, että oli ollut paikalla ystävänsä kanssa, paikalle oli tullut tummaihoinen mies, joka otti naisen vieressä maassa olleen laukun ja juoksi kulman taakse siellä odottaneeseen autoon. Mies oli noin 20-vuotias, normaalivartaloinen, noin 180-190cm, mustat hiukset. Kyseessä oli sininen henkilöauto. Laukussa sisällä digikamera, lompakko meikkipussi ja aurinkolasit.

   Tutkinnassa on selvinnyt, että tekijät olivat nämä samat 4 mamumiestä ja romaani sekä heidän seurassaan ollut nuori nainen.

   Kuulusteluissa selvinnyt, että em. ryhmä on tehnyt lukuisia ryöstö- ja varkausrikoksia kevään 2008 aikana. Ryhmä oli painostanut erästä mamuista varastamaan kerrostalon pihassa olleelta naiselta käsilaukun. Kuljettajana toiminut mamu oli ajanut auton kerrostalon lähelle jolloin toinen mamu oli käynyt varastamassa laukun naiselta.

  • ryöstösaalista

   VARKAUS TO 01.05.2008122.00 - PE 02.05.2008 /00.00
   KÄTKEMISRIKOS TO 01.05.2008 /22.00 - PE 02.05.2008 /00.00

   Nuorehkon naisen käsilaukku oli varastettu Tampereen keskustassa.
   Nainen kertoi lähteneensä ravintolasta kohti Metson kirjastoa ja sieltä kotiinsa.

   Mamujen kanssa liikkuneen nuoren naisen asuntoon tehdyssä kotietsinnässä löydettiin anastettu digikamera ja lisäksi Mic Macin nahkatakki, jonka eräs mamumiehistä oli tuonut asunnolle.

   Mamumies on myöntänyt syyllistynensä varkauteen.

   Kannattaako antaa tytärtenne seurustella näiden tyyppien kanssa?
   Voi olla että joku kaunis päivä poliisi tulee teidän kotiinne tekemään kotietsinnän,
   koska epäilevät näiden piilottaneen varastettua tavaraa teille?
   Poliisit tekevät joka päivä n. 40 kotietsintää. Koska on teidän vuoronne?

  • P assioon

   RYÖSTÖ LA 03.05.2008/02.20

   Suomalaisnaiselta oli ryöstetty käsilaukku Hämeenpuistossa. Nainen kertoo tulleensa ryöstetyksi Hämeenpuistossa, Satamakadun ja Hämeenpuiston kulmassa. Kaksi entuudestaan tuntematonta miestä olivat tönäissyt naisen kumoon ja vienyt tämän jälkeen häneltä käsilaukun. Tekijät olivat paenneet keskustan suuntaan. Naisen käsilaukussa olivat ainakin lompakko, matkapuhelin sekä joitakin henkilökohtaisia tavaroita.

   Kuulustelussa nainen kertoi, että hän oli tulossa ravintola Bricksistä. Nainen ei ollut päässyt kauaksi ravintolasta, kun tuntematon nuorimies oli tarttunut kiinni hänen laukkuunsa. Nainen oli pitänyt laukusta kiinni kunnes mies oli onnistunut repimään laukun itselleen ja tällöin nainen oli kaatunut. Kaatumisen seurauksena naisen lonkkaa ja sormia oli alkanut särkemään. Nainen oli lähtenyt hortoilemaan ja lopuksi maannut itkien maassa, kunnes joku nuori mies oli soittanut hätäkeskukseen. Laukun ryöstäneen miehen tuntomerkit:
   - noin 170 cm,
   - korkeintaan 25.v
   - hoikka
   - lyhyet tummat hiukset.
   - Jalassa miehellä oli löysät tummansiniset farkut ja muutenkin oli "hoppari" tyylinen. Päällä saattoi olla punainen huppari. Ravintola Passionista toimitettiin Tampereen poliisilaitokselle löytötavaraa Löytötavaran joukossa oli kyseisen naisen Kela-kortti, ykkösbonuskortti ja SPR:n ensiapukortti. Ravintola Passionin pihasta oli löytynyt myös naisen ajokortti, joka toimitettiin hänelle.

   Tekijöiksi on selvinnyt samat neljä mamumiestä ja yksi romaani sekä nuori nainen.
   Eräs mamuista, joka toimi ryöstön aikana auton kuljettajana toisen mamun omistamalla autolla, ei edes omaa ajo-oikeutta.

  • Laukku takaisin!!!

   RYÖSTÖ TO 01.05.2008/04.15 KALEVAN PUISTOTIE 9

   Nuorehkon suomalaisnaisen käsilaukku anastettu Kalevan puistotie 9 kohdalla. Nainen ilmoitti Pirkanmaan hätäkeskukseen, että hänen käsilaukkunsa anastettiin Kalevan puistotie 9 kohdalla jalkakäytävällä.

   Naisen kertomana selvisi, että Kalevan puistotiellä mieshenkilö oli riuhtaissut naisen kädestä hänen käsilaukkunsa ja juossut tummaan farmarimalliseen henkilöautoon. Autossa oli jo valmiiksi kuljettaja. Auto oli poistunut Kekkosentien suuntaan.

   Nainen oli roikkunut auton ikkunassa kiinni hetken aikaa ja huutanut autoon, että antaa laukun takaisin. Auto oli kaasuttanut karkuun ja nainen oli pudonnut kyydistä.

   Naiselta anastettiin käsilaukku, joka on musta ja kankainen. Laukussa oli ainakin passi, rahaa n. 30-40 euroa sekä pankkikortti.

   1.5.08 kello 19.30 aikaan naiselle soitti tuntematon mies ja ilmoitti, että hänen passinsa oli löytynyt. Nainen nouti passinsa tältä mieheltä Murtokadulta. Mies oli löytänyt museoveturista leopardikuviollisen kangaskassin jossa oli myös naisen passi. Nainen toimitti hänelle kuulumattoman kangaskassin poliisilaitokselle 1.5.08 illalla.

   9.7.08 Ravintola Passionista järjestyksenvalvoja toimitti poliisille ravintolan tiloista löytyneen naisen pankkikortin. Kateisiin jäänyttä muuta omaisuutta ei ole saatu takaisin.

   Esitutkinnassa tekijöiksi selvinnyt samat neljä mamumiestä ja nuori nainen.

  • Keskustorilla

   RYÖSTÖ TO 01.05.2008 - LA 10.05.2008
   Alaikäinen poika oli ryöstetty Keskustorilla

   Mamumies kertoi olleensa ryöstöporukkaan kuuluvan romaanin kanssa
   Tampereen keskustassa etsimässä nuorta poikaa, koska romaani oli kuullut,
   että poika oli saanut jostain 200 euroa rahaa, jotka oli tarkoitus ryöstää.

