KT-huolto, Helsinki

888888888888

Ei ihan paras paikka huollattaa Volvoaan. Eli ihan p..ka. Äijä muka ollut biliassa töissä... Uskoo ken tahtoo. Auto jumissa kyseilsellä korjaamolla 5 viikko. Piti tulla "ihan viikossa" kuntoon - "tää on paljon nopeempi ja halvempi kun biliassa" Huh huh. Hurjaa selittelyä ja vastuun pakoilua. "Ei se ole musta kiinni vaan mun alihankkijasta, soita sille ja reklamoi sille" ja "no tää sun autos on nyt tällänen ja tällänen".
Kunnonon pelleilyä ja selittelyä. Olin jo hinauttanut itse omaan piikkiin autoni tonne KT-huollon pihaan siinä uskossa että auto tulee kuntoon ja vielä viikossa. Loppujen lopuksi auto jouduttiin hinauttamaan 5 viikon jälkeen Biliaan jossa se tuli päivässä kuntoon, tietysti omaan piikkiini koska k.rpä ei sitä suostunut maksamaan -"Eihän se mulle kuulu". Kaiken kukkuraksi yritti vielä että hakisin autoni heidän pihastaan (KT-huolto) ja tietysti että maksaisin heille sen laskun, - "Se on noin xxx verran". Hain itse autoni biliasta ja maksoin myös laskun sinne joka oli satasen vähemmän mitä KT-huollon ukko oli puhunut. Pientä kusetuksen makua vielä tuossa. Älkää siis missään nimessä viekö kyseiseen huoltoon Volvoanne tai mitään muutakaan laitetta.

10

4003

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • T5

      malliesimerkki säästämisen kalleudesta joskus.
      Ja sitten näitä merkkikorjaamoja haukuaan osaamattomuudesta.

    • Tyytyväinen asiakas

      Vastaavanlaisen ryöpyn jälkeen Ravintola Lehtovaaran omistaja haastoi kirjoittajan raastupaan - suosittelen !

    • iso virhe

      ei autoa ikinä kt-huoltoon, äijä selittelee minkä kerkeää. Palvelu yhtä huonoa kuin ammattitaito. RIkkovat vain autoa lisää ja järkyttävät loppulaskut. Autp tosiaan jumissa siellä ikuisuuksia!

    • linssiin viilattu

      Samalla kannalla ehdottomasti! Vein Seat Leon FR vm. 2008 korjattavaksi autofirman kautta KT-huoltoon selittämättömän käynnistyshäiriön takia. Autossa ei kuulema ole mitään vikaa kun he eivät sitä löydä. Heillä ei kuulema ole tarvittavia laitteita kyseisen auton tutkimiseen ja vian selvittämiseen joten autossa ei myöskään ole havaittavaa vikaa kun testeri ei vikakoodia näytä.

      Sain auton takaisin autoliikkeen kauttaa ja kävin KT-huollossa herttoniemessä aikeenani pyytää kirjallinen selvitys siitä mitä autossa on tutkittu ja havaittu. Kyseisiä asiakirjoja ei kuulema löydy. Ei myöskään minkäänlaista dokumenttia siitä että koko auto siellä edes on ollut. Yksi mekaanikko tunnisti auton ja sanoi tutkineensa sen että vikaa ei löydy.

      Ylipäätään kohtelu ja asiakaspalvelu jota muilta mekaanikoilta sain, iloisesti ja asiallisesti asiakirjoja pyytäen oli todella röyhkeää ja epäammattimaista. Minulla ei kuulema ole edes mitään oikeuksia kyseisen auton tietoihin sillä olen VAIN auton haltija, rahoitusyhtiö on omistaja.

      En todellakaan suosittele kyseistä firmaa kenellekkään, pelkkää linssiin viilaamista ja selittelyä, eikä asiakkaiden kohtelu ole millään tavalla asiallista eikä palveluhenkistä.

    • Kun corolla ei riitä

      Olen vienyt oman Volvo S70 merkkisen auton korjauksiin kyseiseen liikkeeseen jo useita kertoja, eikä minulla ole pahaa sanottavaa heidän toiminnastaan.
      Kerran yksi heidän mekaanikoistaan teki korjausvirheen, mutta he myönsivät tehneensä väärin ja hyvittivät vahingon asiaankuuluvasti. Paikka on myös oman kokemukseni mukaan tuntuvasti edullisempi moneen muuhun paikkaan verrattuna. He eivät myöskään vaihdata ylimääräisiä osia ja sillä tavalla viilaa linssiin. Rehellistä porukkaa!
      Toki pitää muistaa että jokaisella korjaamolla työskentelee erilaisia ihmisiä, joista joku on taitavampii kuin toinen. Siksi onkin hyvä hoidattaa viat "omalla" mekaanikollaan, niin voi luottaa lopputulokseen.

    • Njissan

      Olen korjauttanut autoani tuolla. Katsastuksesta ei mennyt läpi kun korjaustapa oli kuulemma väärä. Mistä asiakas voi sen tietää mikä tapa on oikea. Asiakaspalvelu on mielestäni ok. Haalarimesta on nyt paljon halvempi kun merkkikorjaamo jossa saa maksaa itsensä kipeäksi. Pienet korjaukset hoituvat hyvin ja ylimääräisiä ei vaihdeta. Merkkikorjaamossa yritettiin myydä samaan korjaukseen osia tuplahinnalla. Isot merkkikorjaamot niissä on kamalan isot kulut.

    • pettynyt5

      Asiallisen kysymyksen esittäminen heidän tekemästään työstä puhelimessa toi paikan päällikön suunnilleen "lankoja pitkin" kimppuun.
      Ikinä en tuonne enää rahojani veisi.

      • Kultsa2012

        Ne sanoo ei tästä asiasta tarvitse enempää puhua.
        Kuluttajavirasto neuvoo kyllä, jos asiat ei ole mielestäsi oikein.


    • vailla järkeä

      Hjuva AudiA5:si muutit tunnuksesi "pettynyt5:si" ettei kukaan hoksaisi taidat olla todellakin UMPI TYHMÄ.

    • pettynyt5

      Hjuva "vailla järkeä" AudiA5 ei todellakaan ole kätteni tuotoksia.
      Taidat todellakin olla VAILLA JÄRKEÄ.

      T.pettynyt5

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1751
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1371
    3. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1337
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      11
      1330
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1325
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1294
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1274
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1240
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1200
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1173
    Aihe