TV 7:n Israelin palvominen rupeaa jo kyllästyttämään

Hepreaa

Lähes jokaisessa tv 7:n ohjelmassa ylistetään ja palvotaan Israelia ja sen kansaa. Kyllähän jokainen tietää, että Jeesus itse oli juutalainen ja Israelin kansasta. Mutta ei hän suinkaan itsekään ylistänyt Israelia, vaan moitti kansaa sen synneistä ja tarjosi näille pelastusta, jonka useimmat hylkäsivät. Vanha testamentti on taas täynnä Jumalan sanaa kovasydämistä Israelin kansaa kohtaan. Nykyisraelilainenkaan ei tunnusta Jeesusta Messiaaksi, vaan vain muutamat harvat tunnustavat Jeesuksen Messiaaksi. Siksi heitä kutsutaankin messiaaniksi juutalaisiksi.

Minusta on lähes naurettavaa tuo Israelin jatkuva ylistäminen. Ylistäjät unohtavat oman asemansa Jeesuksen kristittyinä seuraajina ja haluaisivat salaisissa toiveissaan olla juutalaisia, ja osana juutalaista kansaa. Ei Israel vieläkään ole siinä tilanteessa, mitä Jumala kansalta toivoi. Eivät he ole nöyrtyneet tunnustamaan Jeesusta Messiaaksi. Joku Israel-kiihkoilija repii varmasti pelihousut, kun totean, että Jeesuksella on varmasti enemmän kannattajia arabiväestön keskuudessa kuin juutalaisissa. Monet arabeista ovat kristittyjä, ja heillä on omia seurakuntia. Tätenkään en ymmärrä ylenmääräistä Israel-kiihkoilua. Eikö kristittyjen pitäisi pitää enemmän yhteyttä kristittyihin arabeihin kuin tottelemattomiin juutalaisiin? Raamatussahan (Sakarja) on ennustettu, että vasta lopun aikoina juutalaiset itkevät lävistämäänsä Jeesusta. Tällöin vasta juutalaisista on tullut kristittyjen veriveljiä. Siihen saakka Israel ja israelilaiset ovat kansa, jonka Jumala valitsi, mutta joka on kääntänyt Hänelle selkänsä satoja ja tuhansia kertoja. Ei Israelin politiikkakaan ole aina Jumalan mieleistä politiikkaa. Mielestäni tv 7:n tulisi ennemmin olla ylpeitä ja julistaa sitä, että Jumala on antanut pakanoille (meillekin) pelastuksen kaikista maista. Huolimatta jo kauan sitten valitun kansan uskottomuudesta.

24

769

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • to..

      ei ole mitään uskonnollista jakoa keskenään. Vaikka kristinuskon perustajat itse olivat etnisiä juutalaisia, ei sillä ole merkitystä. Kristinusko yritti hakea itselleen perusteet ja historian muinaisen Israelin historiasta ja sen uskonnon kirjoituksista, mutta ei voinut niitä saada sieltä, jonka johdosta kristinuskoon tuli voimakas juutalaisvastainen juonne: se että että juutalaiset eivät tunnustaneet uutta uskontoa todeksi ja omakseen luettiin heille "synniksi" ja viaksi . Samalla alkoivat syyttelyt "jumalanmurhasta" ja vainot .

      Kun juutalaiset, kansana ja uskontona, vastoin odotuksia selvisivät vainoista ja diasporasta ja perustivat oman valtion, kristityt eivät voi olla ottamatta siihen kantaa koska korvausteologian mukaan tuota valtiota ei enää olisi pitänyt syntyä. Nyt kun se on tosiasia, sille haetaan syitä joista yksi on tv7n:Jeesus tulee pian koska on taas juutalainen valtio ja valtio siis liittyy lopun aikoihin. Pieleen menee, mutta ainakaan tämä ryhmä kristittyjä ei enää suhtaudu juutalaisiin vihamielisesti- mutta ehkä onkin liikaa odottaa normaalia ja järkevää suhtautumista uskonnolta joka palvoo jumalana kuollutta juutalaista? Ongelma sisältyy kristinuskoon itseensä, ei Israeliin tai juutalaisiin, jotka joutuvat toisen uskonnon pelkojen ja toiveiden kohteiksi. Ne ulkoistetaan yhä juutalaisiin kuten Jeesukseen ja Paavalin aikaan.

      • NäkeväTodenpuhuja

        Ei juutalaiset perustaneet mitään omaa valtiota, YK ja varsinkin britit perusti Israelin riistämällä palestiinalaisilta heidän maansa.


