Maaliskuussa hotelli Belorizonteen

Santa Maria

Hei vaan! Olemme lähdössä maaliskuun puolessa välissä Santa Mariaan ja hotellimme on Belorizonte. Otimme all inclusiven ja kysyisinkin onko kellään kokemusta tästä? Oppaassa sanottiin, että virvokkeet tietyissä baareissa tiettyyn aikaan, mitä tämä käytännössä tarkoittaa? Aikaisempien viestien mukaan ruoka on hyvää, pitääkö paikkansa? Löytyykö lapselle (4-v.) mieluista ruokaa? Kaikki tiedot all inclusivesta kelpaavat!

Entäpä millainen sää maaliskuussa? Täytyykö mukaan pakata pitkähihaista ja -lahkeista vaatetta?

Ja vielä kysymys, löytyykö kaupoista lapselle vaatteita, vesileluja ja hiekkaleluja?

Kiitos jo etukäteen kaikille vastaajille!

10

1532

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kapver

      Santa mariassa on oikeastaan vain kaksi markettia. Todella pieniä kauppoja. Valikoimia ei juuri ole. Belorizontesta kävelee viisi minuuttia keskusaukiolle rannan kautta. Välimatkat koko kylässä ovat lyhyitä.

      Leluja löytyy kaupoista, jotka sijaitsevat Santa Marian keskusaukion kohdalla ja siitä kun suunnistaa suoraan meren suuntaan. Siellä on muutama kauppa jotka on selvästi suunnattu turisteille. ( vaatteita...kenkiä..lasten vaatteita).

      Ota vaan pitkähihaisia mukaan niin ei aurinko polta.

      • .

        Minä en jättäisi mitään hankintaa sen varaan, että 'ostan sitten sieltä'. Kyllä sieltä jotain saa, mutta ei välttämättä sitä mitä tarvitsette ja kaikki maksaa enemmän kuin Suomessa. Se ei ole shoppailu-lomapaikka. Ottakaa varalta ainakin hiekkalapio ja pari muottia mukaan, ettei jää hiekkaleikit kokonaan, jos ei sieltä löydykään. Ei siis ole yhtään sellainen, kuin muuta etelän kohteet, missä on kojuja toinen toisensa vieressä.

        Belorizonte oli kiva hotelli. Meillä ei ollut allinclusive. Altaiden vesi oli tosi kylmää, uitiin pääsääntöisesti meressä. Siellä tuulee kovaa, muttei kylmästi. Ottakaa pitkähihaista, minä tarvitsin vilukissana, muut meillä ei.


    • siellä

      Beloriznten inclusive ruoan osalta monipuolisin mitä olen missään saanut. Eli hyvin olette valinneet. Myös lapselle löytyy sopivaa syötävää. Rannalla olevasta baarista saa ainakin juotavaa, isosta aukinaisesta ravintolasta ulkosalla iltapäivällä välipalaa ja buffeeravintolasta aamiaisen, lounaan ja illallisen. Myös päärakennuksen baarista juotavaa ja allasbaarista. li klo 10 alk saa juotavaa kyllä jostakin heti aamiaisen päätyttyä. Vesipullot toimittavat huoneen jääkaappiin. Hotelli erittäin mukava ja hyvällä paikalla, huoneet siistejä ja henkilökunta mukavaa.

      Olimme maaliskuussa siellä ja illat ja yöt lämpimiä, kevyellä pitkähihaisella vaatekerralla pärjäsi. Päivisinkään ei liian kuuma tuulen vuoksi, yöksihän tuuli hieman tyyntyy.

    • Santa Maria

      Kiitos tiedoista! Pakkaamme siis hiekkaleluja ja ainakin kellukkeet lapselle mukaan sekä pitkähihaisiakin. Mietimme vielä lastenrattaiden vuokrausta, mutta ei niitä taida siellä tarvita, jos välimatkat ovat tosiaankin niin lyhyitä, vai mitä?
      Kiva tietää myös, että all inclusive toimii ja ruokaa/juomaa riittää!

      Lisää kokemuksia hotellista ym. lueskelen mielelläni lomaa odotellessa!

    • Timo 2011

      Hei
      Olemme myös lähdössä Belorizonteen maaliskuun puolivälissä, tuttavaperheemme mukana matkassa myös lapsia, vauva ja 2-vuotias. He kertoivat ottavansa vauvan ruoat ja tarvikkeet täältä mukaan. 2-vuotiaalle kaiketi löytyy syötävä ja juotava paikan päältä.

    • ehkäsinnemenossa2012

      No, mitä tykkäsitte paikasta? Kirjottakaa kokemuksia.

    • makailija v. 2012

      Kapverdelle menijät, jos haluaan niin vähäosaisille voi tuoda koulutarvikkeita, vaatteita, leluja ja kuivamuonaa. Esim. vauvan ja lasten vaatteet ovat hyviä vietäviä jos niitä lojuu kaapin pohjalla.
      Myös jos katukoiria-, ja kissoja haluaa auttaa, voi tuoda eläimillekin
      jotain, esim. lääkkeitä ja leluja.
      Lahjoitukset voi jättää oppaille tai voimme neuvoa teidät suoraan
      auttavien järjestöjen pariin.
      Kysäisin tätä kun olemme mennossa sinnepäin ja matkalaukuissamme oli tilaa joten täytimme niitä vähän tuliaisilla kun siellä on tosi paljon köyhyyttä.

    • hi hih

      wiekää sinne kortsuja

    • Vieno

      Vaikka maaliskuussa matkustaneet ovat ehkä jo tulleet takaisin, vastaan jos joku myöhemmin vielä kaipaa tietoja. Pari faktaa:

      1) Kyseessä hiekkasaari, jolle lähes kaikki tavarat vesi ja ruoka mukaan lukien tuodaan muualta. Tämä näkyy saatavuudessa/valikoimissa ja hinnoissa.

      2) Saarella tuulee aina, mikä tekee auringon polttavan vaikutuksen huomaamattomaksi. Kannattaa varata ohutta pitkähihaista.

      Hotelli Belorizontessa ihan hyvät ja monipuoliset ruoat, kalat tosin ruotoisia. Kuntosalia en käynyt katsomassakaan kun harmitti salivaatteiden kotiin jättäminen.

    • Cabo Verde

      Varmaan ovat tulleet jo takaisin...aloittajan viesti päivätty tammikuussa 2011! :) Köyhää siellä on...Aurinko ja stressitön elämä on matkan parasta antia.
      Lentomatka välilaskuineen aika kärsimystä. Yli yhdeksän tunnin lento ja kaikki odottelut päälle. Pieni kone ja pienet tilat...
      Halvemmassa hotellissa ei vaihdettu pyyhkeitä ja lakanoita viikkoon..epäiltiin että mukana tuli Suomeen muutama sata kirppua ...
      Hintataso ok..Senegalin kauppiaat käy hermoille jatkuvan tyrkyttämisen takia.
      Kreolit ihan ok.
      Salin saari on puuton hiekkasaari. Maisema kuin kuusta. Jos haluaa vehreyttä niin Boavista tai joku muu on parempi. Tarkista itse asia, mikä.
      Santa Mariassa on kyllä ihana ranta kaikkeen rantatouhuun..sinne siis uudestaan heti kun mahd.:) Suosittelen..

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      163
      6863
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      36
      4067
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      25
      2055
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      18
      1999
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      27
      1839
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1666
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1583
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      28
      1581
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      18
      1555
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      36
      1408
    Aihe