Kuka viskoo kiviä?

Valon Taikaa

Milloin planeettaamme törmäsi ensimmäinen "kivi", joka tuhosi elämää suuressa mittakaavassa?
Siitä ajasta on kulunut paljon enemmän kuin 6000 vuotta, jota adventisit pitävät planeettallamme olevan elämän ikänä.

Raamattukaan ei tunne sellaista tapahtumaa, mutta planeettamme pinnalla on lukuisia suuria merkkejä "kivien" törmäilyistä planeettamme pinalle, joden olisi pitänyt tuhota kaikki elollinen planeetaltamme.

Nyt on kuitenkin niin, että nämä tutkitut valtavat kraaterit ovat maan pinnalla, joten "kivien" törmäykset ovat tapahtuneet silloin, kun maata on ollut näkyvissä.
Ei siis silloin, kun pallomme on ollut esim. veden peittämä.

Raamattu ei kuitenkaan kerro sanallakaan näistä tuhoista, joita planeettamme on saanut osakseen säännöllisin väliajoin. Raamatussa kerrottu vedenpaisumus kertomus ei voi liittyä suuren "kiven" aiheuttamaan tuhoon, koska silloin ei nooallakaan olisi ollut mahdollista pelastua.

Raamatun historia on siis liian lyhyt ulottuakseen esim. dinosaurusten aikaan.

Aivan väistämätön on myös se, että nykyinen elämänmuoto tuhoutuu ennen pitkää kokonaan ja esim. avaruudesta saapuvien uusien "kivien" mukana tulee uutta elämää planeetallemme.

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/Venäläiset 270-metrinen Apophis-asteroidi voi törmätä Maahan - Nasa tyrmää/art-1288368178764.html

6

165

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Valvova

      Daniel 2:34 "Sitä katsellessasi lähti käden koskematta vierimään kivi. Se osui patsaan jalkoihin, jotka olivat rautaa ja savea, ja murskasi ne."

      Raamattu on ennustanut "kiven" tulevan ja tuhoavan.
      Aikaa ei kukaan tiedä, mutta "kiven" tulo avaruudesta ja törmäys planeettaamme on vain ajan kysysmys.
      Ihmisolennon tuhoutuminen sen ohella tulee väistämättömäksi.
      Siinä ei sitten erotella ketään, vaan kaikille on sama kohtalo, jotka sattuvat olemaan tuolloin hengissä.
      "Kiven" törmäys on siis varmempaa, kuin planeettamme liikkuminen avaruudessa 30 km sekunttivauhtia auringon ympäri.

    • Raamattu vie ajassa taaksepäin 6000 vuotta.. Israelin kalleimmat aarteet olivat sukukirjat, ne katosivat 70 jkr kun roomalaiset panivat kaupungin maan tasalle, tappoivat loput alkuseurakunnasta Jumalalle uskolliset siis ja julistivat omat maailmanvalla ja uskot.

      Sanallinen perimätieto tuppaa aina pakostakin muuttumaan, mutta oli olemassa omat systeemit millä sekin saatiin säilymään tavallista paremmin ja kiviin kirjoitettiin jo 10 käskyn lakikin, savitaulut, eläimen nahat ja paurykset. Vanhimmat löytyneet kirjoitukset ovat 3100 ekr (kolmetuhattasata eaa)
      Kaikilla alkukansoilla (pakanakansoilla) on ollut jonkunlainen raapustus ja jos ei raamattua lukea halua, pitää lukea sitten historian kirjoja. Arkeologia ei ole sanallakaan pettänhyt mitä Raamattu kerrtoo ja -liittyy ei myöskään yksikään profetia ole pettänhyt eli jäänhyt toteutumatta, osa toteutuu koko ajan varje dag, osa odottaa aikaansa.
      Kaikilla alkukansoilla kertomus kaiken tuhoneessta tulvastakin on.

