Kuka on Muutoksen takana?

KriittineTarkkailija

Ulkopuolinen taho palkkasi Juha Mäki-Ketelän hajottamaan perussuomalaiset ja pirstaloimaan maahanmuuttokriittisen puoluekentän. Mäki-Ketelä yritti saada nimenkeruukampanjalla Jussi Halla-ahoa irtautumaan perussuomalaisista. Jussi ei kuitenkaan mennyt tähän vihollisen ansaan. Muutos 2011-puolueen perustamisella yritetään saada hajotettua maahanmuuttokriittisten ääniä useampaan osoitteeseen ja näin vaikeuttamaan maahanmuuttokriittisten ehdokkaiden pääsyä eduskuntaan perussuomalaisten riveissä. Kun Muutoksen kannattajakortit oli kerätty, niin Mäki-Ketelä oli suorittanut toimeksiantonsa loppuun. Näyttävällä katkeraa esittävällä eroamisshowlla hän sai vielä mediajulkisuutta puolueelle.

Mäki-Ketelän toiminta on ollut niin suunnitelmallista ja tarkoitushakuista, että olisi naiivia kuvitella hänen toimineen yksin. Kenen toimeksiannosta Mäki-Ketelä on toiminut? Häntä on veikkailtu Suojelupoliisin agentiksikin, mutta uskon Mäki-Ketelän toimeksiantajan olevan jokin yksityinen turvapaikka- ja maahanmuuttobisneksessä mukana oleva taho. Holtittoman maahanmuuttopolitiikan jatkumisen takaamat taloudelliset edut lienee järkevin motiivi Mäki-Ketelän palkkaajalle.

9

376

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • penttikamberg

      Jos katsotaan SMP perillisten esille tuomia näkemyksiä niin maahanmuutosta kuin muistakin aiheista, ei voida ruveta syyttelemään Muutos 2011 puoluetta pirstaloimisesta. Heillä ei ollut antaa kaikille, erityisesti omilla aivoilla ajatteleville kansalaisille sopivaa vaihtoehtoa. Siihen tarvittiin uusi ja laajemmista lähtökohdista syntyvä puolue Muutos 2011.
      Puolueen perusta ei voi olla vain ruotsinkielen ja maahanmuuttajien vastustaminen, pitää olla myös rakentamista. Siihen Muutos 2011 pyrkii, tuomaan lähidemokratian jokaisen ulottuville.
      Ihmisillä pitää olla oikeus vaatia muutosta, siihen kansanäänestykset ovat oiva väline. Vanhentuneet poliittiset ryhmät eivät silloin voi kävellä tavallisen kansan näkemysten ylitse.

      Näissä vaaleissa Muutos 2011 tulee olemaan yllättäjä, sillä ne jotka haluavat protestoida vanhojen puolueiden menoa, eivätkä halua äänestää vanhaan kuuluvien SMP perillisten näkemyksiä, heille on nyt vaihtoehto.

      Muutos 2011 riveistä löytyy jokaiselle sopiva ehdokas, meillä ei ole moraalisia ja uskonnollisia rajoja, eikä myöskään kielirajoja. Riittää, että Muutoslainen on rehellinen, isänmaallinen suomalainen, vaikka olisi vihreä väriltään, kunhan laittaa suomalaisen arvomaailman etusijalle.
      Jokainen meistä edustaa erilaista Muutosta, mikä on tarkeintä näissä vaaleissa. Me olemme todellinen muutos.
      Tutustukaa ehdokkaisiimme ja päätelkää olemmeko vaihtoehto, vaikka emme pääministeriksi pyrikään.
      Minulla on siis oma lehmä ojassa, koska olen ehdokkaana. Nimelläni löytyy juttua, jos jotakuta kiinnostaa muukin kuin ruotsiviha.

      • suomalainen nainen

        Muutos 2011, varsinkin tämän lauseen jälkeen: "Minulla on siis oma lehmä ojassa, koska olen ehdokkaana. Nimelläni löytyy juttua, jos jotakuta kiinnostaa muukin kuin ruotsiviha"

        Minulla ei ole ruotsivihaa, vain vihaan pakkoruotsia, koska se on suomenkielisten alistamista ja täysin epäoikeudenmukaista.

        Onnea Perussuomalaisille


      • +--+

        "Riittää, että Muutoslainen on rehellinen, isänmaallinen suomalainen"

        Vähän vaadittu !! yhden näkyvän ehdokkaan taustat tuntien , voin sanoa että tämäkin on liikaa.

        Pitäisikö tehdä vaalien alla Wikileaksit ?


    • J. Mäki-Ketelä

      Jussi Halla-Ahon eurovaalikampanjan tilasi minulta tietysti Jussi Halla-Aho itse. Minulla on siitä todisteita vaikka kuinka paljon. Sähköposti täynnä asiaa koskevaa kirjeen vaihtoa. Julkaisen koko roskan tässä heti kohta vaalien jälkeen niin kuin olen luvannut. Nyt annan vaali rauhan myös perssuomalaisille.

    • J. Mäki-Ketelä

      Ja Eurovaalikampanjan jälkeen Halla-aho tilasi Ellokselta sukkahousut.

      • J Mäki-Ketelä

        Eikun eurovaalien jälkeen se tilas multa puolueen siltä varalta että jos Timppa ei otakaan sitä persuihin. Nyttemin puoluehanke on vähän telakalla odottamassa sitä jos sisupojat eivät saakkaan kaapattua persuja. Sitten ne alkaa touhuta muutoksen kautta.


    • mikä homman nimi?

      Jiri Kerosen tausta Homma foorumissa on hämärä. Hän käyttää puheissaan jotain salaviestejä. Pressiklubissa Keronen sanoi, että avioliitto on homojen hommaa. Siis näillä hommalaisilla on kaikenlaista hämärää homma-viestiä jutuissaan mukana. Onkohan se Gadafin tiedustelupalvelun kätyri.

    • maltillinen linja

      Eikä tarvi pysähtyä siihen, että tämä "taho" on mukana turvapaikka- ja maahanmuuttobisniksissä, laitetaan samaan koriin elintarvikkeiksi hyväksymättöimien ruokien ja valmisteiden maahantuonti, lyihypitoisten lelujen trokaaminen ja paha olo kontulassa.

      Typeryyksien typeryys.

    • Voi synti... Nuo salaliittoteoriat ovat todella lapsellisia. Ei Mäki-Ketelää varmaankaan kukaan ole palkannut. Muutos 2011 joukoissa..jossa Mäki-Ketelä ei enää edes ole... ei sellaisesta kukaan mitään tiedä. Se nyt vaan on niin, että Perussuomalaiset on sen verran ukkoutunutta porukkaa, että kaikkia puolueen nuorempia ihmisiä ei ei aate sellaisenaan enää jaksanut innostaa. En tiedä Halla-ahosta, mutta moni muu kyllä olisi lähtenyt muutokseen mukaan, jos ei olisi vaikuttanut selvältä että mikään uusi puolue ei voi menestyä niin hyvin, että läpimenoa vaaleissa voitaisiin pitää edes todennäköisenä. Perussuomalaisten joukoissa mennään nyt eduskuntaan suhteellisen helposti.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      5
      1639
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      25
      1401
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      1109
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      20
      1072
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      6
      1071
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      3
      964
    7. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      954
    8. 5
      945
    9. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      1
      942
    10. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      6
      934
    Aihe