Aihe

Kullan myynti kokemuksia

alisa.n

Hei, onko kukaan kokeillut näitä kullan myynti yrityksiä, jotka tv:ssäkin mainostavat? Olisin kiinnostunut kuulemaan kokemuksia ja vinkkejä. Olen ymmärtänyt, että se on ihan turvallista ja asiallista puuhaa. Haluaisin päästä eroon muutamasta vanhasta korusta ja mikä parasta jos niillä voisi tienata hyvin rahaakin.

54

6425

  Vastaukset

  • eli ei kannata myydä. Pidä siitä kullastasi kiinni vaan vielä, arvo tulee nousemaan vieläkin enemmän.


   • Pete Ka kirjoitti:

    Jos myy, niin kannattaa vertailla noita firmoja ainakin. Iso liuta esittellään ainakin http://www.kullanhintavertailu.fi/ sivulla.

    Kaiken maailman "myy-kultasi-halvalla-meille" firmat maksavat tosi huonosti, niitä kannattaa aina välttää! Varsinkaan kultarahoja ei kannata myydä minnekään muualle kuin rahakauppialle, koska ainoastaan rahakauppiaat maksavat ns. keräilyarvosta vähän parempaa hintaa.

    Ja aina kannattaa joko vertailla itse hintoja tai kysellä sitten muiden kokemuksia minne ovat itse päätyneet myymään parhaaseen hintaan. Aiheesta löytyy hyvää keskustelua ja paljon arvokkaita vinkkejä näistä ketjuista:

    http://keskustelu.suomi24.fi/node/891027

    http://keskustelu.suomi24.fi/node/9711366

    Tuolta ainakin itse löysin yhden hyvän tahon ja nettisivun, jonne olen myynyt keräilyrahoja jo muutamaan kertaan. Postitse ei koskaan kannata rahojaan lähetellä ennenkuin on 100% varmuus mitä niistä maksetaan, ja sittenkin aina kannattaa vakuuttaa lähetys koska monelta "myy-kulta-halvalla" firmalta on tullut asiakkaille ilmoituksia etteivät ole koskaan saaneet lähetystä.


  • Varma merkki että kupla on puhkeamassa on että kaiken maailman kulta rahaksi tyypit ilmestyy mainoksiin =)

   Tietty voi olla niin että kuolet kuukuden päästä niin muuta ihmeessä kulta rahaksi ja pidä vähän hauskaa tai osta jotain muuta.

   mutta jos sulla on rahaa niin ne kultakorut mitä sulla nyt on voi olla 10v päästä 2- 10 kertaa arvokkaammat, riippuen siitä miten suuri romahdus on tulossa .

   Noista firmoista voin sanoa että kyllä ne maksaa sulle, koska ne odottaa juuri sitä kuplan puhkeamista.

   Peter Schiff: Kulta on rahaa .

   http://www.youtube.com/watch?v=Z-Id1_BlkME

   kukaan ei usko enään että dollari nousee, sama taitaa koskea euroa.

   • Kiina ja Venäjä taitaa jäädä naureskelemaan. Suomikin pitäisi saada mahdollisimman nopeasti irti Eurosta, mutta eiköhän noi meidän korruptoituneet maanpetturi kansanedustajat aja meidät konkurssiin sitä ennen.


   • dvcaaaf kirjoitti:

    Kiina ja Venäjä taitaa jäädä naureskelemaan. Suomikin pitäisi saada mahdollisimman nopeasti irti Eurosta, mutta eiköhän noi meidän korruptoituneet maanpetturi kansanedustajat aja meidät konkurssiin sitä ennen.

    Kiinan ongelma on siinä että sen maan talouskasvu perustuu velkarahaan. Kaikki länsimaiset firmat ja sijoittajat ovat jo Kiinassa ja kun Kiina romahtaa sijoittajat lähtee pois sieltä.

