Kava Kava lailliseksi Suomessa!

mikseicomeoon

Vaikkei Kava kava nyt olekkaan ns. kielletty Suomessa niin se on silti lääkeainelistalla eli ilman reseptiä sitä ei saa jne.. Tämän toki ymmärtää koska aikoinaan vuonna 2002 tai jotain tuli joku huhu liikkeelle että kava kava aiheuttaisi maksasyöpää ja olihan se muutenkin lievästi päihdyttävä joten kukkahattutädit reagoi välittömästi.

Uusimpien tutkimusten mukaan australian yliopistoissa on kuitenkin todettu ettei Kava Kava aiheuta maksasyöpää mikäli käytetään vain kasvin juuren osia tai vastaavaa = eli toisinsanoen kun se tehdään oikella tekniikalla. Itse Kava Kavaa on käytetty lääkkeenä jo vuosisatoja ja siellä Vanualla ja muilla saarilla sitä on käytetty tuhansia vuosia eikä kellään sen käyttäjistä ole maksaongelmia tai muutenkaan terveysongelmia koska kava kava näyttäisi pikemminkin olevan vain terveellistä elimistölle, uudet tutkimukset ovat antaneet näyttöä sen avuista moneen vaivaan mutta käytännössä se on tunnettu anti-ahdistus lääkkeenä joka rentouttaa ja lisää unensaantia jne.. Suurissa määrin sillä lienee lievä päihdyttävä vaikutus mikä lienee joittenkin mukaan kannabiksen ja alkoholin välimaastosta, samanlainen kuin benzoilla ja muilla rauhoittavilla. Se tekee ihmisestä rentoutuneen ja sosiaalisemman, se lisää itsetietoisuutta ja kontrollia ja suurina annoksina se tekee sinusta uneliaan. Aamulla ei ole krapulaa vaan levännyt olo sensijaan. Jos käyttää Kava,kavaa päivittäin saattaa toki tulla lieviä haittavaikutuksia kuten iho-ongelmia ja muita suhteellisen vaarattomia vaikutuksia, tutkimusten mukaan satunnainen kava,kavan käyttö on kuitenkin 100% vaaratonta ja tutkimuksiin voi suht luottavaisesti suhtautua koska vanualla ja monissa saarivaltioissa kava kavaa on käytetty viikottain tuhansia vuosia joten jos se vaikuttaisi negatiivisesti niin se oltaisiin kyllä huomattu.

Itse en pidä alkoholin vaikutuksesta koska se tekee ihmiset levottomaksi, vähentää niitten arviointikykyä ja muutenkin monilla on tapana riehua kännissä. MInulla on myös lieviä ahdistuneisuusongelmia joten minulle Kava kava olisi täydellinen päihde koska luonnollisesti tykkään päihtyä siinä missä alkoholin käyttäjätkin. ON kuitenkin naurettavaa että Suomessa sen hankkiminen on näennäisesti laitonta johtuen vain jostain maksasyöpä huhuista 2000 luvulta, jos niitä typeriä huhuja ei olisi tullut niin sitä olisi joka luontaistuotekaupan hyllyllä, toivottavasti tämä herättää keskustelua aiheesta. Toinen huume jonka soisin tulevan lailliseksi on khat joka vaikuttaa olevan mieto ja suht turvallinen huume verratessa muihin, ei siitä sen enempää kuitenkaan : linkkejä kava kavasta:

http://www.youtube.com/watch?v=067OJb2ccbU - madventures jätkät kokeilemassa sitä, tosin en tiedä pohjautuen uusiin tutkimuksiin onko muka alkoholilla ja kava kavalla haittavaikutuksia jos käyttää yhtäaikaa- rohkenen epäillä, tuskin silti suositeltavaa koska rauhoittavat yrtit alkoholi aiheuttanee usein ns. sekavuutta, huimausta, jne..
http://en.wikipedia.org/wiki/Kava - kavan yksityiskohdat wikipediassa.
http://en.wikipedia.org/wiki/Kava_Cola - tuotteita mitä suomessa voitaisiin alkaa myydä.

http://www.kava.com/
http://www.vanuatukavastore.com/Kava-the-Hype.htm - yleisisuvstoja kava,kavasta kandee tsekata.

15

8707

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • GeorgeBushDildoFuck

      Massieliitti ja lääketeollisuus ei tykkää jos jostain luonnontuotteesta on ihmiselle hyötyä sellaisenaan.

