Seat kuulumisia?

...

Mikäs tämän merkin nykytilanne on? Tuossa 6kk sitten VW:n pääjohtajahan sanoi, että Seatilla on vähän aikaa parantaa tulostaan ja sen jälkeen alkaa kirves heilua, jos myynti ei ala vetää. Onko myynti parantunut huomattavasti viimeaikoina?

4

500

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • n18-19 suosituin

      Jaahas, ei taida Suomessa ollut merkittavästi noussut. Markkinaosuus heiluu siellä 18 - 19 suosituimman merkin nurkilla. Marraskuussa taisi olla 16. Seatin jäljessä on mm fiatit, mistsut, mazda(siis marraskuussa, yleensä edellä Seattia), rellut, pösöt jne.

      Tuo VW:n pääjohtajan huoilihan liittyi siihen, että VW:n osuus VAG-konsernin autoissa on heikentynyt. Ostajat siirtyvät koko ajan Seattiin ja Skodaan. Sama auto halvemmalla hinnalla. Esim Skodankin osalta totesi, että syönyt volkkarin osuutta, laatua pitää heikentää.
      Eri laatututkimuksissahan Volkkari on pärjännyt VAG-autoista selvästi heikoiten mm Autobildin erittäin laajoissa tutkimuksissa (sis yli 10 eri laatumittaria, mm Saksan katsastustilastot) koko 2000 luvun. Vain kerran 2000-luvulla yksi VAG-auto on voittanut laatuvertailun ja se oli Seat. Audi on yleensä ollut paras VAG-auto (usein 3. tai sitä alemmalla) ja sitten Seat, Skoda (n 10.sijalla) tasavertaisina ja viimeisenä volkkari reilusta alle 10. sija.

      Ei siis ihme, etä VW-pomo hermostuu. Hänen mokansa oli kuitenkin se, että epäsuorasti vaati Skodan laadun heikentämistä eikä VW:n laadun parantamista.

    • osssss

      ainakaan 10v sitten kasevaa ollut.Ainakin itse hylkäsin silloin seatin lähinnä palvelun takia.Autokuvio oli outokuvio.Myyjän kertomaa että katteet oli huonot niin ilmeisesti sitten palvelu jäi huomiotta.Varmaan sitten näkyy myynnissä tänäkin päivänä.

      • oikein tyytyväinen

        Myyntihän on ihan ok. Toki ei voi verrata nk volyymibulkkiautojen myyntiin. Kate on varmasti huonompi kuin VW:llä, ja Audilla, mutta luultavasti samaa luokkaa kuin Skodalla. Tämä tietty johtuu VW:n ja Audin hinnoittelusta ja markkinoinnista. VW:n perusmallit ovat noita volyymimalleja ja sitten on kalleimmat kovakatteisia edustusmalleja. Audia ei ole markkinoitu volyymimallina ja sille on pyritty saamaa hieman parempi status, josta katetta pystytään saamaan.
        Kuitenkin kaikki VAG-konsernin autot ovat tekniikaltaan samoja autoja, joiden valmistuskustannuksissa ei juurikaan eroa, joten halvemmissa malleissa kate on väistämättä huonompi.

        Itselläni on ollut sekä Audin että VW:n tavismalleja (A4, Touran, Passat) aiemmin ja nykyisin AlteaXL. Ihan rehellinen ollakseni, niin mitään oleellista eroa en ole huomannut noissa autoissa. Viimeisin hankintani, AlteaXL, yhteydessä koeajoin myös Touranin ja GolfPlussan (VAG-autoista) ja päädyin AlteaXL:ään lähinnä siksi, että samalla hinnalla sain selvästi paremman sekä varustelultaan että moottorikooltaan kun valitsin AlteaXL:n. Hintaeroa esim Touraniin jopa n 10.000 euroa halvempi, jos olisi valinnut samalla moottorilla ja varustetason Touranin. Valinta oli tosi helppo.

        Palvelussa en ole havainnut mitään eroa aiempiin kokemuksiini, en myynti enkä huoltojen osalta täällä pk-seudulla.


    • Seat=Yes

      Ostin uuden farkku Exeon, autmaatti turbodiesel ..Aikaisempi auto oli Audi A4 eli tässä ihan identtinen korimalli. On paljon parempi auto ja hinta 10t halvempi, kuin vastaava Audi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      68
      4723
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2279
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1804
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1526
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      32
      1471
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1328
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1237
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1156
    9. 23
      1092
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1061
    Aihe