    Kiina elää nyt 80- luvun loppua, sitä juppi aikaa mikä oli suomessa ja usassa reaganin aikaan. Nämä 300 miljoonaa kiinalaista juppia pyörittää samallaista taloutta kuin wall streetin merklarit. Myyvät olemattomia lautasliinoja 20 miljoonalla dollarilla toisilleen ja tienaavat siinä sivussa ite. Tekevät rahaa tyhjästä, ei sellainen tuota mitään, toisinkuin teollisuus, kaivostuotanto tai maanviljely.

    Venäjällä on omat ongelmansa, islamistien pommi-iskut jne...jotka pitää rikkaat pois siitä maasta. Venäjän rikkaat taas mielellään shoppailee lappeenrannassa ja ostaa saimaan rannalta kesämökkejä.   • öllödlödlödlödslölöd kirjoitti:

    Kiinan ongelma on siinä että sen maan talouskasvu perustuu velkarahaan. Kaikki länsimaiset firmat ja sijoittajat ovat jo Kiinassa ja kun Kiina romahtaa sijoittajat lähtee pois sieltä.

    Kiina elää nyt 80- luvun loppua, sitä juppi aikaa mikä oli suomessa ja usassa reaganin aikaan. Nämä 300 miljoonaa kiinalaista juppia pyörittää samallaista taloutta kuin wall streetin merklarit. Myyvät olemattomia lautasliinoja 20 miljoonalla dollarilla toisilleen ja tienaavat siinä sivussa ite. Tekevät rahaa tyhjästä, ei sellainen tuota mitään, toisinkuin teollisuus, kaivostuotanto tai maanviljely.

    Venäjällä on omat ongelmansa, islamistien pommi-iskut jne...jotka pitää rikkaat pois siitä maasta. Venäjän rikkaat taas mielellään shoppailee lappeenrannassa ja ostaa saimaan rannalta kesämökkejä.

    Ei ne mahda olla islamistien pommi-iskuja. Tsetseenit olisivat halunneet oman valtion, se on enemmän nationalismia.


   • euro markaksi kirjoitti:

    Cheviot's Sound Money Conference: Silver Monetary and Industrial Demand

    http://www.youtube.com/watch?v=iFjJus4mkbA&feature=related

    Kullan ja hopean hinta on mikä on, ainut mikä laskee on fiat valuutta. Hopea ei ole kuplassa tai kulta, vaan dollari ja euro.

    Totta, kultahan on korvaamaton resurssi monessakin asiassa, siitä kun tehdään niitä juttuja mitä ei voi tehdä mistään muusta.. mitäs niitä nyt olikaan? liittimiä, hampaita ja kun se niin kiiltääkin, ai niin, niitä kolikoita!
    Vai olikos se kuitenkin niin että kulta on arvokasta koska sillä ei ole oikeastaan mitään käyttöä, maailman vanhin talouskupla siis..


   • Sähkömies- kirjoitti:

    Totta, kultahan on korvaamaton resurssi monessakin asiassa, siitä kun tehdään niitä juttuja mitä ei voi tehdä mistään muusta.. mitäs niitä nyt olikaan? liittimiä, hampaita ja kun se niin kiiltääkin, ai niin, niitä kolikoita!
    Vai olikos se kuitenkin niin että kulta on arvokasta koska sillä ei ole oikeastaan mitään käyttöä, maailman vanhin talouskupla siis..

    Jaa ettei kullalla ole käyttöä? Et arvaakaan, kuinka monta kertaa maailmassa on maksettu pimpsasta kullalla


  • Itse lähetin omat vanhat kultaromuni Posti Kultaan. Koko prosessi sujui ihan moitteitta, koko palvelu oli ilmainen, lähetin esineeni ja sain rahat suoraan tilille. Asiakaspalvelussa olivat ystävällisiä ja auttavaisia kun sinne soitin.

   • unssi kultaa maksaa 5000 euroa kun dollari romahtaa lopullisesti, samalla romahtaa heikko euro . sitä ne kulta-ostajat nyt odottaa.

