Chrysler Sebring

n 10t euron peli max

Olisi autonvaihto pikkuhiljaa kun rupeaa vaimon Ooppeli olemaan rippikouluiässä pikkuhiljaa ja jenkkiautot kylläkin tuttuja harrasteena, tallissa yksi V8-muskelimoppe MR-kilvissä nytkin ja käyttiksenä meillä pääosin diesel-paku eli ei Sebringiin paljon km tulisi,ehkä 8tkm/v.Sitten asiaan eli moinen ajopeli miellyttäisi näöltään kuulemma vaimoakin ja hinnatkaan ei sisällä ilmaa(miksi maksaa?)Audi-BMW tyyliin...Kertoisitteko kokemuksianne,niin nelos kuin kutoskoneisista,kesä/talviominaisuuksista,tekniikan murheista(hihna/ketju) ym huomionarvoista ostettaessa ja mites toi laatupuoli vai onko lisävaruste?

14

3970

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • --------------------

      Hyvä peli kyllä. Mulla on ollut Sebring 4 vuotta ja ei ole ongelmia ollut. Tyyppivikoja tässä autossa ei hirveämmin ole, joistakin yksilöistä takaiskareiden kupit väjistyvät kun maantiesuola syö ne piloille. Ostaessa kannattaa tarkastaa täydellinen huoltokirja ja että automaattilootan öljyt on vaihdettu asiallisesti ja myös tarkastaa niiden kunto/vaihteiston kunto. Automaattiloota on herkin paikka näissä jos on käytetty vääriä öljyjä tai ei ole vaihdettu ajallaan.

      Omasta mielestäni Sebring on niin talvi- kuin kesäajossakin paras auto mitä itse olen koskaan ajanut, lämpöä riittää ja vakautta yms.

      Kannattaa valita 2.7 V6 moottorilla, sillä isoon autoon se on oikea tarkaisu. Itselläni on neloskone joka sekin on tehokas, mutta alavääntö ei tahdo riittää kunnolla. V6 on myös ketjulla, neloset hihnalla mutta hihnan vaihtoväli on 168tkm/7 vuotta että ei sitä nyt ihan joka päivä tartte vaihtaa:) Jos aijot neloskonetta niin osta 2.0 DOHC mikä mullakin on, 2.4 on ihan turha koska siinä on samat tehot kuin 2 litrasessa ja kulutus silti isompi. 2.7 V6 kuluttaa noin 9-10 litraa keskikulutukseltaan ja 2 litranen noin 7,5-8 litraa, riippuen vähän ajotavasta tietenkin.

      Jämäkästä tavarasta nää kyllä on tehty, harvinaista nykyään autoissa enää. Alusta ja runko on vahvaa tekoa, pelti paksua jne. Mitä sitten on se laatu...omasta mielestäni parempaa kuin meidän vm.2000 Mersussa, mutta makunsa kullakin. Varusteitahan näissä on vaikka muille jakaa jo perusmallissa mutta suosittelen silti LX tasoa, sopii paremmin luksusautoon muutenkin. Näähän on ihan Detroitissa tehtyjä autoja.

    • --------------------

      Vielä jos sanoisin niin kannattaa ottaa huomioon sitten noi varaosa/huolto kustannukset myös..vaikka käytettynä nämä ovat edullisia niin Chrysler on yksi suomen kalleimpia autoja ylläpitää. Tuokin asia on tietysti hoidettavissa jos viittii panostaa varaosien hankkimiseen Jenkeistä.

    • jps77s

      Menee monesta koneesta n. 150tkm paikkeilla, 2500-3000 eur remotti.
      Itsellä meni juuri ostetusta -01 Sebring cabriosta. Ilmeni öljynpainevalon ajoittaisena
      vilkkumisena ja isoilla kierroksilla kolinana. Autokeskus myöntää öljynkierto-
      ongelmien ja siitä johtuvat laakeriviat tyyppivioikisi näissä koneissa ja maksoi
      osan minunkin koneesta. Eli kannattaa sikäli miettiä. No, kaipa tuossa ensi kesänä
      pääsee nauttimaan sitten avoautoilusta. Kalliiksi tosin tuli jo nyt. Toivottavasti
      ei ilmene enää muuta tai auto menee välittömästi myyntiin.

