Aihealueet

Listaukset

  huutokaupat.com

  raiheko

  Myyköhän esim.veho "ongelma-autoja" huutokaupassa, etläsuomen realisointikeskuksen huutokaupassa näitä on kuitenkin kokoajan myynnissä? Siellä markkinatiedot ilmoitetaan väärin ja/ tai viat/virheet jätetään kokonaan ilmoittamatta, muilla "kauppiailla" on kyllä kuvia virheistä ja ne kerrotaankin esitteessä. Jos on "petetty" ja reklamoi asiasta, heidän kantansa on että "käräjillä" nähdään.jne. Onkohan kyseinen touhu kuluttajansuojalain alaista vai näinkö sitä voi kiertää? Muilla vastaavanlaisia kokemuksia?

  143

  7357

   Vastaukset

   • tuskin veho liittyy noihin autoihin.ne on vanhoja takseja yleensä.mutta huomaatkaapa tarjoukset!!! edeliinen tarjous 5000 euroa seuraava 7500 euroa jos korotus summa on vaikka 300.........juu voi olla että isompi tarjous lähempänä todellista arvoa mutta katsoppa tarjousten tekoaikoja!!! ihan voi olla peräjälkeen tehtyjä silläsiinä näkyy kellon ajat.....pässit ei malta pitää edes tunnin taukoa vaan klikkailee jonkun sekunnin välein.muuten voi olla sitten päiväkausia tarjousten väliset ajat! konkurssipesät on ihan ok mutta nämä muut ihan pelleilyä..harmi että huutokaupat.com pilaa omaa mainettaan pellehermannien kans..kyllä näin on vai olenko taas väärässä ;)

    • et ole väärässä... itsekkin erehdyin sinne. huutokaupat ei lopu ajallaan ja kun mielipidekirjoituksia toimijoista lukee, niin ei oikeen vakuuta... itse en heidän kanssaan asioi. sääli, jos siellä on joku asiallinen toimija... yks mätä omena pilaa koko korin.


   • On typerää ostaa autoa tai muuta teknistä laitetta huutokaupasta. Ei koeajomahdollisuutta myydään siinä kunnossa kun on.... Eli sinulle voidaan myydä mitä vaan ja valittaa et voi.

    Jos tarvitset autoa varaosiksi niin sitten vaan huutamaan. Hinnan pitää kuitenkin jääjä n. 20 prosenttiin toimivan vastaavan hinnasta.

    • Nyt nämä koijarit on kesiny Toimitus ja pakkaus kulut


   • muutenkin sen sivuston toimita on arveluttavaa, jos tulee tahaton virhe esim tuplanäppäys napilla kun tarjousta jättää , niin läpi menee eli ei varmennusta ole esim ylisuurten tarjousten estoon. Ylläpitoa ei aina saa kiinni vaikka huudot pyörii 24h. Lakioikeudellisesti mietityttää kuka on myyjän statuksessa tai omistajana jne asiat kun monesti on välitys kauppaa. Kannattaa olla tarkkana huutokaupoissa.

   • Vain idiootti ostaa auton koeajamatta. Niissä kun voi olla sellaisiakin vikoja ettei se paljastu kuin vasta muutaman sadan kilometrin jälkeen. Jokainen saa ostaa miten haluaa mutta jo näkemättä ostaminen tarkoittaa sitä että hyväksyy kohteen sellaisena kuin on, oli vikoja tai ei.

   • Etämyyntihuutokaupoissa on kuluttajaostajalla palautusoikeus, jos huutokauppaan ei voi osallistua paikan päällä ja myyjä on elinkeinonharjoittaja, joka tarjoaa hyödykkeitä kuluttajille. Selviää kuluttajansuojalain 6-luvusta, milloin sovelletaan.

   • ei myy. ne myy samaa autoa moneen kertaan ja hylkäävät huudon.kuin myös suurin osa myyjistä tekee,kun haetaan max maalista hintaa romuille.näin toimii huutokaupat.com.

    • Eihän se sivuston vika ole jos myyjä hölmöilee. Tai jos myyjä on konkurssipesä niin pesänhoitaja ei edes voi hyväksyä selvästi alihintaista tarjousta vaikka tavarat halvalla meneekin. Kannattaa siis kertoa sen myyjän nimi jos valittamista on, ei niitä montaa tuollakaan sivustolla ole.


    • Minä ostin, näkemätt kirjoitti:

     Eihän se sivuston vika ole jos myyjä hölmöilee. Tai jos myyjä on konkurssipesä niin pesänhoitaja ei edes voi hyväksyä selvästi alihintaista tarjousta vaikka tavarat halvalla meneekin. Kannattaa siis kertoa sen myyjän nimi jos valittamista on, ei niitä montaa tuollakaan sivustolla ole.

     Ainakaan T:mi Kristiina Lahtinen ei ota mitään vastuuta myymistään
     tavaroista,luottaa kuulemma toimeksiantajan ilmotamiin tietoihin ja
     jos kysyt toimeksiantajalta kaikki on kunnossa,missään ei mitään
     vikaa!


   • No sehän on hyvä jos eivät hyväksy tarjousta, säästyy teidän valitttajien vähät rahat

   • Kovin on syvältä Huutokaupat.com kaupankäynti , huudat voitto huudon ja sitten otetaan yhteyttä maksa 3500€ lisää niin saat huutamasi koneen . Kaverille on käynyt samoin eli todella vääristynyttä huutokauppa toimintaa .

    • Minulta pyydettiin 5000 lisää "huutamaani" autoon


    • Ostin 230 e corsan ja laitoin 600. Kunnostukseen. Pirskatin hyvä peli. En kyl enää osta sikaa säkissä toiste.


   • /\
    / \
    / \
    I
    I
    I
    MACEA?!

   • No, mielipiteitä on monia, itse ostin Eteläsuomenrealisoinnin välittämän auton huutokaupasta, hain auton orivedeltä ja myyjä tuli junalle vastaankin, auto oli paljon parempi kuin myyjä oli puhelimessa kertonut.
    Maksoin saman laisesta autosta 5000 euroa, kun liikkeissä ne pyytää yli 10000 euroa.

    • Mikä auto, vm, km, jne. Epäilen suuresti...........


   • VW passat 1,9 tdi nelimotion ajettu 197 tkm, täysi laakkosen huoltokirja, vuosimalli 2005, 6 vaihteinen manuaali, ja muutenkin huippu varusteilla, myyjä oli jättänyt mainitsematta että auto on neliveto, sanoi sen mulle puhelimessa olis varmaan hinta muuten vähän ememmän noussut, mutta se oli kyllä mun onneni.

   • Ihmettelen suuresti näitä kaiken maailman valittajia, itse olen viimeisen kolmen vuoden aikana huutanut ainakin kolmekymmentä erilaista autoa tai konetta, ja pärjännyt kaikilla muilla paitsi yhdellä autolla, jonka innostuin huutamaan pöhnässä vähän pitkäksi.
    Ja saahan näihin vehkeisiin etukäteen käydä tutustumassa, jos niin haluaa

    SUOSITTELISIN PASKAHOUSUJEN UNOHTAVAN KAIKKI HUUTOKAUPPA HOMMAT.
    TÄÄ ON TOSI MIESTEN JA NAISTEN KAUPPAPAIKKA.............

    • Tämähän ei ole kauppapaikka ollenkaan, mitähän tuollainen "tosimieskin" täältä foorumilta hakee, taitaa olla taas "pöhnäpaskat" omassa housussa kun pitää kehua tuollaisia mitättömiä saavutuksiaan.


    • Eihän sulla ole edes rahaa, eikä holjoojasi sitä sulle anna. Joten pidä mölyt sisälläsi. Osaatko edes laskea kolmeen kymmeneen, katos kun sormet ei riitä.


   • Taas sai joku perjantai iltana halvalla Hunday H1 2007 mallin pakun, hinta 2600 euroa, voi kesselit kun en huomannut ajoissa, jos joku tietää ostajan, niin mä antaisin pikku välitys palkkion, tarjoaisin 3500

   • Tosi halvalla (3200e) KONEVIKAISEN Hyundai, siinä sitä huumoria taas kerrakseen. Viittaa vahvasti myyjänä toimineen viestiksi tämäkin. Uskoisin että myynnissä on hetkenperästä uudelleen tietysti eri foorumissa, omia (Bulvaanien) huutojahan nämä tällaiset on.

   • Enpä tiedä mitä tommoset Hundait maksavat, mutta joskus huutokaupasta ostaneena olen saanut jotain halvalla, mutta sokeasti ei kannata intoilla, toiset tuotteet nousevat ihan älyttömästi.

   • Jaa se oli konevikainen, no sitten ei harmita enpä katsonut ilmoitusta tarpeeksi tarkasti, vedän takaisin ton lupaamani 3500, enään en anna kun 1000 euroa

   • Nyt meni muuten, oikeasti halvalla 2010 mallin OKTAVIA 200tkm ajettu, ja joku näkyi saavan sen 9000 alv, verratkaapa mitä muualla maksaa, harmittaa kun ei huomannut, olin kyllä melko varma että huutoa ei hyväksytä.

    • eikös tollasia octaveja ole nettiautossa alk. 12000€. Josta voi vähän tinkasta koeajon jälkeen.


