Ei monopolia

wwwwhaaa

Ylen TV1 ja TV2 :ssä pakkoruotsittaja haastattelee pakkoruotsittajaa eli tähän on tultu RKP vain lisää höyryä kuin hullu polkassa.Mikael Junger aloitti ja Kivinen jatkaa.Näyttää siltä että tämäkin tauti vain pahenee.RKP-läiset miettii Ylen ohjelmissa onko RAKKORUOTSI tarpeellinen ( 4%).
FSTV:n radio osuus pudjetista 18 % kun pitäis olla 4 %.....100-milj.......16-milj. ...ovatko tukiaisia

Sasi palkkaa YLEN jatkajan nostamalla18000 €- 25000 € jotta kaveri tekis töitä. RKP:n edustajille pitää maksaa enemmän jotta tuntisivat ylemmyyttä ja tulisivat työpaikalle ....tuohan on hinta jolla ihminen tekee mitä vaan...Ruotsittaa.

Kouluissa Suomalaiset opiskelee samalla Pakkoruotsia oppimatta mitään koska ei kiinosta vahääkään ( veikkaan n.10 % oppii jotain eli 90 % ei ).Kielipolitiikalla estetään hyvä opiskelu.
Ruotsinkielisen identiteetin omaava menee Tukholmaa ja yrittää tulla ruotsilla toimeen mutta aika nopeasti pitää siirtyä VIITTOMAKIELEEN ( osa selviää ENKULLA )..

Samalla LEHDISTÖ, TV , RADIO , Kansaedustajat vaikenevat kuin muuri vai olisko lirahtanut vähän sitä itteensä. Saiskohan sen Vennamon herätettyä henkiin kaverihan vastasi ainakin 50-kansanedustajaa.

Samalla Sampoa,Nordeaa,Soneraa TV1 ja TV3 ym...ym RUOTSITETAAN oikein urakalla.
Miten tämä kaikki on mahdollista????!!!! no maksamalla sika hyviä palkkoja avainasemassa oleville ( RKP taustaisille )

RKP:n pakopaikat tuli mieleen KAUNIAINEN, MUSTASAARI,NÄRPIÖ ja AHVENANMAA nämähän on jonkinlaisia veroparatiisejä jossa veroprosentti 3-4 centtiä pienempi. Gettoutumista tapahtuu Hesan liepeillä jossa hyötynäkökohdat on otettu huomioon.

Ahvenanmaa ei maksa TV:n lupamaksuja eikä siellä opiskella SUOMEA vaan toisena Englantia ( täällä mantereella pitää pakkoruotsia ).Varusmiespalvelus on heille ihan outo juttu. Ahvenanmaalaiset saavat myydä tuotteita ilman AVL 45 € asti......mistä moinen ??

Ahvenanmaalaiset kalastavat kaikki arvokalat vesillään no ei ihan kaikkea koska TORNIONJOESSA on nähty joitakin mutta älkää kertoko pakkoruotsittajille rakentavat vielä padon.

Vanhanen ja Katainen nyt Kiviniemi puhuu Kreikan pelastamisesta kun ei kehtaa puhua Suomalaisten SIJOITTAJIEN pelastamisesta joissa Kokoomus ja RKP ovat pääroolissa. Markkinatalous toimii vain silloin kun RAHAT suuntautuu oikeaan osoitteeseen.Nyt pelastetaan Irlantia ja koko ajan on kyseessä sijoittajien rahat. Sijoittajat lainaavat 10 % korolla kun lainakorko on n.2 % elikkä sievoinen voitto on kyseessä jota Valtiot rahoittaa.Seuraavana Portugali.

Vanhanen nyt Kiviniemi vaalii Lipposen / VIROLAISEN aloittamaa ruotsittamista joka alkoi jo 1973 vai miten se oli ( melkoisia LEHMÄKAUPPOJA on kyllä tehty RUOTSINKIELEN aseman vuoksi....raha.....vastaan ..raha ).

Suomen hallituksessa istuu lähes viisi ministeriä joiden identiteetti on RKP:läinen.!!??

Pakkoruotsin / Virkamiesruotsin puolustajat puhuvat sekavia ko. asiassa jossa looginen ja selkeä jäsennys puuttuu lähes täysin.

Katainen jankuttaa tasaveron suuntaan ja haalimassa halpatyövoimaa omalle viiteryhmälle( pienet palkat eivätkä maksa veroja ).Osinkojen verotuksesta Katainen ei halua kuullakkaan ja samalla ilmoittaa RKP:lle että Ruotsitus jatkuu..jatkuu.
Harmaata taloutta ei saada kuriin vaikka saataisiin veroina 5-miljardia eli rahahuolet loppuisivat.

RKP-läiset tuo MAMUJA Suomeen hallitsemattomasti toivossa että heidän kannatuksensa kasvaisi ISOKSI puolueeksi ja opetetaan tietenkin RUOTSIA eli ovat ruotsituksen kohde.

0

77

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Millä voin

        Hyvittää kaiken?
        Ikävä
        100
        2916
      2. Jotain puuttuu

        Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
        Ikävä
        105
        2468
      3. Haluan sut

        Haluatko sinä vielä mut?
        Ikävä
        91
        2230
      4. Ampuminen Iisalmessa

        Älytöntä on tämä maailman meno.
        Iisalmi
        19
        2059
      5. 173
        1876
      6. Pohjola kadulla paukuteltu

        Iltasanomissa juttua.
        Iisalmi
        43
        1865
      7. Hei A, osaatko

        sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
        Ikävä
        45
        1807
      8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

        Ei tästä mitään tule koskaan.
        Ikävä
        78
        1756
      9. Synnittömänä syntyminen

        Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
        Helluntailaisuus
        135
        1548
      10. Mitä tämä tarkoittaa,

        että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
        Ikävä
        41
        1314
      Aihe