Kun mies ei ole enää mustis.

itsestäänselvyys(kö)

Mua vähän huolestuttaa, kun ennen mies oli aika mustasukkainen tyyppi. Ainakin yhtä mustasukkainen kuin minä. Nykyään tuntuu, että vain minä näen mustasukkaisia asioita ja pahoitan mieleni. Tosin alkuaikoina olin hieman vaikea tapaus, sitoutumiskammoa jne ja pakoilin sitä baariin yms. Nykyään en muuta haluisikaan tehdä kun olla toisen vieressä. Tuntuu, että hän näkee töissään paljon mielenkiintoisia ihmisiä ja pelkään. Tutustuu paljon uusiin ihmisiin. Pelkään näyttäväni toisen silmissä ihan hirveän tylsältä ja arkiselta asialta, jolla ei kohta ole mitään merkitystä.

Olisiko siis ollut parempi olla se vaikeasti tavoiteltava ärsyttävä kylmä nainen?? Nyt tuntuu että mua pidetään itsestäänselvyytenä. Kehutaan kyllä kauniiksi päivittäin yms, mutta en ole aikoihin kuullut mitään mustasukkaista kommenttia mistään. Kai se on tavallaan hyvä asia, mutta haluisin että toinen olis musta edes hiukkasen mustis. Viimeksi kun oltiin baarissa, ei häntä hetkauttanut yhtään kun joku yritti siinä monta kertaa vinkata mua tanssimaan. Mietin että mitä hittoa, ennen olis kyllä edes sanonut jotain. Olin meinaan aika näyttävän näköinenkin sinä iltana, vaikka itse sanon. Mutta ei niin ei.

En ole kyllä aikoihin missään oikein käynyt, kai hän sitten on siihen tuudittautunut.Kai mä olen "liian" luotettava. Kai pitäis joskus repästä ja laittaa ittensä nätiks ja mennä tanssimaan. Kattoa tapahtuuko mitään. Jotenkin tekisi mieli näpäyttää, että olen edelleenkin saalis. Huoh.

31

5541

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • anna jo olla

      Anteeksi, mutta ei voi kun nauraa. Moni ihminen ei pääse elämässään koskaan näin pitkälle kuin sinä ja nyt sitten pitää alkaa mököttää kun toinen ei olekaan mustis vaan pitää itsestäänselvyytenä? Mut hei, keikuta vaan venettä. Repäise oikein kunnolla. Ota vielä yhden yön pano päälle ja ota kohteliaisuudet vastaan. Kyllä hivelisi itsetuntoa. Joku muukin voi vielä haluta sinua eikä ainoastaan oma rakas...

      Taidat olla vieläkin sitoutumiskammoinen kun tuolla tavalla pitää vääntää. Olisit onnellinen ennemminkin siitä mitä olet saavuttanut.

      Itse kärsin vielä 15 vuoden jälkeen mustasukkaisuudesta ja voin sanoa, että en enää haluaisi. Ei jaksaisi enää 30-vuotiaana kärsiä jostain "teini"-tunteista, vaan voisi olla jo aikuinen.

    • realisti mies

      Todennäköisesti et enää ole niin hehkeä kuin ennen ja tästäkö keski-iän kriisisi sitten äityy pahaksi.

    • Kumpi on parempi, SE Että kumppanisi on oppinut luottamaan suhun, tai ainakin hillitsemään mustasukkasuuttaan, VAI se että petätsen luottamuksen jonka olet saavuttanut,,,,,,,,,,,??

    • joku tolokku

      kyllä aloittajan kanssa samaa mieltä, kyllä suhteessa pitää pientä mustasukkaisuutta olla!
      Minuakin vaivasi kun entinen poikaystäväni ei ollut ollenkaan mustis vaikka muut miehet oli kimpussani.
      Emme olleet kihloissa joten miehet luulivat minun olevan vapaa ja kähmivät poikaystäväni nähden, eikä hän ollut huomaavinaankaan! Ei se kyllä ole oikeasti normaalia.
      Suhde päättyikin lopulta siihen, ettei mies muutenkaan tuntunut vaalivan suhdettaan vaan minä olin hänelle kuin äiti; huolenpitäjä ja halpa asuinpaikka.
      Kyllä jos toista oikeasti rakastaa niin pelkää menettävänsä ja on hiukan mustis, sairaalloinen mustis on tietty asia erikseen, mutta ei oo normaalia että antaa muiden miesten vapaasti kähmiä!