    Mutta kultaa ei voi syödä.

    paras investointi kriisin varalle on viljemaa, eli ruuan hinta pomppaa huippuunsa ja niin kultaa ja hopeaa ei todellakaan voi syödä.

    hopean hinta on ennustettu nousemaan 500 euroon unssi, mutta millä ajalla tämä tapahtuu????


  • www.kullanmyynti.fi

  • Mä tilasin tuolta Käteistä kullasta-palvelusta pussin, koska he maksoivat kullasta muihin palveluihin verrattuna enemmän. Jos en olis ollu laiska niin kävisin kyseleen paikallisilta kultasepiltä että mitä ne maksaisi tuosta kullasta

   • kai silti punnitsit kultasi, vai uskoitko heihin ?

    toiseksi,
    aina ei tule maksu vaatimatta ja uhkaamatta,
    käteismaksu on paras ja luotettavin,
    heillä on rahaa, vaika toisin sanovat.


  • olen kokeillut,ja oli ihan hyvä kokemus muutama pariton korvis ja kolme"turhaa"sormusta300e,huonomminkin oisin luullut saavani..

   • Onko tuo nyt paljon 50g kultaa?


  • Kyllä olen. Nurkissa lojui ihan käyttämättömiä eri-pari korviksia, joitain sormuksia jotka olivat kauniita ehkä 20v sitten muttei enää tuntuneet "omilta", joitain ketjuja, osa poikki menneitä ja osa sellaisia joita ei vain tullut ikinä käytettyä. Muutama ranneketju joilla ei myöskään ollut mitään käyttöä. Kulta rahaksi -systeemillä laitoin ja hyvin toimi kaikki. Ensin otin yhteyttä netin kautta ja minulle toimitettiin pussi jolla korut lähetettiin ja hyvin nopeasti (ettei olisi ollut jo seuraava päivä) tuli tekstarilla ilmoitus paljonko tulen tililleni saamaan. Ja rahat tosiaan tuli tilille nopeasti.
   Enää en summaa muista mitä tuolloin sain, mutta iloisesti yllätyin että summa oli paljon suurempi mitä itse olin mielessäni ajatellut. Kaikki hoitui tosiaan hyvin nopealla aikataululla.

  • Myin alkukesästä rannekorun ja pari sormusta. Kysyin tarjouksen ensin Kulta rahaksi-firmalta, mutta sain paljon paremman hinnan kulta-ja kellosepänliikkeestä.--Kannattaa verrata!

  • Kannattaa miettiä kenelle kultaa myyt!!! Mä en ainakaan lähettäisi mitään KORUTRAHAKSI firmalle!!! Todella huonoja kokemuksia itselläni ja tuttavilla siitä puljusta.

  • Minä käytin tuota käteistäkullasta.fi firmaa koska näyttivät maksavan paremmin kuin muut mitä vertailin. Homma toimi niin kuin pitikin ja sain hyvän summan tilille. Ei huonoa sanottavaa :)

  • posti firma maksoi hesarin taloussanomien 25.8.2011 kirjoituksen mukaan. 100 g 18 k = 750 / 1000 kullasta 353.44 euroa . Myyjä sai 1400 euroa samasta erästä. Joten kannattaa vähän miettiä . LUE ko. ARTIKKELI JOLLET USKO ! ! Onko tämän palstan kehut tulleet posti firmoista tai miten joku voi olla niiden rammahintoihin tyytyväinen.

  • ostaaan kultaa 14k 22.2 e gramma ja 18k 29.2 e gramma mä ooisin antanut 100g 18k/750 2500e
   puh 0417071502

   • hetkinen azadin. sun laskukaava mättää. Eli lupaat 18k kullasta 29,2 euroa/gramma ja 100 grammasta samaa kultaa LUPAAT 2500 EUROA!!!!! Varsinainen kauppamies! :)


  • Kannattaa tosiaan vähän vertailla hintoja ennenkuin myy. Itselläni on tuosta hieman kokemusta kun on tullut myytyä perintönä tulleita kultarahoja useampiakin kertoja ja vertailtua sen myötä tarjottuja hintoja ja palvelua.