      Historioitsijat ovat lyhyesti kertoneet muuan "Kreastuksesta" ja veljestään Jaakobistakin, mutta "rikiollisista" ei pahemmin kirjaa pidetty, kyse oli miten kreastukslaiset oli villitsijöitä Kreastuksen johdolla ja heitä sitten epäiltiin rooman palonkin sytyttäjiksi. Historian kirjoittajat sen ajan kirjoittivat vain moista lyhyesti, ei "rikillisista" montaa riviä' kirjoiteltu.
      Nk tänääkin, jos uskovainen mies liikkuu lapsen kanssa hän on namusetä, mutta muita kylän miehiä ei epäillä, ihan siis vastaavaa. Heh. Vrt; Matt 24 luku kertoo vihasta oikeudenmukaisuutta ja lakia kohtaan, miten ihmisiä loukkaa jos joku puolustaa Jumalan lakia jase herättää vihaa, niin että ihmiset näkevät ja kuvittelevat rikollisten ja väärin tekojen suhteen harhoja.
      Saatanan juonet ovat moninaiset. Jokainen Kreastuslainen on maksanut kalliisti maallisessa merkityksessä, on mennyt omaisuus ja muutakin tärkeää jopa henki niin Jeesukselta, kuin kaikilta opetuslapsilta, profeetoilta, olivat vankeudessa syytettynä viattomia ihmisinä kun ihmisten ylpeyttä loukkasi Jumalan lain oikeudenmukaisuus, siis käskyt 10 kpl, ei ne niin vaikeat ole kansakoulussa opetettu rahvaalle.

      Raamattu kertoo että maapallon elävä luotiin 6000 vuotta sitten, 1 Moos 1- alkulehdet- lue itse.
      Maapallo ja universum saattaa olla 14 miljardia vuotta vanha kuin tiede väittää.
      Jumalalla on ollut muiden maailmojen asukkaat- enkelit seuranaan jo ennen maapallomme elävän luomista.
      Siinä nyt sitten piti vaan korjailla pikkusen taivaankappaleiden asentoja eli kierotkulkuja.

      Rakkauden vuoksi Jumala on luonut ihmisen. Rakkaus on aina vapaaehtoista ollakseen rakkautta.
      Kuvittele että menisit naimisiin ja ottaisit puolisosi väkisin joka ei hetkeäkään Sinua halua mitenkään ja pakotat naimisiin ja pakotat tekemään erilaisia tekoja. Onko se rakkautta ? Ei ole.
      Tähän siis perustuu enkeleidenkin vapaa tahto. Kolmasosa enkeleistä halusi oman tahdon edelle ja kadehti Kristuksen. Halusivat olla itse suurimmat ja kauneimmat.
      Se rakkaudesta, mutta siksi ihminenkin olemassa on.

      Vedenpaisumus oli 150 vrk, maanjäristykset ja vedenalaiset lähteet puhkesivat ja vettä tuli kuin asiaa.
      Kartta sai muotonsa silloin nykyisen siis. Jääkaudet eri asioita.
      Kukaan ei tiedä kuinka paljon joskus joku avaruudesta tullut on ollut osallisena, taivaasta on saattanut kiveäkin tulla vedenpaisumuksen yhteydessä toisella puolella maapalloa kuin Nooa seilasi ja 14 miljardin vuoden aikana.

      Kun "maailmanloppu" tulee käsittääkseni raamatun mukaan ihmiskunnasta 1/3 poistunut, siis väestömäärä pienentynyt, ei vaan kolmasosa jäljellä niin päin, pitääpä etsiä tuo kohta ja merkata kun tulee vastaan, ja siitä' joukosta on vain pieni kourallinen uskovaisia jotka eivät koskaan näe kuolemaa.

      Toiset kokevat syntymisen ja kuolemisen moneen kertaankin.
      Ihminen voi syntyä 3 kertaa, kerran äidin kohdusta, kerran uudesti syntyä uskoontullessaan, ja kerran I ylösnousemuksessa.Ilm 20:6.
      Ihminen voi kuolla kahteen kertaan. Ensimmäisen kerran kun kirkonkellot soittaa ja kuopataan ja toisen kerran II ylösnousemuksen jälkeen. Ilm 20:11-15.
      On siis ihmisiä jotka eivät kuole kertaakaan, kun Jeesus tulee eivät näe kuolemaa, ei heitä montaa ole.
      1 Tess 4:17
      Selvää logiikkaa, heh, eikö vain, mutta totta Raamatun mukaan.

