EKSTAASI KITEET ! "ice"

mizuyy

ostin essoo ja mietin mite noit kiteitä kuuluu käyttää. Ennen oon törmänny vaa nappeihi ja jauhoon. On puhdasta mdma:ta eli tujumpaa ku napit niin voiskoha noitaki vaa imeskellä pahasta mausta huolimatta? Kamu sano et pitäs laittaa esim. leivinpaperin sisälle nyytiks ja niellä. paras keino ja kokemuksii ? ;>

9

8958

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eihajuakaan

      Mygmiksen annostuksessa kandee olla tarkkana. Jos sulla ei ole tarkkaa vaakaa, joka näyttää kahden desimaalin tarkkuudella, ni melkein kandee jauhaa jauhoks, että osaa vähän arvioida paljon syö. (Esim röökiaskin muovisuojus irti ja sen sisään ja stendarilla murskaa sen jauhoks.)

      Alottelijalle normi esso annostus olis 50-60mg. "Hyvissä" essoissa voi olla jopa 80mg MDMA:ta. Legenda kertoo, että pitäisi olla 120mg, mutta käytännössä ei. Mutta älä ny yli 100mg (eli 0,1g) annostusta mee ylittää. Jos sulla on gemmi, niin maksimissaan kymmenesosa kerrallaan kandee ottaa.

      Sen jauhon voi käyttää sit melkein miten haluaa. Syö se, polta se, nuuskaa se tai miten vain.

      Poltettaessa pitää tehdä muutama kommervenkki ja se haju on sit niin uskomattoman hirvee ja maku vielä kammottavampi, että jätäppä semmoset asiat sikseen. Voin väittää, että et ole niin hirveää hajua ennen haistanut. Et, vaikka olisit siivonnu teidän mökillä rikkoutunutta jätevesiputkea tunkion vieressä. En muista kenen v*tun nerokas idea toiki oli. Saletti tuhoo keuhkoja tehokkaasti. Hyi saat...

      Nuuskaaminen ei sovi neideille. Se kun vähän polttelee. Ja sillo pitää olla ehdottoman tarkka annostuksesta.

      Mygmiksen voi tunkee hanuriinkin ja vaikutus tulee hiljalleen ja tuntuu alkavan vatsan seudulta lämpimänä hyvänolon tunteena. Mut se on kyl vähä homojen hommaa.

      Mut yleisin tapa on syödä se. Jotku duunaa syvyyspommeja (eli kääräsee snadiin palaan vessapaperia ja nielasee), mutta itse olen vaa kastanu sormee ja laittanu kielen päälle. Maistuu lakritsimaiselle sivuvivahteelle, mutta pääosin kemialliselle korvavaikulle. Ei mikään hyvä maku, mutta eihän sitä maun vuoksi syödä. Huikka mehua perään, ni ei haittaa.

      Jos maku häiritsee, teekuppi ja pari lusikkaa sokeria. Tee peittää MDMA:n maun lähes täysin. Vaikutus alkaa vartissa ja kandee olla joku sohva lähellä ku sillo ne nousut on melko päätähuimaavia. Sillo naamalla on eGrin ja mangasilmät. Ei mikään sosiaalisin fiilis nousujen aikana. Pitää keskittyy kahvasta pitelemiseen, ettei tipu maapallon laidalta. En suosittele alottelijoille. Ennemmin sunnuntaiaamun jatkojen jatkojen jatkoille ku mikään ei enää muuten toimi.

      Sillä ei ole niin paljon merkitystä miten sä sen madamen elimistöös tyrkkäät, mutta annoskoolla on. Älä missään nimessä mee vetää mitään hevosannoksia.

      Mygmis on melko ällöttävä aine kun sitä vähän aikaa on käyttänyt, joten en suosittele sen käyttöä kenellekkään. Mutta jos kuitenkin käytät, niin puhtaat aineet ja tarkat annokset.

      Mutta silti, oma suositukseni on jättää toi aine kokonaan pois. Roskiskatoksessasi on varmaa ongelmajätteille oma roskis? Se mihin patterit laitetaan? Pistä sinne se pussukkas.

      • tomkot

        murskaat ja vedät nokkaan vitun nyhvö


      • eihajuakaan
        tomkot kirjoitti:

        murskaat ja vedät nokkaan vitun nyhvö

        Nekussa ne kyl vähä polttelee, mut onneks kipu ei satu.