      • Aimo S.

        Jos on parisuhteessa, niin ei ole normaalia antaa muiden misten kähmiä. Miksi siis annoit näin tapahtua? Ei ole miehesi tehtävä katsella ja suojella, ettet sinä lankea muihin. Kyllä se on sinun itse pystyttävä tekemään.


    • RuususenPari

      Ymmarran tosi hyvin tunteesi ja olen ihan varma, etta nain kay hyvin monelle parisuhteelle, jossa kaikki on ns. kunnossa. Pieni mustasukkaisuus molemminpuolin pitaa ylla jannitetta ja intohimoa, joista moni pitka-aikainen suhde tuntuu hiipuvan. Luulen etta miehesi edelleen pitaa sinua "saaliina" ja tietaa miten onnekas onkaan, mutta on myos hyva etta kumppanillasi on tarpeeksi hyva itsetunto, kun pystyy terveeseen luottamukseen. Valitettavasti se niin on, etta tuntemattomilta saadut kehut imartelevat enemman kuin kumppanilta saadut, koska kumppani on pakollisesti puolueellinen. En usko etta tassa on kyseessa sinunkaan huono itsetunto, silla kylla kehut ja ihailu tuntuu kaikista kivoilta, ja kylla niihin suurin osa ihmisista joissain maarin pyrkii (ihmiset haluavat nayttaa hyvalta ja harva ihminen esim. lahtee ulos ensin katsomatta peiliin muutaman kerran).

      Itsellani on hieman vastaava tilanne ja vaikka todella arvostankin, etta meilla luotto pelaa niin hyvin ja tiedan etta en ikina pettaisi hanta (enka todellakaan halua), on silti ikava suhteen alkuaikojen intohimoa.. Ja tiedan etta en ole yksin, silla muutamat ystavani jakavat tunteeni. Mutta jos pitaisi valita, niin mielummin olen tasapaksuisessa suhteessa ilman mustasukkaisuutta, kuin suhteessa jossa sita on liikaa.. Kehottaisin ehka tutkiskelemaan korvaavia keinoja, jotka saa sinut tuntemaan haluttavaksi myos miehesi silmissa (varmasti oletkin hanen mielestaan, mutta tama onkin enemman kiinni siita mita sina tunnet). Itse olen haaveillut roolileikeista ulkona, joissa mahdollisesti tapaisimme mieheni roolihenkilon kanssa baarissa/puistossa/jne ja lopulta paatyisimme hanen/minun asunnolle, joka tietysti on yhteinen kotimme. Ehka silloin mukana olisi enemman jannitysta ja "uutuutta". lol.. En tieda oikein mita muuta sanoa, mutta kuin etta koita muistaa etta suhde joka sinulla on nyt, on todellakin kiinnipitamisen arvoista ja etta et halua jokupaiva olla tilanteessa missa tajuat miten hyva sinulla oli olla ennenkuin sen menetit. Siksi muista olla vastuullinen ja vaalia "arkipaivaiseksikin" kaynytta suhdetta. Hyvaa jatkoa..

    • Lapsettaa

      Mustasukkaisuus on sairaus tai pelkkää narsistista egoismia. Saalis on kiertopalkinto.

    • Valkolehdokki2010

      Tottakai pitää olla terveesti mustis. Muuten ei välitä vittuakaan.

      • on.

        Niin,että mustasukkaisuus parisuhteessa on henkistä väkivaltaa. Mustasukkaisuus on sairaus ja siihen pitäisi hakea apua ammattiauttajalta. Vain henkisesti sairas ihminen puolustelee mustasukkaista käytöstään.


    • urpo urputtaja

      Kyllä siitä on leikki kaukana kun nainen on sairaaloisen mustasukkainen. Kun ei kärsi kattoo edes naisten polkupyörää.
      Muista , että olemalla haluava ja parempi kun toiset voit vaan selvitä.

    • kasva aikuiseksi

      Oletko joku hemmetin kiukutteleva kakara? kuulostaa ihan naurettavalta sun kitinäs!

