Perintäyhtiöt

agsdsgggggg

Sain tänään laskun jonka vuoksi menin ihan hämilleni. En ollut olevinaan suorittanut Intrum Justitialle maksusuunnitelman viimeistä erää ja blaablaa jatketaan perimistä blaablaa tavoilla jos velkaa ei kuitata xx.xx mennessä. Soitin sit perintäyhtiöön ja selvittelin asiaa, no sitten kävikin ilmi että Intrum Justitia on ostanut Aktiv Kapitalin perinnän ja tää muistutus tuli sit nyt uuden Intrumin nimellä. Olin kyllä tietoinen, että yksi erä Aktiville on ollut myöhässä, ei siinä mitään ja homma kunnossa.

Tuli vaan tästä sit mieleen kirjoitella vähän perintäyhtiöistä ja siitä millasia kokemuksia mistäkin on.

Oon ite kulkenut läpi pikavippihelvetin ja elämä on ollut ihan helkkarin raskasta syvimmässä kohtaan. Nyt kuites homma on jo loppu suoralla ja ens kuussa maksan viimeiset isommat erät maksusuunnitelmiin ja jäljelle jää enää muutama pienempi maksusuunnitelma joista selviän kevyesti satkulla kuussa.

Kun otat vippiä, niin kannattaa tarkistaa mitä perintäyhtiötä firma käyttää jos tiedät, ettet pysty maksamaan välttämättä ajallaan takaisin. Ainakin itse jouduin tekemään siten, että otin vielä jostain ison pikavipin, vaikka tiesin etten pysty maksamaan sitä ajallaan takaisin ja olin valmistautunut siihen, että kun alkuperäisestä eräpäivästä alkaa tulemaan se 60 päivää täyteen, niin teen sitten maksusuunnitelman ja alan lyhentämään velkaa. Eli käytännössä otin esim. yhdestä markkinoiden kalleimmasta pikavippifirmasta 400 € lainaa 7 vuorokauden laina-ajalla, mutta oma suunnitelmani oli 7 60 vuorokautta.

No sitten niistä perintäyhtiöistä.

iKassa
Erittäin joustava firma. Mulla on pari 500 € velkaa, joista sain tehtyä suoraan 10 kuukauden maksusuunnitelman. Kokemusta ainoastaan näistä kahdesta laskusta ja koska nämä ovat sen verran isoja, niin en tiedä miten sitten toimivat pienemmissä velkasummissa. Joka tapauksessa jäi hyvä maksu tästä firmasta

Svea
Toinen erittäin joustava perintäfirma. Jatkoaikaa laskuille saa ja ovat joustavia kaikin puolin. Ei myöskään tarvi maksaa mitään ihan älyttömiä maksueriä. Sanoisin, että "markkinoiden" toiseksi paras perintäfirma.

Intrum Justitia
Oikeastaan samat sanat kuin Sveasta. Joustaa, antaa lisää maksuaikaa tarvittaessa ja kaikin puolin ollut ihan hyvä "yhteistyökumppani".

Aktiv
Aivan hirveä paikka. Useamman kerran ollut täällä jotain perinnässä ja aina sama juttu. Korkeintaan 3 maksuerää ja tuntuu et joustoa ei löydy oikein ollenkaan. Muutenkin sellaista inhottavaa uhkailun makua niiden toiminnassa. Josko tämä sit poistuis Intrumiin liittymisen myötä.

OK perintä
Ei niin uhkaileva paikka kuin Aktiv, mut aika joustamaton on tämäkin. Lisäksi sama juttu noissa maksuerissä. Todella vähän maksuaikaa ja isot kuukausierät.

Gothia
Joustavampi kuin OK ja Aktiv, mutta tekee kans todella lyhyitä maksusuunnitelmia.

Aurum
Pitkä (6kk) maksuaika jopa 200€ laskulle. Eli näin ollen tuntuu joustavalta, mut heilläkin vähän inhottavaa painostavaa toimintaa. Aina kun eräpäivä lähestyy, niin he lähettävät viestin ja muistuttavat että kohta erääntyy taas lasku. Muistathan maksaa, ettei tarvi lähtee oikeuteen istumaan.

Ei tule nyt muita mieleen ja on vähän kiire, niin tää posti jäikin vähän tyngäksi. Jatkakaa te muut sillä aikaa ketjua. :)

28

3013

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • agsdsgggggg

      Ainiin, tietty Lindorff

      Lindorff
      Muuten erittäin joustava ja asiallinen perintäyhtiö, mutta tekevät myös erittäin lyhyitä (max. 4kk) maksusuunnitelmia. Plussaa my.lindorff online -palvelusta.

      Jos nyt vielä nopean rankkauksen parhaimmasta huonoimpaan tekisin, niin se olisi jotain tällaista.

      1. iKassa
      2. Intrum
      3. Svea
      4. Lindorff
      5. Aurum
      6. OK-perintä
      7. Gothia
      8. Aktiv

      • 13+16

        Sitten Resolvium Groupin perintä..

        Suostuu tekemään suunitelmia, mutta erittäin lyhyitä. Ja suuri miinus siitä että jos on ennemmän kun yksi suuntelma heillä ja yksi lasku myöhässä niin kaikki suunitelmat purkaantuu heti, myös ne hyvin hoidetut. Ja sen jälkeen eivät enää suostuu mihinkään.

        Tiedän että joku nyt ajattelee että se on meidän vippikierteessä olevien omaa moka, ja ettei perintäyhtiöt tarvitsee olla kauhean joustavia. Mutta en usko että kukaan tahallaan haluaa joutua vippihelvettiin ja siksi voitte jättää ilkeät kommentit.


      • iiiiiiiii
        13+16 kirjoitti:

        Sitten Resolvium Groupin perintä..

        Suostuu tekemään suunitelmia, mutta erittäin lyhyitä. Ja suuri miinus siitä että jos on ennemmän kun yksi suuntelma heillä ja yksi lasku myöhässä niin kaikki suunitelmat purkaantuu heti, myös ne hyvin hoidetut. Ja sen jälkeen eivät enää suostuu mihinkään.

        Tiedän että joku nyt ajattelee että se on meidän vippikierteessä olevien omaa moka, ja ettei perintäyhtiöt tarvitsee olla kauhean joustavia. Mutta en usko että kukaan tahallaan haluaa joutua vippihelvettiin ja siksi voitte jättää ilkeät kommentit.

        Aika lailla olen samaa mieltä noista yhtiöistä, mutta aktiv kapitalin kanssa olen saanut jopa 6 kuukauden suunnitelman tehtyä, esim yhdessä tuli 55 e maksettavaa kuukaudessa.

        Flex cashia on paljon moitittu mutta itselläni hyvää sanottavaa, sain tehtyä pienestä summasta pitkän maksuajan, erä maksu vaan 25e ja heillä onnistuu myös eräpäivän siirto jos ei joku kuukaus pustykkään maksamaan


      • 13+8
        iiiiiiiii kirjoitti:

        Aika lailla olen samaa mieltä noista yhtiöistä, mutta aktiv kapitalin kanssa olen saanut jopa 6 kuukauden suunnitelman tehtyä, esim yhdessä tuli 55 e maksettavaa kuukaudessa.

        Flex cashia on paljon moitittu mutta itselläni hyvää sanottavaa, sain tehtyä pienestä summasta pitkän maksuajan, erä maksu vaan 25e ja heillä onnistuu myös eräpäivän siirto jos ei joku kuukaus pustykkään maksamaan

        Sama mieltä. Fkecash saattaa olla roisto, mutta hyvin ne suostuvat muutoksiin, ja heiltä ei helposti merkintöjä tulee. Tietysti syy on varmaan sitä että haluavat mahdollisimman paljon kuluja ja korkoja.


      • kait ne joskus loppu

        juu,useamman vuoden ollut lindorfin asiakkaana.Maksut lähtee verkkopankista kuukausittain pari päivää ennen eräpäivää niin ei ongelmia kyseisen firman kanssa ole ollut.Viimeisimmän maksusuunitelman tekivät kanssani velan loppuuna asti 30 erää eli 2,5v sitä ennen vuodeksi kerrallaan aina sopimusta uusittaessa haluavt korottaa summaa (toisesta suunitelmasta en viimeksi korottanut summaa ja siihenkin suostuivat).Toisesta velasta taas suostuvat tekemään ainoastaan puolen vuoden sopimuksen kerrallaan,vetoavat että johtuu velkojasta aika outoa kun molemmissa maksusuunitelmissa pankki velkojana.Kuitti maksetusta velasta tuli pyydettäessä kotiin.


    • vipitönkö?

      näiden kans oon saanut kans jonkun verran asioida ja tuntuu, että tuo ok -perintä on kaikkein joustamattomin. Eivät usko vaikka sanoisi että tällä hetkellä ei ole rahaa millä maksaa, pyytäävät siitä huolimatta pienempää summaa, jotta voidaan laittaa suunnitelma alulle, mut ei auta kun ei oo tilillä hyvvee ja vippiähän en enää ota.

      Parhaat taitaa olla,
      flexcash - tekee pitkiä suunnitelmia kuuntelee asiakasta
      ikassa - samat sanat kuin flexistäkin

    • 14+9

      Tämähän on kaikien aikojen luuseriketju.

    • CanCat

      FlexCash on alan ehdottomin kiskuri ja hyvän perintätavan vastainen yhtiö, josta on tehty useita valituksia.

    • sfagfsds

      Svea, Lindorff ja Intrum on ollett omasta mielestä parhaita.
      Kaikkien kans on saanut tehtyä sopivat hyvät maksusuunnitelmat.
      Lindorffin ja intrumin verkkopalvelusta iso plussa!


      Resolvium Group on mielestäni paskin ja joustamattomin!

      Tuota iKassa en ole valitettavasti päässyt kokeilemaan :D

    • ö.hnölnhuy

      Mikä p-yhtiö on vivuksella, miten toimivat?

