Olen luuseri

sosiaalipummi.

Olen luuseri.
Olen nyt jo 22-vuotias eli pitäis kohta jo siirtyä tuonne aikuisten palstalle..
Mutta koska olen epäonnistunut elämässäni, en ole aikuistunut normaaliin tahtiin ja minua voikin verrata 14-vuotiaaseen.
En nimittäin ole koskaan seurustellut. En ole koskaan edes pussannut tyttöä. Ainut hyvä puoli elämässäni on se, etten ole jäänyt koukkuun päihteisiin kuten muut nuoret.

Ja arvaas mikä on kaikista paskinta tässä tilanteessa?
No se, että olen suht rikas ja kaiken lisäksi aina ollut hyvännäköinen. Mutta eipä ole kelvannut kenellekään. En ymmärrä.
Vaikka rahaa riittääkin ihan sopivasti, olen työtön ja istun kotona kaiken vapaa-aikani vittuuntumassa kaikesta, kuten paskasta säästä. Vihaan talvea.
Olen vainoharhainen mökkihöperö, jolla ei ole minkäänlaista käsitystä ajankulusta tai päivämääristä. Minä vaan nukun ja sitten istun koneella. Mikä paskinta, en edes pelaa mitään nettipelejä tai harrasta muuta nörttäilyä että koneella istuminen olisi kiintoisaa. Kirjoittelenkin tätä lähinnä koska minulla ei ole muutakaan.

Tulin vain näyttämään teille varoittavan esimerkin. Toivottavasti saatte kaikki elämän, jotta ei tarvi tulla minun kaltaiseksi!

8

829

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • niwa

      Tuota noin, oliko lisäksi tarkoitus hakea kirjekavereita tai muuta siihen verrattavissa olevaa kun tämä viesti on kirjeystävät palstalla..?
      Sen sanon että on monia henkilöitä, joille toisen henkilön luonne merkitsee enemmän kuin hänen omaisuus tai ulkonäkö.
      En oikeastaan tiedä mitä muuta sanoa kun viestissäsikin oli lähinnä yksi kysymys ja viestin varsinainen tarkoituskin jäi tosiaan vähän epäselväksi..
      No, hyvää illanjatkoja sinne!

      • comfortably numb?

        Samaa mietin itsekin, olisi nimittain ihan mielenkiintoista vaikka kirjoitella aloittajan kanssa, joten jos saisi selvennyksen siihen, etta sitako tassa haettiin niin auttaisi asiaa :)


    • lonely @ hki

      itse olen samassa tilanteessa oleva 22v tyttö, kavereita nään pääasiassa viikonloppuisin muuten istun kotona ja vaan olen. Ikinä en ole seurustellu tai juonu alkoholia, tupakastakin oon pysynyt kaukana. Miksi tää kaikki? Oon niin ujo, että se on jo turhauttavaa. Nyt kun päin töitä, tulee käytyä päivän aikana edes jossain ja herättyäkin ajoissa.

      • poikuliini.

        Tämä on ihan normaalia alotteleville aikuisille =)

        Pää pystyyn vaan!


    • hiphop14

      tota kyl toho ikää mennes yleensä olla jo naimisis ja lapsii elikkä meet ny vaa riehuu jonneki ja hankit elämän ja muutat stailii. ni eiköhä se siit lähe rulettaa..
      ps oon 14 ja mul o 5vuotta ollu likkafrendei!!

    • urks

      Vittuako tuut tänne valittaa :p turhaa siinä keräät sääliä. hanki elämä. kiitos

    • 17 v

      Sinulla on kaikki työkalut käsissäsi hyvän elämän kokemiseen. Käy jossain paikoissa, aloita joku uusi harrastus. Tee jotain spontaania.

      Valitettavasti tässä maailmassa ei auta se, että linnottaudutaan omaan katkeruuden pesään ja oletetaan jonkun ihmisen pelastavan sinut. Sun täytyy itse löytää, mitä haluat elämässäsi tehdä. Kunhan vaan nautit elämästäsi ja siitä mitä teet, löytyy myös joku joka ihailee niitä piirteitä sinussa.

      Mieti nyt, mitä tuhlausta on jättää hyödyntämättä kaikki edut, mitä korkea elintaso tuo. Sadat miljoonat ihmiset käyvät joka päivä läpi helvetin, ja unelmoisivat sinun elämänasemastasi. On typerää ja lapsellista väittää, että et nykyisessä asemassasi pystyisi tekemään mitään elämäsi parantamiseksi... Olet vasta 22 vuotias, saatana.

      Hanki muistoja. Käy klubeissa, kuuntele erityylisiä musiikkigenrejä, käy kuntosalilla, lainaa kokkauskirja, opettele jotain kieltä tjsp. TEE ASIOITA, äläkä istu passiivisena siellä koneen äärellä. Tottakai tunnet olosi vittumaiseksi jos istut koneella kokoajan. Aivothan siinä passivoituu...

      Jos aloitat tänään, niin vuoden päästä ymmärrät, että oli ihan vitun hyvä päätös. Ihan varmasti jossain päin maailmaa on joku 42-vuotias, joka oli 22-vuotiaana samassa jamassa kuin sinä, mutta ei tehnyt mitään muuttaakseen tilaansa. Hän varmasti sanoisi, että sinulla on vielä paljon aikaa tehdä asioita. Jopa 3 kuukaudessakin voi tehdä niin paljon... Elämä loppuu vasta silloin kun kuolee. Ei ole koskaan liian myöhäistä...

      Suffer the pain of discipline, or suffer the pain of regret. Niin se vaan menee...

    • luuseri2

      mielestäni tuo on hyvää elämää

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      112
      2022
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      177
      1441
    3. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      1305
    4. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      68
      1245
    5. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      106
      1187
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      113
      1105
    7. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      73
      1050
    8. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      88
      1014
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      803
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      788
    Aihe