Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

tyttöystävä huijasi ja haluaa rahani

E:g

Tyttöystäväni on 18v ja raskaana mulle, itse olen 22v. Me ei käytetty kondomia vaan hän sanoi ottaneensa e-pillereitä mutta ei ottanut eli huijasi minua tullakseen raskaaks(myönsi). Aborttiin ei suostu. Mä oon niin raivona tästä, koska hänellä opinnot kesken eikä mahdollista saada töitä ja itse tienaan 1100-1300 e/kk ja hän siis aikoo minun rahoja käyttää mutta eipä onnistu. Ero meille tulossa, eli minä jätän hänet koska en halua isäksi vasta kun olen 28-30v. Nuokin rahat käytän itselleni tärkeisiin asioihin, eli autoihin, kitaroihin ja muihin harrastuksiin, ja käytin ennenkin rahaa tyttöystävääni, ostin vaatteita, koska rakastin häntä.

Kämppä jossa asumme on minun ja menkööt vanhempien luo asumaan lapsensa kanssa sitten.

Antakaas vinkkejä millä voi raskauden keskeyttää ettei tarvii käyttää väkivaltaa? Ja salassa siten että tyttö ei sitä tiiä.

24

2008

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eipitäsluottaa

      Et sinä voi sitä raskautta keskeyttää mitenkään!

    • elasmam

      joo tyttö hujjasi sua, mikä on väärin...TOSI VÄÄRIN!! mutta nytten on sitte se lapsi tulossa joten vastuu on kannettava. Sun rahat ja sun lapsi halusit tai et. Kuka sen lapsen elämisen maksais jonka saisit sit joskus 28v?? Joskus e-pilleritkin voi kans pettää (mulle kävi niin). Älä rankaise sitä lasta siitä mitä se tyttö on tehny, ei se lapsi oo saanu valita. Ja sää et voi tehdä mitää millä saisit sen raskauden keskeytymää, paitsi puhumalla.

      • kidelin

        tyttöystäväsi teko osoittaa, että hän ei arvosta sinua pätkääkään. olet hänelle pelkkä väline toteuttaa omia halujaan. Hän halusi raskaaksi, tuli raskaaksi, eli yksi tavoite saavutettu, sinusta viis. kohta hän varaa kirkon ja papit kysymättä sinulta mitään. haluaahan hän onnellisen perheen. Tytöllä ei ole mitään oikeutta päättää puolestasi siitä tuleeko sinusta isä. Sinun ei tarvitse jäädä tuohon suhteeseen, se ei ole tasavertainen. löydät vielä ihmisen joka arvostaa sinua. Tyttö halusi lapsen ja hän valehteli sinulle, joten hän on se joka kantaa vastuun ja seuraukset. joko hän on varautunut siihen että tämä päätös lapsesta karkoittaa sinut pois, tai sitten hän olettaa että olet niin nössykkä, että tanssit hänen pillinsä mukaan.

        lapsen kannalta tietysti olisi toivottavaa, että saisitte pidettyä asialliset välit, ja sopisitte jonkinlaiset tapaamis järjestelyt. lapsi on viaton tilanteeseen, ja vaikka et voisi koskaan antaa tytölle anteeksi tätä tekoa, älä heijasta vihaasi lapseen. lapselle on tärkeää se, että hän tietää kuka hänen isänsä on, ja että se tyyppi on ihan mukavakin, vaikkei arjessa läsnä olisikaan.


    • Nakkileipä

      Koita pysyä rauhallisena ja keskustella tyttöystäväsi kanssa, teet selväksi että ko. veto oli typerä häneltä ja että raskaus täytyy keskeyttää. Voit myös soittaa neuvolaan (numero oman kuntasi nettisivuilta, palvelut kohdasta luultavasti), tai ehkäisyneuvolaan? Terveydenhoitajilla on hyviä neuvoja, tyttöystävälläsi ei ole kaikki ok kun tuollaista on mennyt tekemään.
      Raskauden keskeyttäminen on alkuvaiheessa suhteellisen helppoa ja abortin saa käytännössä aina halutessaan. Kukaan muu ei voi tyttöä/naista pakottaa siihen mutta sinun on mahdollista saada tukea omalle kannallesi jos puhutte ulkopuolisen ammattilaisen kanssa.

