Pelkästään vain kavereiden kesken

roope:0113

Tämä tapahtui siis pari vuotta sitten, eli vuoden 2008 syksyllä, kun olin ystävättäreni ja muutaman tuttuni kanssa istumassa iltaa paikallisessa "räkälässä". Oli sen verran myöhäinen syksy, että ensilumikin oli jo kokeillut saapumistaan.

Istuimme nurkkapöydässä, jossa meitä istui viisi henkeä. Minä, ystävättäreni ja muutama paikallinen tuttu.
Olimme juoneet jo mukavasti, ainakin itse olin melko päissäni ystävättärestäni puhumattakaan. Tarkalleen ottaen kaikki alkoi siitä, kun ystävättäreni painoi suukon ohimolleni ja sanoi että hän lähtisi menemään.
En tiedä mikä minussa silloin naksahti: olihan ystävättäreni todella viehättävä ja kaunis. Hänellä oli punertava tukka ja kauniit silmät. Ystävättäreni ei vain herättänyt minussa sellaisia tunteita, että haluaisin hänet omakseni. Ei, minä pidin varsinaisesti eräästä toisesta naispuolisesta henkilöstä.

Katsoin, kuinka ystävättäreni kaikkosi paikalta ja minä laitoin hänelle viestin perään: minne menit?
Ystävättäreni kertoi menneensä haukkaamaan happea viereiseen puistoon ja minä menin hänen luokseen. Siellä hän istui ja minut kuullessaan tervehti. Istuin hänen viereensä ja suutelin häntä. Se taisi olla ensimmäinen virheeni sinä iltana, ettei jopa toinen?

Saavuimme asunnolleni: yksiöön. Ystävättäreni tokaisi että olin siivonnut siellä, viimeksi kun oli ollut sotkuista. Tyypillistä. Astelin ystävättäreni eteen ja suutelin häntä. Häneltä oli mennä jalat alta, joko minun tai humalan takia, mutta hän vastasi siihen. Ohjasin hänet patjalleni ja riisuin hänen yltään paitaa samaan tahtiin, kun hän riisui housujani. Puhelimeni soi, mutta en ollut kuulevani sitä.

Hieroin hänen rintojaan ja hän hengitti syvään. Katsoin häntä silmiin ja suutelin häntä pitkään. Annoin huulieni valua alemmas ja alemmas. Annoin kieleni leikitellä ja ystävättäreni kiemurteli vaivihkaa.
Olisin jatkanut tällaista leikkiä pitkään, mutta ystävättäreni vannoi lopettamaan. Kysyin, oliko kaikki hyvin mutta hän ei vastannut. Hetken kuluttua roolimme vaihtuivat ja hän otti -tiedätte-kyllä-minkä- huostaansa ja aloitti hellävaraisen, mutta perhanan tehokkaan suuhoidon, jota en ollut kokenut aikoihin. Hengitykseni tihentyi tiheytymistään mitä enemmän ystävättäreni jatkoi. Hän siveli pallejani, teki hitaasti, että nopeasti. Välillä hän kiusoitteli vain sitä yhtä kohtaa, josta olin saada aikamoisen slaagin. Taivas!
Sitten olikin aika tositoimiin.

Asetin ystävättäreni jalat haralleen ja asetuin hänen ylleen. Kysyin jännittääkö häntä, mutta hän hymähti. Ei siis, minua nimittäin vähän jännitti. Asetin itseni hänen sisäänsä ja aloitin tasatahtisen valssin. Tunsin kuinka hän oli hiestä märkä. Nuolin hänen rintojaan ja kaulaansa, toisella kädelläni hyväilin hänen klitoristaan saaden hänet inisemään. Asetin hänet nurinperin ja rakastelin häntä takaa päin. Asetin käteni hänen vyötäisilleen: jestas tämä nainen oli hoikka! Olin laueta, mutta päätin, että en vielä aio tehdä sitä.

