Työkaveritkin työkavereita

kerrankin

Olipa tässä taannoin mukava kesäinen viikonloppu, pidennetty semmoinen.
Minulla on vanhempien peruja kesämökki syvän ja suurehkon järven rannalla.
Pirkanmaalla, ja järvellä oikein laivaliikennettä.
Sattuneesta syystä olen yksineläjä ja sen tähden suurimman osan mökilläni yksin. Tai käyhän siellä vieraita. En sentään mikään erakko ole. Oikein mukavaa loma-aikaa siellä olen viettänyt monenlaisen ystäväporukan ja sukulaisten kanssa.
Kerran sitten päätin kutsua pari naispuolista työtoveria viikonlopuksi tai pidennetylle viikonlopulle. Olihan meillä lomat menossa. Miespuolisiakin työtovereita olisin myös voinut kutsua, mutta heillä olisi ollut vaimot ja lapset, koirat ja kissat mukana rasitteena. Joten unohdin sen mahdollisuuden. Olihan kaverit aiemmin käyneet ja silloin ihan miesporukassa turistiin. Nämä kaksi
naista tunsin vuosien kokemuksella mukavina työtovereina. Sanavalmiita ja huumoria ymmärtäviä nippa nappa nelikymppisiä naisia. Toinen oli varattu, mutta niin vaan lähti reissuun. Otti vaan auton ja tuli. Toinen ei tietääkseni ollut mitenkään sidoksissa ja joten hän oli lähtenyt polkupyörällä liikenteeseen jo paria päivää aikaisemmin kierrellen Pirkanmaata. Mutta perjantaina kumpikin ilmestyivät tahoiltaan mökilleni. Tervetulotoivotuksena tarjosin siiderit. Istuimme rantakivillä ja jutustelimme. Olin aiemmin pistänyt saunan lämpiämään ja tehnyt amatöörimäiset vihdat. Odoteltiin ja katseltiin järvelle. Kävimme mökin terassilla syömässä salaatit ja muuta kevyttä. Molemmat naiset olivat kesäisen kevyesti pukeutuneet. Pyöräillen tullut hihattomassa t-paidassa jossa suuret kainaloaukot. Sieltä vilahteli rintaa, mukavasti värähtelevää. Lisäksi jonkinlainen hamonen, lyhyt ja helmakas. Varmaan pyöräilyyn sopiva. Alta vilkkui kireät shortsimaiset housut. Nähtävästi tarkoitettukin tähän pyöräilyasuun. Toinen vieraani oli kesämekossa. Avarassa semmoisessa. Varmaankin vilpoinen kesähelteen asu. Etenkin kun siinä oli avarat aukot päälle ja käsivarsille.