   • Joopa joo, Hiljattain kaupattiin autoa ja ilmoituksessa maininta; Ei ole voitu käynnistää koska akku tyhjä! Kuitenkin myyjällä oli tiedossa että autosta oli moottori hajallaan. Sitten uhkaillaan oikeudenkäynneillä jne. kun en lunastanut huutoa. Harhaanjohtavaa / Huijausta vai mitä tämä oikein on?

   • Miksi ihmeessä menet idiootti huutelemaan, jos et kerta olekaan sanojesi takana.
    Ja minun tietääkseni kaikkiin vehkeisiin voi käydä tutustumassa.

   • Enpä ollut ainut idiootti joka tätkin kohdetta huusi, myyjäänhän tässä pitäis luottaa. Sen vielä ymmärrän jos ei kaikki pikkuvirheet tule huutajien tiedoksi mutta tässä tapauksessa oli autosta moottori hajallaan ja asia oli myyjän tiedossa, jätti kuitenki ilmoittamatta ja "ohitti" asian lauseella: ei ole voitu käynnistää kun akku tyhjä. Minä kyllä pysyn sanojeni takana tässäkin tapauksessa. Siitäkö tässä olikin kysymys?

    • Tyypillistä MACEA tekstiä,"koittimme,emme ole," ei koskaan puhuta suoraan vaikka tiedetään tuote toimimattomaksi,niin tulkaa katsomaan itse.no sehän toimii netissä kun ollaan oulusta tai muualta kuin lahdesta.olisi reilua kertoa mitä myy.


   • OLIIKO MACEAAAAAAA ?

   • Tässätapauksessa Limnell Krisse Tmi

    • No joo. Krisse myy toimeksiannosta kunkurssipesien tavaraa jolla ei ole mitään kuluttajansuojaa. Eikun otetaas uusiksi, Krisse ei myy mitään vaan konkurrsipesien lukuun hakee romuja omalle tontilleen ja luovuttaa ostajille kun pesänhoitaja antaa luvan.
     Konkurssitavaroiden ostamisessa kaikki vastuu on ostajalla ja jos joku olisi niin hullu että rupeaisi riitelemään niin pääsisi keskustelemaan pesänhoitajan, siis ahneimman mahdollisen juristin kanssa. Tämä kannataa AINA pitää mielessä.
     Tietysti tiedossa olevan moottorivaurion pomittäminen ei ole moraalisesti oikein mutta muutaman auton ko tontilta noutaneena en oikein usko että Krisse tahallaan moista tekisi. Myyntiteksin laatineilta pesänhoitajilta voi kyllö odottaa mitä hyvänsä


    • +earin kirjoitti:

     No joo. Krisse myy toimeksiannosta kunkurssipesien tavaraa jolla ei ole mitään kuluttajansuojaa. Eikun otetaas uusiksi, Krisse ei myy mitään vaan konkurrsipesien lukuun hakee romuja omalle tontilleen ja luovuttaa ostajille kun pesänhoitaja antaa luvan.
     Konkurssitavaroiden ostamisessa kaikki vastuu on ostajalla ja jos joku olisi niin hullu että rupeaisi riitelemään niin pääsisi keskustelemaan pesänhoitajan, siis ahneimman mahdollisen juristin kanssa. Tämä kannataa AINA pitää mielessä.
     Tietysti tiedossa olevan moottorivaurion pomittäminen ei ole moraalisesti oikein mutta muutaman auton ko tontilta noutaneena en oikein usko että Krisse tahallaan moista tekisi. Myyntiteksin laatineilta pesänhoitajilta voi kyllö odottaa mitä hyvänsä

     Krisse oli lähettänyt yhtenä yönä sähköpostin jossa kehuskelee omilla tuloillaan (liitteenä linkko linkki verotietoihin) ja kyselee vieläkö "pelataan". Haukkui perseaukiseksi kun en lunastanut virheellisesti mainostamaansa tuotetta muutama kuukausi sitten. Tämäkö normaalia käytöstä huutokaupan pitäjältä?

      Ootko hereillä jos pelataan vielä

     Keneltä: Krisse Limnell
     Kenelle:
     Lähetetty: 15.01.2013 1:36
     Lähdekoodi
     Poimi nimiä
     Estolistalle

     11033. Limnell Krisse Juha Erik 178 320 ? 75 580 ? 43 %

     http://www.taloussanomat.fi/verotiedot/2011/suurituloisimmat/?n=23


    • -56 kirjoitti:

     Krisse oli lähettänyt yhtenä yönä sähköpostin jossa kehuskelee omilla tuloillaan (liitteenä linkko linkki verotietoihin) ja kyselee vieläkö "pelataan". Haukkui perseaukiseksi kun en lunastanut virheellisesti mainostamaansa tuotetta muutama kuukausi sitten. Tämäkö normaalia käytöstä huutokaupan pitäjältä?

      Ootko hereillä jos pelataan vielä

     Keneltä: Krisse Limnell
     Kenelle:
     Lähetetty: 15.01.2013 1:36
     Lähdekoodi
     Poimi nimiä
     Estolistalle

     11033. Limnell Krisse Juha Erik 178 320 ? 75 580 ? 43 %

     http://www.taloussanomat.fi/verotiedot/2011/suurituloisimmat/?n=23

     Olikohan Kri... ottanut jotain ,"vaarallinen" kauppakumppani ja vielä jatkaa toimintaansa?


    • -56 kirjoitti:

     Krisse oli lähettänyt yhtenä yönä sähköpostin jossa kehuskelee omilla tuloillaan (liitteenä linkko linkki verotietoihin) ja kyselee vieläkö "pelataan". Haukkui perseaukiseksi kun en lunastanut virheellisesti mainostamaansa tuotetta muutama kuukausi sitten. Tämäkö normaalia käytöstä huutokaupan pitäjältä?

      Ootko hereillä jos pelataan vielä

     Keneltä: Krisse Limnell
     Kenelle:
     Lähetetty: 15.01.2013 1:36
     Lähdekoodi
     Poimi nimiä
     Estolistalle

     11033. Limnell Krisse Juha Erik 178 320 ? 75 580 ? 43 %

     http://www.taloussanomat.fi/verotiedot/2011/suurituloisimmat/?n=23

     Kuules nyt -56 .
     Muistatkos kun laitoit minulle viestin että pelataanko?
     Olit tulossa Hämeenlinnaan ja pyysit laittamaan pussit vastakkain ja paksuin vie kaiken.
     Itse olet aloittanut tämän paskan kirjoittelun täällä eikä sinulta tullut ostoa siihen
     autoon nyt kylläkin on myyty muualle ja liikkuu jossain suomen teillä eikä ole
     ostaja valittanut.
     Tässäkin tapauksessa velallisyhtiön edustaja oli maininnut vaan että auto
     oli juuri tuotu Virosta korjaamosta.
     Mainitsit myös vietissäsi että maksoit itse mätkyjä ennemmän kuin minä tienaan
     mikset hyvä mies maksa ajoissa verojasi ettei tarvis maksaa niitä myöhässä.
     Käykää katsomassa Oulun Deal Ky:n on tainnut toiminta ehtyä kun ei löydy
     enää YTJ vai jäikö liikaa veroja maksamatta.


    • Krisse Limnell kirjoitti:

     Kuules nyt -56 .
     Muistatkos kun laitoit minulle viestin että pelataanko?
     Olit tulossa Hämeenlinnaan ja pyysit laittamaan pussit vastakkain ja paksuin vie kaiken.
     Itse olet aloittanut tämän paskan kirjoittelun täällä eikä sinulta tullut ostoa siihen
     autoon nyt kylläkin on myyty muualle ja liikkuu jossain suomen teillä eikä ole
     ostaja valittanut.
     Tässäkin tapauksessa velallisyhtiön edustaja oli maininnut vaan että auto
     oli juuri tuotu Virosta korjaamosta.
     Mainitsit myös vietissäsi että maksoit itse mätkyjä ennemmän kuin minä tienaan
     mikset hyvä mies maksa ajoissa verojasi ettei tarvis maksaa niitä myöhässä.
     Käykää katsomassa Oulun Deal Ky:n on tainnut toiminta ehtyä kun ei löydy
     enää YTJ vai jäikö liikaa veroja maksamatta.

     Eipä ollut krissellä enää muuta mahdollisuutta kuin tulla kaapista ulos?


    • Krisse Limnell kirjoitti:

     Kuules nyt -56 .
     Muistatkos kun laitoit minulle viestin että pelataanko?
     Olit tulossa Hämeenlinnaan ja pyysit laittamaan pussit vastakkain ja paksuin vie kaiken.
     Itse olet aloittanut tämän paskan kirjoittelun täällä eikä sinulta tullut ostoa siihen
     autoon nyt kylläkin on myyty muualle ja liikkuu jossain suomen teillä eikä ole
     ostaja valittanut.
     Tässäkin tapauksessa velallisyhtiön edustaja oli maininnut vaan että auto
     oli juuri tuotu Virosta korjaamosta.
     Mainitsit myös vietissäsi että maksoit itse mätkyjä ennemmän kuin minä tienaan
     mikset hyvä mies maksa ajoissa verojasi ettei tarvis maksaa niitä myöhässä.
     Käykää katsomassa Oulun Deal Ky:n on tainnut toiminta ehtyä kun ei löydy
     enää YTJ vai jäikö liikaa veroja maksamatta.