      • rx75

        Teollisuus on sitä että jokin asia pitää tuotteistaa ja kate maksimoida. Siten vaikkakin luontaistuotteillakin on kovat katteet omana haaranaan, lääkkeiden tutkimus ja valmistus on aivan omaa luokkaansa. Jonkin lääkkeen saamisen ihmiselle myytävään lailliseen muotoon voi kestää vuosista kymmeneen vuoteen tai yli. Aivan hemmetin kallista. Siten ymmärrän lääkepatentit ja osittain lääkkeiden hinnat.

        Mutta koska kyse on bisneksestä, karu totuus on että parantaaksesi itsesi lääkkeillä/luontaistuotteilla jotka ei ole itse valmistettuja - sinä maksat aika paljon niistä.

        Harva jaksaa lähteä metsään keräämään yrttejä ja keittää niistä teetä, joskin sekin varmaan yleistymässä. Luontaistuotteista kannattaa lukea tarkasti tietoja eri lähteistä koska bisnes on niin ylimalkaista että varmaan puolet tuotteista on vaikutuksiltaan äärimmäisen vähäisiä ja käytännössä lähes pelkkää plaseboa.

        Itse käytän useita luotaistuotteita, esim. antioksidanttisia vaikutuksia omaavia jauheita, piristäviä ja rauhoittavia aineita. Siis lieviähän vaikutukset ovat mutta jos ne eivät riitä, onkin syytä mennä lääkäriin.

        Käytän säännöisesti mm.

        valeriaanaa
        tietyt aminohapot: esim. teaniini(nopea vaikutus), tryptofaani(pitkäaikaisvaikutus)
        orgaanista lisäaineetonta kavaa löytyy myös kaapista, en ole vielä kokeillut
        paria muutakin löytyy, ja pari olen jo tiputtanut pois valikoimasta koska minuun eivät tehoa enkä näe syytä maksaa tyhjästä.

        piristävinä löytyy mm.
        kofeiinitabletteja
        ginsengiä
        en juurikaan käytä piristäviä koska ihan kahvia juomalla saa hyvät kiksit ja on terveellistä.

        Antioksidanttisia aineita käytän myös, tosin ihan ohjeiden mukaiesti koska niiden kanssa ei kannata leikkiä: esim. rypälesiemenjauhetta, vihreän teen jauhetta(yksi annos vastaa helposti 10 kuppia teetä, kuka jaksaa juoda niin paljon päivässä..)

        Siitä vain kokeilemaan. Lukekaa ohjeet, ei kannata yliannostaa koska tekee huonoa. itse otin esim. rypälesiemenjauhetta n. 300-400mg, kun ohjeannostus on 100-200mg. Noin pieni lisä aiheutti todella ärsyttävää huimausta ja pahoinvointia eli lähes oksettava olo.


    • KivaKava

      http://www.iherb.com/Kava-Kava#p=1&sr=4

      Kyllä mulle ainakin tuli tuolta ihan kotia asti postin mukana mitä nyt kava teetä ja pillereitä oon tilannu. (Koodilla ENU197 saa vielä viis dollaria alennusta.)

    • daassdass

      Madventuresissa mainitsivat että se on suomessa laillista. Ilmeisesti tuli kiire kieltää se kun samana vuonna kiellettiin :D Ilmeisesti kaikki laillinen on kiellettävä...

    • gtgtgtgtgdd

      mua kiinnostaa että onku kukaan tilannut (viimeaikoina) ja onko tullut nätisti perille, ilman että tulllissa runkkaavat paketin auki ja minusta tehdään narkomaani?

      kiitoksia, odottelen vastausta.

      • kava kava

        Kaveri ainakin tilas netistä (en tiiä tarkalleen mistä) ja hyvin oli tullin läpi perille saapunu. Kyseessä kava kavan juuresta tehtyä jauhetta kapseleiden sisässä. Kovasti kehu ja itellekin menee todellakin tilaukseen ja testiin!


    • jeb4
    • Lääkerikos

      Niin, voihan sitä iherbistä tilata mutta sehän tulee käsittääkseni silloin EU:n ulkopuolelta ja jos jää pistotarkastuksessa tullissa haaviin niin saa syytteen lääkerikokosesta ja sen jälkeen tuleekin sitten kutsu tullin kuulusteluun ja isot sakot niskaan, että tämä riski kannattaa tiedostaa. Ellei sitten ole jotain erikoisreseptiä lääkäriltä joka sallii lääkkeen tilaamisen.

      • Paskat

        Älä jaksa olla tietäjä


    • hawaijiman

      ETA maista saa tilata käsittääkseni 3 kuukauden annoksen itsehoitolääkettä / rohdosta (miten iso se annos kava kavan kohdalla sitten tarkalleen onkaan !?)

      Ymmärtääkseni kava kava ei tarvitse reseptiä, mutta sillä ei ole myyntilupaa suomessa.
      Todella vaikea selkoisia säädöksiä joissa taitaa olla tulkinnan varaa.