    • sillälaillataaskerra

      Voi jeesus. On sulla (alkuperäisen viestin kirjoittaja) tainnut olla lapsuuden kodissa jotain pahasti vialla, kun olet saanut tuollaisen mallin parisuhteesta. Ettäkö mustasukkaisuus olisi se ehdottomin todiste välittämisestä/rakkaudesta? Sua kehutaan päivittäin kauniiksi, ja mitä ilmeisemmin miehes on tosiaan saanut omaa mustasukkaisuuttaan ja aiempia käyttäytymismallejaan aisoihin -> hän selvästi siis tekee asioiden eteen jotain. Ja sinä pieni idiootti kaipaat toisen mustasukkaisuutta, etkä näe metsää puilta. Mutta tosiaan, koita toki olla jälleen "se vaikeasti tavoiteltava ärsyttävä kylmä nainen" ja yritä näpäytellä miestäsi. Tämän jälkeen miehesi ihan realistisestikin alkaa siellä töissään näkemään mielenkiintoisempia ihmisiä kuin sinä. Toivon tosiaan, että et ole noin tyhmä, miltä vaikutat. Jos olet, niin en viitsi edes vaivautua kehottamaan avaamaan silmäsi ajoissa.

    • __joku_vain__

      Kysy asiasta suoraan mieheltäsi, jos vain uskallat. Omia johtopäätöksiä ei kannata tehdä hätiköidysti. Voi olla, että miehesi on yhä mustasukkainen, mutta koittaa hillitä itseään. Lisäksi hän ehkä luottaa sinuun enemmän. Mielestäni pieni mustasukkaisuus voi olla ihan tervettä, mutta jokainen ilmaisee sitä omalla tavallaan. En usko, että kukaan voi täysin olla välittämättä siitä, jos joku käy parin lähellä hääräilemässä. Jotkut vain pystyvät käsittelemään asian "kypsemmin".

      Jännitys ja "vaikeasti tavoiteltavaa" leikkiminen tuovat paljon uusia ongelmia ja hankaluuksia, joten niitä en henkilökohtaisesti suosittele.

    • Nojust

      Ja minun entisellä avopuolisollani ei muunlaista tapaa ollutkaan näyttää tunteitaan, kuin mustasukkaisuus. Loppuaikoina ei ollut sitäkään. Ikinä en enää sellaiseen suhteeseen lähtisi. Nykyisen miesystäväni kanssa asutaan eri paikkakunnillakin, eikä kumpikaan ole toisesta mustasukkainen. Toki ollaan kiinnostuneita siitä, kenen seurassa toinen on ollut, jos tulee puhetta jostain, mutta minkäänlaista utelua ja tenttaamista ei esiinny. Molemmilla on todella hyvä, rauhallinen ja luottavainen olo. Molemmat tietävät, että toinen välittää ja luottavat siihen ja toisen arvostelukykyyn. Kun on hyvä, tasapainoinen suhde, ei olisi mitään syytä lähteä pettämään.

    • Pais

      Toisaalta tykkäisin itsekin että mies olisi minusta terveellisissä määrin pikkuisen mustasukkainen, mutta itse en jaksa olla miehestä mustasukkainen vaan tahdon miehen johon voin luottaa. Kun mieheen luottaa ei tarvitse olla mustasukkainen. Ja itse ainakin expoikaystäväni kanssa baareillessa olin ylpeä miehestäni ja itsestäni jos naiset häntä silmäili, sillä MINÄ olin se joka oli hänen kainalossaan. Ja pystyin olemaan ylpeä koska tiesin että rakastimme toisiamme ja häntä ei muut naiset kiinnostanut. Jospa miehesikin on vain itsekseen ylpeä sinusta ja luottaa sinuun. Eikö se ole vain hyvä asia?!
      Ainahan sitä voi avata suunsa ja selvittää asiat jotka mietitytttää. Ota siis itseäsi niskasta kiinni ja puhu miehesi kanssa.

    • Antero777

      Mene hyvä ihminen myssytohtorille tutkituttamaan päänuppisi, alkaa olla aika paha tapaus.

      Sairaalloinen mustasukkaisuus ja toivoo sitä vielä elämänkumppanilta, halooooooooooooo !!

