Tupakka

ja henget?

Oululainen vl-mies oli päästä hengestään, kun tupakka sai sohvan käryämään. Valpas EI-VL-naapuri kuuli palovaroittimen äänen ja pelasti miehen hengen.

Tapaus sattui sunnuntaina viiden aikaan. Tupakkatiellä sijaitsevassa asunnossa palovaroitin reagoi ensiksi asunnon täyttäneeseen savuun. Sohvalla nukkunut VL-mies ei kuitenkaan herännyt palovaroittimen ääneen.

Miehen onneksi valpas EI-VL-naapuri lähti tutkimaan tilannetta takapihalle. Naapuri kurkisti HÄRSKISTI asunnon ikkunasta sisään, havaitsi savun ja ilmoitti kirjallisesti asiasta SKR:n johtokunnalle.

Paikalle hälytetyt hoitomiehet joutuivat murtamaan asunnon oven. He itsekin altistuivat paitsi savulle myös väärien henkien hyökkäykselle.

Tässä vaiheessa asunto oli jo täyttynyt myrkyllisestä savusta ja vääristä hengistä. Paineilmalaitteiden avulla hoitomiehet löysivät asunnosta miehen, joka kaikessa rauhassa nukkui kytevällä sohvalla henkivaltojen tanssiessa sohvan ympärillä. Palo oli saanut alkunsa joko miehen taikka jonkin hengen tupakasta.

Hoitomiehet ennättivät pelastaa miehen täpärästi ja hänet toimitettiin sairaalahoitoon. Tämän jälkeen huoneisto tuuletettiin sekä hengistä että savusta.

SKR:n työvaliokunta kiittää yliuteliasta ei-vl-naapuria, sekä muistuttaa palovaroittimen tärkeydestä ja väärien henkien salakavaluudesta.

1

381

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Palowiina

   VL-mies oli kännissä! Siksi ei tiennyt maailmasta mitään!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   129
   5836
  2. Jorma Uotisen ex, julkkis-povipommi, Suomen tunnetuin kauppias... Farmi Suomi -kisaajat julki!

   No nyt on aikamoista jengiä! Mitä mieltä olet kisaajista, ovatko mieleesi? Katso tästä, ketkä kaikki julkkikset ovat mukana Farmi Suomi -realityssä:
   Suomalaiset julkkikset
   29
   2574
  3. Suutuitko mulle mies

   Nyt lopullisesti?
   Ikävä
   91
   1259
  4. Ei mutta nallukkani

   Mähän rakastan sut. Älä sitä unohda :)
   Ikävä
   203
   1127
  5. Maisa Torppa julkaisee kuvia lapsesta

   Onko oikein että tämä henkilö julkaisee 100000 fanillensa kuvia vieraasta lapsesta? Eikö kuvien julkaisu ole äidin ja isän tehtävä jos yleensä haluava
   Kotimaiset julkkisjuorut
   42
   1119
  6. Mikä johti siihen että

   Välinne katkesivat? Kertokaa. Se kertoo onko menneeseen enää mahdollista palata
   Ikävä
   71
   1079
  7. En ole ottanut enkä aio ottaa koronarokotteita

   vaan koetan selvitä luontaisella immuniteetilla eteenpäinkin.
   Maailman menoa
   389
   1016
  8. Ikuinen hiljaisuus

   On aina parempi kuin kaikki turha draama. Joten kuuntele nainen nyt enää sitä, sillä hiljaisuus vastaa jokaiseen kysymykseesi minusta.
   Tunteet
   165
   897
  9. En ole varma siitä, nainen

   Mietittyäni tarkemmin, en olekaan varma, että jaksan kantaa sinut kynnykseltä sänkyyn. Rakastan kyllä jokaista kiloasi, ei siitä ole kyse, mutta kanta
   Ikävä
   64
   841
  Aihe