Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Espoon karate-seurat, mitä suosittelette?

nowiisi90

Aion aloittaa karaten syksyllä 2011 tai viimeistään tammikuussa 2011. Asun Espoossa, enkä osaa päättää, minkä karate-seuran valitsisin: niitä kun on niin monenlaisia. Helsingin seuratkin käy, mutta niiden on sijaittava keskustassa (koska kuljen bussilla ja minun olisi hankalaa kulkea monella välineellä paikkaan x).

Haluaisin kuulla puolueettomia mielipiteitänne Espoon karate-seuroista. Lähinnä etsisin seuraa, jossa on hyvä ilmapiiri, ei kiusata ja ikäni plus sukupuoleni ei tuottaisi ongelmia (olen nainen ja 20-vuotias; viimeksi kun harrastin itsepuolustulajia, oli se harrastus aika miesvoittoinen ja olin melko ulkopuolinen... :/ Minulle sukupuolella ei ole merkitystä, mutta joillekin se näyttää olevan aika isokin juttu - siksi minulle on tärkeää päästä seuraan, jossa kaikki otetaan huomioon sukupuolesta ja iästä riippumatta).

Kiitän kaikkia asiallisesti vastanneita. :)

12

3487

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nowiisi90

      *korjaus, ei tammikuussa 2011 vaan tammikuussa 2012 eli vuoden päästä viimeistään.

    • Mr. Green

      Morjens.

      Jos asustelet jossakin junayhteyksien varrella, niin kannattaa harkita myös Kirkkonummea. Itse siis harrastan Kirkkonummen Sokutossa Wado-ryu tyylisuuntaista karatea. No, sen voin taata että iässä ei tulisi olemaan minkään näköisiä ongelmia, koska seurassa harrastaa monen ikäisiä ihmisiä, aina junioreista kuusikymppisiin. Seurassamme on naispuolisia treenaajia ehkä noin 15 kpl, mutta itse en ainakaan ole koskaan huomannut mitään ulkopuolisuutta, iästä tai sukupuolesta riippumatta. Jos harkitset tätä ja päädyt tätä, niin tervetuloa treenailemaan, seuraava peruskurssi alkaa 2011 syksyllä. Voit tarkistella asioita sitten osoitteesta: www.sokuto.org =)

      P.S. Tekstissä saattaa esiintyä pientä puolueellisuutta, koska itse harrastan kyseisessä seurassa. Mutta asiat ovat kuitenkin täyttä totta.

      Kiitos ja kumarrus!

    • KSI karate

      Kirkkonummesta en osaa sanoa. Tutut jotka ovat wado-ryuta siellä harrastaneet niin sanoivat homman olevan sokutossa aika pitkästyttävää. Oman puolueettoman kokemuksen mukaan siitä ei voi kyllä mitään pahaakaan sanoa. Espoossa toimii suomen vanhin karate-seura Espoon Shukokai.
      Kimura Shukokai on kovalla tasolla varsinkin espoossa. Espoon keskuksen Kannussillanmäen väestösuojassa esim treenaa monta lajin piiri-, suomen ja maailmanmestariakin.
      Toki muitankin tyylejä on mutta esim tuolla kannussa menee lady-karate jossa on vain naisten treenit ja ei siis lainkaan miehiä.
      www.shukokai.fi

    • idgpoahudgåoiag

      Espoon Shukokai, Voin suositella naisille! Hyvä meno ja tasokas opetus. Hinnat eivät ole korkeat ja homma toimii! Todellakin pakko huomauttaa että yhtään ikävää treenikaveria ei ole tullut vastaan toistaiseksi!

      • gfyui

        Onkohan vähän liiankin kivaa??


    • Kickboxeri...

      Shukokai on syvältä. Kilpa karatet on kovia hippa karatessa mutta oikeassa full contact ottelussa huonoja. Nimimerkillä vuoden kick boxingia harrastanut ja shukokai mm. Mitallistia selkään antanut... Ne mm. Kaverit on oikeasti ihan nyrkillä tapettavia.

      • Kuka ei ole

        nyrkillä tapettava??:D

        Shukokai on hyvä tyylisuunta.


      • a

    • derppo

      :D
      No potkunyrkkeily on erilaista kuin karate ja tosiaan karateottelut eivät tähtää tyrmäämiseen/vahingoittamiseen vaan pisteisiin (ja tässäkin on alati muuttuvat/kehittyvät säännöt).
      Se että olet piessyt jonkun shukokai mitalistin ei tee sinusta yhtään mitään ihmeellistä. Sekin että oliko kyseessä tyttö vai poika ja sinun kokoluokkaasi vaiko kenties isompi/pienempi/huonokuntoisempi tjsp. ei käy ilmi
      Tässä ketjussa on tarkoitus keskustella naisille sopivista karaten tyylilajeista.
      Toki jos olet shukokaita harrastanut niin voit olla tuota mieltä mutta nyt epäilen ettet ole.
      Kuka tahansa on nyrkillä tapettava, sinäkin.
      Mutta tosiaan jos täyskontakti kiinnostaa niin mene vaikka hokutoryuun tai kyokushiniin. Muussa tapauksessa epävarmuus omasta itsestä pitäisi hälvetä murrosiän loputtua.

    • eiks ni?

      Korson Kaiku, sinne pääsee Espoosta ihan näppärästi taksilla tai polkupyörällä, voit ostaa myös mopon, niissä on halvat vakuutusmaksut, eikä vie paljon bensaa.

    • petteri
    • yx karateka

      Aina kun keskustellaan kamppailulajeista , mukaan tunkee joku säälittävä , itseään täynnä oleva amatööri , joka haluaa korostaa , kuinka kova jätkä on . Kun on harjoitellut pidempään , niin Se itsensä kehuminen jää pois . Silloin kun itse aloitin karaten harjoittelun , taisi olla 1985 , niin eri tyylit ei kinastellu siitä , mikä on paras tai tehokkain . Nykyään kun on uusi sukupolvi aloitellut näiden kaiken maailman maxmix Fight systeemien treenaamisen , niin pitää koko ajan olla hokemassa kuka on kovin jätkä .säälittäviä kakaroita. Ei budolajien harjoittelemisen tarkoitus ole oman egon korostaminen . Lukuunottamatta muutamaa suomalaista "suurmestaria" jotka pönöttää joka kuvassa kädet puuskassa puhdas , täynnä hienoja merkkejä oleva puku päällään .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2217
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1652
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1466
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1367
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. 52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe