Jos valitsen tuon palatakseni vielä takaisin niin näkyykö muille=kavereilleni että olen sulkenut tilin tilapäisesti????
Facebook/käyttäjätilin poistaminen tilapäisesti
HELP ME!!!!!
43912
0Äänestä
Muut lukivat myös
Odottaa vastausta
Näihin keskusteluihin ei ole vielä vastattu. Ole ensimmäinen.
Vastaukset 4
Vanhimmat
siis voiko sen poistaa tilapäisesti ? miten ?
Pitääkö mun neuvoa sua jos itse odotan apua?!
""Jos poistat käyttäjätilisi käytöstä, profiilisi ja kaikki siihen liittyvät tiedot eivät enää ole muiden Facebook-käyttäjien nähtävissä. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että katoat Facebook-sivustosta. Profiilitietosi (kaverit, kuvat, kiinnostuksen kohteet jne.) pidetään kuitenkin tallessa, ja jos haluatkin myöhemmin palauttaa tilisi käyttöön, profiilisi palautuu samanlaiseksi kuin se oli ennen käytöstä poistamista. Monet käyttäjät poistavat käyttäjätilinsä käytöstä väliaikaisesti ja haluavat saada tietonsa takaisin käyttöön palatessaan käyttäjiksi.
Jos poistat käyttäjätilisi pysyvästi, kaikki siihen liitettävissä oleva tieto pyyhitään pois tietokannoistamme. Tietokannoista poistetaan myös nimesi, sähköpostiosoitteesi, postiosoitteesi ja IM-näyttönimesi. Joistain aineistoista (kuvista, muistiinpanoista yms.) voi teknisistä syistä jäädä kopioita palvelimeemme, mutta niihin ei jää mitään henkilötunnisteita eivätkä muut käyttäjät pääse näkemään niitä. Facebook ei myöskään käytä sisältöä, joka liittyy käytöstä poistettuihin tai poistettuihin käyttäjätileihin."""
Facebook-käyttäjäasetukset-käyttäjätilin asetukset-poista käyttäjätili käytöstä-valitse pallura
JOS POISTAN TILINI TILAPÄISESTI KAUANKO SE KESTÄÄ KUN VOIN UUDELLEEN AUKAISTA
KUINKA KAUAN KESTÄÄ KUN TILINI POISTETAAN