      Tollaset psykopaatit on vaarallisia muille ihmisille, niillä on taipumusta "kikkailla" toisillaan ja yrittää tehdä kumppani mustasukkaiseksi ja "tarkistaa" että vieläkö se musta välittää ja rakastaa.
      Yleensä nuo rajatapaukset (yleensä naiset) flirttailee kuppiloissa ja kattelee millon kumppanin mitta tulee täyteen ja kumppani saa skitsokohtauksen eli alkaa rähinä. Tietenkään kumppani ei tartu aiheeseen eli kumppaniinsa joka kohtauksen sai aikaan, skitsokohtaus kohdistuu siihen viattomaan henkilöön joka vastasi flirttiin ja kutsuun tehdä tarkempaa tuttavuutta ... tollasia sekopääkohtauksia näkee kuppiloissa silloin tällöin ja yleensä näkee naisen myhäilevän tyytyväisenä kun miehet ottaa "erää" nyrkit pystyssä (se rakastaa mua vieläkin, ihanaa).

      Mee ihan oikeesti likka hoidattamaan pääsi kuntoon, vielä on toivoa ...

    • Välittämistä

      Terve mustasukkaisuus = Välittämistä

    • Omaa kokemusta

      Terve mustasukkaisuus on normaalia välittämistä, jos toinen on tärkeä. Jos välittäminen loppuu, niin alkaa olla sama mitä toinen tekee ja mihin se menee. Se on sitten jo välinpitämättömyyttä. Silloin kun itselläni loppui sellainen pieni mustasukkaisuuden tunne, oli se merkkinä siitä, että olin tavallaan jo toivomassa toisen keksivän muuta tekemistä. Asia pitää siis miettiä tilanteen mukaan, että onko se rakkaus olemassa vielä vai joko se on mennyt.

      • Nojust

        No en nyt allekirjoittaisi näitä, olen tapaillut nykyistä miesystävääni noin puoli vuotta, eikä meillä minkäälaista mustasukkaisuutta ilmene. Kumpikaan ei halua enää millään tavalla epäterveeseen parisuhteeseen ja olemme onnellisia, ettei meidän tarvitse sellaista enää katsoa tässä suhteessamme. Vaikka molemmilla olisi muitakin ottajia. Joskus vitsailemmekin yhdessä näistä. Jos mustasukkaisuutta jollain tavalla ilmenee, niin korkeintaan siinä kun toinen on ollut esim. ulkona kavereiden kanssa ja sanoo ketä on ollut mukana, niin jos siinä sattuu olemaan joku vastakkaista sukupuolta tai kenestä ei ole kuullut, saattaa toinen korkeintaan kysyä tarkentavan kysymyksen, että kuka se on. Huomaan joskus mieheni olevan tällaisissa tapauksissa siitä kiinnostunut, mutta en nyt tiedä onko se sellaisissa mitoissa, että sitä ihan mustasukkaisuudeksi sanoisi. Ehkä sinnepäin. Mutta siihen se jää. Olen myös itse exäni ja hänen sukulaistensa kanssa suht tiiviisti tekemisissä lähinnä lasten vuoksi, ja hän myös oman exänsä ja tämän lasten kanssa. Joskus olen miettinyt, ja kysynytkin, häiritseekö se, mutta ei sitä kumpikaan pidä ongelmana. Kun luottamus toiseen on täydellinen. Itsekin olin entisen suhteen alussa mustasukkainen ja joskus myöhemminkin, mutta nyt en ole tuntenut sellaista ollenkaan. Toki olen muuttunut paljon muutenkin käsiteltyäni asioitani terapiassa.


    • öyamol

      Mustasukkaisuus on sairaus,on tapahtunut paljon maalimassa rikoksia juuri sendähten.

    • fosforigeeli

      Ja värjää häppärit

    • neropatti88...

      Taas tätä tyhjänpäiväistä lotinaa ja kitinää. Sehän on pelkästään ja vain positiivista että mies luottaa sinun ja ole sinä sitten sen luottamuksen arvoinen. Parisuhde vaatii luottamusta ja jos sitä ei ole niin se ei kestä.