      • dfggfhjghk

        No en kyllä sanoisi että tyyppivika...tuo on todella harvinaista mutta joissakin sitä on ilmennyt enemmänkin tuolla jenkkilän puolella jossa huonoja öljyjä käytetään.


    • suviloukko

      ehkä v6 koneessa on syytä käyttää kendalin öljyä ja lisäainetta myös. itsellä ei mitään vikaa koskaan. lisäaine myös vähentää polttoaineen kulutusta. 80kn/h on kulutus alle 7l/100km

    • 18

      Joo ei suomessa alkuperäisenä käyttöön otetussa pitäisi olla noita ongelmia. Jenkit nyt vaan ajaa niin paskoilla öljyillä. Eli tuontiautossa voi olla ihan oikea ongelma. Vaikea saada 2,7 koneista menemään alle 8 litran maantiellä. Toisaalta taas keskikulutus on siellä alle 11 litraa, joten ei paha tuollaiselle pikkumoottorille.

    • Olavi 2

      Onkos kellään ollut vaihdelaatikon kanssa ongelmia nykimisen suhteen. Sebu 2,7L ja pikkusen nykii tasasella kaasulla ajettaessa. Öljyt on vaihdettu ja suotimet.

    • El Pollo del Muerta

      Nykimiseen on olemassa sata ja yksi syytä. Kannattaa hakeutua korjaamolle, jonka testerillä saa livedataa. Sieltä tietoja tulkitsemalla saattaa löytyä syy nykimiseen, tai sitten ei.
      Mutta jos tasakaasulla ajaessa automaattivaihteisto ( oletan sinulla olevan ) aiheuttaisi nykimistä, syttyy MIL-valo, koska vaihteiston ja moottorin keskinäiset pyörimisnopeudet eivät olisi parametrien sisällä.

    • Harkitse 2x

      En tähän romuun koskisi pitkällä tikullakaan, Sebring on aikamoinen ongelmapesäke, vähän kuin Neon, joten harkitsepa tarkkaan mihin rahasi sijoitat. Ja mitä niihin vikoihin tulee, en ala edes luettelemaan kun kaikki löytyy googlella, jos käytät vähän aikaa hakemiseen.

      • 29

        Eipä voi neoniin verrata luotettavuudessa. Sebring on yksi viattomimmista autoista jota meidän perhessä on ollut. Kohta tulee 200tkm ja vain normaalit huollot ja jarrupalaa vaihdettu. Nykiminen voi johtua tulppien kunnosta. Niillä platinatulpillakaan ei pääse näköjään edes 60tkm, vaan pitää vaihtaa jo vähän yli 50tkm ajettuna. Ainakin meillä nykiminen loppui tulppien vaihdolla.


      • ???
        29 kirjoitti:

        Eipä voi neoniin verrata luotettavuudessa. Sebring on yksi viattomimmista autoista jota meidän perhessä on ollut. Kohta tulee 200tkm ja vain normaalit huollot ja jarrupalaa vaihdettu. Nykiminen voi johtua tulppien kunnosta. Niillä platinatulpillakaan ei pääse näköjään edes 60tkm, vaan pitää vaihtaa jo vähän yli 50tkm ajettuna. Ainakin meillä nykiminen loppui tulppien vaihdolla.

        Tulpat ja tulpanjohdot ne yleensä nykimistä aiheuttaa ja neon on omien kokemusteni perusteella yhtä luotettava tai epäluotettava, kuin muutkin kulkupelit.


    • SebV6

      Itse ajoin alkup. tulpilla n.75tkm eikä ollut ongelmia.Puolitin kuitenkin vaihtovälin ja laitoin iridium tulpat,makso 6kpl 40€ kotiin tuotuna..

    • Vesku

      Tietääkö kukaan, minne on kadonnut Chrysler Club of Finland, CCoF, keskustelusivusto?

    • SebV6

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5045
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3177
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1275
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1266
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe