Miksi mies ei enää halua?

Nainen 31

Hei kaikille!

Niin kuin otsikostakin sen voi jo lukea, on ongelmani ilmeinen.

Olemme siis seurustelleet noin kaksi vuotta. Seksielämämme oli alkuun hyvinkin vilkasta ja oikeastaan voi sanoa että molempien unelmien täyttymys. Yhtä suuria tunteita ei kumpikaan niissä puuhissa ollut aiemmin tuntenut.
Tämä "haluttomuus" vaihe ei ole mitään absoluuttista. Harrastamme sitä edelleen ehkä kerran parissa viikossa. Yrityksiä kuitenkin puoleltani saattaa olla jopa päivittäin. Mieheni kuitenkin edelleen vakuuttaa minua siitä että seksi kanssani on taivaallista. Mistä siis kiikastaa?
Yleisestä kiinnostumattomuudesta ei myöskään voi puhua koska tiedän mieheini katsovan aikuisviihdettä. Lähes päivittäin.
Onko siis kyse silkasta laiskuudesta vai mistä??

11

2487

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • en meinannut vastata

      Kannattaisiko kysyä mieheltäsi?

      • Nainen 31

        Saan vastaukseksi vain tekosyiltä kuulostavia: "väsynyt, liian täynnä ruuasta, kuuma..." ja jos koitan udella lisää mies ahdistuu entisestään. Kuulemma painostan kyselyilläni.


      • mk
        Nainen 31 kirjoitti:

        Saan vastaukseksi vain tekosyiltä kuulostavia: "väsynyt, liian täynnä ruuasta, kuuma..." ja jos koitan udella lisää mies ahdistuu entisestään. Kuulemma painostan kyselyilläni.

        töistä niin pitää jättää illallinen väliin niin jaksaa taas harrastaa seksiä tai miehesi on nynny kyun ei seksi kiinnosta. Kunnon mies antaa aina kun oma nainen sitä haluaa.


    • accaaca

      Yleisimpiä selityksiä ko. tilanteeseen lienevät: toinen nainen, ongelmat suhteen henkisellä puolella, naisen fyysinen muuttuminen (=lihominen) ja työstressi. Tai nuo kaikki yhdessä... Seksi yleensä kyl vähenee monilla pareilla aika paljon juuri n. kahden vuoden jälkeen. Työstressi seksin vähentäjänä on yleisempi syy kuin miehet antavat ymmärtää...

      • havaittu on!

        "Työstressi seksin vähentäjänä on yleisempi syy kuin miehet antavat ymmärtää... "

        Toi pitää paikkansa. Suomalaiselle miehelle on todella kova paikka myöntää, että töissä on huolia/ongelmia. Mieluummin he keksivät jotain outoja tekosyitä haluttomuuteensa, minkä vuoksi naiset alkavat sitten kuvitella, että syy on omassa viehättämättömyydessä tai kuvioissa on toinen nainen!


      • valivalivali

        Parin yhdessä vietetyn vuoden alussa seksiä oli aina kun tavattiin. Nyt selitykset ovat ettei jaksa, ei ole koskaan ollut mitenkään seksuaalinen, ei koskaan ole halunnut usein, nykyään on kuulemma ikää jo liikaa sellaisiin puuhiin (54), ei seiso tänään, ehkä ensi viikolla. Käskee masturboimaan, etsimään nuoremman, viriilimmän. Ja totta tosiaan sen kohta teenkin. Onneksi suhteemme ei ole muutenkaan mitenkään vakaa ja kinaa on päivittäin.


    • kalukova

      halut.
      Ei vaikuta kaikkiin, mutta useisiin.

    • d6d6d6d6d6d6d6

      Jospa se masturboi liikaa itseksensä. Laita se muutaman viikon täysselibaattiin (ei minkäänlaista ejakulointia), niin eiköhän ala käymään seksi.

    • Mr Groove

      Veikkaan, että miehesi kokee jonkin jutun ahdistavaksi suhteessanne, eikä uskalla puhua siitä. Se voi olla jopa liika seksi, hyväksynnän puute, kokeeko hän sinun olevan häntä dominoivampi arjessa tai ihan mikä tahansa hänen miehisyyttään loukkaava juttu. Koettakaa jutella avoimesti, jos ei onnistu niin menkää pariterapiaan. Muuten muuten suhteenne päättyy eroon.

      • ossios

        kerran parissa viikossa ei ole mitenkään epätavallisen harvoin.. kaikki ei vaan innostu joka päivä. jos kuitenkin parin viikon välein seksiä on, niin ei kannata luulla, ettei mies enää halua.


    • anterosetä

      Muun elämän stressistä voi olla hankala irrottautua ja alkaa miettimään jotain seksiasioita. Suoraan puhuminen toimii joskus mutta toisaalta se voi myös olla hyvin painostavaa. Varsinkin jos nyt jo teet jonkunlaisia seksivihjauksia usein mitkä helposti mies kokee painostavana ja seksin aloituksesta tulee "suoritus".

      Koitappa erilaista lähestymistapaa, sensijaan että puhuisit tai tekisit aloitteen seksistä, viettele hänet. Koita siis olla viettelevä häntä kohtaan ja anna hänen tehdä varsinainen aloite seksiin. Älä kuitenkaan tee sitä läpinäkyvästi, tyyliin odota pornohepeneissä kotona (sekin tietty voi toimia) vaan hiukan hienovaraisemmin.

      Samoin vaikkapa viikonloppuiltana tai aamuna viettäkää hetki sängyssä rauhassa, aloita keskustelu vaikka niistä näistä ei vakavista asioista, kerro vaikka hauska juttu jonka olet kuullut ja samalla koskettele miehesi ihoa (mutta älä sukupuolielimiä). Hetkisen kuluttua jos tilanne on vaan rento, alkaa miehelläsikin halut hyrräämään ja voit siirtyä seuraavalle tasolle.

      Pitkässä suhteessa seksi niinkuin kaikki muukin vaati hiukan töitä, pitäisi löytää aikaa itselle, osata rentoutua normielämän murheista ja vieläpä keksiä jotain pientä uutta jotta kipinä pysyy yllä.

      Mikä näistä eri nimimerkkien neuvoista sitten toimiikin riippuu aika paljon siitä minkälaisia ihmisiä olette...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      57
      3729
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      167
      2327
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2039
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1924
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      402
      1350
    6. 79
      1221
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      136
      1118
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1040
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      1000
    Aihe