    • 34

      mutta varmasti tiedät, että raskaaksi tulemiseen tarvitaan kaksi. Vastaisen varalle käytä kondomia ja varmistu siten itse, ettei kukaan pääse sinua huijaamaan. Lapseen nähden sinulla on elatusvelvollisuus, äitiään ei tarvitse elättää. Joten siinä mielessä lapsen äiti ei ole rahojasi viemässä, lapsesi sinun tulee elättää. Niin makaa kuin petaa ja jos heppiään heilutta ei voi olettaa siitä tulevan vain kermaa.

    • Nii... muistaakseni tuossa isyyden tunnustuksessakin oli semmonen jännä, (JOS siis tämä asia ei ratkea ajoissa :s) että tyttö voi ilmoittaa sinut isyystestiin sinun omaa lupaa tarviimatta jos et itse isyyttä mene tunnustamaan ja tota virkavalta hakee sinut sit niihin testeihin jos et itse vapaaehtoisesti mene :( en mene ihan 100% vannomaan mutta jotain tälläistä muistaisin sosiaali-politiikan tunneilta :( eli epäreilua sanon minä...

      Kumia vaan kehiin :( AINA.... eikä sitä koskaan tiiä vaaniiko joku toinenkin vaara kuin pelkästään raskautuminen :(

    • e-pillerinpopsija

      Tuo on paskamaisin temppu mitä ihmiselle voi tehdä ja pilaa niin sun elämän, kuin myös lapsen. Poikaystäväni entinen muija teki täsmälleen saman tempun aikoinaan ja täsmälleen samoista syistä (mikä ihme siinä on ettei voi mennä ja tienata itte rahojaan, vielä 2000- luvulla pitää muijan huijata mies elättämään), niskalaukaus kuuluisi tuollaisille kieroilijoille.

      Jos muija ei suostu tekemään aborttia, käy seuraavasti (nimimerkillä nähty on): muija päätyy asumaan vanhemmillaan, heidän elätettävänä. Kun lapsi syntyy, muija huomaa että ei helvetti, tää kersa haittaa kovasti chänssejä miesrintamalla ja baari-iltoja, joten muijan vanhemmat päätyy hoitamaan lasta, samalla kun muija juoksee bailaamassa ja jakaa persettään, sinä maksat luonnollisesti elareita sen jälkeen kun sut on pakotettu isyystestiin jne. ja ne rahat ei suinkaan päädy lapselle, vaan niillä tämä muija pääsee baariin juomaan ja pokailee äijiä. Jos haluat myöhemmin tavata tätä sun lasta (mieli muuttuu tms), niin se ei onnistu ellet maksa jotain tästä. Niinä vähinä kertoina mitä äiti on lapsensa kanssa, äiti kertoo lapselle minkälainen paska isi on , isi ei välitä ja miten isi on kuollu tms.) Lapsi kasvaa isoksi eikä oikein tiedä että kuka on sen äiti, isoäiti, joka on aina hoitanut vai tämä toinen jota ei koskaan oikein näe. Lapsi ahdistuu, ja tämä ilmenee teini-iässä mm. ryyppäämisenä ja jätkien kanssa sekoiluna ja todennäköisesti hänkin pamahtaa paksuksi.

      Tämä on kierre, joka pitää oikeesti pysäyttää. Koeta ihan oikeesti saada se tekee se abortti, tarjoo sille vaikka rahaa siitä hyvästä (ilmeisesti raha tuntuu motivoivan kovasti ja on pieni hinta kun mietit pitkällä tähtäimellä).

    • Iso-Äiti+++++

      Ootko sie tynnyrissä kasvanu poika?
      Eli vinkkinä: käytä kauko-ohjainta. DDDD. Ei tarvihe käyttää väkivaltaa, mikä on rikoslaissa tuomittu teko.

    • chikachika

      Kuten sanottu, siihen lisääntymiseen tarvitaan kaksi. Muijalta teko oli väärin, mutta mikäli itse haluat varmistua ettet lisäänny KÄYTÄ KONDOMIA. Tekoasi ei saa tekemättömäksi (panit tytön paksuksi). Muista myös, että jokainen lapsi ansaitsee tulla rakastetuksi, oli lähtökohdat mitkä tahansa.