     Ensinnäkään oulundeal ky:llä ei ole mitään tekemistä tämän kanssa, toisekseen, muistan hyvin, sinä sen vittuilun ja haukkumisen aloitit sähköpostin kautta (haluatko etta laitan kaikki lähettämäsi postin tänne?), kolmanneksi, auto (JFY-484) josta kysymys ja jota mainostit "ei ole voitu käynnistää koska akku tyhjä", ex omistaja kertoi kuitenkin sinulle että kone on hajallaan. neljänneksi. auto ei liiku missäänpäin suomen- eikä muidenkaan maiden tiellä koska siitä on edelleen kone hajallaan. Toisinsanoen, petit myös seuraavaakin ostajaa.


    • -56 kirjoitti:

     Ensinnäkään oulundeal ky:llä ei ole mitään tekemistä tämän kanssa, toisekseen, muistan hyvin, sinä sen vittuilun ja haukkumisen aloitit sähköpostin kautta (haluatko etta laitan kaikki lähettämäsi postin tänne?), kolmanneksi, auto (JFY-484) josta kysymys ja jota mainostit "ei ole voitu käynnistää koska akku tyhjä", ex omistaja kertoi kuitenkin sinulle että kone on hajallaan. neljänneksi. auto ei liiku missäänpäin suomen- eikä muidenkaan maiden tiellä koska siitä on edelleen kone hajallaan. Toisinsanoen, petit myös seuraavaakin ostajaa.

     Onko tosiaan niin että ette voi kirjoittaa tai puhua omilla nimillänne.
     korkeimman sitovan tarjouksen tuohon autoon oli tehty OULUN DEAL KY
     nimissä.
     Ex omistajan kanssa en ole koskaan vaihtanut sanaakaan vaan pesän-
     selvittäjä oli hänen kanssaan puheissa. Oli tietysti katkera konkurssista.
     Nykyisen omistajan tunnen erittäin hyvin ja hän on tyytyväinen ostamaansa.
     Et vaan pysty myöskään näköjään vastaamaan siihen Hämeenlinnan juttuu
     josta tämä kaikki alkoi.
     Ei se sinunkaan v u minulle mitään kivaa kuultavaa ollut.
     Etkä muuten koskaan nähnyt autoa etkä maksanut sitä joten eiköhän olisi aika lopettaa tämä pppp jauhanta
     Enkä muuten pettänyt seuraavaakaan ostajaa.

     Sitten saman kokoneelle tässä samalla viesti mitä olet ostanut minulta???

     Minä voin aina kirjoittaa täällä omalla nimellä.


    • Krisse Limnell kirjoitti:

     Onko tosiaan niin että ette voi kirjoittaa tai puhua omilla nimillänne.
     korkeimman sitovan tarjouksen tuohon autoon oli tehty OULUN DEAL KY
     nimissä.
     Ex omistajan kanssa en ole koskaan vaihtanut sanaakaan vaan pesän-
     selvittäjä oli hänen kanssaan puheissa. Oli tietysti katkera konkurssista.
     Nykyisen omistajan tunnen erittäin hyvin ja hän on tyytyväinen ostamaansa.
     Et vaan pysty myöskään näköjään vastaamaan siihen Hämeenlinnan juttuu
     josta tämä kaikki alkoi.
     Ei se sinunkaan v u minulle mitään kivaa kuultavaa ollut.
     Etkä muuten koskaan nähnyt autoa etkä maksanut sitä joten eiköhän olisi aika lopettaa tämä pppp jauhanta
     Enkä muuten pettänyt seuraavaakaan ostajaa.

     Sitten saman kokoneelle tässä samalla viesti mitä olet ostanut minulta???

     Minä voin aina kirjoittaa täällä omalla nimellä.

     Toisinsanoen pesänhoitaja kusetti sinun suullasi? Se Häeenlinnan juttu johon edelleen viittaat, ilmoitin tulevani sinne ja ilmoitin myös päivän, olin siellä kaksi ja sinä pysyit visusti poissa toimipaikastasi. Aiemmin ilmoitit auton olevan uudella omistajalla ja liikenteessä, se on kuitenkin seisonut jo likimain vuoden eikä sitä ole rekisteröity uudelle omistajalle? Et joko ymmärrä mitä kirjoitat tai kirjoitat mitä et ymmärrä? Sinullahan ei myöskään ole nyt muuta mahdollisuutta kuin vastata omalla nimellä. Vastaan myös jokaiseen väittämääsi.


    • Krisse Limnell kirjoitti:

     Onko tosiaan niin että ette voi kirjoittaa tai puhua omilla nimillänne.
     korkeimman sitovan tarjouksen tuohon autoon oli tehty OULUN DEAL KY
     nimissä.
     Ex omistajan kanssa en ole koskaan vaihtanut sanaakaan vaan pesän-
     selvittäjä oli hänen kanssaan puheissa. Oli tietysti katkera konkurssista.
     Nykyisen omistajan tunnen erittäin hyvin ja hän on tyytyväinen ostamaansa.
     Et vaan pysty myöskään näköjään vastaamaan siihen Hämeenlinnan juttuu
     josta tämä kaikki alkoi.
     Ei se sinunkaan v u minulle mitään kivaa kuultavaa ollut.
     Etkä muuten koskaan nähnyt autoa etkä maksanut sitä joten eiköhän olisi aika lopettaa tämä pppp jauhanta
     Enkä muuten pettänyt seuraavaakaan ostajaa.

     Sitten saman kokoneelle tässä samalla viesti mitä olet ostanut minulta???

     Minä voin aina kirjoittaa täällä omalla nimellä.

     Aika lopettaa tämä pppp jauhanta? 3-4 kuukautta meni ja luulin jo "unohtaneeni" KRISSE LIMNELLIN, kuitenkin jostain käsittämättömastä syystä lähetti jälleen postia jossa kehuu tienestejään jne., täällä yrität tämänkin asian kääntää toisten "piikkiin", pienimunainen ja rehti mies? joka vain jatkaa "toistaiseksi" vielä kusetuksiaan, mitenkähän pesänhoitajat suhtautuu kun he taas jutun mukaan kusettaa KRISSEÄ?


    • -56 kirjoitti:

     Toisinsanoen pesänhoitaja kusetti sinun suullasi? Se Häeenlinnan juttu johon edelleen viittaat, ilmoitin tulevani sinne ja ilmoitin myös päivän, olin siellä kaksi ja sinä pysyit visusti poissa toimipaikastasi. Aiemmin ilmoitit auton olevan uudella omistajalla ja liikenteessä, se on kuitenkin seisonut jo likimain vuoden eikä sitä ole rekisteröity uudelle omistajalle? Et joko ymmärrä mitä kirjoitat tai kirjoitat mitä et ymmärrä? Sinullahan ei myöskään ole nyt muuta mahdollisuutta kuin vastata omalla nimellä. Vastaan myös jokaiseen väittämääsi.

     En ole maininnut Pesänhoitajan sanoneen vaan pesän selvittäjän.
     Jos et ymmärrä konkurssihallinnosta älä käännä asioita.
     Sitten minulla ei ole Hämeenlinnassa toimipaikkaa joten miksi olisin
     lähtenyt sinua sinne katsomaan. Enkä ole koskaan tätä päivää aikaisemmin
     missään yhteydessä viitannut tähen Hämeenlinnan juttuun. Sinä sitä asiaa
     et vaan halua myöntää kuka tässä alkoi revastelemaan rahoillaan.


    • Krisse Limnell kirjoitti:

     En ole maininnut Pesänhoitajan sanoneen vaan pesän selvittäjän.
     Jos et ymmärrä konkurssihallinnosta älä käännä asioita.
     Sitten minulla ei ole Hämeenlinnassa toimipaikkaa joten miksi olisin
     lähtenyt sinua sinne katsomaan. Enkä ole koskaan tätä päivää aikaisemmin
     missään yhteydessä viitannut tähen Hämeenlinnan juttuun. Sinä sitä asiaa
     et vaan halua myöntää kuka tässä alkoi revastelemaan rahoillaan.