   Erilaisia rahaliikkeitä ja nettisivuja on aika paljon, alla muutama taho jonka olen itse havainnut parhaaksi niin maksettujen hintojen kuin palvelunkin puolesta:

   www.kultarahaksi.fi
   www.kultakolikko.fi
   www.kolumbus.fi/mjk/eurot

   Nuo kaksi ensimmäistä linkkiä ovat ihan oivallisia jos haluaa lähettää kullan postin mukana ja on aikaa odotella rahoja. Hinnat ovat varsin kilpailukykyisiä mutta vielä vähän paremmat tarjoukset olen saanut tuolta viimeisestä linkistä, tosin rahat pitää itse toimittaa paikan päälle Helsinkiin ja maksun saa käteisellä. Asun Vantaalla joten autoreissu on lyhyt ja kaupat sujuneet aina helposti.

   Uusia "netti-kulta-rahaksi" palveluita syntyy kuin sieniä sateella, kannattaa olla hieman tarkkana niiden kanssa koska joukkoon mahtuu myös "mätiä omenoita". Muutenkin kultarahojen postittelu on mielestäni hieman arveluttavaa, varsinkin kun sen joutuu yleensä tekemään omalla riskillä. Mutta toistaiseksi noiden mainittujen putiikkien kanssa kaikki sujunut, siksi uskallan niitä suositella.

  • Tätä samaa keskustelua muuten käydään myös tuolla:

   http://keskustelu.suomi24.fi/node/891027

   Nyt on varmaan hyvä aika myydä kun hinnat vielä korkealla, mutta kannattaa olla tarkkana minne myy.

  • Älkää jumalauta tukeko niitä "kultarahaksi" paskafirmoja, luuletteko että ne harrastaa jotain hyväntekeväisyyttä? Kullan hinta on pian moninkertainen, ja siihen se koko touhu perustuukin, vain idiootit myy kultansa niille.

   • Heh, kullan hinta on pian moninkertainen vai? :-D Sijoitetaan kaikki kultaan ja ollaan kohta rikkaita niin ei tarvi käydä töissä, jeeee!!!!

    Kattele vähän hintatilastoja niin huomaat miten tolkuton viimeisen kymmenen vuoden hintakehitys on ollut... mikä menee ylös - se tulee myös alas.

    Ja vaikka noita postifirmoja kannattaa varoa, niin kyllä tuo on kuvittelua että ostaisivat sen takia että luulisivat kullan hinnan olevan pian moninkertainen... kyllä ne myyvät sen kullan eteenpäin kiireen vilkkaa eteenpäin sulatettavaksi.


  • Ihan varmaan juu on kullan hinta pian moninkertainen, sehän voi vielä nousta ihan loputtomiin! Turhaan ne varoittelee kuplasta, sehän on ihan normaalia että kullan hinta on moninkertaistunut kymmenessä vuodessa! Eihän kulta ole pelkkä metalli jota voi aina kaivaa lisää, eihän?

   Kultaa kaivetaan nyt vimmatusti ympäri maailmaa tämän spekulaation innoittamana, kun kultaa myyvät yritykset ovat suoltaneet "raportteja" ja "tiedotteita" kuinka kaikkien mattimeikäläisten kannattaa pitää osa rahoistaan kullassa. Mihin maailma oikeasti tarvitsee yhtäkkiä näin paljon kultaa, pelkästään tähän kulta-pyramidihuijaukseenko? Kenelle jää mustapekka kun koko kulta-kupla puhkeaa?

   Kuitenkin nämä hyväuskoiset virtaset ja niemiset jonottavat palkkapäivänä omia kultapalojaan joiden loputtomaan arvonnousuun ovat alkaneet uskoa. Haloo, eikö metallin arvonnousun takana pitäisi olla jotain pysyvämpää kuin pelkkä spekulaatio-trendi? Niinku ihan oikea tarve käyttää sitä johonkin?