      On myös ihmisiä jotka eivät ole mustiksia ja sallii ulkopuolista seksiä. Näistä tosin yleensä sovitaan yhdessä eikä se siksi petä luottamusta.

      Minä en tajua mikä vittu sun ongelma on. Olisikö sinusta sitten kiva jos mies ystäväväsi pistäis sun silmäs mustas joka kerta kun vilkaiset tai puhut vieraan miehen kaa? Olisko se sitten kivaa häh? Kumma näitä nykyajan naisia ei niistä ota mitään selvää, tuntuu että sitten valitetaan kun on mustasukkainen ja silmämustana ja sitten kun miehesi käyttäytyy kypsästi niin sekin sitten kyrsii.

      Voi luoja koita päättää. Ja jos on kivaa pettää niin kokeile vapaasti ja muistakkin tehä se sun miehes silmien alla ja kato miten reagoi. Vapaa maahan tämä.

      • selleri-siili

        En usko sitä,kun joku väittää että ei koskaan tunne mustasukkaisuutta edes joskus!Kyllä tuo tunne on meillä kaikilla,mutta jos se menee täysin överiksi niin ei sitten auta muu kuin hakea apua.


    • kggffreduwkrsc

      Ei tarvita paeisuhteessa mustasukkaisuutta, niinkuin ei tarvita koko parisuhdettakaan.
      Pari suhdetta tietty voi olla.
      Iso muna, parempi mieli!

    • Ei tartte

      Ei tarvita mustasukkaisuutta. Mustasukkaisuus on heikon itsetunnon sairaus, tai vaihtoehtoisesti tarkoittaa sitä että ei luoteta toisiinsa.

      Minulla on pitkä onnellinen avioliitto, kertaakaan en ole ollut mustasukkainen eikä mieheni ole tarvinnut olla mustis myöskään. Miksi? Siksi että molemmat tiedämme olevamme toisillemme ainoat ja parhaat kumppanit, ja että liittoamme ei voi mikään eikä kukaan horjuttaa. Ja jos joku hyvännäköinen ihminen tulee flirttaamaan meistä jommallekummalle, niin haha siitä vaan - on täysin varmaa ettei kukaan onnistuisi siinä viettelyssään kuitenkaan.

      Sanoisin että suhde on onnellisin, jos ei tarvitse epäillä eikä kytätä toisiaan ja silloin molemmat voivat olla ja elää vapaasti epäilyksiä pelkäämättä. En käsitä sellaista että rakkautta muka mitataan mustasukkaisuudella, eihän mustasukkaisuus tarkoita rakkautta vaan luottamuspulaa.

    • ornamentti

      Ei tarvita.

    • että näin..

      Kyllä minustakin olisi kiva, jos oman 11-vuotisen parisuhteeni toinen osapuoli olisi mustasukkainen kun joku toinen mies kehuu minua tai hakee tanssimaan, mutta en ota siitä pahaa mieltä kun ei. Itse olen hetken mustasukkainen, mökötän pari minuuttia, jos hän juttelee jonkun itseäni naisen kanssa, mutta en jaksa ottaa pultteja tms.

      Et siis ole ajatuksinasi yksin, mutta sinuna varoisin tuon asian jokapäiväistä pyörittelyä ja etenkin mitään näpäyttelyä. Mustasukkaisuus on aina hyvästä, kunhan sitä on vain vähän ja ajoittain. Mustasukkaisuus itsenään voi olla hirvittävän vaarallista ja voi pahimmillaan johtaa jonkun hengenmenoon.

      Veikkaan, että teillä juttu on niin, että alku oli hankalaa ja nyt olette kasvaneet toistenne tapoihin ja olemukseen. Mies ainakin on siitä vähän ketku olento, että kun siinä vierellä pysyy niin se alkaa uskomaan ettei se siitä mihinkään lähde. Nainen taas vähän kenkumpana on romanttinen olento, joka toivoo sitä jalkojen altapyyhkäisyä jne.

      Tottakai mustasukkaisuuden häviäminen voi olla sitäkin, että toinen ei enää kiinnosta, mutta silloin myös muut asiat ovat perseellään. Tapellaanko teillä paljon vai halitaanko, paijataanko ja peuhataanko lakanoissa. Puhutteko toisillenne vai kiljutteko? Jos muuten asiat ovat hyvin, taitaa kyseessä olla vain toiseen ihmiseen kiinnittyminen.

