Miksi mies ei enää halua?

Nainen 31

Hei kaikille!

Niin kuin otsikostakin sen voi jo lukea, on ongelmani ilmeinen.

Olemme siis seurustelleet noin kaksi vuotta. Seksielämämme oli alkuun hyvinkin vilkasta ja oikeastaan voi sanoa että molempien unelmien täyttymys. Yhtä suuria tunteita ei kumpikaan niissä puuhissa ollut aiemmin tuntenut.
Tämä "haluttomuus" vaihe ei ole mitään absoluuttista. Harrastamme sitä edelleen ehkä kerran parissa viikossa. Yrityksiä kuitenkin puoleltani saattaa olla jopa päivittäin. Mieheni kuitenkin edelleen vakuuttaa minua siitä että seksi kanssani on taivaallista. Mistä siis kiikastaa?
Yleisestä kiinnostumattomuudesta ei myöskään voi puhua koska tiedän mieheini katsovan aikuisviihdettä. Lähes päivittäin.
Onko siis kyse silkasta laiskuudesta vai mistä??

11

2482

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • en meinannut vastata

      Kannattaisiko kysyä mieheltäsi?

      • Nainen 31

        Saan vastaukseksi vain tekosyiltä kuulostavia: "väsynyt, liian täynnä ruuasta, kuuma..." ja jos koitan udella lisää mies ahdistuu entisestään. Kuulemma painostan kyselyilläni.


      • mk
        Nainen 31 kirjoitti:

        Saan vastaukseksi vain tekosyiltä kuulostavia: "väsynyt, liian täynnä ruuasta, kuuma..." ja jos koitan udella lisää mies ahdistuu entisestään. Kuulemma painostan kyselyilläni.

        töistä niin pitää jättää illallinen väliin niin jaksaa taas harrastaa seksiä tai miehesi on nynny kyun ei seksi kiinnosta. Kunnon mies antaa aina kun oma nainen sitä haluaa.


    • accaaca

      Yleisimpiä selityksiä ko. tilanteeseen lienevät: toinen nainen, ongelmat suhteen henkisellä puolella, naisen fyysinen muuttuminen (=lihominen) ja työstressi. Tai nuo kaikki yhdessä... Seksi yleensä kyl vähenee monilla pareilla aika paljon juuri n. kahden vuoden jälkeen. Työstressi seksin vähentäjänä on yleisempi syy kuin miehet antavat ymmärtää...

      • havaittu on!

        "Työstressi seksin vähentäjänä on yleisempi syy kuin miehet antavat ymmärtää... "

        Toi pitää paikkansa. Suomalaiselle miehelle on todella kova paikka myöntää, että töissä on huolia/ongelmia. Mieluummin he keksivät jotain outoja tekosyitä haluttomuuteensa, minkä vuoksi naiset alkavat sitten kuvitella, että syy on omassa viehättämättömyydessä tai kuvioissa on toinen nainen!


      • valivalivali

        Parin yhdessä vietetyn vuoden alussa seksiä oli aina kun tavattiin. Nyt selitykset ovat ettei jaksa, ei ole koskaan ollut mitenkään seksuaalinen, ei koskaan ole halunnut usein, nykyään on kuulemma ikää jo liikaa sellaisiin puuhiin (54), ei seiso tänään, ehkä ensi viikolla. Käskee masturboimaan, etsimään nuoremman, viriilimmän. Ja totta tosiaan sen kohta teenkin. Onneksi suhteemme ei ole muutenkaan mitenkään vakaa ja kinaa on päivittäin.


    • kalukova

      halut.
      Ei vaikuta kaikkiin, mutta useisiin.

    • d6d6d6d6d6d6d6

      Jospa se masturboi liikaa itseksensä. Laita se muutaman viikon täysselibaattiin (ei minkäänlaista ejakulointia), niin eiköhän ala käymään seksi.

    • Mr Groove

      Veikkaan, että miehesi kokee jonkin jutun ahdistavaksi suhteessanne, eikä uskalla puhua siitä. Se voi olla jopa liika seksi, hyväksynnän puute, kokeeko hän sinun olevan häntä dominoivampi arjessa tai ihan mikä tahansa hänen miehisyyttään loukkaava juttu. Koettakaa jutella avoimesti, jos ei onnistu niin menkää pariterapiaan. Muuten muuten suhteenne päättyy eroon.

      • ossios

        kerran parissa viikossa ei ole mitenkään epätavallisen harvoin.. kaikki ei vaan innostu joka päivä. jos kuitenkin parin viikon välein seksiä on, niin ei kannata luulla, ettei mies enää halua.


    • anterosetä

      Muun elämän stressistä voi olla hankala irrottautua ja alkaa miettimään jotain seksiasioita. Suoraan puhuminen toimii joskus mutta toisaalta se voi myös olla hyvin painostavaa. Varsinkin jos nyt jo teet jonkunlaisia seksivihjauksia usein mitkä helposti mies kokee painostavana ja seksin aloituksesta tulee "suoritus".

      Koitappa erilaista lähestymistapaa, sensijaan että puhuisit tai tekisit aloitteen seksistä, viettele hänet. Koita siis olla viettelevä häntä kohtaan ja anna hänen tehdä varsinainen aloite seksiin. Älä kuitenkaan tee sitä läpinäkyvästi, tyyliin odota pornohepeneissä kotona (sekin tietty voi toimia) vaan hiukan hienovaraisemmin.

      Samoin vaikkapa viikonloppuiltana tai aamuna viettäkää hetki sängyssä rauhassa, aloita keskustelu vaikka niistä näistä ei vakavista asioista, kerro vaikka hauska juttu jonka olet kuullut ja samalla koskettele miehesi ihoa (mutta älä sukupuolielimiä). Hetkisen kuluttua jos tilanne on vaan rento, alkaa miehelläsikin halut hyrräämään ja voit siirtyä seuraavalle tasolle.

      Pitkässä suhteessa seksi niinkuin kaikki muukin vaati hiukan töitä, pitäisi löytää aikaa itselle, osata rentoutua normielämän murheista ja vieläpä keksiä jotain pientä uutta jotta kipinä pysyy yllä.

      Mikä näistä eri nimimerkkien neuvoista sitten toimiikin riippuu aika paljon siitä minkälaisia ihmisiä olette...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      611
      16586
    2. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      52
      14978
    3. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      389
      9344
    4. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      47
      5582
    5. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      12
      4639
    6. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      174
      3255
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      118
      1925
    8. Mitä hänellä oli päällään kun viimeksi näit hänet?

      Avoimia vastauksia saa kirjoitella... Ehkä joku saattaa tunnistaa itsensä kommenttien joukosta :)
      Ikävä
      57
      1379
    9. Meidän tarinako on ohi?

      Ootko niin päättänyt?
      Ikävä
      96
      1315
    10. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      41
      1247
    Aihe