   Mitäs sitten kun hinta alkaa tulla alas ja kaikki maailman mattimeikäläiset lopettaa kultaan "sijoittamisen" ja alkavat yhtä innokkaasti myydä paniikissa pois kuin ovat tähän asti laumanta ostaneet?

  • Näitä firmoja tosiaan on netissä jo aika tavalla. Itse tuossa selailin hintoja ja isoja eroja näyttää olevan. Jotkut toimivat ulkomailla, en nyt ainakaan sellaiselle omia koruja lähettäis. Vaikkei noita nyt montaa ookaan. Tuolta www.kultajahopea.fi tilasin sen nitten lähetyszydeemin, saas nähdä. Sanovat ainakin olevansa suomalaisia.. Kerron sitten kokemuksia, ainakin jos huonoja ovat.

  • No niin, loppuraportti... Viikonlopulla tosiaan tilasin www.kultajahopea.fi firmasta kirjeen jossa sitten piti lähettää korut takaisin. Kirje tuli tiistaina kotiin, vein samana päivänä postiin, postimaksut oli maksettu. Nyt on torstai ja rahat on näköjään tilillä, vajaa pari sataa vuosia laatikossa olleista rikkinäisistä ketjuista ja parista sormuksesta. Mitäs tässä voi oikeastaan muuta kuin olla tyytyväinen...

  • Itse en kyllä lähettelisi mitään kultakoruja tai -rahoja postissa minnekään... homma voi toimia mutta mitäs esim. kun paketti "katoaa"? Aihetta oli puitu toisessakin keskustelussa ja ihan hyviä vinkkejäkin:

   http://keskustelu.suomi24.fi/node/891027

   Ja muutamia muitakin aihetta sivuavia keskusteluita:

   http://keskustelu.suomi24.fi/debate/3507

   Laatikosta löytyy muutamia perintönä saatuja juhlarahoja, oli vähän pää pyörällä minne niitä saa myytyä mutta kyllähän täältä netistä löytyy paljon tietoa kun seuraa muiden kokemuksia. Ja ainahan ne voi jättää sinne laatikkoonkin...

  • kullanostopaikka.fi

  • toi "kultasi.fi" firma pelaa kanssa aika ok. ei moitittavaa.

  • Pohjanmaan kulta. Eivät kuulemma harrasta postitusjuttuja, kiertävät suomea. Paikan päällä oli ainakin reilua toimintaa ja ystävällistä palvelua. Tyytyväinen olen. Uuden mieheni mieltä hiertäneet korut lähti kiertoon ainakin omasta mielestäni kohtuu korvauksella.

  • Kaverini myi jollekkin kultapussifirmalle kultaa, lupailtiin kovia hintoja,lopputulos oli että rahoja sai odottaa 3 viikkoa !!!! JA GRAMMAHINTA noin PUOLET sovitusta.... Itse kaverin töppäilyistä viisastuneena kyselin hiukan enemmän. Lopputulos oli että myin POHOJAMMAAN kullalle,erittäin ystävällistä palvelua, 40% enempi siloosia seteleitä grammalta kun mitä kaverini sai!!! PS. Ja ostivat vielä mustaksimuuttuneet hopealusikatkin ! niin ja Vaarin sotamerkitkin jotka meinasin heittää roskikseen. Näillä pojilla homma TOIMII !! SUOSITTELEN !!!

  • Heh heh. Vaarin sotamerkit roskikseen =) Faktahan on se että parhaat ostajat ovat TAVEX ja K.A. Rasmussen. Sanoo kuka mitä hyvänsä näistä jobbareista jotka eri nimillä ostavat ja lupaavat parasta hintaa. Tsekkasin tämän pohjanmaan kullan kun olivat tässä tannoin akaalla ostamassa ja kyllähän he kölin alta vetävät hinnan suhteen!, eikä se palvelukaan nyt mitään upeeta tai ylivoimaista ollut, (14k 13e/g ja 18k 19e/g) että sillälailla. Lähetin sitten kullan TAVEXiin helsinkiin ja sain 14k kullasta 20.2e / g ja 18k kullasta 30e / g.