   Mamu ja romaani olivat pyytäneet poikaa sivummalle, missä he olivat pyytäneet lainaksi 20 euroa. Poika oli houkuteltu Keskustorin kauppahallin kulkutunneliin.

   Pojan kaivaessa rahoja esiin oli romaani potkaissut poikaa seurauksin, että tämä oli kaatunut maahan. Mamu ja romaani olivat pahoinpidelleet poikaa ja anastaneet tämän hallusta 200 euroa. Anastetut rahat jaettiin puoliksi mamun ja romaanin kesken.

  • ja ryöstettiin

   RYÖSTÖ LA 26.04.2008 /01.20 - LA 26.04.2008 /01.40 ILMARINKATU, ILVES-PUISTO

   Keski-ikäinen suomalaismies ilmoitti, että joukko ulkomaalaisia kävi hänen kimppuunsa pahoinpidellen miestä ja anastaen hänen hopeanharmaan Nokian N80 matkapuhelimensa.

   Mies kertoi kävelleensä Kalevan puistotien suunnasta kohti Ilmarinkatua tarkoituksenaan oikaista Ilvespuiston läpi. Mies oli päässyt Ilvespuistoon ja huomannut, että Ilvespuistossa oli jotain "epämääräisen" näköistä porukkaa. Mies muisteli, että joku oli huutanut hänelle suomea murtaen, että olisiko lainata puhelinta. Mies tajusi, että kohta tapahtuu jotain ikävää ja hän päätti soittaa poliisille. Hetken päästä mies kuuli askelia takaapäin ja sen jälkeen hän tunsi iskun kehossaan ja kaatui sen voimasta maahan. Maassa ollessaan mies kertoi, että hän sai useita potkuja takaraivoonsa ja häneltä anastettiin Nokia N80 merkkinen matkapuhelin. Mies kertoi, että hänen päänsä on ollut kipeä tapahtuneen johdosta ja hän käy näyttämässä vammojaan Hatanpään terveyskeskuksessa.

   Mies ei osannut kertoa, että montako henkeä hänen päällensä kävi. Miehella jäi kuitenkin mieleen sellainen kuva, että ryöstäjät olivat nuoria ja ehkä arviolta noin 20-vuotiaita. Yhdellä henkilöistä oli yllään vaalea takki ja vaalea lippis. Mies epäili, että joku ryöstäjistä oli ulkomaalainen, koska hän oli kuullut jonkun puhuvan suomea murtaen.

   Kuulusteluissa on selvinnyt, että tekoon syyllistyneet olivat jälleen kerran samat neljä mamumiestä ja yksi romaani sekä nuori nainen.

   Tehdyissä kuulusteluissa on selvinnyt myös, että em. ryhmä on tehnyt lukuisia ryöstö- ja varkausrikoksia kevään 2008 aikana

   • Osta nyrkkeilysäkki

    Mitä te haluatte todistaa kolme vuotta vanhoilla esimerkeillä.On henkilö mistä maasta hyvänsä,tekoja ei voi hyväksyä.Mutta TE jotka joukkovihaa tällä palstalla suositte ja joukkotappelua ehdotatte.olette säälittäviä.Onneksi on taho joka seuraa näitä keskusteluja ja pystyvät noukkimaan tietonne.


   • 6 vangitaan
    Osta nyrkkeilysäkki kirjoitti:

    Mitä te haluatte todistaa kolme vuotta vanhoilla esimerkeillä.On henkilö mistä maasta hyvänsä,tekoja ei voi hyväksyä.Mutta TE jotka joukkovihaa tällä palstalla suositte ja joukkotappelua ehdotatte.olette säälittäviä.Onneksi on taho joka seuraa näitä keskusteluja ja pystyvät noukkimaan tietonne.

    No onhan niistä tuoreempiakin esimerkkejä:

    "rautaputkilla aseistautuneen kaveriporukan riehaantuminen, jossa uhrit olivat pääosin pelkkiä vastaantulijoita. Poliisin mukaan yön tapahtumien kulku on varsin hyvin selvillä, mutta selkeää syytä silmittömälle riehumiselle ei ole löytynyt."

    "Viisi epäiltyä on tällä hetkellä vangittuna. Kuudes henkilö pidätettiin torstaina. Pidätettynä oli myös samaan joukkioon kuulunut seitsemäs nuori mies, mutta hänet päästettiin vapaalle. päätekijät ovat kasassa, mutta yksittäisiä kiinniottoja saattaa vielä tulla. Tämän hetkisten tietojen mukaan riehuneessa ryhmässä oli 7–9 nuorta miestä. Pidätetty ja kolme vangittua ovat ulkomaalaistaustaisia. Kaikki kiinniotetut kuuluvat samaan kaveriporukkaan. He ovat iältään 18–22-vuotiaita ja kotoisin eri puolilta kaupunkia. Kaikki kiinniotetut kuuluvat samaan kaveriporukkaan."

    "Rautaputkella aseistautuneita pahoinpitelijöitä oli poliisin tietojen mukaan useampi.
    Kiinniotettuja epäillään törkeistä pahoinpitelyistä."


   • Hedi&Kossu
    Osta nyrkkeilysäkki kirjoitti:

    Mitä te haluatte todistaa kolme vuotta vanhoilla esimerkeillä.On henkilö mistä maasta hyvänsä,tekoja ei voi hyväksyä.Mutta TE jotka joukkovihaa tällä palstalla suositte ja joukkotappelua ehdotatte.olette säälittäviä.Onneksi on taho joka seuraa näitä keskusteluja ja pystyvät noukkimaan tietonne.

    Sori nyt mutta Suomen lakien mukaan tuomittujen rikollisten rikokset ovat julkista tietoa,
    jollei ne jostain syystä ole salaisia. (Niinkun osa näidenkin rikoksista on).

    Se ei ole vihan lietsomista, että kertoo totuuden mitä rikoksia rikolliset ovat tehneet.

    Lähes kaikki lehdetkin voisivat kirjottaa näistä rikoksista, mutta jostain syystä
    paikalliset lehdet ovat vaienneet sarjarikollisten teoista. Ihmetyttää miksi?

    Nämä pahoinpitelyt ja ryöstelyt koskettivat useita tamperelaisia,
    ja olisi ollut tärkeää saada ajankohtaista tietoa niistä jo niiden tekoaikaan,
    jotta ihmiset olisivat osanneet varoa tätä rikollisjoukkoa.

