Just joo!

enrique_vm.83

Epäilenpä vahvasti et miten kanavien kannattavuuden käy jos toteutuu tässä uutises tapahtuva skenaario.

http://www.verkkouutiset.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=48900:maksu-tv-pyristelee-hitaasti-eteenpaein&catid=32:talous&Itemid=32

Jos ihmiset ei ol tähänkään asti oikeen innostunut tosta maksu-tv toiminnasta niin miten ne nyt sitten innostuis siitä kun pistetään ne väkisin hankkimaan noita kanavia, kysynpä vaan??? Siihen ku viel lisätään päälle se asia, että Ylelle pitää maksaa sitä riistomaksua joka vuosi niin eihän ikinä Suomen kokosessa maassa maksukanavat lyö läpi. TV-luvan lisäksi luultavimmin myös se tarjonta on sellaista et ei oikeen innosta hankkimaan niitä kanavia. Urheilun lisäksi mitä esim. MTV3:sen maksukanavilta tulee sellaista mikä kiinnostaisi? Vastaan että ei mitään. Leffat on monta kertaa nähty, Sarja-kanava on aivan surkea, Faktan dokumentit ovat ruotsalaista käsialaa eikä kotimaista. Samaa voisi sanoa ton Bonnierin toisestakin maksukanavista, eli siis Canal . Suurimmaksi osaksi ihmiset tilaavat niitä ton jalkapallon takia. Ja nyt sitten väkisin yritetään saada suomalaiset tilaamaan kaikki Canal kanavat kun toi Aitio-kanava ei näy muuten. Sairasta toimintaa. Eikä muuten toi Nelonenkaan kovin paljon jälkeen jää. Nyt on sitten pistetty kaikki urheilu maksujen taakse. Ja kaiken kukkuraksi joutuu Nelonen Pro kanavat nähdäksesi tilaamaan Viasat kulta paketin. Kiitos DNA vaan tästä. Olen siis DNA:n kaapelitelevision asiakas. Enkä edes ole kuullut näistä Nelosen uusista kanavista millasii ne on.

Sit tos uutises sanotaan et suomalaiset on ton urheilun takia hankkisivat noita maksukanavia. Se on totta, Suomi on urheilukansaa. Mutta ehkäpä sitä sit kanssa jarruttaa se, että ainaskin kolme kanavaa kilpailee siitä, mikä saa kansaa kiinnostavat urheilulajit itselleen. Siinä sitten pompitaan kanavapaketista toiseen, kun oma mieluinen urheilu siirtyy kanavayhtiöltä toiselle. Jos ne pysyisivätkin monia vuosia yhden kanavan takana ihmiset voisivat ns. sitoutua tähän yhteen kanavaan jonka myötä asiakasmäärät pysyisivät kohtuullisina ja näin ollen kaikki ne muut ylimääräiset kanavatkin mahdollisesti paranisivat siinä samalla.

Kaikkein parhaimpana ja räikeimpänä esimerkkinä voidaan pitää jääkiekkoa. Kaikkihan alkoi siitä, kun Canal menetti SM-liigan lähetysoikeudet. Sitten ne jäivät vähäksi aikaa sille kontolleen, että Nelonen olisi ollut ainut kanava mistä olisi nähnyt SM-liigaa kerran kuussa ILMAISEKSI. Sitten tuli UrhoTV, nappasi nämä Canalilta vapautuneet ottelut itselleen. Näin ollen Urholta näki koko runkosarjan ja vähän pleijareita. Nelonen piti itsellään loppuottelut ja kuukauden pelit itsellään yksinoikeutena. No, nythän me tiedetään miten Nelonen toimi tämän jälkeen. Kaikki ilmainen muuttuikin yhtäkkiä maksulliseksi. Ja sitten kolmonen pisti lusikkansa soppaan ja hankki itselleen Euro Hockey Tour-lähetykset sekä viime keväänä Jääkiekon MM-kisat. Kaiken kruunaa Mestiksen maanantain otteluiden lähetysoikeudet. Ja kaikki tietenkin maksukanavilta suorana. Oh la laa, kohta ei enää nähdä jääkiekkoa ilmaiseksi. Sitten tilaat kolme erillistä kanavapakettia nähdäksesi kotimaista jääkiekkoa "halpaan" hintaan. Juu ei kiitos!

Kyllä tässä "kilpavarustelussa" käy vielä niin, että joko Kolmonen tai Nelonen kaatuvat tähän maksukanava hömpötykseen kun yrittävät haalia kiinnostavia urheilulajeja itselleen kalliilla rahalla eivätkä kuitenkaan saa sen enempää katsojia kun se kaikki muu on täyttä kuraa. Ja Yle nostaa tv-luvan hintaa joka vuosi entistä korkeammaksi. Eivät kyllä voi kovinkaan kauan enää vedota urheilun kallisiin televisiointi kustannuksiin kun ei heidän kanavilta tule kohta enää urheilua muuta kuin olympialaiset ja joitain MM-kisoja.

Toivonkin että asiaa kommentoidaan edes jonkin verran täällä niin puolesta kuin vastaankin, meinaan kyllä tämä alkaa jo olla aikamoista tuubaa tämä maksu-tv juttu.

1

269

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • olet oikeassa

      Mä olen kyllä ollut ihan suht tyytyväinen MTV3 Leffaan. Scifi ei ikävä kyllä näy antenniverkon kautta ja sellanen kanava olis nannaa kun tykkään scifistä. Nelonen Kinolta on tullut, no ei nykyään paljoakaan mut sen aloittaessa vuonna 2007 tuli montakin hyvää leffaa. En tiedä mäkään onko noi uudet Nelonen Perhe ja Nelonen maailma hyviä kanavia kun en ole niitä pystynyt tilaamaan, noita kun ei vanhoihin kanavapaketteihin myydä vaan pitäis tilata uusi. 4Pro 1 ja 4Pro 2 olis sikäli kyllä hyviä että tulee paljon lätkää mikä on tietenkin hyvä juttu mutta en kyllä ala maksamaa 20 euron pakettia kahdesta kanavasta.

      Kyllä muakin vituttaa se että kaikki menee maksukanaville ja vielä niin että urheilu tahallaan ripotellaan eri puolille siten että pitäisi tilata 10 erilaista kanavaa että vois katsoa sen mitä haluaa.

      Mut toi että jos Sub, Jim ja Liv menee maksullisiksi niin epäilen ettei kovin moni ole valmis niistä maksamaan, voi tulla maikkarille ja Neloselle aikalailla takkiin, hyvä niin ja saa tullakin. Oppivatpahan ettei ihmisiä voi loputtomasti kusettaa ja rahastaa. Mun puolesta voivat vaikka laittaa MTV3 pääkanavankin maksulliseksi mutta minä en sitä ainakaan tuu tilaamaan, sen verran paljon roskaa sieltä tulee.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      69
      4938
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      15
      2320
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1846
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      13
      1556
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      37
      1530
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1338
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1257
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      13
      1176
    9. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      4
      1171
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1166
    Aihe