Nostin ystävättäreni ja kippasin meidät nurin niin, että hän oli päälläni katsoimme toisiamme ja ystävättäreni aloitti hoitelemiseni. Hän aloitti hitaasti ja hymähti. Suljin silmäni, mutta en voinut vastustaa kun meno yltyi. Hänen kauniit, pienet mutta terhakat rintansa, heiluivat rakastelumme tahtiin ja hän oli aivan halkeamispisteessä- ja niin olin minäkin. Ne loput viisi minuuttia olivat jotain aivan taivaallista: hieroin hänen klitoristaan ja toisella rintaa, hän hoiteli toisella kädellä pallejani ja piteli toisella kiinni. Meno oli aika rajua ja hän vuosi hieman verta sen takia. Kaikki päätyi hänen laukeamiseen, mutta ennen kaikkea myös minun- täydellinen ajoittaminen, jos voisin sanoa.

Otin ystävättäreni kainalooni ja suutelin häntä kaulalle. Hän hymähti hengästyneenä ja sanoi, että enpä olisi uskonut. En olisi minäkään. Teimme tämän saman vielä toistamiseen aamulla, jonka jälkeen hän katosi. Toki näin häntä, mutta hän ei halunnut muistaa koko asiaa sillä mikäpä siinä, näin kavereiden kesken.

0

11848

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Tuksu pakenee poliisia!

    Tuksu on kaapannut lapsensa, jonka huoltajuuden hän menetti ja pakenee poliisia ilmeisesti Veijo Lallin kanssa. Lalli myi vastikään Loviisasta talonsa
    Kotimaiset julkkisjuorut
    221
    5043
   2. Iik! Suosikkijuontaja Vappu Pimiä jakoi hyytävät kuvat lomareissulta: "Sydän meinas pysähtyä..."

    Yksi Suomen suosituimmista juontajista, Vappu Pimiä, on jakanut kuvia etelän lomaltaan. Pimiä on lähtenyt lomareissulle juuri ennen uuden Tanssii Täht
    Kotimaiset julkkisjuorut
    34
    2829
   3. Martina neljäs sija

    Eiköhän kaikki onnitella upeasta suorituksesta ,omassa sarjassa neljäs sija 💯hienoa Martina 🇫🇮👌💯
    Kotimaiset julkkisjuorut
    299
    2698
   4. Martina uinnin jälkeen sijalla 436! Tästä tuli riemun päivä!

    Martina painaa menemään sitkeästi kuin sissi! Rambolla ja Martinalla on molemmilla hidas aamu 🤣
    Kotimaiset julkkisjuorut
    124
    2171
   5. Miksi sinä tykkäät minusta

    Syitä tykkäämiseesi? Vastaa kuin omalle kaipauksen kohteellesi.
    Ikävä
    92
    1390
   6. Rakastan sut ja sua

    Oma turvallinen nallekarhuni. Kivaa alkavaa viikkoa parhaalle toivottaa se susta hehkuva..
    Ikävä
    152
    1184
   7. Miksi ihmiset katsovat Salkkareita?

    Miksi ihmiset katsovat Salkkareita? Onko syynä aina uudet julkkisnäyttelijät, kuten Esko Eerikäinen tai Konsta Hietanen vai dramaattiset juonenkuviot
    Julkkikset
    42
    1172
   8. Voit oikeasti unohtaa minut

    nainen. Olen niin väsynyt ja aikaansaamaton. Ei minusta ole kuin uninalleksi korkeintaan töiden jälkeen. Enkä edes ole niin tuuheakarvainen kuin kaupa
    Ikävä
    47
    1002
   9. Helsingin Sanomat harjoittaa kansalaistemme harhauttamista?

    Suomalainen media on lietsonut sotapelkoa meihin propagoivalla manipulaatiolla --- Helsingin Sanomat on merkittävä manipulaattori [Tämän vastinkirjoi
    Maailman menoa
    347
    932
   10. Hyvää yötä Hoo

    Naiselle. Rakastan sinua ❤️❤️❤️ Terv: vaikeatapaus
    Ikävä
    65
    894
   Aihe