    Nyt uhreja tulee jatkuvasti lisää koska poliisi ei pysty suojelemaan kansalaisia
    näiltä rikollisilta!

    Koska riittää? Pitääkö jonkun kuolla ennenkuin tähän menoon puututaan
    asian vaatimalla ankaruudella?


   • Hassan Osman
    Osta nyrkkeilysäkki kirjoitti:

    Mitä te haluatte todistaa kolme vuotta vanhoilla esimerkeillä.On henkilö mistä maasta hyvänsä,tekoja ei voi hyväksyä.Mutta TE jotka joukkovihaa tällä palstalla suositte ja joukkotappelua ehdotatte.olette säälittäviä.Onneksi on taho joka seuraa näitä keskusteluja ja pystyvät noukkimaan tietonne.

    Hänet somali tappoi erittin julmasti vuonna -95. Tuuli olisi vasta 30-vuotias nykyään.
    Hän kuoli siinä ensimmäisess'ä somaliaallossa.


  • Korvaan tikkejä

   RYÖSTÖ LA 26.04.2008 SATAMAKATU 8

   Ulkomaalaiset miehet ryöstäneet ja pahoinpidelleet kaksi suomalaismiestä Laukontorilla.

   Suomalaismiehet olivat kävelleet 26.4.2008 klo 02.15 aikaan Laukontorilla, jolloin tumma 90-luvun sedan mallinen henkilöauto oli kiihdyttänyt kovaa ja pysähtynyt torin laidalle. Autosta oli noussut 6-7 nuorta miestä, jotka olivat tulleet Laukontorin Satamakadun puoleiselle sivulle, missä suomalaismiehet olivat olleet. Ryöstäjät olivat olleet alle 20-vuotiaita ja he olivat pukeutuneet normaalisti. 5-6 miehistä oli vaaleaihoisia, mutta aksentin perusteella he eivät olleet alkuperäisiä suomalaisia. Yksi miehistä oli pitkä ja laiha tummaihoinen, jolla oli ollut lippalakki päässä.

   Ulkomaalaisella aksentilla puhunut n. 175cm pitkä, normaalisti pukeutunut mies oli tullut suomalaismiehen luokse ja vaatinut häneltä matkapuhelinta ja lompakkoa itselleen. Suomalaismies oli kieltäytynyt, jolloin mamumies oli alkanut hakata häntä nyrkillä kasvoihin. Suomalaismies oli lähtenyt juosten pakoon ravintola Kaijakkaa kohti. Torin kulmalla hänet oli saatu kiinni ja pahoinpitely oli jatkunut. Hakkaamisen seurauksena suomalaismies oli kaatunut maahan, jolloin häntä oli alettu potkia ympäri kehoa ja päätä.

   Suomalaismiehen kaveri oli yrittänyt soittaa tapahtuneesta poliisille, mutta seurueessa ollut tummaihoinen oli lyönyt puhelimen kosken kädestä maahan ja ottanut puhelimen itselleen. Suomalaismies oli nähnyt, että hänen kaveriaan pahoinpidellään torin laidalla n. 20 metrin päässä, jolloin hän oli lähtenyt apuun. Suomalaismies, joka oli ammatiltaan upseeri, oli juossut paikalle ja taklannut hänen kaveriaan potkineen mamumiehen kumoon, jolloin mamumies otti metalliputken tai mailan, jolla hän uhkasi vielä upseeria. Seurue oli yrittänyt pahoinpidellä myös upseeria, mutta hän oli pystynyt puolustautumaan.

   Seurue oli poistunut torin suuntaan, jolloin suomalaismiehet olivat päässeet lähtemään Hämeenkadun suuntaan pakoon. Pahoinpitelyn seurauksena toiselle suomalaismiehelle tuli mustelmia ja ruhjeita kehoon sekä pään- ja kasvojen alueelle haavoja. Vasempaan korvaan jouduttiin ompelemaan tikkejä.

   Tarkastettu valvontakameran kuvamateriaali Laukontorilta. Valvontakameran videosta näkyy, että klo 02.16 tumma sedan mallinen h-auto ajaa Laukontorilta Aleksi Kiven kadulla, jolloin autoon juoksee kolme miestä. Valvontakameran kuva on epäselvä ja yöajasta johtuen tumma, joten auton mallia tai miesten tuntomerkkejä mahdoton tunnistaa.

   Tekijöiksi selvinnyt jälleen kerran samat neljä mamumiestä ja yksi romaani sekä nuori nainen.

  • Mamun ex-muija

   PAHOINPITELY TI 08.04.2008/19.30 - TI 08.04.2008/20.15
   YLLYTYS/PAHOINPITELY TI 08.04.2008/19.30 - TI 08.04.2008/20.15

   Nuorta suomalaistyttöä oli pahoinpidelty Koskikeskuksessa.

   Suomalaistyttö oli mennyt ystävänsä kanssa 8.4.2008 klo 17.00 aikaan Koskikeskuseen. Kello 19.30 aikaan tytön tuntema romaani oli soittanut ja pyytänyt suomalaistyttöä tulemaan Koskikeskuksen parkkihalliin juttelemaan.

   Parkkihallissa romaani oli odottanut joka oli vienyt suomalaistytön sivummalle, missä hän oli alkanyt syyttämään tyttöä haukkumisesta. Romaani oli repinyt suomalaistyttöä hiuksista ja potkinut polvella kasvoihin.

   Tyttö oli juossut ystävänsä kanssa pakoon Koskikeskuksen sisällä olevan elokuvateatteri Atlaksen luokse, missä romaanin kaveri oli saanut hänet kiinni ja pidellyt paikallaan, kunnes romaani oli tullut paikalle, jolloin ropmaani oli jatkanut suomalaistytön pahoinpitelyä. Romaani oli tarttunut suomalaistyttöä kaulasta kiinni ja lyönyt nyrkillä kasvoihin. Suomalaistyttö oli juossut pakoon sillalle, mutta romaani oli jälleen tavoittanut hänet ja jatkanut pahoinpitelyä. Romaani oli repinyt hiuksista, potkinut polvella kasvoihin ja kaatanut Jennin maahan jatkaen potkimista.

   Paikalle oli tullut romaniasuun pukeutunut nainen, joka oli myös syyttänyt suomalaistyttöähaukkumisesta ja romaninainen oli repinyt hiuksista ja potkinut maassa makaavaa suomalaistyttöä kasvoihin.

   Vihdoin suomalaistyttö oli päässyt pakoon ja juossut keskustorille, mistä soittanut isälleen. Suomalaistyttö käynyt samana iltana Hatanpään ensiavussa lääkärintarkastuksessa ja myöhemmin seuraavana päivänä rotgenkuvauksissa. Pahoinpitelyn seurauksena tytölle tullut ruhjeita ja mustelmia kasvoihin sekä niska-ja päänsärkyä.

   Pahoinpitelijäksi selvinnyt tekohetkellä 13-vuotias romaanityttö. Romaani kertoi, että hän oli pahoinpidellyt suomalaistytön, koska hänen kaksi mamuystäväänsä olivat yllyttäneet hänet siihen.

   Mamumiehet olivat luvanneet 100 euroa, jos romaanityttö pahoinpitelisi suomalaistytön. Romaanityttö ei tiennyt miksi mamumiehet halusivat, että suomalaistyttö pahoinpideltäisiin, mutta hän tietää, että toinen mamumiehistä ja suomalaistyttö ovat seurustelleet aikaisemmin.

   Mamumies myöntää syyllistyneensä pahoinpitelyn yllytykseen ja tunnisti poliisin kuvarekisteristä täydellä varmuudella toisen romaninaisen, joka pahoinpiteli suomalaistyttöä lyöden ja potkien.
   Myös toinen mamumies myöntää syyllistyneensä pahoinpiteyn yllytykseen.

  • metalliputkella?

   PE 23.10.2009 /22.50 TAMPERE

   Suomalaismies oli joutunut pahoinpitelyn uhriksi Kortelahdenkadun ja Pirkankadun risteyksessä. Asianomistajan ja sivullisten kertomana ilmeni seuraavaa: Suomalaismies oli kävellyt Kortelahdenkatua Pirkankadun risteykseen. Risteyksen vaiheilla oli ollut parkissa mopoauto, jonka ympärillä oli ollut miesjoukko. Miehet olivat kinastelleet keskenään, jolloin suomalaismies oli mennyt katsomaan mitä paikalla tapahtuu. Tällöin eräs miehistä oli potkaissut suomalaismiestä, joka oli kaatunut maahan. Joku toinen mies oli hakenut mopoauton takakontista reilun metrinpituisen kepin ja lyönyt suomalaismiestä kolme kertaa päähän. Tämän jälkeen miehet olivat menneet mopoautoon ja poistuneet paikalta Pispalan suuntaan. Mopoauto oli ollut harmaa väriltään ja edessä oli lukenut Aixam.

   Suomalaismiehellä oli vasemmassa poskessa noin kolme senttiä leveä verta vuotava haava ja vasemmalla päälaella myös haava. Paikalle tullut ambulanssi kuljetti suomalaismiehen Acutaan tarkastukseen ja tikattavaksi.

   Suomalaismies ilmoitti 25.10.2009, että pahoinpitelyn seurauksena vasemman posken luissa on murtumia ja päälaelle oli neulottu useita tikkejä. Tapahtumahetkellä suomalaismies oli ollut täysin selvinpäin. Suomalaismiehen muistin mukaan kolme ulkomaalaisen näköistä miestä olivat huudelleet haluaako hän saada turpiinsa ja lähestyivät uhkaavasti. Heidän seurassaan ollut mitä mies oli noutanut autosta noin 150 cm:n pituisen valkoisen metalliputken, millä oli lyönyt suomalaismiestä takaapäin pari kertaa. Tilanne oli keskeytynyt paikalle tulleiden ihmisten vuoksi.

   Poliisipartio tapasi myöhemmin illalla Paasikiventiellä harmaan Aixam mopoauton, jossa sisällä kolme ulkomaalaista nuortamiestä. Rikoksesta epäiltynä kuulusteltu mamumies tunnustaa potkaisseensa paikalle tullutta miestä takamuksiin seurauksella, että tämä oli kaatunut. Miehen yrittäessä nousta ylös mamumies tunnustaa lyöneensä miestä puukalikalla pari kertaa päähän. Rikoksesta epäiltynä kuulusteltu toinen mamumies tunnustaa hakeneensa mopoautossa olleen puukalikan ja yrittäessään lyödän puukalikalla miestä polveen mamumiehen kaveri oli ottanut mailan kädestä, minkä jälkeen tapahtumat etenivät mamumies ensiksi kertomalla tavalla.

  • perheesi?

   Oma asenteeni mamuja kohtaan johtuu omakohtaisista kokemuksista ja siitä mitä kaupungilla näkee.
   Ei mistään ihmeen keksityistä ennakkoluuloista.

   Eikä tietenkään kaikki mamut ole samanlaisia. Mutta juuri siitä syystä rehellisten mamujenkin etu olisi että nämä rikollismamut saataisiin mahdollisimman pian pois kaduilta, koska muutoin on vaarana että vihamielisyyttä kohdistuu täysin viattomiin mamuihin.

   Jos mamurikollisille annettaisiin kunnon rangaistukset ja sen jälkeen maasta karkoitus,
   niin uskon että kantasuomalaisetkin kohtelisivat jäljelle jääneitä rehellisiä mamuja paljon paremmin.

   On aivan luonnollista tuntea jopa vihaa niitä kohtaan jotka tahallaan ja tietoisesti satuttavat toisia,
   eivätkä välitä noudattaa Suomen lakeja, lepsujen rangaistusten takia.

   Oikeus antaa täysin väärän singnaalin antamalla kymmenistä rikoksista vain sakkoa tai ehdonalaista.
   Tämä johtaa väistämättä aina vain törkeämpiin rikoksiin.

   Näilläkin tyypeillä näkyy selvästi kuinka aluksi uskallettiin ryöstää pahoinpitelemättä sen pahemmin, mutta pikkuhiljaa otteet senkun kovenevat ja raaistuvat. Rautaputkin hakkaaminen saattaa helposti johtaa kuolemaan. Eli ovatko mamurötöstelijät jo valmiita jopa tappamaan ihmisiä?

   Mitä jos seuraava uhri olet juuri sinä tai sinun perheenjäsenesi?
   Poliisilla ja oikeudella olisi ollut mahdollisuus pysäyttää nämä rikolliset jo vuosia sitten,
   muttei näin ole tapahtunut. Näköjään he eivät itsestään rötöstelyään lopeta?

   Koska joku uskaltaa tehdä oikein ja antaa heille tuntuvat rangaistukset?

   • kukkahattutäti3

    ei tietenkään ketään saa karkoittaa sehän olisi RASISMIA!