   Ei näille kiertäville kannata kultaa antaa lahjoitushinnalla. Kultarahaksi.fi se on varmasti Suomen huonoin maksaja.

  • Minä tyhmyydessäni myin Kultatukulle kultakolikoitani, joista luvattiin se paras hinta. Totuus oli kuitenkin se, että minulle maksettiin suorastaan sikahinta! Vika on tietysti minun, kun en kilpailuttanut hintoja vaan uskoin tyhmänä mainosta - "maksamme parhaan hinnan."

   Kysyin kuitenkin myyntihetkellä minne kolikot päätyvät. Minulle kerrottiin, että ne sulatetaan. Ja tämänkin uskoin... totuus on se, että minun sikahinnalla ( halvalla) myydyt kolikot ovatkin kultatukun verkkokaupassa uudelleen myynnissä aika mukavalla voitolla! Valhetta vain sanon minä! Mitäpä luulette onnistuisko kaupan purku -ei sitten mitenkään! Kauppa on kuulema kauppa ja piste.

   Koen tulleeni vedätetyksi ja palvelusta jäi hyvin paha mieli. Opin kyllä että pidän kolikot jatkossa itselläni ja myykööt perikunta vaikka sitten kun aika jättää!

   • " Näyttäis olevan aika hyvä hinta täällä https://www.ostokulta.fi/. Onko kokemuksia? "

    oliko siellä jossain hinnat ?
    linkin sivullasi oli vain Huu Haa esimerkkejä, satuja ja tarinoita vailla Faktatietoa.
    -----------tuollaiseen en kultaaani myisi.


  • vieläkö kultaa kannattaisi myydä? Perinnökis tuli aika paljon kaikkia kultakoruja (ketjuja ja korviksia suurimmaksi osaksi) vai kannattaakohan odotella, että kullan hinta nousee?

   • ehkä kullanmyynnilä ei ole kiire, mutta kyllä se on todella korkealla joten muutamia romahduksiakin voivat aikaansaada ja koetella kullanomistajia.

    mutta ole hieman tarkkana, myy yksi koru kerrallaan,
    mieluummin puhelin nauhoittaa pöydällä.

    liikkeessäkin yksi korum kerrallaan, vaikka useampiakin myisit,
    eikä aivan ehjää kaulaketjua tai rannerengasta kannat ensimmmäisenä myydä romuhinnalla.


  • Möin tänään kultaa

   ...ja tulin huijatuksi, mutta kerrankos sitä sattuu?

   Ovikello soi ja pappa kysyi, oisko mulla mitään vanhaa tavaraa myyntiin: äänilevyjä tai vedettäviä kelloja? .. hän ilmoitti ostavansa myös kultaa ja maksavansa hyvin 10e/g.. ja minähän tyttö möin muutaman kultakorun ja vanhan vihkisormuksen, painoivat 6g ja sain 60e - tämmöstä kaupantekoa!! Että heh.

   • Kun euron arvo romahtaa rajusti, niin sillä kultakorulla on enemmän ostovoimaa kuin Monopoli-peliin kelpaavalla eurolla.


   • 28 kirjoitti:

    Kun euron arvo romahtaa rajusti, niin sillä kultakorulla on enemmän ostovoimaa kuin Monopoli-peliin kelpaavalla eurolla.

    Kohta kielletään yksityisiltä ihmisiltä kullan osto/myynti/omistus? Tuskin koskisi koruja?