      Tässä hiukan mietittävää isojen kolojenkin suhteen. Kyllä isoja koloja on varmaan maan pinnalla.

      jari

    • "Ja kun he paetessaan Israelia olivat Beet-Hooronin rinteessä, heitti Herra taivaasta heidän päällensä isoja kiviä, koko matkan Asekaan asti, niin että he kuolivat; niitä, jotka kuolivat raekivistä, oli useampia kuin niitä, jotka israelilaiset surmasivat miekalla." (Joos 10:11)

      "Minä käyn oikeutta hänen kanssansa rutolla ja verellä. Ja minä annan sataa kaatosadetta, raekiviä, tulta ja tulikiveä hänen päällensä, hänen sotalaumojensa päälle ja lukuisain kansojen päälle, jotka hänen kanssansa ovat" (Hes 38:22)

      "Hän antaa sataa jumalattomien päälle pauloja, tulta ja tulikiveä; polttava tuuli on heidän maljansa osa" (Ps 11:6)

      "Ja Herra antoi sataa Sodoman ja Gomorran päälle tulikiveä ja tulta, Herran tyköä taivaasta, ja hävitti nämä kaupungit ynnä koko lakeuden sekä kaikki niiden kaupunkien asukkaat ja maan kasvullisuuden. Ja Lootin vaimo, joka tuli hänen jäljessään, katsoi taaksensa, ja niin hän muuttui suolapatsaaksi. Aabraham nousi varhain aamulla ja meni siihen paikkaan, jossa hän oli seisonut Herran edessä, katseli Sodomaan ja Gomorraan päin ja yli koko lakeuden, ja katso, maasta nousi savu niinkuin pätsin savu. Kun Jumala tuhosi sen lakeuden kaupungit, muisti Jumala Aabrahamia ja johdatti Lootin pois hävityksen keskeltä, hävittäessään ne kaupungit, joissa Loot oli asunut." (1 Moos 19:24-29)

      Ja paljon muita hävityskohtia on Raamatussa, kunhan etsiskelet, vaikka eihän sinne ole muita kirjattu kuin Israelin kansaan ja sen kanssa tekemisissä olleisiin liittyviä, joten muualla maahan tulleet kivenmurikat isot tai pienet, on siellä luettelematta.

      • Tutkittu juttu

        Ettei vain olisi ollut itse saatana.
        Oli se sen verran julmaa ja jumalatonta se israelin jumalan toiminta.

        Israelin kansa palveli saatanaa ja sai ohjeensa häneltä.


      • Tutkittu juttu kirjoitti:

        Ettei vain olisi ollut itse saatana.
        Oli se sen verran julmaa ja jumalatonta se israelin jumalan toiminta.

        Israelin kansa palveli saatanaa ja sai ohjeensa häneltä.

        Vai on Jumalan toiminta jumalatonta.

        Olet vaipunut samaan syntiin kuin Lucifer taivaassa, hänenkin mielestään hän olisi ollut parempi jumala kuin hänet luonut Jumala. Niinpä hän nousi kapinaan ja nostatti muitakin mukaansa ja Jumala heitti heidät taivaassa ja valmisti heille helvetin, mihin heidät tullaan myöhemmin heittämään.

        Lucifer ja hänen kanssaan kapinaan langenneet enkelit muuttuivat läpeensä pahoiksi ja hyvään kykenemättömiksi. Luciferistä tuli saatana eli perkele, langenneista enkeleistä tuli demoneja eli pahoja henkiä. Saatana ja demonit eivät tosin aina ilmesty tai puhuttele ihmisiä kammottavina olemuksinaan, vaan pystyvät valehtelemaan ja esittäytymään mitä kirkkaimpina ja ihastuttavimpina Jumalan lähettiläinä ja ihmisten auttajina (2 Kor 11:14), joiden tarkoitus on levittää samaa iänikuista kapinaa Jumalaa ja Jumalan joukkoja (enkelit ja uskovat ihmiset) vastaan. Lietsoa ihmisiä vastustamaan Jumalaa ja pitämään loppupeleissä saatanaa hyvänä, oikeudenmukaisena, rakastavana ja luotettava.

        Niin, niin... mitään uutta sanomista sinulla ei ollut. Tuota samaa on kuultu siis jo ennen ihmisen luomista ja sen kuuleminen loppuu vasta, kun sekä saatana joukkoinen että ei-uskovat ihmiset on teljetty helvettiin ikuisiksi ajoiksi ja sieltä lukkojen takaa ei heidän äänensä enää läpi kanna.


    • PYH!

      jumalaton räksyttäjä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      300
      3315
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      235
      1798
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      91
      1335
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1293
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      79
      1193
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1178
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      53
      1113
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      994
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      926
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      874
    Aihe