Majoittuminen Mestre - lentokenttä seudulle

pikavisiitti

Ajatuksena majoittua lentokentän lähituntumaan, viettää päivä Venetsiassa ja jatkaa matkaa eteenpäin.
Oliko antaa jotain käytännön vinkkejä, jotta retki Venetsiaan sujuu mukavasti ja tulee valittua asianmukainen majapaikka. Liikkeellä kouluikäisten lasten kanssa omatoimisesti. Ajankohtana on heinäkuu.

4

566

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MM

      Yövyin Best Western Hotel Bolognassa, joka rautatieaseman kupeessa ja junalla hyvät yhteydet Vetsiaan, kesti vain muutaman minuutin. Samoin lentokentälle yhteydet hyvät. Majoituisin hotelliin vieläkin jos vain sinnepäin suunta olisi.

    • automatkailija

      Venetsia on heinäkuussa jo kovasti ruuhkainen ja luultavasti kallis, mikäli majoitus on siedettävää laatua. Margherasta,joka on aivan läheltä Venetsiaan menevää tietä ja siltoja, saa tällä hetkellä vielä hyvän huoneen neljälle ilman peruutusoikeutta aamiaisella noin 60 eurolla ja peruutusmahdollisuudella 70 eurolla. Katso www.accorhotels.com. Tarjoushintainen on hotelli: All Season Venetsia Mraghera. Mikäli 4 hengen huone ei riitä saa lisähuoneen kait puoleen hintaan. En usko näiden huoneiden olevan enää kauan tämän hintaisia, vaan hinnat nousevat ennakkotilausten mukaan.
      Lentokenttä on aika reippaasti Venetsian ulkopuolella. Onko tarkoituksenne yöpyä Venetsian tuntumassa 1 vai 2 yötä ja mihin suuntaan lähdette sieltä? Näin saat ehkä järkevämpiä vastausia.

      • pikavisiitti

        Täydennys: Auto käytettävissä, mutta tarkoituksena käyttää julkisia liikkumiseen Venetsian suuntaan mennessä. Edellisenä iltana saapuminen, päivä Venetsiassa ja seuraavana aamuna pohjoiseen.
        Neljän hengen huone riittää hyvin majoittumiseen.


      • automatkailija
        pikavisiitti kirjoitti:

        Täydennys: Auto käytettävissä, mutta tarkoituksena käyttää julkisia liikkumiseen Venetsian suuntaan mennessä. Edellisenä iltana saapuminen, päivä Venetsiassa ja seuraavana aamuna pohjoiseen.
        Neljän hengen huone riittää hyvin majoittumiseen.

        kentältä All Season hotelliin on yksinkertainen: länteenpäin tietä numero 14, jonka lähellä hotelli on. Mikäli hotellista ei pääse kätevästi julkisella Venetsiaan, niin autolla pääsee. Melkein hotellin kyljessä menee tie numero 11, joka menee Venetsian parkille (Tronchetto), josta pääsee joko Vaporetolla tai kävellen eteenpäin. Kun kävelee ulos parkin sisääntuloaukosta, niin takaisinpäin mentäessä oikealla noin 100 metrin päässä ylhäällä kulkee juna, jolla pääsee kätevästi Piazzale Romalle. Hinta oli viime kesänä 1 euro/henkilö. Lipun saa automaatista. Parkki maksaa noin 20 euroa/päivä.
        Toinen parkki löytyy Piazzale Romalta, mutta sen ruuhkaisuuden ja liikenteen sotkuisuuden takia ei ensikertalaisen kannata ajaa sinne. Tronchetolle ajaminen ja parkkeeraus on helppoa ensikertalaisellekkin.
        Venetsiaan menevällä tiellä usein Giulianon kohdalla ennen enemmän nykyisin vähemmän liikennepoliisin näköiset venetaksit yrittävät ohjata turistiliikennettä omille veneillensä. Älkää menkä siihen ansaan, vaan ajakaa sillat loppuun asti!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      54
      3673
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      166
      2287
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      1999
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1874
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      398
      1286
    6. 80
      1205
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      135
      1094
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1020
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      980
    Aihe