      Älä lähde nyt mitään repäisemään. Vakuutan ja veikkaan monen olevan samaa mieltä kanssani, että harvemmin se ruoho on oikeasti vihreämpää sillä toisella puolella ja pettäminen - ja esim. tanssiminen voi jo jonkun mielestä olla pettämistä - ei ainakaan paranna kenenkään suhdetta.

      Jos suhde toimii muuten, niin yksinään on kova olla. Seuraava puoliso voi olla mustasukkainen ja väkivaltainen, yhden pikkuasian takia ei kannata lähteä vaihtamaan..

      Ja jos suhde muuten toimii, niin kasvamisen paikka on sinussa itsessäsi.

    • a s d f

      "Jotenkin tekisi mieli näpäyttää, että olen edelleenkin saalis."

      Koet, että seksuaalinen valtasi on vähentynyt ja tuo vallan väheneminen heikentää omaa itsetuntoasi. Haluaisit näpäyttää miestäsi näyttäen, että muitakin ottajia löytyy eli että sinun arvosi parisuhdemarkkinoilla on edelleen suuri. Haluaisit, että miehesi osoittaa olevansa valmis uhraamaan aikaa ja vaivaa pitääkseen sinut itselläsi.

      Mitä SINÄ olet tehnyt ansaitaksesi miehesi arvostuksen? Oletko SINÄ näyttänyt hänelle, että haluat häntä? Oletko pitänyt miestäsi itsestäänselvyytenä? Miten näytät miehellesi sen, että rakastat häntä?

      Mustasukkaisuus ei ole merkki rakkaudesta vaan omistushalusta tai huonosta itsetunnosta.

    • zrethdyjtdyj

      "Pelkään näyttäväni toisen silmissä ihan hirveän tylsältä ja arkiselta asialta, jolla ei kohta ole mitään merkitystä."........miten niin kohta?? ei sun kaltasella pellellä mitään merkitystä ole!!! nolla on aina nolla.

    • sarasusanne

      hei. vähän on sama onkelma...eli alkuun mies oli valtavan mustis menneistäni jotka sinkkuaikana olin tehnyt,irtosuhteita jne....nyt yhtäkkiä hän ei muka ole enää vanhoista moksiskaan....epäilenkin hänellä olevan jotain salattavaa...eli kokee vähemmän aiemmin irtosuhteita harrastaneena ns tasanneensa tilit,toki sydämestäni toivon että olisin väärässä..... Miten muutos noin pian voi tulla muuten.....????? Vastatkaa joku tähänkin.kiitos.

    • ....

      Olen vähän nuorempaa sukupolvea, mutta vastaanpahan kuitenkin. Olen todella mustasukkainen. Kielsin tyttöystävääni menemästä kahden hänen ystävänsä kanssa, mutta hän kyllä antaisi minun mennä. Hän luottaa, minä olen epävarma. No, tilanne muuttui kun päästin hänet heidän kanssaan. Totta puhuen, en edes pahemmin miettinyt että hän oli ystävänsä kanssa. So what? Pitäisikö sitä olla aina mustasukkainen? Ei ainakaan minusta. Minusta vaikka olisi suhteessa, saa tai jopa pitää antaa toiselle myös omaatilaa. Antaa mennä kavereiden kanssa (sukupuolesta huolimatta), tehdä myös vapaasti asioita (katsella toisia ihmisiä yms.).. Mihin se kumppani muka muuttuu persoonana kun se aloittaa seurustelun? Hänellä on edelleen omat kaverinsa/ystävänsä, hän saa yhtälailla olla heidän kanssaan, sitä ei voi kukaan kieltää. Tietty jos joku tuntematon alkaa hyväilemään, pitää mennä väliin sekä todeta "minun" tms. mutta ei minusta silti tarvi olla mikään äärimustis.

      Toiset yrittää päästä siitä eroon, toiset taas haluavat sitä, huhhu..
      Olkaa iloisia kun ette ole mustasukkaisia!

      e. toivon että vastasin edes vähän sinnepäin!

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8216
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2529
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2243
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1909
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1644
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1479
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1442
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1262
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1173
    Aihe