Sauna kuumeni ja valmistui kylpykuntoon. Patistelin naiset saunaan. Itse touhusin niitä näitä ja vilkuilin saunalle. Sinne silmä vaan veti. Oli semmoinen erikoinen olo. Kahden kohtalaisen hyvännäköisen naisen kanssa yksin mökillä. Mukavasti tuntui pientä sykettä housuissa. Aivan kuin nuorena kloppina uimarannalla tyttöjä tiirailessa. Kuljeksin rantaa ja kulutin aikaa istahtaen kivelle toisen ison jättilohkareen viereen. Käsi kävi puristamassa sepalusta. Puolikova patukka siellä oli. Ja se oli näitten heilojen vika. Kummastelin asiaa, sillä en töissä ollut kovinkaan kovasti ajatuksiani rasittanut näitä naisia ajatellen tai mitenkään heistä uneksien. Mutta nyt kyllä pyöri aatokset heissä, etenkin polkupyörällä tulleessa.
Kuulin saunan oven käyvän ja ulos tulivat molemmat naiset. Höyryten ja puhallellen. Olin kiven takana siinä 10-15 metrin päässä. Naiset istahtivat kuistin tuoleihin ja ottivat kukin pullon vaaramiani virvokkeita. Pyyhkeet heillä oli, mutta rennosti vaan heitettynä jotenkuten suojaksi, eli ei mitenkään. Siinä he istuivat jutellen. Minua eivät huomanneet. Mielenkiinnolla totesin kummallakin olevan hyvät rinnat. Jotenkin kypsät ja olivathan he jo iältäänkin kypsiä. Yritin tiirailla, ilmitulemisen pelossa, millainen heidän se herkkupaikka oli. Heidän siinä istuessa ei oikein päässyt näkemään.
Tovi, ja he nousivat mennäkseen uudelleen saunaan. Hetken vielä seisoivat ja katselivat maisemia. Alastomina. Pyyhkeet tuoleilla. Nyt näin sen mitä halusin. Molemmilla oli karvoitusta. Autolla tulleella hiukan vaalempi ja toisella, pyörilijällä lähes musta ja runsas. Sen näki, että niitä oli trimmattu. Ei mitään pursuavia mättäitä, vaan siistit kolmiot. Mutta miten oli toisen niin tumma ja tiiviin näköinen. Nyt koveni kaluni taas asteen verran. Sanoisin, että jos olisi vapaana ollut, niin mukava heijari olisi ollut. Piti pistää käsi sepaluksesta sisään ja puristella. Silmissä äskeinen näkymä kuistilta.
Ulkoa kuului ääntä ja samassa olivat naiset jo sisällä. Tulivat uimapukuja hakemaan. Minä kerroin, ettei meillä päin moisia käytetä uimaan mennessä. Ja tytöt siihen, että ok. ja lähtivät uimaan. Toinen huikkasi, että saa katsoa. No minähän ikkunasta katsoin. En kehdannut ulkoterassille mennä vahtimaan. Teki mieli vedellä ns. kuivat, mutta annoin olla ja ajattelin tulevaa iltanuotiota ja sen jälkeistä elämää. Saihan sitä sitten runkattua jos ei suunnitelmat onnistuneet.