   • erittäin vihainen su

    näille rikatuttajille.Jos niin tekisivät ,silloin he olisivat (rasisteja)tietenkin mamujen ja jopa Suomalaisten poliitikkojen keskuudessa.Ei ilmeisesti ole niin suurta väliä jos tavallisia Suomalaisia ihmisiä hakataan tai jopa tapetaan mamujen toimesta.
    Tilanne muuttuu kyllä siinävaiheessa kun ne erehtyvät hakkaamaan jonkun paljon esillä olevan politikon,
    tai muuten isosti johtavassa asemassa olevan ihmisen.

    Tottakai tämä mamujen terrorismi olis loppunut alkuunsa jos heti olis alettu passittaan rikolliset pois maasta.Se olis ollut niin oikein kun olla voi ,lisäksi sitä ei mikään laki kiellä tekemästä.

    Nyt saavat murhapolttajat ja raiskaajat jäädä maahan/kansalaisuuskin myönnetään olkoon minkälaisesta konnasta hyvänsä kysymys.


  • saatana taas

   lisää mamujen touhulua.

   Julkaistu: 18.01. klo: 10:29

   Työpaikallaan raiskatuksi joutunut myyjä toivoo raiskaajalleen mahdollisimman kovaa tuomiota. Hän kertoo olleensa helpottunut, kun mies myönsi tekosarjan kokonaisuudessaan Helsingin käräjäoikeudessa.

   Myyjä kertoo halunneensa viedä asian oikeuteen julkisessa käsittelyssä, jotta seksuaalirikosten ympärillä olevaa tabua saataisiin purettua.

   - Halusin tuoda raiskausjutun esiin, koska näistä asioista ei puhuta ja niitä hävetään. Halusin myös kiinnittää huomiota ULKOMAALAISTEN elikä MAMUJEN tekemiin rikoksiin, hän sanoo.

   Nainen kertoo miettineensä ratkaisua monelta kantilta ja pohtineensa muun muassa sitä, miten kaupan asiakkaat suhtautuvat häneen julkitulon jälkeen.

   Syyttäjä vaatii 32-vuotiaalle miehelle ainakin 8-10 vuoden vankeustuomiota törkeästä raiskauksesta, törkeän ryöstön yrityksestä ja törkeästä vapaudenriistosta. Hän vastusti puolustuksen pyyntöä siitä, että mies määrättäisiin mielentilatutkimukseen.

   Puolustuksen mukaan syytetyn toiminta oli niin summittaista, että mielentilatutkimus on välttämätön. Oikeus vetäytyi miettimään pyyntöä.

   • voi PIIP sentään!!!!

    mitäs nuo bulo bulot muuta osaa kuin raiskata ja pahoinpidellä!


  • Tuomittu ennenkin

   Pirkanmaan KäO vangitsi keskiviikkona 12.1.2011 teosta epäiltyinä kaksi suomalaista, jotka vapautettiin muutaman päivän jälkeen.

   Vangittuina ovat edelleen kaksi mamua, joista toinen on tuomittu ainakin 5 kertaa oikeudessa,
   vastaavista rikoksista:
   - 10/2007 varkaudesta
   - 5/2008 kätkemisrikoksesta
   - 1/2010 ryöstö, ryöstö, pahoinpitely, varkaus, ryöstö, varkaus, maksuvälinepetos, pahoinpitely, varkaus sekä kulkuneuvon kuljettaminen oikeudetta
   - 4/2010 pahoinpitelystä
   - 10/2010 näpistys, pahoinpitely, laiton uhkaus, pahoinpitely, vahingonteko

   Miten näin monista rikoksista tuomittu voi edelleen jatkaa samoja touhujaan?!

   • -

    No se julkisuudessa paljon sääliä ja oman tv-ohjelmankin saanut karkotettu somali sai urakoida vuosikausia...


   • bulo bulo
    - kirjoitti:

    No se julkisuudessa paljon sääliä ja oman tv-ohjelmankin saanut karkotettu somali sai urakoida vuosikausia...

    niimpä!


  • Rautaputkihakkaajat

   Nämä rautaputkihakkaajat on nyt päästetty poliisivankilasta
   eli Let's Be Careful Out There!!

   • maassa maan tavalla!

    maassaan pelkäämään henkensä puolesta!


   • P.walden
    maassa maan tavalla! kirjoitti:

    maassaan pelkäämään henkensä puolesta!

    otetaan koko ajan. Islamin syöpäkasvain leviää Suomineidossa.


   • ISLAM=SYÖPÄ!!!!!!!!!
    P.walden kirjoitti:

    otetaan koko ajan. Islamin syöpäkasvain leviää Suomineidossa.

    eikä touhu muutu ennen kuin Persut nousevat valtaan!


   • keskustelen itseni k
    ISLAM=SYÖPÄ!!!!!!!!! kirjoitti:

    eikä touhu muutu ennen kuin Persut nousevat valtaan!

    ´´eikä touhu muutu ennen kuin Persut nousevat valtaan!´´

    niimpä!


   • kysyy kun ei tiiä

    Nämä rautaputkihakkaajat on nyt päästetty poliisivankilasta
    eli Let's Be Careful Out There!!

    Nimiä, naamakirjaa, irkkigalleriaa? Löytyyk?


   • Kuka haluaa?
    kysyy kun ei tiiä kirjoitti:

    Nämä rautaputkihakkaajat on nyt päästetty poliisivankilasta
    eli Let's Be Careful Out There!!

    Nimiä, naamakirjaa, irkkigalleriaa? Löytyyk?

    Joo löytyy muttei niitä tänne voi laittaa.. "yksityiselämää loukkaavan tiedon levittäminen"

    Tee vaikka joku väliaikainen maili ossa niin lähetän tarkempaa tietoa niistä sinne?


   • se olisi rikos!
    Kuka haluaa? kirjoitti:

    Joo löytyy muttei niitä tänne voi laittaa.. "yksityiselämää loukkaavan tiedon levittäminen"

    Tee vaikka joku väliaikainen maili ossa niin lähetän tarkempaa tietoa niistä sinne?

    ei voi ei!


  • Muhikset määrää?

   "Se Tampere, jossa on viimeisten 2 kk aikana tapahtunut kolmen suomalaisen hengen vaatinut murhapoltto, tapon yritys rautaputkilla hakkaamalla ja nyt sitten tämä (ja kaikissa tekijät samalta suunnalta) on todellakin aivan eri Tampere kuin missä minä olen pyörinyt viimeiset noin 25 vuotta. Jokin on todellakin muuttunut."

   Totta, ennen sentään iltaisin uskalsi mennä Keskustorille ja käydä vaikka mäkissä. Nykyään suomalaisilla ei ole enää mitään menemistä sinne ellei ole mukana niin iso porukka että voi suojella toinen toisiaan mamulauman hyökkäyksiltä.