    • Tyttö itsekin

      "Antakaas vinkkejä millä voi raskauden keskeyttää ettei tarvii käyttää väkivaltaa? Ja salassa siten että tyttö ei sitä tiiä."

      SINÄ et voi keskeyttää sitä raskautta muuta kuin puhumalla.

      • C-PipoJaPesisStaga

        "SINÄ et voi keskeyttää sitä raskautta muuta kuin puhumalla. "

        Voisin kertoa tähän parikin kikkaa, miten juuri SINÄ VOIT KESKEYTTÄÄ raskauden tyttöystävältäsi. Mutta en viitsi, etten tule yllyttäneeksi rikoksiin. :)


    • määmäämää

      Tiedän että tämmösten huijausjuttujen keksiminen ja jopa yh-tuttavien säestyksellä voi
      olla todella masentavaa.Tietysti ei pitäisi välittää paskanpuhujista.Monet hakevat myötätuntoa itselleen tämmösillä huijausjuttujen keksimisellä.Selkääntaputteluja sille,että hylkää lapsensa.Ja elatusmaksurahat haluaisi käyttää narsisti-huoraansa.Joka vielä manipuloi kaikkensa lasta vastaan...Sitten äiti on se kusipää,joka muka käyttää kaikki rahat itseensä.Itse tsemppasin itseni huolehtimaan yksin lapsestani,mutta masennus tuli silti.Kusipäiden kusipää on ihminen joka ei järjestä lapselleen yhtään tapaamisia.Ei aina voi olettaa,että muija juoksee suin päin aborttiin jos haukut hänet lyttyyn.Pilalle hemmotellut paskiaiset:itsensä rakastaminen voi joskus mennä vähän liiallisuuksiin.Raskaaksi voi tulla vaikka sitä ei olisi itse tahtonutkaan.10 000 aborttia tehdään vuodessa.Huijaamalla varmaan ensin hankkiudutaan raskaaksi ja sitten tehdään abortti.Entä jos kaikista abortin tehneistä julkastaisiin lista kuvineen ihmisten haukuttavaksi.Ja laitettaisiin teksti:huijarit.Jotkut suostuvat aborttiin painostuksesta ja jopa uhkaamalla.Ja itkevät sitä sitten lopun elämää.Toisille se taas on kuin kitarisan poisto.Tiedän ihmisen joka haukkuu jos joku on tehnyt abortin.Sitten jos pitää lapsen haukkuu kusettajaksi.tiedän heti 6 tuttavaa,jotka ovat teettäneet abortin.

      • Sen sijaan, että kirjotat tänne jotain sekavia jorinoita, niin opettele kirjoittamaan kuin ihmiset.

        Harjoittele näitä:

        * Välimerkit
        * Kappalejaot
        * Yhdyssanat
        * Isot alkukirjaimet
        * Oikeinkirjoitus


    • Kikka87

      Anteeksi nyt vain herra 22 vee, mutta olet tulossa isäksi NYT etkä 28.30 vuotiaana!

    • SAISIT HÄVETÄ!

      miehet on just tollasia paskoja! "ettei tarvitsisi käyttää väkivaltaa!" VOI VITTU! TOIVOTTAVASTI SUN KYRPÄÄS TULEE KUOLIO JA TIPPUU! TOI OSOITTAA SEN, ET SÄ OIKEESTI TAHDOT HAKATA SUN TYTTÖYSTÄVÄN, MIEHET HALUAA VAAN HAKATA NAISIA EI MITÄÄN MUUTA!

      • Njaa-a

        Ja tähän väliin sopii termi "Yleistäminen"


    • öig.hkl

      minkä takia kaikki täällä sanoo, että oma vika kun et käyttänyt kortsua. Kun kyllä mun mielestä suhteessa pitäis sen verran pystyä luottamaan toiseen, että se todella syö niitä pillereitä, jos niin on sovittu. ei tämmönen tilanne oo millä tavalla ap:n vika. ja mun mielestä on tosi väärin, jos se joutuu ottamaan vastuun tästä. lapsen pitäis AINA olla yhteinen päätös.