3

21274

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kerrankin

      Sieltä ne nymfit sitten tulivat. Kiittelivät saunasta. Pyyhkeet ympärillään istahtivat pöydän ääreen ja niin kahvittelimme. Otimme viinit ja juttelimme kaksimielisyyksiä. Tytöt menivät takahuoneeseen vaihtamaan vaatetta päälleen. Olin valmistanut heille makuupaikat sinne ja itse olin ajatellut nukkuvani saunakamarissa.
      Vieraani olivat kevyesti pukeutuneet kevyisiin ja löysiin paitoihin, helmat ulottuen johonkin puolireiteen. Musiikki soi hiljaa taustalla kun nautiskelimme juomista ja taas juttelimme lähes tuhmia. Puhuimme ja puhuimme ja minulla pyöri se yksi asia mielessä. Veitikka oli ollut pystyssä koko illan ja sain hiukan salaa sitä asetella noustessani jotain toimittamaan. Kyllä ne naiset sen huomasi. Ilta eteni ja hämärä syveni. Pimeätä ei tullut. Olihan kesä. Jossain vaiheessa tämä autolla tullut sanoi menevänsä nukkumaan. Toivotti hyvät yöt ja sanoi olevansa varovainen, sillä avomies sanoi luottavansa häneen. Just joo.
      Pyöräilijänaisen kanssa jäimme kahden. Menimme ulos. Liikuimme varovasti rantakivikolla. Tyttö nojautui lähes kiinni ja niin me olimme hetken kuluttua kiinni toisissamme. Suutelimme ja hyväilimme. Minä puristin naista itseäni vasten lujasti. Irrottauduimme ja istahdimme kivelle. Vesi huljui parin metrin päässä. Hyväilimme taas ja suutelimme. Minulla kasvot välillä hautautuneina jo kuivuneisiin hiuksiin. Tuoksuivat hyvälle.Tunsin miten hän tunnusteli rintaani, lantiota ja farkkujen päältä etumustani. Vetäisi vetuketjun auki ja niin koko hoito ponnahti ulos sykkien kuumuutta ja himoa. Ponnistelin vastaan ettei vaan mitään purkausta tapahtuisi. Lämmin käsi puristi kalua ja liikkui edestakaisin. Välillä tunsin hellää puristelua kivespusseissani ja sormen hakeutuvan arasti aina peräreikään asti, mutta ei tunkeutunut sisään. Olisin siitä ollut kovin hämmentynyt. Annoin käsieni nyt seikkailla seuralaiseni vartalolla. Tunkeuduin paidan alle ja totesin, että ainoa vaatekappale oli se paita. Rinnat olivat kuumat, nännit kovat ja pystyt. Niitä hieroin ja tyttö huokaili. Annoin käsien pudota alemmas yli pallean ja vatsan, aina alas siihen jo toteamaani mustaan kolmioon. Hämmästyksekseni huomasin, että tämä musta kolmio oli todella lyhyen karvan peitossa. Olisiko ollut alle sentin mittaista, mutta olipa tuuheata. Tunnustelin alhaalta ja myös välilihan seutuvilta. Sieltä oli ajeltu kaikki sileäksi. Siis siisti oli peli. Häpyhuulten välistä pilkisti aivan kuin pikku kieli. Ei siis pursunut mitään helttoja. Mitään emme puhuneet. Hengästyneitä olimme.
      Saunakamari odotti. Menimme sinne ja vaatteet putosivat pois päältämme. Vuode otti meidät vastaan ja teimme mitä luonto käski. Ei tullut mieleen, että tässä rakastellaan työtoverin kanssa. Mielessä ei käynyt, että voimmeko katsoa toisiamme silmiin sitten taas työpaikalla. Olimme kuin yhtä eläintä. Totesin kumppanini olevan taituri huulien käytössä. Niin koko vartalon kuin patukkani hoidossa. Varmaan tirahteli terskan päästä tippa jos toinenkin. Niin hirvittävä pakotus siinä oli. Ja kävi niin, että tavallisessa lähetyssaarnaaja-asennossa se sitten tapahtui. Purkaus kuin tsumani. Vetäisin ulos ja naiseni sai jumalattoman suihkun ja iskun spermaa leualleen, rinnoilleen ja vatsalleen. Spermaa valui kupeita myöden alas ja tämä ihanainen levitti sitä tasaisesti vartalolleen. Kertoi sen tekevän hyvää iholle. Ja mikä ettei.
      Hetki meni ja taas olin toimintakunnossa. Nyt oli mukana todella tilanteeseen sopiva tuoksu. Peruja edellisestä koitoksesta. Tyttö sanoi, ettei tarvinnut olla varovainen, sillä hän käyttää e-pillereitä. Rakastelimme taas. Nyt rauhallisemmin. Nainen hyväili ja käytti taiturimaista suutaan, sormia. Tutki sormin hyväillen joka kohdan minussa. Aivan sinne perään asti, mutta ei tunkeutunut sormin sisään. Hän tuntui olevan kovasti ihastunut kivespussiini. Se sai erikoiskohtelua ja hyväilyä. Välillä oli toinen kives hänen suussaan ja sitten toinen. Kyllä teki hyvää.
      Aamuyö ja niin katosi paitaressu saunakamarista. Tämä toinen nainen aamulla hymyili ja oli nähtävästi nukkunut hyvin. Vietimme hyvät ja hienot päivät auringossa ja yöt saunakamarissa. Tämä paitaressu nyt aina aamuun asti.

      • kyllä joskus minäkin

        Mukaavaa ja kadehdittavaa touhua. Olet onnekas. Hyvä niin.


      • Itekkin rehti

        Niin sitä pitää. Rehti työtoveri.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      174
      3154
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2121
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2044
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1895
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1241
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1188
    Aihe