     Joo, ethän tuossa ylempänä kirjoita hämeenlinnan jutusta? ehkä en osaa sinun "salakieltäsi", suomeksi siinä lukee kuitenkin hämeenlinna. Sieltäkäsin kävin muutaman kerran varastollasi. Mutta kuten muillakin tiedossa, vääntäjä mikä vääntäjä. Et vään halua myöntää kuka kusetuksen aloitti, kuten myös haukkumisen. ps.seuraavaan taidan laittaa koko keskusteluketjun. Harkitse tarkkaan. Vaikka tuskin se enää voi sinun uskottavuutta huonontaa,


    • -56 kirjoitti:

     Joo, ethän tuossa ylempänä kirjoita hämeenlinnan jutusta? ehkä en osaa sinun "salakieltäsi", suomeksi siinä lukee kuitenkin hämeenlinna. Sieltäkäsin kävin muutaman kerran varastollasi. Mutta kuten muillakin tiedossa, vääntäjä mikä vääntäjä. Et vään halua myöntää kuka kusetuksen aloitti, kuten myös haukkumisen. ps.seuraavaan taidan laittaa koko keskusteluketjun. Harkitse tarkkaan. Vaikka tuskin se enää voi sinun uskottavuutta huonontaa,

     Laita koko ketju tänne näkyviin. Laita myös omasi mitä olet lähettänyt silloin
     olet ÄIJÄ.
     Älä puhu salakielistä koska tiedät itsekin että minun kaikki toimintani on Hyvinkäällä,Riihimäellä tai Nurmijärvellä.
     Et ole käynyt minun varastoloillani koskaan. Jos olisit meillä on siellä miehitys.
     Harkitse tarkkaan mitä teet seuraavaksi, mitä tuot tänne sivuille.
     Mun uskottavuus on mennyt jo aikoja sitten. ( olenhan huutokauppameklari )
     Oulun Deal Ky jonka nimissä teit tarjouksen on lopetettu
     Arvonlisäverovelvollisuusrekisteri:
     Liiketoiminnasta 01.01.2012 31.10.2012
     Työnantajarekisteri:
     Rekisterissä 01.05.2012 31.10.2012
     mutta sinulla näyttää olevan uusi firma Oulun C.fix.
     Olihan tuo 10 kk edellisen firman kanssa tosi helppoa.
     Nyt se ohi eikä kukaan kysele kun ei mennyt 18 kk.

     MIETI.MIETI.
     Huomioi myöskin että siihen mitä tienaan teen töitä.


    • hanuristako? kirjoitti:

     Olikohan Kri... ottanut jotain ,"vaarallinen" kauppakumppani ja vielä jatkaa toimintaansa?

     Y-tunnus: 1089780-0
     Viimeisin tieto Alkupvm Tietolähde
     Toiminimi Limnell Krisse Tmi
     10.05.1995
     Patentti- ja rekisterihallitus
     Yritysmuoto Yksityinen elinkeinonharjoittaja Patentti- ja rekisterihallitus
     Kotipaikka HYVINKÄÄ 10.05.1995 Patentti- ja rekisterihallitus
     Yrityksen kieli Suomi 10.06.1997 Verohallinto
     Päätoimiala Yleisagentuuritoiminta (46190) 31.12.2007 Verohallinto
     Käyntiosoite Harkkokatu 5
     05800 HYVINKÄÄ
     10.05.1995 Yhteinen


    • Limnell Krisse kirjoitti:

     Y-tunnus: 1089780-0
     Viimeisin tieto Alkupvm Tietolähde
     Toiminimi Limnell Krisse Tmi
     10.05.1995
     Patentti- ja rekisterihallitus
     Yritysmuoto Yksityinen elinkeinonharjoittaja Patentti- ja rekisterihallitus
     Kotipaikka HYVINKÄÄ 10.05.1995 Patentti- ja rekisterihallitus
     Yrityksen kieli Suomi 10.06.1997 Verohallinto
     Päätoimiala Yleisagentuuritoiminta (46190) 31.12.2007 Verohallinto
     Käyntiosoite Harkkokatu 5
     05800 HYVINKÄÄ
     10.05.1995 Yhteinen

     Tätä ennen Leskinen & Limnell Ay ja sitä ennen Tmi.
     Miksi en jatkaisi toimantiini olenhan tehnyt jo muutaman vuoden
     ennen alla olevaa yritystä.
     Olen maksanut kaikki minulle tulleet verot ja velvoitteet ja tulen maksamaan.
     Suomen tulevaisuus on yrittäjien käsissä jotka suorittavat velvollisuutensa.
     Ottakaa reillusti kantaa jos olen väärässä, takataskumiehet saan selville.


    • Krisse Limnell kirjoitti:

     Tätä ennen Leskinen & Limnell Ay ja sitä ennen Tmi.
     Miksi en jatkaisi toimantiini olenhan tehnyt jo muutaman vuoden
     ennen alla olevaa yritystä.
     Olen maksanut kaikki minulle tulleet verot ja velvoitteet ja tulen maksamaan.
     Suomen tulevaisuus on yrittäjien käsissä jotka suorittavat velvollisuutensa.
     Ottakaa reillusti kantaa jos olen väärässä, takataskumiehet saan selville.

     Uskotaan, uskotaan, olethan jo verotietosikin tänne järjästänyt... Valopää.


    • Limnell Krisse kirjoitti:

     Laita koko ketju tänne näkyviin. Laita myös omasi mitä olet lähettänyt silloin
     olet ÄIJÄ.
     Älä puhu salakielistä koska tiedät itsekin että minun kaikki toimintani on Hyvinkäällä,Riihimäellä tai Nurmijärvellä.
     Et ole käynyt minun varastoloillani koskaan. Jos olisit meillä on siellä miehitys.
     Harkitse tarkkaan mitä teet seuraavaksi, mitä tuot tänne sivuille.
     Mun uskottavuus on mennyt jo aikoja sitten. ( olenhan huutokauppameklari )
     Oulun Deal Ky jonka nimissä teit tarjouksen on lopetettu
     Arvonlisäverovelvollisuusrekisteri:
     Liiketoiminnasta 01.01.2012 31.10.2012
     Työnantajarekisteri:
     Rekisterissä 01.05.2012 31.10.2012
     mutta sinulla näyttää olevan uusi firma Oulun C.fix.
     Olihan tuo 10 kk edellisen firman kanssa tosi helppoa.
     Nyt se ohi eikä kukaan kysele kun ei mennyt 18 kk.

     MIETI.MIETI.
     Huomioi myöskin että siihen mitä tienaan teen töitä.

     Veikkaisin että sinulle tulee ongelmia edellisestä kirjotuksesta....


    • sivusta seurannut kirjoitti:

     Veikkaisin että sinulle tulee ongelmia edellisestä kirjotuksesta....

     Taitaa olla tuo L.K aivan pimee, täällä julkisesti itsensä mokaa, "leveilee" verotiedoillaan jne. Pesänhoitajien ehkä kannattais harkita kenen palveluksia käyttää.


    • surffff kirjoitti:

     Taitaa olla tuo L.K aivan pimee, täällä julkisesti itsensä mokaa, "leveilee" verotiedoillaan jne. Pesänhoitajien ehkä kannattais harkita kenen palveluksia käyttää.

     Hyvä Surffff
     Eiköhän jos luet oikein niin OULUN mies ne tiedot sinne toi.


    • Limnell Krisse kirjoitti:

     Hyvä Surffff
     Eiköhän jos luet oikein niin OULUN mies ne tiedot sinne toi.

     Kyllähän edellisistä voi lukea kuka on "v......n" aloittanut, oisit vaan jättänyt siihen kun sait kusetettua seuraavaa, eikä hän ole valittanut (tai mistä sen tietää) hyvä tuttuhan se sinulle kirjoitukses perusteella on.(ajeleekin ympäri suomea autolla joka seissyt jo vuoden)?? jne. jne. Aika moni tätäkin palstaa lukee ja juttu "leviää". Eikä se ponihäntäkään äijjää tee.


    • Limnell Krisse kirjoitti:

     Laita koko ketju tänne näkyviin. Laita myös omasi mitä olet lähettänyt silloin
     olet ÄIJÄ.
     Älä puhu salakielistä koska tiedät itsekin että minun kaikki toimintani on Hyvinkäällä,Riihimäellä tai Nurmijärvellä.
     Et ole käynyt minun varastoloillani koskaan. Jos olisit meillä on siellä miehitys.
     Harkitse tarkkaan mitä teet seuraavaksi, mitä tuot tänne sivuille.
     Mun uskottavuus on mennyt jo aikoja sitten. ( olenhan huutokauppameklari )
     Oulun Deal Ky jonka nimissä teit tarjouksen on lopetettu
     Arvonlisäverovelvollisuusrekisteri:
     Liiketoiminnasta 01.01.2012 31.10.2012
     Työnantajarekisteri:
     Rekisterissä 01.05.2012 31.10.2012
     mutta sinulla näyttää olevan uusi firma Oulun C.fix.
     Olihan tuo 10 kk edellisen firman kanssa tosi helppoa.
     Nyt se ohi eikä kukaan kysele kun ei mennyt 18 kk.

     MIETI.MIETI.
     Huomioi myöskin että siihen mitä tienaan teen töitä.

     Onhan sulla hyvinkäällä se liiteri (ei edes aitaa ympärillä) jossa pidät kauppaamias pesien jne.tavaroita "omien" moottoripyöries lisäksi (joita kauppaat myös huutokaupoissa ja omilla korotuksilla), ensimmäisenkerran käydessäni -2011, odottelin parituntia ennen kuin herra suvaitsi tulla paikalle,(Kehuit tuolloinkin olevasi ainut rehellinen huutokaupanpitäjä suomessa), nyt viimeksi syksy 2012, kävin useita kertoja eikä siellä ketään ollut vaikka ilmoitin etukäteen tulostani..... ja mainitsemasi yrityksen kanssa minulla ei ole mitään tekemistä, on joku muukin sen jo huomioinut...