    • karu totuus

      Kukas ottaa vastuun vahinkoraskauden sattuessa? Sellaisiakin on usein. Isä lähtee lätkimään, kun tyttö vahingossa raskautui, kuka sen lapsen kanssa sitten jää. Tosin siinäkin tilanteessa äiti voi vaatia isyystestiä, ja kumpikin osapuoli joutuu kantamaan kortensa kekoon.

      Sinun tilanteessasi tyttö teki todella alentavan tempun, mutta sinäkin olet osaltasi vastuussa. Voithan toki pakoilla vastuutasi siihen pisteeseen asti, kunnes joudut oikeusteitse maksamaan pystyssä olevat elatusmaksut jne. Inhottavaa, mutta totta.

    • asdfgthyujkl

      "tärkeisiin asioihin, eli autoihin, kitaroihin ja muihin harrastuksiin"

      ja paskat.

    • yksinuoriäiti

      Joo, on vähän vanha, mutteikö kukaan tajua, että tämä on provo? Miksi kukaan poika, jonka tyttöystävä on raskaana tulisi kertomaan tänne, että "tyttöystävä huijasi ja haluaa rahani" "käytän rahani minulle tärkeisiin asioihin" (hänhän antaisi itsestään vain älyttömän itsekkään kuvan... Eikä tähän viestiin tuollaista tarvitsisi kertoa...) Kuin myös, että: "hänellä on opinnot kesken, eikä mahdollisuutta saada töitä" (kuulostaa ihan 40 rasistilta, joka ei pidä teinivanhemmista, vedoten siihen, ettei ole rahaa elättää lasta ja opinnot kesken ym. Eikä tule koskaan saavuttamaan mitään elämässään...) Tähän myös: "haluan isäksi vasta kun olen 28-30" Kuka miettii noin tarkkaan? Etenkään 22-vuotias mies? Koko juttu kuulostaa hyvin epäaidolta. Ei 22-vuotias poika ajattele noin.... Tuo on se ajattelu malli, joka tulee ensimmäiseksi mieleen, kun näkee teiniäidin:

      - jaaha se asuu vanhempiensa/poikaystävänsä siivellä
      -se yrittää viedä (poikani) rahat
      - poikaystävää ei kiinosta, koska sen ikäiset pojat ovat pinnallisia ja itsekeskeisiä
      - poikaystävä on viimeiseen asti abortin kannalla.
      - poikaystävä on vastuuton
      - se tahallaan hankkiutu raskaaks jostain syystä
      - se oli vahinko
      - tyttö on naiivi eikä ymmärrä, että leikkii elämällään ja monien muiden elämällä
      - tyttö on huora.
      - tytön koulu jää kesken
      - tytöllä ei ole työtä
      - tyttö on sosiaali pummi
      - tyttö kuvittelee poikaystävän/vanhempien elättävän ja hoitavan

      .... Listaa voi jatkaa vaikka kuinka pitkälle, mutta aika moni kohta osuu nappiin, kun miettii ....PROVO

    • joooajoooooo

      Ootko miettinyt että ehkä tyttö söi pillereitä mutta tuli siitä huolimatta raskaaksi? Ja ootko koskaan miettinyt että voisit itsekin osallistua ehkäisyyn? Voisit käyttää kortsua, ehkäisyvaahtoa tai vaikka tsekkailla aina välillä että tyttö on muistanut ottaa lääkkeet. Meillä mieheni usein kysyy ootko muistanut lääkkeet ja jos en ole vielä ottanut hän tuo pillerin ja vettä. Eikä kuule yhtään tunnu epäreilulta että se olen minä joka niitä pillereitä popsii kun näen miten mieheni välittää ehkäisystä ihan yhtälailla :)

    • zxcbbbbbbbbbcx

      Mitä opiskelet?
      Mene ulkomaille jatko-opiskeluun tai oppilasvaihtoon
      Varmasti et kuule koko naisesta sen jälkeen mitään

    • ElPu100

      Lapsi raukka, älä vihaa lastasi tyttöystävän typerän teon takia :(

    • avustettu

      Eiköhän se noin pienillä tuloilla ole Kela joka maksaa lapsesi elatuksen.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2257
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1397
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1364
    8. 52
      1268
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe