Sattumaa..

mia.mi

Kuuma suihku virtaa pitkin kroppaani ja mieleni tekee hyväillä itseäni. Koskettelen varovasti rintojani ja vartaloani, ja välillä käsi eksyy käymään jalkovälissäkin. Olihan viime seksikerrasta jo aikaa ja kehoni janoaa kosketusta. Istahdan suihkun lattialle ja olen juuri koskettamassa nuppuani hellästi, kunnes kuulin vaimeasti ovikellon pirahtavan.
"Pahus, joko se Joni tuli" kuiskasin ääneen. Olimme sopineet että ystäväni Joni tulee puoli kaksi tuomaan tietokoneeni takaisin, hän oli päivittänyt ja huoltanut sitä vähän.
Samassa ovikello rimpautti uudelleen ja hädissäni etsin jotain päällepantavaa että voin mennä ovelle. Nappasin naulakosta lyhyen viininpunaisen satiiniaamutakkini ja puin sen kosteudesta helmeilevälle iholleni, ja riensin avaamaan ovea.
"Moikka sori kun kesti, olin just suihkussa.. Eiks sun pitäny vasta vähän myöhemmin tulla?" Naurahdin avatessani oven ja vaivihkaa koitin kiristellä aamutakkini nauhoja.
"Joo niinhän mun piti, mutta ajattelin että jos sä vaikka haluaisit tarjota kahvit kiitokseks tästä hommasta! Lähin ajoissa kotoolta kun ajattelin että kierrän vähän lenkkiä samalla mut tulikin käveltyä sen verran ripeesti että oonkin sit nyt jo tässä.." Joni sopersi ja huomattavasti hämmentyi nähdessään minut verhoutuneena aamutakkiin. Pyysin hänet sisälle ja seisoessani eteisessä huomasin Jonin katseen käyvän hitaasti läpi kehoni, ja katse selkeästi pysähtyi nöpöttävien nännieni ja juuri vesirajan alapuolelle ylettyvään aamutakin rajaani..
"Jos mä tästä meen ettimään jotain päällepantavaa ni mun ei tarvi seistä puolialastomana tässä" Hekottelin ja samassa Joni otti ranteestani kiinni ja totesi sen olevan tarpeetonta..
Joni tiputti takkinsa lattialle ja veti minut lähelleen. Suuteli kaulaani, ja tunsin miten kiihko hohkasi hänen hengityksestään. Värähdin Jonin huulten osuessa iholleni, ja suljin silmäni. Läheisyyttä, rakkaudenkaipuuta. Jos ei sitä, niin seksiä ainakin, mietin mielessäni. Olihan Joni omalla tavalla kiihottanut minua jo pitkään, olen nähnyt hänestä pikkutuhmia uniakin..
Talutin Jonin makuuhuoneeseeni, ja hitaasti kiusoitellen riisuin hänen vaatteitaan. Kokovartalopeilin heijastaessa kuvamme Jonilla oli estoton näkyvyys pimppaani pyllistäessäni. Joni selkeästi kiihottui siitä vielä enemmän, ja sanoi hiljaisella äänellä "Jumalauta nainen, minkä teit.."
Kaadoin Jonin sänkyyni, istuin hajareisin hänen päälleen ja suutelin sekä näykin hänen korvaansa hellästi. " Toivottavasti sulla ei oo mikään kiire, nimittäin nyt naidaan ja kunnolla" Kuiskasin rivosti Jonin korvaan. Kuulin vain epämääräisen "Mhhei" vastauksen. Jonin sormet vaelsivat villinä pitkin reisiäni, kunnes vihdoin toinen käsi päätyi päämääräänsä, kuumottavaan jalkoväliini. Hän koski hellästi ensin klitoristani, pyöritteli sitä hetken sormissaan ja minä henkäisin siitä tunteesta. Tätä olen odottanut! Sormi jatkoi matkaansa vakoani pitkin, se oli kostea kuin puro.. Sormet liukuivat hellästi huulia pitkin, ja lopulta Joni upotti sormensa pilluuni.. Haukoin henkeäni, niin kiusoittelevaa ja hyväntuntuista se oli! Heittäydyin selälleni, ja käskin Jonin tyydyttää minut niin täydellisesti, rangaistuksen uhalla. Joni naurahti ja otti tehtävän vastaan.