    • -56 kirjoitti:

     Joo, ethän tuossa ylempänä kirjoita hämeenlinnan jutusta? ehkä en osaa sinun "salakieltäsi", suomeksi siinä lukee kuitenkin hämeenlinna. Sieltäkäsin kävin muutaman kerran varastollasi. Mutta kuten muillakin tiedossa, vääntäjä mikä vääntäjä. Et vään halua myöntää kuka kusetuksen aloitti, kuten myös haukkumisen. ps.seuraavaan taidan laittaa koko keskusteluketjun. Harkitse tarkkaan. Vaikka tuskin se enää voi sinun uskottavuutta huonontaa,

     Eiks sun -56 kannattais lopettaa ostaminen, jos se noin luonnolle ottaa ja äitiäs apuun huutelet?! Niin ku joku tuolla aikaisemmin kirjoitti, että huutokaupat on tosi naisten ja miesten ostopaikka, eikä minnkään narisioiden paikka ja kannattaa pitää rahat taskus, ettei vaan huutokaupat vie!!


    • hanuria kirjoitti:

     Eiks sun -56 kannattais lopettaa ostaminen, jos se noin luonnolle ottaa ja äitiäs apuun huutelet?! Niin ku joku tuolla aikaisemmin kirjoitti, että huutokaupat on tosi naisten ja miesten ostopaikka, eikä minnkään narisioiden paikka ja kannattaa pitää rahat taskus, ettei vaan huutokaupat vie!!

     Sinä ruma pikkulintuja raiskaava mongoloidi koko juttus on "hanuria", mikäs paskahousu oikeen luulet olevas, ja mistä sait päähäs että olen antanut sulle luvan tulla tänne päätäs aukomaan.

     Taidat itse olle finninaamainen teini-poika, joka painiskelee miehisyysongelmiensa kanssa, kun on äiti mielessä aina. Naamasi on niin saatanan ruma että se pitäisi kopioida ja käyttää ehkäisyvälineenä.

     Tuolla älyllä tällä ei voi muuta kuin kusta muuntajaan, hei, muuten, mulla jäi perse himaan lainaatko naamaas?


    • Krisse Limnell kirjoitti:

     Kuules nyt -56 .
     Muistatkos kun laitoit minulle viestin että pelataanko?
     Olit tulossa Hämeenlinnaan ja pyysit laittamaan pussit vastakkain ja paksuin vie kaiken.
     Itse olet aloittanut tämän paskan kirjoittelun täällä eikä sinulta tullut ostoa siihen
     autoon nyt kylläkin on myyty muualle ja liikkuu jossain suomen teillä eikä ole
     ostaja valittanut.
     Tässäkin tapauksessa velallisyhtiön edustaja oli maininnut vaan että auto
     oli juuri tuotu Virosta korjaamosta.
     Mainitsit myös vietissäsi että maksoit itse mätkyjä ennemmän kuin minä tienaan
     mikset hyvä mies maksa ajoissa verojasi ettei tarvis maksaa niitä myöhässä.
     Käykää katsomassa Oulun Deal Ky:n on tainnut toiminta ehtyä kun ei löydy
     enää YTJ vai jäikö liikaa veroja maksamatta.

     Konkurssipesistä voi varastaa tavaraa olkavarsi suorana, kate on kohdillaan kun ei maksa tuotteesta mitään ja myy mitä siitä saa. Tietysti jotkut laitapuolen kulkija tuomarit ottaa siivun myynnin yhteydessä. Aarnion bisnekset ovat pieniä näitten koijareiden rinnalla.
     Olisi valtiolle hyvä bisnes laittaa konkurssipesät kirjanpitovelvollisiksi, nythän näin ei ole.


    • -56 kirjoitti:

     Onhan sulla hyvinkäällä se liiteri (ei edes aitaa ympärillä) jossa pidät kauppaamias pesien jne.tavaroita "omien" moottoripyöries lisäksi (joita kauppaat myös huutokaupoissa ja omilla korotuksilla), ensimmäisenkerran käydessäni -2011, odottelin parituntia ennen kuin herra suvaitsi tulla paikalle,(Kehuit tuolloinkin olevasi ainut rehellinen huutokaupanpitäjä suomessa), nyt viimeksi syksy 2012, kävin useita kertoja eikä siellä ketään ollut vaikka ilmoitin etukäteen tulostani..... ja mainitsemasi yrityksen kanssa minulla ei ole mitään tekemistä, on joku muukin sen jo huomioinut...

     Ne on pesistä huijarituomarien luvalla vietyjä tavaroita, minulla olisi hyvä viestiketju erään tuomarin ja kyseisen huijarin sähköpostivaihtelusta. Sillä sähköpostilla herrat laskisivat tiiliä monta vuotta.


    • Krisse Limnell kirjoitti:

     Tätä ennen Leskinen & Limnell Ay ja sitä ennen Tmi.
     Miksi en jatkaisi toimantiini olenhan tehnyt jo muutaman vuoden
     ennen alla olevaa yritystä.
     Olen maksanut kaikki minulle tulleet verot ja velvoitteet ja tulen maksamaan.
     Suomen tulevaisuus on yrittäjien käsissä jotka suorittavat velvollisuutensa.
     Ottakaa reillusti kantaa jos olen väärässä, takataskumiehet saan selville.

     Onhan hienoa tekstiä yrittäjyydestä, et ole edes yrittäjää nähnytkään. Olet varastanut velkojien rahoja, ja kehtaat sanoa sitä yrittäjyydeksi. Niin kauan kun konkurssipesistä ei tarvitse tehdä kirjanpitovelvollisia, ja näitä epärehellisiä pesänhoitajia riittää siivuineen myynnin yhteydessä voit kerskua olevasi yrittäjä. On se hyvä kun omistaa todisteet sinunlaisesi yrittäjän toiminnasta.


   • Kyllä sen nyt varmaan saa aika helpolla selville onko moottori rikki, luulis sen verran pesänhoitajillakin olla älyä, vaikka ne yksinkertaisia varkaita ovatkin, eivät välitä velallisen eduista yhtään, vaan kun saavat omat osansa rosvottua.

   • Ko. tapauksessa ex autonomistaja oli ilmoittanut pesänhoitajalle ja huutokauppaajalle olevasta moottoriviasta. Kaikilla muilla osapuolilla oli asia täysin tiedossa paitsi huutajilla joita "vedätettiin" tässäkin tapauksessa 6-0

   • Mikset katkera maksa laskujas ajallaan, niin ei tarvi täällä porata !!

   • Jos älykkyysosamäärä on sama kuin Donellyllä =(ruumiin lämpötila) kannattais tarkistaa lääkitys....... Laskuihisikin saisit varmasti pyydettyäsi jatkoaikaa.

   • Kaikki OLLIT on hanurista

   • Edellisistä päätellen taitaa olla Donelly ja Lontto niitä suuria liikemiehiä joilla ei ole yleensä mitää omaa, vaan kauppaavat toisten tavaroita ja vielä vilpillisesti.

   • Mä en mitään kauppaa, oon ollut 24 vuotta kenkätehtaassa hommissa.

   • Yritin kyllä kolmesti myyntipuolelle, mutta ne ei ottanut, kun en osaa muka valehdella.

   • Onpa ihme..............

   • No niinhän me vähän ollaan.

   • Havainnut myös, että ko. sivuston huutokaupat muuttuneet melko hämäriksi. Valitettava tosiasiahan kuitenkin on, että varsinkin huutaessa "sikaa säkissä" kukin kuitenkin sitoutuu huutamansa tuotteen ostamaan. Näkemättä yleisimmin etsitään esim. varaosia, tai halutaan laittaa edukkaasti jokin laite kuntoon yleensä omaan käyttöön. Sivuston hinnat nousevat näemmä usein niin hurjiksi, ettei minkäänlaista profittia laitteella voisi enää tehdäkään.
    P.S. Onko tiedossa sivustoja, joilla ilmoiteltaisiin pienemmistä sivukylien huutokaupoista? Eli ihan rehellisistä pahvilaatikko huutareista. Tämän tyyppistä palvelua huonosti löytänyt...

    • Kaipailen samaa tietoa kuin nimimerkki Julle.
     Varsinkin jotkut pienet tavaraerät yms. kiinnostaa, ei antiikki- tai konehuutokaupat.


    • huutokaupat com olisi hyvä mutta on hinnoitellu itsensä ulos hinta 170-300 euroa per ilmoitus.jonkun täytyis perustaa sivusto tätä varten ja hinnat 30-50 euron paikkeilla,niin joku voisi innostua pitämään livejä.


   • Olen itse ostanut muutaman koneen k.o sivustolta ja olen hankinnoissani käyttänyt tervettä maalaisjärkeä ! Tuotteistahan ei olla yleensä pyytämässä mitään vaan hinnat lähtevät liikkeelle oe joten ei ole pakko tarjota mitään ! Kaikkiin tuotteisiin saa käydä tutustumassa ja jopa osa ilmoittajista vielä pyytää etttä huutajat tulisivat itse tutkimaan tuotteen ennen kuin jättävät tarjouksen ! Osalla ilmoittajista on kuvia niin että piisaa sekä lisäksi myös videoita ( MACEA ) Kyllä niistä ainakin jonkinlaisen käsityksen tuotteesta saa. Ainoastaan Ulosottomies ei juurikaan mainitse tuotteen kunnosta juurikaan mitään muutakuin merkin ja mallin ( Autot ovat ainakin huonosti dokumentoituja ) Mielestäni kannattaa käydä tutustumassa tuotteeseen ennen kuin tekee sen tarjouksen niin ei tarvitse itkeä jälkikäteen !!!

   • Näin on, itsellä on kokemuksia ainakin MACEASTA, ETELÄSUOMENREALISOINNISTA, ULOSOOTTOVIRASTOSTA, LIMNELLISTÄ ja OP REALISOINNISTA
    MACEA ei hyväksy mitään tarjouksia, eli perseestä
    ULOSOTTO on myös syvältä, vehkeet yleensä ihan paskoja
    ETELÄSUOMENREALISOINTI hyväksynyt ainakin kaikki tarjoukset, mitä me on tehty ja homma pelannut ainakin kohtuu hyvin.
    LIMNEL IHAN OK
    OP realisoinnista kokemusta vain yhden laitteen verran, homma toimi muuten ihan hyvin, mutta ostamani auto oli kansivikainen, eikä kyllä mainittu

    • Äläppäs nyt , ostin tuotteen huusin 35€ kun ne oli yleensä siinä hinnoissa.
     Lisättiin ALV+ linja-auto rahti , hinta nousi 70€ rahti oli 25€ kun posti olisi ottanut alle 5€ mutta täti kiljui sinisenä että heiltä lähtee kaikki tavara rahtina.
     Kohtuutonta täysin asiatonta. Huutokauppa ehdoissa ilmeisesti luki että rekisteriote pitää lähettää rahtina että he eivät käytä postia. vaikka se lukee siellä mutta järki syistä ja asiakkaan toivomuksesta olisi ollut kohtuullista laittaa kirjekuoreen. Lisäksi pänkäpäisyys maksoi 40 km autolla ajon ja 2tuntia aikaa. Siksi en tarvitse heidän ylimielistä halventavaa öykkäröintiään yhtään
     lisää. Ps: tuote oli todellisuudessa 3,85€ arvoinen joten heillä katteet kodillaan suosittelen.


   • Itselläni olisi varastollinen tavaraa, joka pitäisi laittaa huutokauppaan myyntiin.
    Mille firmalle kannattaisi toimeksianto antaa eli kenen kanssa hommat sujuu moitteetta?

    Koitin laittaa keltaiseen pörssiin jo tavaroita myyntiin, mutten ala maksaa joka ilmoituksesta kun tavaroita on paljon erilaisia. Yritysilmoitukset kun maksavat ja huutonetistä tuskin yritykset tavaroita paljon etsivät?

   • Huutokauppa on aina omanlaistaan touhua ja ostajalla vastuuta enemmän. Tässäkin keskustelussa mainitut firmat noudattavat varmasti myyntiehtojaan, valittajat vain eivät ehkä ole lukeneet niitä tarkasti...

    Noiden kanssa homma hoituu kohtalaisesti, mutta pahinta ketkuilumyyntiä harrastaa Autovahinkokeskus romuautoilla. Siellä ei todellakaan ilmoiteta tiedettyjä vikoja ja hinnoittelu on täysin perzeestä.
    Tämän vakuutusyhtiöiden bulvaanin edessä Kuluttajariitalautakuntakin tuntuu olevan pihalla. Autovahinkokeskus ei kuulu nykymaailmaan ja joutaisi nykymuotoisen lopettaa. Huutokaupat ovat normaalia länsimaista toimintaa ja mahdollistavat tavan taavinkin hankkimaan tavaroita edullisesti ilman liikkeiden ylihinnoittelua, joka on takuureklamaatioiden varalta.

   • Parasta aikaa huudettavana oulun ulosottovirastolla ainakin kaksi autonromua josta salailevat oikeat/oleelliset viat/virheet, olin ko.autoista kaupoilla joskus keväällä ja silloin ilmoitettiin että toisessa (toyota hi-lux -82) on kansivika ja perä rikki, toinen samassa paikassa myynnissä ollut (ford mondeo -97) on konevikainen ja tämänkin kohdalla (viat/puutteet) ilmoitetaan; akku puuttuu. 300e olisi saanut molemmat tuolloin ostaa. Ulosottoviranomaisilla ei näköjään ole minkäänlaista moraalia tässäkään asiassa, Petoksestahan tuossakintapauksessa "tavallinen kaduntallaaja" tuomittaisiin.

   • Nehän väittää kuitenkin etteivät tienneet asiasta jos voittohuudon tehnyt myöhemmin kyselee, Huutokaupat vaan on niin ihmeellisiä, hinnat on nousset jo yli "normaalin" yleisesti myynnissäkin olevan tason, huutajien itsensä itselleen virittämä ansa, netissä on niin helppo "klikata" lottovoitto itselleen, kannattaisi istahtaa ja ottaa "yönyli" periaate ennen kuin taas jatkaa hölmöilyjään.
    Kävin kurkkaamassa noita tapauksia ja itse en ottaisi noita ilmankaan vaikka olisivat kunnossakin, veroja jo maksamatta enemmän kuin noiden "arvo". Myyntiesitteessä ei kyllä mainita noita "trokarin" mainetsemia vikoja?

   • Ulosotossa olevan tavaran myynniissä ei ole mitään kuluttajansuojaa. Varsinkin moottrilaitteissa kannattaa olla varovainen, jos olleet köyhällä firmalla niin ei ole huollettu ja pidettu huonosta ja saattaaneet seistä pitkäänkin ulosottoviranomaisten varikolla. Todennäköisesti siis jo valmiiksi rikki ja valittaa ei voi mihinkään.

   • Hullunkiilto silmissä huudetaan kilpaa, siinä se suurin syy on, auto, josta ei mitään tietoja, senhän hinta on 100-150e jos ikää on todella vähän voi olla 1000-1500e kukaan kun ei enempää huda, kyllä alkaa tietoja tulla, mutta niinkaun kun huudetaan ja huudetaan ja petytään, niin kauppias ei muuta tapojaan, vaikka kuinka täällä porataan. Menkää merkkiliikkeeseen syksyllä kun sataa räntää ja ostakaa nipussa autoja, on hinta sopiva, ja voitte koeajaa ja tarkastella ennen kun koko nipun ostaa. Yksittänen auto maksaa. Sitten kun myytte sitä ylimääräiset, saatte autojobbarin nimityksen.

   • Hyvä että joku uskaltaa ottaa noita epäkohtia näin julkisesti esille, tuossa krissen tapauksessa, paistaa rivienvälistä läpi selvästi periaate, tuo kohdehan ei voi olla kuin muutaman satasen arvoinen. Niin, no provikathan jäi ilmeisesti krisseltä saamatta ainakin jonkun kohdalta, toisilta taas ilmeisesti saanut kun on tarve "pullistella" verotiedoillaan. Mutta niinkuin vanha sanonta, eihän "koira" pääse irti karvoistaan pitänee tässäkin tapauksessa paikkansa.

    • Faktaa


   • Macea Oy Vastaa

    Miksi korkein huuto hylätään?
    Pääsääntöisesti tuottee ovat toimeksi antoja.Yhteistyökumppaneitamme ovat suuret eurooppalaiset realisointitalot, kotimaiset konekauppiaat, yritykset, urakoitsijat, konkurssipesät ja yksityishenkilöt. Usein tietomme perustavat toimeksiantajan tietoihin koneesta. Pyrimme testaamaan koneita mikäli se on mahdollista ja antamaan mielipiteemme koneesta. Emme kuitenkaan testaa koneita useita tunteja vaan kyseessä on koekäyttö jossa kuvaamme tai videoimme tuotteen. Jos tekisimme niin laajan kuntotarkastuksen kaikkiin laitteisiin niin aika kallista se olisi koska maksamme työntekijöille palkkaa. Tämän vuoksi on tärkeää itse tutustua kohteisiin tai ainakin olla yhteydessä puhelimitse ja kysy kohteesta tarkemmin niin voimme tutkia kohdetta vielä tarkemmin.

    - joudumme välillä hylkäämään tuotteista tehdyn korkeimman sitovan tarjouksen seuraavanlaisista syistä:

    1. hinta on liian alhainen suhteessa tuotteen käypään arvoon. Esimerkki käyvästä arvosta: Kaivinkone, jonka alin tiedossamme oleva eurooppalainen hinta on 10 000 euroa ja koneesta tehty korkein tarjous 7000 euroa. Hyvin todennäköistä, että joudumme tällaisen tarjouksen hylkäämään.
    2. tuotteet joita realisoimme huutokaupalla eivät välttämättä ole omistamiamme. Omistaja voi olla yksityinen henkilö, konkurssipesä tai realisointiyhtiö, joka määrittää tuotteelle alimman hyväksyttävän hinnan. Laki kieltää myymästä toisen omaisuutta alle käyvän arvon.
    3. Huutokaupassa tuote kaivinkone, joka on vanha ja rikkinäinen. Ei käyttökuntoinen. Paino 10 000 kg ja korkein tarjous 1200 euroa. Rautaromun arvo 2000-2500 euroa. Tarjousta ei hyväksytä, koska kaikki romua vastaanottavat yritykset antavat joka tapaukessa romuraudan hinnan.