      • söin sen

        aika jees


    • madmamanne

      Suosittelen murskaamaan ja sekoittamaan veteen/viinaan ja vetäsemään viinashotin tapaan. Päälle voit juoda vaikka mehua tms. jotain millä saat maun pois. Tämä on kaikista helpoin tapa.

      Älä tosiaan ota yli 100mg ekalla kerralla. Itse vedin puhtaalla madamella ekalla kerralla pahat överit otettuani eka shottina 120mg ja nokitettuani siihen päälle 80mg. Voin sanoa että oksennus lens aika monta kertaa sen yön aikana. Noita jatkettuja madmoja on voinu ottaa 200mg aika huoletta mutta putski yllätti.

      Tämän jälkeen sit opin et 70-80mg kapselit on olleet aika sopivia mulle. Sit jos on halunnut pitkään bailata ni on vaikka 4h päästä ottanut toisen kapselin.

      • eihajuakaan

        Olit siis nuori ja luulit olevasti teräsmies? No, tommosta on käyny joskus itse kullekin...

        80mg on nasaalisesti jo hooceemmallekki kaverille riittävästi yleensä... Siihen päälle 120mg putstii... huhhuh... Arvaan, että tuo saatto pistää pikkasen hikoiluttaakki. Jokaisesta ulokkeesta vissii tipahteli hikipisaroita? Sormenpäistä, nenänpäästä, korvalehdistä, ylähuulen päältä... Se on siistii varsinki sillo ku koittaa ottaa kaukopuheluu Norjaan isolla valkosella puhelimella. Kyllä äiti olis ylpee pojastaan.

        Nii shotti kylmää vettä vois olla ihan hyvä sekotusjuttu. Ku mygmiksen laittaa teen sekaan (ET found home... hehe, get it? ET... ee...tee...) ja pari lusikkaa sokeria, ni ei se maistu seasta, mut se nousee nopeesti ja niin perhanan kovaa, että ei nousujen aikana pysty tekee mitään muuta ku puhisee tuolilla puolesta tunnista tuntiin. Ehkä vähän vähemmän nestettä ja kylmänä, ni se menee vähän hitaammin massusta verenkiertoon. Eipä oo tullu kokeiltua muuten ku ihan vaa sellasenaan kielen päälle, nekkuun tai sit teen seassa hätätapauksessa jatkojen jatkoilla. No, eipä sitä tuu enää otettua, vaikka joku tarjois ilmaset doussit, mut silti... hyvä tietää.


    • kristallin kirkas

      Ei se semmosenakaan pahanmakusta ole. Imeskelee vaan. Tiedä sitten tykkääkö esim. hampaat, mut eihän näitä jatkuvasti ole tarkotus imeskellä muutenkaan.

      Jos itsellä ei ole sopivaa vaakaa, niin kyllä aina joltain löytyy, eli kannattaa fiktata tai fiktauttaa jossain mahd. huolellisesti. Toisaalta, jos vaakaa ei millään löydy, niin voihan sen aina liuottaa sopivaan mitattuun vesimäärään ja sekottaa huolella ja annostella vaikkapa sitten ml ruiskulla tai tasaisesti jokaiseen lasiin tms.

      Pommit on kätsyä säätää vaik sätkäpaperista. Vaikkapa ~100mg, ~50mg, ~20mg tjsp. pommeja, niin siitä on helppo ottaa lähtö- ja boostiannokset ja taittelee vaik pikkasen eri tavoin et muistaa paljon missäkin oli :)
      Monesti olen törmänny 2mg painokiloa kohti suositukseen. Mut kannattaa varmaan aina kokeilla mieluummin alhasemmalla annoksella, jos ei ole entuudestaan kokemusta.

      • apppp

        Itselläni tuo tarkottaisi 112 mg muutaman kerran ottanut ja vasta 220 potkasi niin perkeleesti


    • Nistibudisti

      Mites hiharemmi 0.15g sekotettuna 2ml vettä ja futaa niin perkeleesti eikä ole edes laskuja tiedossa toistaiseksi uummamamama rauhaa ja rakkautta mie meen nappaamaan itteni keskellä päivää ulos wadap wadap 🤣 helevetin hyvin Futaba

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      58
      5841
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3697
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      1968
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      27
      1789
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1236
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1199
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      967
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      52
      962
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      858
    Aihe