      • Totuus Israelista
        NäkeväTodenpuhuja kirjoitti:

        Ei juutalaiset perustaneet mitään omaa valtiota, YK ja varsinkin britit perusti Israelin riistämällä palestiinalaisilta heidän maansa.

        Israel on länsimaisen imperialismin työkalu, lännen sillanpääasema Lähi-Idässä sopivan lähellä tärkeimpiä öljyntuottajamaita. Israel on viimeinen siirtomaa, alkuperäisasukkailta ryöstetylle maalle rakennettu - aivan USA:n tapaan.


      • Amen!

        Uusi Testamentti täydentää Vanhaa Testamenttia, on suoraa jatkoa sille!


    • kertokaa totuus

      Eikö se ole kristityn kannalta niin, että yksikään juutalainen (juutalainen uskonnoltaan) ei pääse taivaaseen, koska sinne pääsee vain uskomalla Jeesukseen?
      Ja juutalaisten taivaaseen pääsevät vain juutalaiset.
      Tätä sopisi pohtia siellä tv7:ssa paremmin kuin hokea sitä Jeshuaa.

      • ei taivasta

        Juutalaisuuden tiettyyn pääsuuntaukseen ei edes kuulu usko kuolemanjälkeiseen elämään.


    • VetoPasuuna

      Näkisin, että tässä Israel-jutussa on kysymys siitä, että Raamatussa Jumala lupaa siunata niitä, jotka siunaavat Israelia. On siis oman edun mukaista osoittautua Isaelin sinunaajaksi Jumalan ja kristillisen yhteisön silmissä. Pahoin epäilen, että juuri tämä on salatuin ja perimmäisin motiivi asiassa eikä sitä edes uskalleta kohdata koko raadollisuudessaan. No, eipä ilmiö pahemmin haittaa minua, kunhan siitä ei tehdä vaatimusta, jota kaikkien tulisi orjallisesti noudattaa.

      Mitä arabeihin ja islamiin tulee, Jeesus ei ole heille sinäänsä ongelma. Islam pitää Jeesusta profeettana ja opettajana. Vainotuksi ei joudu jos mainitsee Jeesuksen. Ongelmia voi muodostua vasta kun aletaan puhumaan Hänen messiaanisuudesta.

    • Palestiinan lapsien.

      Israel harjoittaa joukkomurhaa ja Israelin politiikka ja hallitus on aivan toista, mitä Jeesus opettaa. Eli vaikka Jeesus rakastaa ja antaa anteeksi kaikille, kuin myös näille Israelin synnintekijöille.. ei TV:n tarttisi ylistää synnintekijää...

      • Follow the money...

        Rahoittaako TV7:ää Mossad vai CIA vai molemmat?


      • Lähi-Itäänkö taas

        Montako Israelilaiset ovat murhanneet tässä kuussa? Montako arabit esim. syyriassa? Että silleen vaan...


    • Höperöx

      Samaa mieltä.Ihan järjetöntä Israel vouhotusta, yleensäkin uskovaisilla.
      Sinne matkustetaan tämän tästä hekumoimaan ja nyt jotkut haluaa tutkia dna.n
      tietääkseen kuuluuko tähän Jumalan kansaan.

      http://p3.foorumi.info/shalom/viewtopic.php?t=361

      Tämä ampuu jo melkoisesti yli.
      Näinhän saadaan huomio kätevästi pois itse asiasta.Jumalan sanasta ja hänen ohjeistaan meille.

    • v*a*p*a*a

      Ei tunteita vaan siunausta ISRAELILLE.

    • Hengellinen Israel

      Jos Raamattu puhuu Israelista, se puhuu hengellisestä Israelista. Jumalan valtakunnan perillisistä.

      6 Jumalan sana ei ole voinut raueta tyhjiin. Eivät kaikki israelilaiset kuulu tosi Israeliin,
      7 eivätkä kaikki Abrahamin jälkeläiset ole oikeita Abrahamin lapsia. Onhan sanottu: "Vain Iisakin jälkeläisiä sanotaan sinun lapsiksesi."
      8 Tämä tarkoittaa, etteivät Jumalan lapsia ole luonnolliset jälkeläiset vaan että jälkeläisiksi luetaan lupauksen voimasta syntyneet lapset. (Room9)

    • Jumalan lapsi

      Meidän pakanakristittyjen on turhaa touhottaa juutalaisuuden perään ja opiskella kiireellä hebreaa.
      Kannattaa katsella Jeesusta joka täytti lain ja profeetat.