    Lisätietoa saat täältä ja meidän yhteistiedot johon voit soittaa tai tulla käymään niin kerromme toiminnastamme mielellämme lisää.
    http://www.maceamachinery.fi/

    • Mace hei.eikö suurin osa teillä myynissä olevista romuista ole omia ostoja kotimaasta ja ulkomailta.muut myyjät ilmoittaa onko tuote konkurssipesän tai toimeksianto.Tehän tunnutte olevan suomen suurin pas....n myyjä kun seuraa nettikirjoittelua.


    • Suurin vika tässä on se, että ei näitä voi huutokaupaksi kutsua, koska suurin tarjous ei välttämättä voita, vaan myyjä päättää myykö vai ei.
     Tän saitin nimen pitäis olla vaikka "romukaupat.com" tai "myydään.com", niin olis lähempänä totuutta.
     Rehellistä olisi jos myyjä laittaisi lähtöhinnaksi sen, millä se ainakin myydään, ettei ihmisten tarvitsisi turhaan vahdata hintoja, jotka ei välttämättä toteudukaan.
     Minusta oikea hinta on se, mitä tarjotaan. Ei näitä pitäisi verrata ainakaan muualla euroopassa myytyihin, kun ei suomessa ole samat hinnat kun ei ostajiakaan ole yhtä paljon.
     Tässähän jätetään kaikki ostajan vastuulle! Sitova tarjous, sakkomaksu, ei peruutusoikeutta, ei osto oikeutta.
     Myyjälle taas ei näytä olevan mitään vastuuta! Ei korvausta jos tuote ei vastaa kuvausta, ei tarvitse myydä jos hinta ei miellytä jne.

     Nuo kaikki selitykset kohdissa 1, 2 ja 3 ovat aika puppua, joten niitä ei hirveästi tarvitse analysoida.


   • ETELÄSUOMEN REALISOINTIKESKUS myi kiinalaista aggregaatiia, tarjous 300e alv jonka se hylkäsi.hyvä niin asiakkaalle,sama kone liikkeesä myynissä 299 sisältäen alvin.KYLLÄ ON AHNE MYYJÄ .mutta parempi niin.

    • Ja mäceä myi poliisien nettihuutokaupassa kiinalaista seinähiomakonetta 340e.aika kornia touhua kun ei tuo mezzofortte valvo missä nämä myy romuaan, ihmiset luullee ostavansa polisin tavaraa


   • Aika rajua vedätystä. katsokaa ihmiset uusien hintoja ennen tarjousta
    koska se on alv 0 meinasin mennä halpaan mutta onneksi "joku"huusi
    10 euroo päälle ja tuote näkyykin taas olevan huutokaupassa uudelleen

   • kaikki ne nelipyöräiset ovat enemmin tai myöhemmin romu-ongelmaisia. joten kannattaakin niiden sijaan sijoitaa joko asunto-osakkeisiin, kiinteistöihin tai sitten vaikkapa pörssi-osakkeisiin vielä hyvinkin. Yes!

   • btw, onko tietoa kuka noista huutokaupat.com -meklareista ottaa yksityisiltä autoja myyntiin ja mitkä ovat kustannukset ?

    • Käsittääkseni lähes kaikki meklarit ottavat toimeksiantoja vastaan, sillä naapurini myi koneitaan JAMA-palvelun ( Löytyy Huutokaupat.fi sivustolta ) kautta. Hinnoissa on ilmeisesti paljoan eroja joten kannattaa tiedustella varmasti useammalta meklarilta, toki vaikuttaa myös se missä itse sijaitsee eli jos olet itse pohjoisessa ja meklari etelässä niin tuskin toimii.
     Puhelin kouraan ja soittamaan sillähän tuo selviää.


   • Kohde myydään siinä kunnossa ja niillä varusteilla kuin se ilmoituksessa ja kaupantekohetkellä on. Ostajalla ei ole vaihto eikä palautus oikeutta. Kohteella ei ole takuuta,Myyjä pidättää oikeuden hyväksyä tai hylätä korkein tarjous.

    ilmoituksessa annetut kuvaukset myytävästä tuotteesta on myyjän arvio. Huutajat ovat velvollisia itse tutkimaan kohteen todellisen kunnon sekä arvon, ennen sitovan tarjouksen antamista.

    KAIKKI KOHTEEMME OVAT NÄHTÄVILLÄ ENNEN TARJOUKSEN JÄTTÄMISTÄ JA TOIVOMME ,ETTÄ KÄYTÄTTE TÄMÄN MAHDOLLISUUDEN!!

    • Näiden kirjoitusten perusteella olisin tosi sekaisin, jos tekisin toimeksiannon myytävistä tavaroistani herra Krisse Limnellin kanssa. Taitaa olla aika kieronlainen kaveri.


   • Yksi asia mikä minua eniten vaivaa huutokaupat .com:issa, on se, että sinne ei voi jättää viestiä, eli kirjoittaa esim. myytävästä tuotteesta kysymystä, jonka kaikki näkisivät.
    Se olisi läpinäkyvää, mutta poistaisi törkeimmät ylihinnoittelut.

   • Hei,

    suosittelen varovaisuutta huutokauppa.com :ssa tavaroita myyvän Ja-Ki Realisointi -myyjän kanssa.

    Huusin häneltä suuren erän pieniä esineitä. Esineistä oli netissä kuvat ja luettelo. Kuvien piti vastata todellisuutta, tekstin määrissä saattoi olla virheitä.

    Tavaroita hakiessani, ne oli pakattu valmiiksi laatikoihin. Kotona kuvia ja esineitä verratessani huomasin kuitenkin, että tuotteita puuttui.

    Tiedustelin asiaa myyjältä ja vastaus oli, että kaikki oli siinä, vaikka ei siis ollut.

    Käykää siis tarkasti paikan päällä läpi mitä häneltä haette.

   • Useamman kerran Lahesta tuotetta huutaneena,myydään eniten tarjovalle...syvä epäilys että huutavat omiaan kun tuote tulee aina takaisin huudettavaksi.
    Tässä tapauksessa olisi ratkaisu joku lyöty no.sarja joka näkyy kuvissa ja ei enään palaa uudestaan huudettavaksi kun myydään eniten tarjovalle!,voisi vähentyä yleisesti noi omien huutajat.

    • Näin on, kun huudat, kohta pamahta myyjän korotus. Hinta on sitten jo tuotteelle ylihintainen. Malttaisivat edes hetken odottaa sormet näppiksiltä pois. Samat tavarat pyörii jatkuvasti tarjolla.


   • Kokemusta on! Eikä kannata ostaa mitään, varsinkaan koneita tai autoja, jos ei ole mahdollisuutta käydä niitä katsomassa.

   • kaikki kusipäät jotka ostaa näkemättä autonsa huutokupasta hiiri toisessa kädessä ja toisessa mulkku tai kaljatölkki, käyvät varmaan ostamassa kalkun huutokaupasta traktorit ja autotkin ei niitäkään pääse koeajamaan tai käynnistämään, ne myydään romuksi
    onko suomen valtio vaarassa joutua myös yytteeseen jos konevikaisen enee sieltä ostamaan samaan hintaan kuin saisi ehjänkin ja koeajolla?

    • Eikun autot ja mpt pitää ostaa AVK:lta. Viat on rehellisesti ilmoitettu ja tekee kivan tilin, kun itse ropaa kuntoon.


   • Jännä seurata miten käy kun huutokaupat.com antaa kaikille ilmoittajan oikeudet. Joka paikkakunnalla on kohta jokainen automyyjä ilmoittajana. Siinä käy lopulta niin että loppuu motivaatio myyjiltä. Hiipuu mielenkiinto. Ei riitä ostajia joka oksalle. Marginaali laihtuu. Ei kestävää kehitystä

   • Huutokaupat ei sovi ämmille eikä heikkohermoisille salaliitto teorioista pitäville. Luuleeko jantterit että huutokauppojen pitäjillä on aikaa viettää sormi näppiksillä ja vedättää ostajia, kun myynnissä on jatkuvasti satoja tuotteita.
    Huutajalla on mahdollisuus tarkistaa tavara, jos näin ei tee, niin pulinat pois!
    Itse olen ostanut Limneliltä ja saanut sen mistä on maksanut. Reilua peliä.
    Ei kenelläkään huutokaupan pitäjällä ole varaa menettää mainettaan, vedättämällä asiakkaita.
    Karavaani kulkee, koirat haukkuu...

    • Siellä pyörii tietty vakioporukka, jotka pitää hintatason kannattavana, mutta tavallisen mattimeikäläisen ei parane lähteä niille kauppapaikoille ennenkuin ymmärtää pelin hengen. Harjoitella kun voi halvemmallakin. Sillä ostajan palautusoikeuden poissulkemisella vedätetään kyllä selvästi, koska oikesti siinä pitäisi olla ostajalla mahdollisuus valvoa se koko kauppa paikan päällä kohteen viimeisen tarkastuksen jälkeen ja lunastaa samantien poisvietäväksi. Tosin itse en jättäisi valvomatta pelkästään myyjän varaan muutoinkaan tai sitten korotukset yksinomaan huvin vuoksi, koska oma viehätyksensä on siinäkin.


   • yllättäen 30 sek ennen loppua rupiaa hinta kiipiää, JÄNNÄSTI. ei kukaan viittiny huuella 10min ennen ei, mutta kyllä 30sek löytyy muka ostaja :D siellähän venyttävät myyjät hintoja taas omiksee. melkosta hommaa sanon minä. tuosta kun ovh:sta laskee katteen pois niin sinnehän se vähintään pitää saada.