      • 11+19

        Vivus hoitaa itse myös perintäasiat. Todella ystävällinen ja joustava palvelu.


    • ex vippailija

      voisko joku antaa vinkkejä millekä näistä perintäyhtiöistä kannattaisi ensin maksaa velat;
      lindorff, ok perintä, intrum justitia, sergel, aktiv kapital, svea perintä?
      sen verran oon saanut velkoja selviteltyä että intrumille on jälkiperintään pienellä kk erällä iso velka.

      • Kepponensepponen

        Ohhoh, luulin että ainoastaan pikavippejä vertaillaan http://www.pikavippitieto.com -tyylisillä sivuilla, mutta tätä ketjua lukiessa tulee mieleen että jonkun pitäisi perustaa perintäyhtiövertailu. :D


    • 9+11

      Onko kellään kokemusta OneCapitalista? Tuli perintäkirje EasyCreditin pikavipistä joka oli jäänyt maksamatta ja oikeustoimillahan siinä heti uhkailtiin.
      Kiitos noista muista kokemuksista!

      • 5+3

        Joustava on ja kannattaa heti olla yhteydessä vaikka s-postilla. Kyllä he sopivat maksuista jopa erissä. Kokemusta on.


    • 4+16

      Oon ottanut vipit tän kautta: http://www.vippisivut.com/ mm. Everyday ja vippi.fi. firmojen kanssa aina homma toiminut moitteettomasti.

      • vääryyys

        Olisi oikeus ja kohtuus, että lopettaisit tuon linkin tyrkyttämisen.


    • cocaine

      kontanto, siinä vasta firma joka ei jousta pätkän vertaa, huhhuh mitä toimintaa.

    • Hegas

      Samaa mieltä, pitäisihän nyt perintäfirman ymmärtää, ettei kukaan maksa laskujaan ajallaan. Ja ihan paskafirmojen laskuja ei pitäisi periä lainkaan. Ihmeellisiä moraalittomia perintäpuljuja sitä onkaan, huhhuh.

    • jytkylasku

      Velan pääoma 0.64 euroa - perintäyhtiö perii tuota summaa minulta, ovat laittaneet 570 euron kulut tuohon laskuun, eikö ole hauskaa? 0,64 centtiä on peritty nyt kohta 10 vuotta.

    • 2+16

      Oliskos kannattanut aikanaan maksaa tuo 0,64 euroa?

    • heloelohelo

      Yritin jossain vaiheissa itsekin selvitellä helvettiä, kunnes korttipino kaatui Resolvium Groupin joustamattomuuteen.

    • ..-ökm

      kontanto on erittäin mukava paikka asioida! :)

    • eijeiei

      Kontanto peri velkaa, tein maksusopimuksen, maksu oli myöhässä hiukan yli 60 päivää. Maksu tuli kuitenkin hoidettua sopimuksen mukaan. Pian tuli tieto Suomen Asiastieto oy:stä,että Kontaltolta on tullut tieto,joka kirjataan maksuhäiriöksi. ( Kyse oli siis pikavipistä) Tämän ymmärrän,koska ehdoissa sanottiin, että yli 60 pv myöhässä olevat maksut ilmoitetaan Suomen Asiakastietoon.

      Ilmoituksesta on nyt kulunut noin vuosi ja kuukausi.

      Nyt, tänään kun tilasin netin kautta Asiakastieto Oy:n "omat luottotiedot "( maksaa kyllä noin 15 € netin kautta) niin mitään maksuhäiriöitä ei tiedoissani ole missään kohtaan.

      Ymmärsin, että merkintä olisi näkyvissä ainakin sen kaksi vuotta. Hyvä,jos ei ole,mutta osaako joku sanoa mistä on kyse?

      Olen selvinnyt vipeisttä eikä koskaan enää. Oli erittäin opettavainen kokemus. Voimia kaikille asian kanssa painiville.

      • K.ontanto

        Ovat poistaneet merkinnän. Teit maksusopumuksen ja noudatit sitä . Silloin ei maksuhäiriötä saa ilmoittaa vaikka olisi yli 60 pv myöhässä


    • jikke

      Flexcash ja Segoria ovat ainakin pikavippifirmoista ei puhtaat pullat uunissa firmoja. Kaveri ei pystyny maksaan vippejään takaisin ja jo n.1,5 vuotta asia pyörinyt paikallaan. Välillä ne kuulemma lähettävät muistutuksia asiasta, mutta koskaan juttu ei lähde heiltä eteenpäin..

      • 19+15

        Jeps, ittelle tuli just Flexiltä lappua, laina on otettu 3.5.2011, ja maksettu pois. Nyt he edelleen perivät jotain 10€ maksumuistutus velkaa, joka on heidän mukaansa noussut jo 70€. Täysin pelleilyä, eivät edes tähän laskuun ole eritelleen mistä tämä 70€ koostuu.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      361
      4274
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1799
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1546
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      64
      1539
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1370
    6. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1341
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      52
      1329
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      205
      1325
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1215
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1208
    Aihe