3

6442

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mia.mi

      Joni siirtyi päälleni, suuteli minua suulle ja lähti pikkuhiljaa suukottelemaan alaspäin.. Rintojeni kohdalla hän teki pidemmän tutkimuksen, nuoli, imi ja näykki nännejäni ja hieroi täyteläisiä rintojani. Matka jatkui alaspäin, Joni nuolaisi lemmenkumpuani kerran ja otti sykkivän elimensä käteensä. Voi kuinka kiihottava näky se iso, punaisena seisova jööti siinä edessäni oli! Anelin Jonia laittamaan sen sisääni, ja hän totteli. Hitaasti hän työtyi pohjaan asti, ja minä kierin nautinnosta.. Tätä lisää! Joni pumppasi minua muutaman kerran, kunnes otti munansa pois. Sen jälkeen hän laski päänsä jalkoväliini, ja alkoi nuolla pilluani. Värähtelin ja vääntelin ja huusin, olin niin kiihottunut että tiesin, että orgasmiin ei tarvinnut paljoa enää.. Joni kiihdytti tahtia, ja lopetti hetkeksi. Taas kieli seikkaili kehollani, ja hän suuteli minua sormien leikkiessä vaossani. Hetken rauhoituttuani Joni sukelsi taas pyhimpääni, ja aloitti raivoisan kielileikin. Samalla hän sormetti minua, välillä pilluuni ja välillä anukseeni.. Huusin Jonille hänen kiduttavan minua, ja hän innostui siitä vain lisää.. Nyt oli molemmissa rei'issä sormet ja kieli leikki hullun lailla klitoriksellani. Vihdoin! Tunsin varpaistani asti lähtevän orgasmin ja se purkautui todella voimakkaana. Tussuni kihelmöi ja sykki, huusi munaa sisäänsä. Käsin Jonin mennä.
      Muutaman työnnön jälkeen Joni totesi olevan minun vuoroni. Orgasmista raukeana otin kovan ja liukkaan kalun suuhuni. Kiihotuin kovasti siitä että sain nuolla omia lemmenmehujani siitä. Nuolin ensin hitaasti ja hiljaa koko kyrvän läpi, jonka jälkeen kaappasin sen kokonaan suuhuni. Joni päästi pienen henkäyksen ja kuulosti nauttivan. Toisella kädelläni tarrasin kalun varresta kiinni, ja runkkasin samalla samaan tahtiin kun suuni imi. Joni varoitti tulevansa pian, joten lopetin. Halusin hänen nimittäin naivan minua ja lujaa. Hetken aikaa suutelimme ja koskettelimme toisiamme, tsempasimme että jaksaisimme loppuun asti.. Kaivoin laatikosta erektiorenkaan ja pujotin sen Jonin kyrpään. Pyysin Jonia olemaan todella rivo ja kovakourainen, sitä minä kaipasin.
      Joni tuli päälleni, nosti jalat rinnalleni ja työnsi mulkkunsa sisääni raivolla jokaista senttiä myöten.
      "Sun pillu on niin tiukka.. Se on ku tehty mun munalle" Joni sanoi ja aloitti pumppaamisen. Huokailin ja ähisin, käskin panna kovempaa. Pääni hakkasi seinään työntöjen voimasta, mutta se ei haitannut. Tuntui vaan hyvältä saada kivikovaa munaa niin syvälle! Joni riuhtasi minut ympäri kontalleni, ja nuolasi ruusunnuppuani. Huokasin syvään, se tuntui samaan aikaan niin irstaalta ja hyvältä! Taas hän työntyi sisälleni, nyt takaapäin. Samalla hän työnsi sormen ruusunnuppuuni, ja totesi "Saat antaa mulle vähän persettäkin huora" Hämmenyin sanavalinnasta, mutta en antanut sen häiritä. Olinhan itse käskenyt Jonia olemaan rivo, ja jotenkin se tuntui hyvältä olla toisen määräiltävissä. Joni pumppasi sormea perseessäni samaa raivokasta tahtia kun munaa pillussani, ja huusin ja ulisin mielihyvästä. Tunsin toisen orgasmin lähestyvän ja annoin sen tulla. Vapisin, tärisin ja käskin Jonia tulla vaan kovempaa sisälleni. Joni pani minua raivokkaasti ja läpsi minua pyllylle. Jonin kassit hakkasivat sisäreiteeni, ja pian hänkin alkoi huohottaa kovaan ääneen ja pumppasi viimeisen kerran edes takaisin munansa sisääni, jonka jälkeen hän päästi spermat perseeni päälle.. Joni kaatui selälleen hengästyneenä, ja minä lysähdin vatsalleni saamatta sanaa suustani.
      Hetken kuluttua Joni nousi, kävi vessassa pesulla ja tuli laittamaan vaatteet päälleen. Makasin edelleen alastomana sängyssäni, ja koskettelin kroppaani ja katsoin Jonia silmiin.
      " Kyllä tääkin kiitokseks kelpas, ei mitään valittamista.. Tuun ens viikolla uudestaan" Joni sanoi ja vinkkasi silmää. Hymyilin raukeasi Jonille vastauksesi ja hän lähetti lentopusun perässä mennessään ovelle. Pian ovi kilahti kiinni, hän oli mennyt. Jäin sängylle miettimään miten tässä näin kävi, mutta en katunut. Ehkä voisimme jatkossakin tuottaa toisillemme mielihyvää. Jäin unelmoimaan seuraavasta kerrasta, ja kaverikseni löysin vielä vibraattorin yöpöydän laatikosta...

    • aino

      e5r54yqwu

    • apparaatitkuntoon

      Sattumaako :)

      Taitaa olla aika yleistä antaa pimppiä kiitokseksi tietokoneen toimintakuntoon saamiseksi tarina oli melkeen yhtälläinen mitä itselleni tapahtui 5 vuotta sitten.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1356
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1282
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1196
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1194
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1173
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1171
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1167
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe