Hommalaisten puolue ei kiinnosta ketään

Puutos 2011

Eipä tämä hommalaisten puolue Muutos 2011 taida ketään kiinnostaa Homman ulkopuolella. Muutama väkäleuka jaksaa täällä irvailla, mutta useimmat eivät jaksa edes vääntää vitsiä väsyneestä pelleporukasta.

Taitaa harmittaa, että tuli ajettua puolueen ainoa fiksu mies Juha Mäki-Ketelä pakoon rasistisella öyhötyksellä. Vai mitä, hompanssit? ;)

Vaihtaessanne puolueen nimen kunnallisvaaleihin voitte ottaa uudeksi nimeksi Puutos 2011. Siellä sitten tissiehdokkaanne Mansesta voi yrittää uudestaan kalastella ääniä Seppo Lehto -tyyppisellä "huumorilla".

12

335

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Wind Of Change

      Ja sama trolli jäksaa vääntää hyvin perusteltuja väittämiä.
      Istuppa vartiksi kätesi päälle ja jatka sitten vatkaamista. Eihän se ehtaa ole, mutta tuntuu vieraalta kumminkin!

    • Kalle-Kova Komunisti

      Hommaforumilaisistakin 90 % äänestää persuja ja alle 10 % äänestää näitä hörhöpuolueita mm. Muutosta. Muutos on samaa kastia Suomen Kansan Sinivalkoisten ja Vapauspuolueen kanssa. Näiden kaikkien uskottavuus on 90% hommalaisista mielestä täysin nolla. Tunnemme häpeää näistä muutoslaisista, jotka todellisuudessa vain vievät ääniä persuilta.

      • Wind Of Changes

        Tunnen Kalle myötähäpeää ajatuksen juoksustasi. Perusteletko minulle edes jotenkin, miten ääneni on pois Persuilta, joita en kuitenkaan äänestäisi, koska Soini! Ja tottakai yli 90% hommafoorumilaisista äänestää Persuja, koska ovat Persuja :) Heitänkin vuorostani mututuntumalta väitteen, että Persujen tuleva voitto olisi vielä suurempi ilman Soinia!


      • Pekka walden
        Wind Of Changes kirjoitti:

        Tunnen Kalle myötähäpeää ajatuksen juoksustasi. Perusteletko minulle edes jotenkin, miten ääneni on pois Persuilta, joita en kuitenkaan äänestäisi, koska Soini! Ja tottakai yli 90% hommafoorumilaisista äänestää Persuja, koska ovat Persuja :) Heitänkin vuorostani mututuntumalta väitteen, että Persujen tuleva voitto olisi vielä suurempi ilman Soinia!

        Soini on kansallismielisten suurin jarrumies. Tämän tulevat vielä Halla-aho, Lahtinen ja kumppanit huomaamaan.


      • Rautanyrkki
        Pekka walden kirjoitti:

        Soini on kansallismielisten suurin jarrumies. Tämän tulevat vielä Halla-aho, Lahtinen ja kumppanit huomaamaan.

        Perussuomalaisten nykyinen valtava kannatus on pitkälti Halla-ahon, Lahtisen ja muiden maahanmuuttokriittisten ansiota. Tämä on Soininkin otettava huomioon. Soini ei voi enää nöyryyttää kansallismielisiä yhtä mahdikkaasti kuin vielä neljä vuotta sitten. Soinin on taivuttava maahanmuuttokriittisten tahtoon monessakin asiassa. Ei Perussuomalaisia olisi valittu näiden vaalien kansallismieliseksi vaikutuskanavaksi, mikäli asia olisi toisin. Halla-aho tietää mitä tekee, samoin Lahtinen. Vapauspuolue on pelkkä vitsi, Muutos 2011 on poliittinen umpikuja. Todellinen muutos toteutuu Perussuomalaisten historiallisen vaalivoiton myötä. Luulisi Waldeninkin ymmärtävän tämän viimeistään vaalien jälkeen.


      • Eihän se niin ole, että joku vie ääniä joltain. Jokainen äänestäjä antaa oman äänensä harkintansa mukaan. Ei se ole ennen sitä ollut vielä kenekään laatikossa. Vai mahdatko tarkoittaa, että jotkut äänestävät ihan vaan vakaumuksensa mukaan, eivätkä aio lainkaan sortua taktikointiin. Sellaisia onnettomia on... he eivät ole eksyksissä... he ovat perusolemukseltaan rehellisiä itselleen.


    • Kai Leponiemi

      Vai hommalaisten puolue,en ole itse vielä homman sivuilla vieraillutkaan joten ei oikein "istu" tuo sinun väitteesi mutta täytyypä tutustua.

      Tunnet häpeää kun en äänestä persuja,puhumattakaan että vielä saatan joitain muitakin äänestäjiä ottaa mukaani äänestämään Muutosta,teen sen vielä ihan ilolla!!!

      • Saamieni tietojen mukaan suurin osa hommalaisita on Perussuomalaisten riveissä. Osa saattaa olla myös Piraattipuolueessa ja jopa Muutos 2011 puolueessa. Muutos 2011 on kuitenkin ihan toisella asialla kun se homma..


    • The Konkurssikeisari

      Väsyneitä on jätkät hommassakin. Naamat on kun taikinaa eikä juttu luista.

      • Rautanyrkki

        Puheet on puhuttu. Nyt on siirrytty tekoihin. Ja kohta alkaa eduskunnassa konkreettinen politiikka Suomen pelastamiseksi. Sitä johtavat Halla-aho, Lahtinen ja muut maahanmuuttokriittiset läpimenijät. Jos Soini yrittää asettua tielle, hänet syrjäytetään.


    • No jaa...

      Vaalipiirimme ehdokkaat eivät ole olleet Homman kanssa tekemisissä.

      • Rautanyrkki

        Siinä ongelmanne onkin. Ilman maahanmuuttokriittisyyttä ja Hommaa ette ole mitään. "Suora demokratia" ei kiinnosta tavallisia suomalaisia itseisarvona vaan ainoastaan välineenä, jolla voidaan taistella puhtaan suomalaisuuden puolesta suomalaisvastaista poliittista eliittiämme vastaan.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      47
      3423
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      10
      2060
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      22
      1545
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      15
      1404
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      11
      1371
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      19
      1285
    7. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1198
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      7
      1125
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      9
      1073
    10. 22
      1057
    Aihe