   "Tämän tapauksen (Lauran tappaja) epäilty tekijä ei vaikuta mitenkään henkisesti epävakaalta. Päinvastoin, kyseessähän oli stipendillä palkittu lupaava urheilijapoika, joka oli varmasti tyttöjen suosiossa ja Facebook-sivujensa mukaan sosiaalinen, suomea sujuvasti osaava, suosittu ja filmaattinen. Aivan kuten noiden muidenkin tapausten epäillyt tekijät. Kyse ei ole syrjäytyneiden alkoholisti- tai huumenuorten tai mielenterveysongelmaisten tekosista."

   Ei tietenkään ole, nämä mamuthan ovat Tampeereen suosituimpia nuoria. PussyPoppingPartyjen järjestäjiä. Kaikilla heillä on nuoria suomalaistyttöjä jonossa.

   Menkääpäs joku pe tai la ilta piruuttanne katsomaan mitä ne Koskarissa hommailee. Nuoret 13-14v tytöt ovat humalassa joille mamumiehet huutelevat että "tulka tänne meillä on viinaa". Sen jälkeen mennään mäkin vessaan tyttöjen perässä ja kas kummaa sieltä löytyy käytettyjä mällisiä kortsuja. Sinänsä hyvä että käyttää edes kortsuja, ettei tarvitse pelätä Aidsia ja muita tauteja. Toisaalta kyllä ne taudit tarttuvat pelkässä suihinotossakin jota tytöt mainostavat tehneensä jopa useita kertoja päivässä.

   Erään kerran ruokaillessani Koskarissa kuulin sivusta kuinka muutama todella nuori suomalaistyttö kinastelivat siitä kuka oli useimmin saanut harrastaa seksiä mamumiesten kanssa. Joku reteili saaneensa ottaa Muhikselta jopa 2 kertaa saman päivän aikana suihin, johon toinen totesi että hänpä oli saanut ottaa suihin monelta mamulta saman päivän aikana eli hän voitti koska useampi mamu halusi häntä!!???

   Sossuja eikä Paussia ei kiinnosta. Sieltä sanottiin ettei heillä ole resursseja lauantai-iltaisin vahtia mitä teinit kaupungilla tekevät. Kukaan ei välitä näistä tytöistä ja siitä millaisia naisia heistä kasvaa?
   Missä tyttöjen vanhemmat ovat? Kaljalla lähipubissako?

   • että semmosta

    mamu vonkas puhelimessa seksiä joltain suomitypyltä tyyliin ´´ei se haita vaikka sul on menkat se olla vaan plussaa!´´


  • Mika Putki

   saada ählyiltä pataansa. Murhaa ryhtyisin suunnittelemaan.

   • niin olis!

    ...


  • Jakke Koo

   antavat näiden paskaläjien riehua kotimaassaan?

   • kyllä V**UTTAA!!!!!!

    toivottavasti ei kovin kauaa!


  • Pugilissti

   kuuluu tuo porukalla suomalaisten päälle käyminen. Raukkoja ovat.

  • 18+19

   Kiitos kun tuotte julki tätä tärkeää tietoa, jota liian usein viranomaisten toimesta ja median avustuksella pimitetään. Sellainen huomio kuitenkin, että ROMAANI=kirja ja ROMANI=ihminen. Liian usein tärkeätkin viestit sabotoidaan tuolla virheellä. On vaikea ottaa tosissaan sellaista henkilöä, joka ei osaa äidinkieltään. Ja jos se on vaikeaa minulle, on se vielä vaikeampaa tai jopa mahdotonta kukkahattutädeille, jotka voivat ohittaa tuollaiset viestit olankohautuksella.

   • hirveesti tapahtunut

    mikähän tätä Tretta oikein vaivaa?


   • Persu
    hirveesti tapahtunut kirjoitti:

    mikähän tätä Tretta oikein vaivaa?

    Kohta tulee mamuille lähtö Suomesta kunhan saadaan Perussuomalaiset valtaan.


   • Käiväräinen
    Persu kirjoitti:

    Kohta tulee mamuille lähtö Suomesta kunhan saadaan Perussuomalaiset valtaan.

    persuista ei taida olla siihen. Vapauspuolueesta olis, mutta sen aika ei ole vielä.


   • Persu
    Käiväräinen kirjoitti:

    persuista ei taida olla siihen. Vapauspuolueesta olis, mutta sen aika ei ole vielä.

    Ei kai tässä sitten auta ku ruveta harkitteen oman käden oikeutta vankilatuomionkin uhalla jos Persutkaan ei pysty tekemään tälle asialle mitään.


   • Kiitos vaan
    Persu kirjoitti:

    Ei kai tässä sitten auta ku ruveta harkitteen oman käden oikeutta vankilatuomionkin uhalla jos Persutkaan ei pysty tekemään tälle asialle mitään.

    lähimpiään on suojeltava lepsun maahanmuuttopolitiikan väistämättömiltä seurauksilta.


   • paanun vaanu
    Kiitos vaan kirjoitti:

    lähimpiään on suojeltava lepsun maahanmuuttopolitiikan väistämättömiltä seurauksilta.

    näin on!


   • ...siirtolais-...
    Käiväräinen kirjoitti:

    persuista ei taida olla siihen. Vapauspuolueesta olis, mutta sen aika ei ole vielä.

    ...parlamentti:

    "Suomessa asuvat siirtolaiset aikovat perustaa oman parlamentin. Parlamentin toivotaan tuovan siirtolaisten äänen paremmin kuuluviin suomalaisessa yhteiskunnassa. Ensimmäiset siirtolaisparlamenttivaalit järjestetään ensi kevään eduskuntavaalien yhteydessä.

    Siirtolaisparlamentin perustajina on joukko nimekkäitä ulkomaalaistaustaisia suomalaisia. Suomen siirtolaisparlamentin tuki –yhdistyksessä toimivat muun muassa monikulttuurisuusasiantuntija Umayya Abu-Hanna, Helsinki Times -lehden päätoimittaja Alexis Kouros sekä Spektr–lehden päätoimittaja Eilina Gusatinsky.

    Siirtolaisparlamenttiin valitaan demokraattisilla vaaleilla viisikymmentä edustajaa kahden vuoden välein. Äänioikeutettujen kriteerit tarkentuvat myöhemmin. Lähtökohta on, että äänioikeutetut asuvat Suomessa pysyvästi ja kokevat itsensä siirtolaistaustaisiksi.
    ...

    Kyseessä on maailman ensimmäinen siirtolaisparlamentti. Parlamentin toivotaan parantavan siirtolaisten mahdollisuuksia osallistua yhteiskunnalliseen keskusteluun. Parlamentin on tarkoitus tehdä aloitteita, tilata tutkimuksia siirtolaisuudesta ja toimia neuvojana lainsäätäjille ja viranomaisille.

    - Dialogin puute on vaivannut hirveän pitkään kaikkia. Luulen, että vaivaa sekä kantaväestöä että siirtolaisia, toteaa Gusatinsky.

    - Pyritään siirtymään pois siitä keskustelusta, että ”tykkäätkö vai etkö tykkää siirtolaisuudesta”, ”oletko rasisti vai et”. Me haluamme työvälineitä joilla suomen siirtolaisista tulisi tasa-arvoisia demokraattisessa yhteiskunnassa, jatkaa Abu-Hanna.

    Perustajaryhmä ei aio vaikuttaa siirtolaisparlamentin toimintaan.
    - Parlamentin rooli varmaan muokkaantuu, kun ideaa kehitetään ja viedään eteenpäin. Uskon, että parlamentissa käsitellään ainakin maahanmuuttopoliittisia kysymyksiä. Varmaan myös pohditaan, minkälaiseksi suomalaista yhteiskuntaa halutaan rakentaa. Yhteiskuntaa ei voi rakentaa niin, että vain kantaväestö osallistuu ja odottaa, että muut vain seuraavat perässä, sanoo Gusatinsky.

    Rahoitus parlamentin toiminnalle aiotaan kerätä siirtolaisilta. Rahoitusta aiotaan hakea myös Suomen valtiolta ja EU:lta."
    YLE Uutiset / Aishi Zidan

    http://kalergisuunnitelma.blogspot.com/2010_07_04_archive.html

    Sitäpaitsi myösa Unkarissa monikulttuuriset suhteet hoituvat tamperelaiseen tapaan:

    http://kalergisuunnitelma.blogspot.com/2010_09_05_archive.html


   • parlamentti tänne!!!
    ...siirtolais-... kirjoitti:

    ...parlamentti:

    "Suomessa asuvat siirtolaiset aikovat perustaa oman parlamentin. Parlamentin toivotaan tuovan siirtolaisten äänen paremmin kuuluviin suomalaisessa yhteiskunnassa. Ensimmäiset siirtolaisparlamenttivaalit järjestetään ensi kevään eduskuntavaalien yhteydessä.

    Siirtolaisparlamentin perustajina on joukko nimekkäitä ulkomaalaistaustaisia suomalaisia. Suomen siirtolaisparlamentin tuki –yhdistyksessä toimivat muun muassa monikulttuurisuusasiantuntija Umayya Abu-Hanna, Helsinki Times -lehden päätoimittaja Alexis Kouros sekä Spektr–lehden päätoimittaja Eilina Gusatinsky.

    Siirtolaisparlamenttiin valitaan demokraattisilla vaaleilla viisikymmentä edustajaa kahden vuoden välein. Äänioikeutettujen kriteerit tarkentuvat myöhemmin. Lähtökohta on, että äänioikeutetut asuvat Suomessa pysyvästi ja kokevat itsensä siirtolaistaustaisiksi.
    ...

    Kyseessä on maailman ensimmäinen siirtolaisparlamentti. Parlamentin toivotaan parantavan siirtolaisten mahdollisuuksia osallistua yhteiskunnalliseen keskusteluun. Parlamentin on tarkoitus tehdä aloitteita, tilata tutkimuksia siirtolaisuudesta ja toimia neuvojana lainsäätäjille ja viranomaisille.

    - Dialogin puute on vaivannut hirveän pitkään kaikkia. Luulen, että vaivaa sekä kantaväestöä että siirtolaisia, toteaa Gusatinsky.

    - Pyritään siirtymään pois siitä keskustelusta, että ”tykkäätkö vai etkö tykkää siirtolaisuudesta”, ”oletko rasisti vai et”. Me haluamme työvälineitä joilla suomen siirtolaisista tulisi tasa-arvoisia demokraattisessa yhteiskunnassa, jatkaa Abu-Hanna.

    Perustajaryhmä ei aio vaikuttaa siirtolaisparlamentin toimintaan.
    - Parlamentin rooli varmaan muokkaantuu, kun ideaa kehitetään ja viedään eteenpäin. Uskon, että parlamentissa käsitellään ainakin maahanmuuttopoliittisia kysymyksiä. Varmaan myös pohditaan, minkälaiseksi suomalaista yhteiskuntaa halutaan rakentaa. Yhteiskuntaa ei voi rakentaa niin, että vain kantaväestö osallistuu ja odottaa, että muut vain seuraavat perässä, sanoo Gusatinsky.

    Rahoitus parlamentin toiminnalle aiotaan kerätä siirtolaisilta. Rahoitusta aiotaan hakea myös Suomen valtiolta ja EU:lta."
    YLE Uutiset / Aishi Zidan

    http://kalergisuunnitelma.blogspot.com/2010_07_04_archive.html

    Sitäpaitsi myösa Unkarissa monikulttuuriset suhteet hoituvat tamperelaiseen tapaan:

    http://kalergisuunnitelma.blogspot.com/2010_09_05_archive.html

    ...


   • Yl Brunner
    ...siirtolais-... kirjoitti:

    ...parlamentti:

    "Suomessa asuvat siirtolaiset aikovat perustaa oman parlamentin. Parlamentin toivotaan tuovan siirtolaisten äänen paremmin kuuluviin suomalaisessa yhteiskunnassa. Ensimmäiset siirtolaisparlamenttivaalit järjestetään ensi kevään eduskuntavaalien yhteydessä.

    Siirtolaisparlamentin perustajina on joukko nimekkäitä ulkomaalaistaustaisia suomalaisia. Suomen siirtolaisparlamentin tuki –yhdistyksessä toimivat muun muassa monikulttuurisuusasiantuntija Umayya Abu-Hanna, Helsinki Times -lehden päätoimittaja Alexis Kouros sekä Spektr–lehden päätoimittaja Eilina Gusatinsky.

    Siirtolaisparlamenttiin valitaan demokraattisilla vaaleilla viisikymmentä edustajaa kahden vuoden välein. Äänioikeutettujen kriteerit tarkentuvat myöhemmin. Lähtökohta on, että äänioikeutetut asuvat Suomessa pysyvästi ja kokevat itsensä siirtolaistaustaisiksi.
    ...