      Toivottavasti kava kavaa ei julisteta suomessa laittomaksi sen takia että lääkeyhtiöt kokevat sen masennus ja ahdistuslääkkeiden kilpailijana. Tai sen takia että valtion alkoholi verotulot laskisivat :(

      Kava todettu turvalliseksi rentouttajaksi

    • 2525Persident

      Kannatan! muutenkin yrtit laillisiksi. luontoa ei voi kieltää, mutta heroiinit ja amfet yms kemikaalit pois. tutkareita myöten!

    • Uneton32
      • ukkkb

        Kannattaa tiedostaa että jos jää kiinni niinkuulustelut ja kotietsintä on selviö.


    • Kavaaa

      Kava on laillista Yhdysvalloissa ja olin tossa just eilen kava-baarissa. Terkut Kaliforniasta! Hieno kokemus. Lievempi päihdyttävä vaikutus kuin alkoholilla ja paljon lempeämpi ja miellyttävämpi. Miks ei vois olla laillista perustaa kava-baaria? En näkis siin mitään negatiivisia vaikutuksia päin vastoin vaihtoehto alkoholille - vähemmän känniääliöitä. Kavalla on jopa terveysvaikutuksia toisin kuin vaika alkoholilla. Kava helpottaa ahdistusoireita ja on luonnon oma lääke!

    • gdsgfgs555

      kannetaa veroja valtiolle laillistamalla kaikki huumeet. rakennetaa niille käyttökeskuksia, trippiluolia. annetaan kansan viihtyä ekologisesti. myydään huumeita vastuullisesti. ohjataan verotuotot valtion viihdekeskuksiin ja terveydenhuoltoon. käytetään huumeita optimoidusti ja ohjatusti. vapautetaa niiden mahdollisuudet ja reflektoidaan elämää. luodaan tietotekniikkaa tukemaan tätä. annetaan robotiikan valvoa käyttöä ja sen käsistä riistäytymistä. kirjoitetaan manuaaleja ja käyttösuosituksia. tätä se tulee olemaan. miksi se ei olisi sitä jo nyt?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Poliisitehtävä alkuviikosta Maisan kotona

      Iltasanomat: Helsingin poliisilaitos vahvistaa, että Vantaalla on ollut poliisitehtävä kyseisenä ajankohtana. Poliisin
      Kotimaiset julkkisjuorut
      97
      2300
    2. Tämä on sinulle vaikka kaikki lukee

      Vaikka kuinka olet viisas ja kaikin puolin velho, niin et tiedä tilanteestani. Senkin takia menetät mielenkiinnon. Eikä
      Tunteet
      11
      1902
    3. Ensitreffit Matti joutuu "ulkoruokintaan" - Väärinymmärrysten suossa Taina-vaimon kanssa: "Oli..."

      No nyt on kyllä väärinymmärrystä kerrakseen… Mitä luulet, pysyykö Taina ja Matti yhdessä vai onko tulevaisuudessa ero ed
      Ensitreffit alttarilla
      3
      1203
    4. T-mies tässä

      Kerro nainen huolesi niin pohditaan yhdessä. 😎
      Ikävä
      102
      1192
    5. Lulu selvityttää Elokapinan lakkautusta

      Persukannattajien mielistely otti Lulu Ranteella aika tavalla runtua, kun hän aikoo selvityttää mahdollisuuksia Elokapin
      Maailman menoa
      359
      1176
    6. Harmi, kun sillä nousi

      kaikki huomio päähän. Vaikutti aluksi niin mukavalta ja vaatimattomalta 😔
      Ikävä
      57
      942
    7. Täytyy sanoa

      Että olit kyllä mielenkiintoisin ja omaperäisin nainen mitä olen koskaan tavannut. Aivan kuin joku olisi tiputtanut sinu
      Ikävä
      21
      869
    8. Miten saisin

      Hurmattua sinut uudelleen,? Pissin omiin muroihini ensinmäisellä kerralla koska olin tyhmä ja liiaksi kiinni menneess
      Ikävä
      31
      847
    9. Persu Meri Valkama kadehtii Sanna Marinin menestystä

      Taas yksi persu tuli nolaamaan itsensä kadehtiessaan menestynyttä Suomen kansan supertähteä Sanna Marinia. https://demo
      Maailman menoa
      239
      765
    10. Raamatun tärkein lause

      Ja Mooses tuli alas vuorilta missä jumala oli, Mooseksen mukaan, ilmoittanut hänelle, että hän ja koko juutalainen väki,
      Hindulaisuus
      369
      757
    Aihe