      • Hepreaa

        TV 7:llä näytetään päivittäin Israelin uutisia ja opiskellaan heprean alkeita! Kohta tuntuu, että pitäisi kääntyä juutalaiseksi ollakseen kunnon kristitty. TV 7:n ohjelmat antavat viitteet siihen, että aidoin ja paras kristitty on se, joka on ympärileikattu, kuuluu juutalaiseen sukuun ja on kääntynyt ns. messiaaniseksi juutalaiseksi. Hänen sanoillaan on painoarvoa ja häntä Jumala rakastaa aivan erityisesti. Hän on Jumalan kategoriassa number one.


    • Pakanakristitty

      Täällä rauhallisessa pohjolassa on helppoa tuntea sympatiaa juutalaisia kohtaan, mutta kun arabimaiden paine Israelia kohtaan kasvaa, kuten jokainen sanaa lukeva tietää tapahtuvan ja terroriuhka meilläkin lisääntyy, suurin osa elitistisesti Israelissa ravaavista onkin silloin hissun kissun.

      Väitän että valtaosa kieltää "messiaansa" kun olosuhteet muuttuvat itselle epäedulliseksi.

      • iqhvpihviphp

        onko tv7:n miehet ympärileikattu, haluaisin vastauksen. Niin kovaa tuo juutalaisuuden ihannointi on.

        Kannatatteko myös juutalisten uskonryhmien naisten alistamista? Eilen tällainen ryhmä mustakaapuisia juutalaisia meni häiritsemään pikkutyttöjne kouluunmenoa haukkumalla näitä huoriksi kun näillä oli koulupuku päällä. israelilaiset äidit olivat kauhuissaan. Naisten ei tulisi juurikaan liikkua kaduilla ja busseissa laitetaan naiset bussin taakse, talebanilaista touhua.


    • makunsa kullakin

      Ei kyllästytä ihan mielellämme katsomme Israeliin liittyvät ohjelmat !

    • gfhjghjgjk

      No siitä voi poikiutua siunauksia ja rahaa... 1600 eulla pääsee käymään siellä. Todellisuudessa liput voi ostaa muutamalla satasella. Kiertomatkan on kalliita, jos ostat itse liput pääset tosi halvalla.

    • Ei kenenkään ole pakko katsoa TV7:n ohjelmia, jos se tuottaa itselle kiusaa.

      Mielestäni on parempi vaihtoehto, että edes yksi TV-kanava pitää Israelia ahkerasti esillä, ja sen juutalaista kansaa, kuin pelkästään tyydyttäisiin "puoliateististen"toimittajien tuotoksiin....mm.Helsingin Sanomat ja vastaavat.


      Ihmisen pelastumiseen on vain yksi tie, ja se on sama niin juutalaisille, arabeille, kuin meille kansojen merestä/saarilta tulevilta.

      Ilman Jeesusta ei kukaan pääse perille.


      Niin kuin oli Nooan päivinä, ja Eliaan elinaikana, niin vain jäännös pelastuu.


      Matt.10:23 " sillä totisesti Minä sanon teille: te ette ehdi loppuun käydä Israelin kaupunkeja, ennenkuin Ihmisen Poika tulee "

    • Sela

      Voi teitä Suomen lapset. Te olette pahasti eksyksissä.... Viesteistänne välittyy sydämenne viha lähimmäisiämme juutalaisa ja Israelia kohtaan. Tutkikaa itseänne ja tehkää parannus, ettette menisi tämän maailman mukana paikkaan josta ei ole paluuta. Rukoilkaa ja siunatkaa omaa maatanne ja Israelia, jolle Jumala on itsensä ilmaissut. Ylistäkää Herraa... juutalaisten tottelemattomuuden kautta on pelastus tullut pakanoille ja eräänä päivänä kaikki israel on pelastuva, kun pakanain luku on täyttynyt.
      Lukekaa raamattuanne jotta teille totuus avautuisi.

      Suosittelen myös kirjaa: Hamasin poika (se valottaa nykytilannetta teille)

      Eräänä päivänä koko lähi-idässä on oleva rauha ja Israelissa on oleva Elävän veden lähde, jonne kaikki kansat tulevat pyhiinvaeltamaan.

      Siunausta kaikille Jeesuksen nimessä

      • Te eksytte.


    • yiyiyiyi

      yyiiyiyiyi

    • Hyvä sanoma

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1498
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      1032
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      771
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      35
      755
    5. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      707
    6. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      111
      700
    7. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      669
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      37
      666
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      71
      634
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      304
      609
    Aihe