    Kyseessä on maailman ensimmäinen siirtolaisparlamentti. Parlamentin toivotaan parantavan siirtolaisten mahdollisuuksia osallistua yhteiskunnalliseen keskusteluun. Parlamentin on tarkoitus tehdä aloitteita, tilata tutkimuksia siirtolaisuudesta ja toimia neuvojana lainsäätäjille ja viranomaisille.

    - Dialogin puute on vaivannut hirveän pitkään kaikkia. Luulen, että vaivaa sekä kantaväestöä että siirtolaisia, toteaa Gusatinsky.

    - Pyritään siirtymään pois siitä keskustelusta, että ”tykkäätkö vai etkö tykkää siirtolaisuudesta”, ”oletko rasisti vai et”. Me haluamme työvälineitä joilla suomen siirtolaisista tulisi tasa-arvoisia demokraattisessa yhteiskunnassa, jatkaa Abu-Hanna.

    Perustajaryhmä ei aio vaikuttaa siirtolaisparlamentin toimintaan.
    - Parlamentin rooli varmaan muokkaantuu, kun ideaa kehitetään ja viedään eteenpäin. Uskon, että parlamentissa käsitellään ainakin maahanmuuttopoliittisia kysymyksiä. Varmaan myös pohditaan, minkälaiseksi suomalaista yhteiskuntaa halutaan rakentaa. Yhteiskuntaa ei voi rakentaa niin, että vain kantaväestö osallistuu ja odottaa, että muut vain seuraavat perässä, sanoo Gusatinsky.

    Rahoitus parlamentin toiminnalle aiotaan kerätä siirtolaisilta. Rahoitusta aiotaan hakea myös Suomen valtiolta ja EU:lta."
    YLE Uutiset / Aishi Zidan

    http://kalergisuunnitelma.blogspot.com/2010_07_04_archive.html

    Sitäpaitsi myösa Unkarissa monikulttuuriset suhteet hoituvat tamperelaiseen tapaan:

    http://kalergisuunnitelma.blogspot.com/2010_09_05_archive.html

    perustaa pedofiilien puolueen. Tässä on kyse hyvin samantyylisestä hankkeesta.


   • aha aha ahaa
    Yl Brunner kirjoitti:

    perustaa pedofiilien puolueen. Tässä on kyse hyvin samantyylisestä hankkeesta.

    aijaa


  • Veron.mak-saja

   tuntuu pahalta, että nämä elätit käyvät ruokkijoidensa kimppuun.

  • Muslimiveljeskunta

   Reilu peli ei taida kuulua muslimien kulttuuriin.

  • Viaton mies

   Tosiaan mut pahoinpideltiin kun tulin eilen ( lauantaina ) ilonasta tampereella, olin pysäkille menossa niin kuuluisa hämeenkadun muhis ja kumppanit tulivat porukalla vastaan ja alkoi kauhea rahan vonkaus heti ja ehdottelut '' mennään käymään tossa nurkalla näytän yhtä juttua jne'' en suostunut vaan lähdin käveleen pois päin niin mamut hyökkää porukalla päälle ja alkaa potkiin maassa minua.. Että tälläistä, olen tosta muhis nimisestä tyypistä kuullut ennenkin ja nähnyt muutaman kerran koskarin lähellä.

   Mamut hallitsee näköjään tamperetta? Ei taida olla kenelläkään olla munaa laittaa turpaan mamuja, kaikki vaan kävelee ohi niska kyyryssä.

   Hyvinvointi valtio kaikille paitsi suomalaisille.

  • Suojeluskunnat?

   Juu niin ne tekee. Rikosilmoituksia näistä satelee jatkuvasti, poliisi on voimaton (munaton?) eikä oikeus anna niille kunnon tuomioita, ehdollista ehdollisen perään.

   Suomalaismiehistä ei ole näille vastusta, kun ne tulee usean tyypin porukalla päälle rautaputkin ja asein varustautuneina.

   Missä TOSI Miehet?

   Kuka suojelisi tamperelaisia näiltä?

  • Poliisi voimaton

   Valitettavasti Tampereelta ei löydy tosimiähiä jotka pistäis tälläset rikolliset kuriin,
   kun poliisista ei siihen ole.

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Onko Suomi huonompi kotimaa kuin Venäjä?

   Täällä kirjoittelee muutama ihminen Suomesta siihen sävyyn, että kysymys on pakko esittää. Jos siis vertailet toisiinsa näitä kahta maata, onko Venä
   Maailman menoa
   490
   1197
  2. Uskotko nainen vielä ihmeisiin

   Sinun täytyy vain uskoa ja luottaa💕
   Ikävä
   94
   1145
  3. Syystäkin ollut kirjoittamatta

   Mutta minun silmissäni olet kulutettu, käytetty, pilattu ja raiskattu jätteeksi. Kyllä moni sinua mielellään hässisi, mutta ei sinusta ihmistä rinnall
   Tunteet
   244
   1128
  4. Sofian ökyilyt on loppu

   Miksiköhän Sofian instassa on ollut viime aikoina niin kovin hiljaista? Liittyykö syy kenties piriparin eroon? Sofia joutui muuttamaan ex-hoitonsa sis
   Kotimaiset julkkisjuorut
   81
   1106
  5. Meillä on yhteys

   Molemmat halutaan ja rakastetaan Molemmat paetaan ja pelätään ❤️
   Ikävä
   62
   1098
  6. Nato-ovi pysyy kiinni Suomelta.

   Usa ei puutu Suomen ja Turkin väliseen kiistaan, joten menee vuosia Nato-oven repimiseen ja voi olla että sisään ovesta ei koskaan päästäkään. https:/
   Maailman menoa
   381
   902
  7. Kauhava ansaitsee enemmän ja parempaa

   Tervehdys Kauhavalaiset! Sain viestin, että minun pitäisi kirjoittaa myös täällä, koska foorumi kuulema edustaa Kauhavan älymystön mielipidettä ja sa
   Kauhava
   76
   876
  8. Vietä kiva päivä (ilman minua)

   nainen siellä noin 20 km päässä. 😊 ☀️
   Tunteet
   107
   828
  9. Jesper on herrasmies

   Kantaa lentokentällä rakkaansa Dior laukkua ja kulkevat rakastuneina käsi kädessä. https://www.seiska.fi/Kotimaa/Martina-Aitolehden-Jesper-rakas-palj
   Kotimaiset julkkisjuorut
   88
   794
  10. Ässät taas yhdessä

   Jollakin asialla lokki kiristää heidät pysymään yhdessä vaikka rakkaudesta tai parisuhteesta ei olekaan kyse. Sääliksi käy pulia.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   20
   741
  Aihe