    The plan involves banning the private sale of gold in the proposed Fiskalunion, and using ECB gold supplies as collateral for sovereign debt bonds issued by member States.

    http://hat4uk.wordpress.com/2012/10/26/draghis-bold-gold-plan/


   • kultapiste.fi
    Tähän pussivirmaan möin.Rahat maksetiin arvionperusteella. Eli grammahintaa ei kultapitoisuutta eikä painoa ilmoitettu. Kokonaishinta jäi huomattavasti mainoshintaa pienemmäksi.Tämmösiä kauppiaita heh heh


  • Miten esim. Ulkomailta ostetteva kulta ja sen myynti suomessa?
   Ja miten kullanmyynnisä pitääko maksaa veroja?

   Esim. jos ostaa kultaa aasiasta ja myy esim. suomessa, mutta jos myy suomessa
   ja suomessa pitää maksaa vero niin se ei silloin kannata

   • Vie kulta tavexille tms ja ota rahat käteen. Näin et tue Kreikan ja Kyproksen rahanpesua veronmaksun kautta eurollakaan.


  • Möin NettiKulta.fi nimiselle ostajalle. Ei moitteita, hyvä palvelu.

  • Olen ollut yht useamman kerran Kultapisteesee, jolta ei saa mitään vastausta. Lähetin koruja 11 kpl tuohon firmaan ja puhelimessa tarjosi 5 e, muuten eivät ota yhteyttä. Kehotan kaikkia tekemään rikosilmoituksen netissä voi tehdä,tuosta firmasta, sillä se kerää ihmisiltä koruja maksamatta niistä mitään ja myyvät sitten voitolla eteenpäin, kun ilman ovat ne ottaneet. Siis ns virallisella postikuorella, jolla luvataan esineistä maksaaakin jtk, mutta kadottavat lähetääjän yht tiedot eivätkä ota yhteyttä.

  • Missä kannattaa myyd kultakolikot joille on kerääntynyt jo keräilyarvoa.
   Eli ostin Tavexista vuosia sitten 1 unssin australian lunar 2010 kolikon jonka Tavex nyt ostaisi 1350 eurolla mutta myy 1850 koska on keräilyarvoa. Voisin myydä Tavexia halvemmalla mutta haluan enemmän kuin 1350€. Eli mistä tavoittaa keräilijät?

  • Ehdottomasti Tavex maksaa parhaimman hinnan. Todellakin vertaa grammahintaa sillä tyhmyyksissäni myin yhdelle ostofirmalle todella huonoon hintaan ja hävisin paljon.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa tahtoo Mikon kanssa yhteisen lapsen

   On kuitenkin kiire sillä sairaus voi paheta ja se kaataisi vauvahaaveet: "Lentoemäntänä työskentelevä mediapersoona Maisa Torppa, 29, kertoo tuoreess
   Kotimaiset julkkisjuorut
   169
   13560
  2. Maisuliini vongannut vieraalta mieheltä

   Käsi pystyyn kenelle tuli yllärinä: https://www.seiska.fi/Uutiset/Maisa-Torppa-taas-suhdeskandaalissa-Yritti-iskea-kaasonsa-miehen-ystavat-hylkasivat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   300
   6297
  3. Jättiselvitys: He saivat 100 000 euroa Business Finland tukea

   Jättiselvitys Business Finlandin koronatuista: he saivat 100 000 euroa, yli tuhat peruutti hakemuksensa https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000007660
   Maailman menoa
   100
   5158
  4. Turun seudulla löydetty ensimmäiset uudelleen koronaan sairastuneet

   Taitaa rokotukset mennä hukkaan, kun ei tulekaan immuniteettiä. https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/5039e73d-b54b-4edd-a962-a3c841d846d7
   Maailman menoa
   98
   3414
  5. Onkobmaisasta rikostutkinta päällä?

   Vauva palstalla oli lähipiirin viestit julkaistu mitä siellä täydellisessä pikku perheessä todellisuudessa tapahtuu... Aivan järkyttävää tekstiä jos p
   Kotimaiset julkkisjuorut
   206
   2670