   • Höpö höpö kateelliset

   • Autoissa on aivan varmasti vikaa, jota ei kannata korjata. lämppärin kenno on hyvä esimerkki, jota ei parin tonnin myyntiautoon kannata vaihtaa. ostaja huomaa sen sitten vasta ajossa, kun etuikkuna on rasvainen ja nestettä häviää.

   • huutokaupat.com kauppatavat on aika erikoisia. Yritin ostaa hallitunkkia. Ensimmäinen kauppias keskeytti huutokaupan kun hinta ei noussut tarpeeksi, kyseessä uusi kiina-tunkki. Toinen käytetyn myyjä ilmoitti huutokaupan päättymispäivänä että tunkissä on öljyvuoto eikä ole kunnossa, no huuto oli jo tehty huutokaupan alussa, eli paskaa tuli ostettua.

   • pidä tunkkis..

   • Hyvä sivusto. Parit hyvät kaupat sieltä tehnykki ja jos ei ole mitää mielenkiintosta, ni aina voi ajan kuluksi pumpata hintaa ylöspäin randomkohteissa. :) Hauskaa puuhaa.

   • Meinasin ostaa kotiin edullisen valvontakameran. Onneksi googletin, sillä sama kamera kiinakaupassa maksaa tullien kanssa lähtöhinnan. Huudot ja alvit päälle niin iso kusetus on valmis. Mielenkiintoista olisi myös tietää huutajien nickit, sillä kumma vedätys alkaa päivä ennen huutokaupan päättymistä.

    • Ostin huutokaupasta valvontakamerasetin, oli hyvä ja tomiva laitteisto, kuvanlaatukin täyttä kymppiä ja aikalailla ilmoituksen mukainen. Toisen tilasin kiinan verkkokaupasta, mainostettiin samanmerkkisenä ja hinta huomattavasti pienempi kuin huutokaupassa, no vehje tuli kun olin maksanut tullimaksut ja alvit, hinta oli sama siinä kohtaa kuin edellisessä (huutokaupasta hankittu)
     Ja voin kertoa että oli ihan puhdasta paskaa tämä kiinan ihme, tuoteväärennös ja mikään ei ollut mitä luvattiin. Virtalähdekin sytti palamaan ja meinasi polttaa koko talon. Nyt taistelu meneillään verkkokaupan kanssa että saisi rahansa pois. Kyllä mä sanon tuosta kiinakaupasta että varokaa!
     Ei ole mikää ihme että lehdissä varoitetaan ja nyt jopa tv:ssä, osa sähkölaitteista on hengenvaarallisia


    • Kuinka paljon autoliikkeet itse huutaa hintoja ylöspäin ja ainakin nyt 2020, monet kohteet tulevat uudelleen myyntiin väärän infon johdosta, tai sitten hupihuudon. Mietin vaan onkos autoliikkeen oma huuto jäänny voittavaksi...


   • Huutokaupat.com ei vastaa millään tavalla kauppatavarasta, Se ottaa provision myyjältä ja lähettää rahat myyjälle. Ostaja on erittäin heikossa asemassa myyjään nähden,jos tuote ei vastaa sitä mitä on ilmoitettu. Jonkun viranomaisen pitäisi puuttua tähän peliin. Ei ole korrektia maksaa myyjälle ennenkuin ostaja on saanut ja tarkistanut tuotteen. Mikä tämä viranomaistaho on, jonka pitäisi puuttua asiaan?

   • Ei noista huutokaupoista kannata ainakaan autoja ostaa.. Ongelma autot laitetaan huutoon ja kusetus on valmis.. bilar99..

   • Ei se ole tyhmä joka pyytää...
    Yläjyrsinteräsarja tällä hetkellä 40,- eli ei paha.
    Tähän lisätään ALV 9,60 ja lähetyskulut 28,- yhteensä 77,60.
    Täsmälleen sama sarja esim. Motonetissa 49,90.
    Eipä se niin halpa ollutkaan... pahimmillaan tästä on maksettu 60,- + ALV + läh.kulut.
    Eli kvg kannattaa (kokeile välillä googlea)

   • Hupihuutajat on tuon palvelun ongelma. Näille ei lähtökohtaisesti ole mitään sanktiota, kuin ehkä bannaavat hetkeksi tunnukset... myy siinä sitten esim autoa ”myydään eniten tarjoavalle”...

   • Voit laittaa peruutusmaksun sillä ne vähenee :)

   • Hei! Me ollaan myyty huutokaupat.comissa autoja jo monta vuotta. Ei laiteta sinne autoja siksi että ne olis jotenkin vailla korjausta, vaan siksi että vaikka ne menee joskus jopa alle oman ostohinnan, saadaan varasto kiertämään. Pääsäääntöisesti automme ovat menneet alle markkinahintojen, mutta ymmärrämme että se on pelin henki. Ostajat aina ovat saaneet kärryn halvemmalla kuin muualta olisivat saaneet

   • epäystävalien tiimi Huutokaupat.com , älä ostatte sieltä mitän.mezoforte

   • Myisköhän ne millä hinnalla koko palvelun minulle? Ois hyvä pisness

   • Kuluttaja-asiamieheltä kysytty, huutokauppa ei vapauta myyjää vastuusta jos annetaan virheellistä tietoa myyyävästä kohteesta. Esim . auton myynti-ilmoituksessa mainitaan varusteena ilmastointi, niin sen pitää myös toimia jos ei ole erikseen mainittu että myyjä ei ota vastuuta ilmastoinnin toimivuudesta , elikkä kaikki varusteet mitkä mainitaan ilmoituksessa , pitää myös toimia !! Se on silloin petoksella hankittua hinnannostoa ja huutajien määrän nostoa ka siitä voi nostaa kanteen tätä Poutasta vastaan,jos varsinkin ilmoitus yhteityönä myyjän kanssa tehty hyvää ja rehellistä käytöstapaa noudattaen....

   • Seija Lehtinen Kärkölästä /Tmi.. Matti Uotila myyvät valheellisilla tiedoilla esim . autoa, ja huutokaupat.comin Poutasta viedään kuin pässiä narussa ja he eivät ota mitään kantaa näihin, vaikka tässäkin tapauksessa yksityinen henkilö antoi toimeksiannon toiminimen omistajalle ??

   • Kohteissa on takuu ja kuluttajasuoja voimassa lakikirjan mukaan. Vastuussa on myyjä, mezzoforte Oy (Huutokaupat.com) joka toimii kohteiden myyjänä.

    Tosin ylimielisyys on vallannut tämän firman....
    Kuluttajaasiamiehelle vaan valitusta niin alkaa tapahtumaan...

   • Omakohtaista kokemusta että laitat tarjouksen jonka jälkeen laskuri laskee kolmesta minuutista nollaan tai melkein nollaan sillä 1sekunnin jälkeen hinta hyppää minimi korotuksen verran ylös. Onkohan tuo normaalia?
    Tuntuu luonnottomalta.
    Samassa kohteessa nähtiin myös muutama järkeväkin korotus minuutin kohdalla jne.

    • Ylimielistä porukkaa kun rahaa tulee liikaa


   • Vastuussa kaikista kaupoista on huutokaupat.com itse mitä siellä myydään.

    Valitusta vaan ekaksi kuluttaja-asiamiehelle ja, olen kuullut, että sitten kyllä asiat alkavat hoitumaan, sitä ennen ylimielisiä ovat ja koittavat laittaa syyn muualle.
    Mutta huutokaupat.com on vastuullinen myyjä kaikissa tuotteissa, mitä sivuillaan myyvät.

    • Huutokaupat com voi olla vastuullinen, vaan nämä comin kautta myyvät yritykset/yksityiset
     löytyy monenlaista vipparia. Minulla esimerkki, huusin Haapamäen asema tavara erän ottin
     ennen huutoa yhteyden myyjään, kyse tavaran kunnosta, erinomainen vastuullinen tomittaja
     mukana oli mison seos kaasupullo, omistus vaihtopullo ilmoituksessa kysyin omistuskirjaa
     oli myyjä käynyt tarkastamassa keuruun agalla kaikki kunossa. Tähän uskominen huusin erän
     kun menin hakemaan tavaroita paikka remotin alla sähköt kaikki poikki, oli sähkövehkeitä
     ostossa mukana, mitään ei päässyt kokeileen. Kotona sitten kokeilin hitsauskone langan
     syöttö ei toimi, tarkastettu ohjauskrtti rele palanut , kompura moottori palanut , erikois
     akkulaturi ei toimi iso teollisuus imuri toimii. Mikin pullo menin agalle vaihtamaan, ei löytynyt
     agan kirjoista, ei vaideta . Sitten puhelu haapamäen asemalle, Olikohan Lampinen ei vastaa
     ei saa millään kiinnni , ei löydy asemalta asuu muualla ei tietoa missä. TÄSSÄ TIETOA
     MUILLE, ELKÄÄ HELVETISSÄ HUUTAKO MITÄÄN HÄÄPAMÄEN ASEMALTA
     ANTOI PAIKKAKIN KYSEINALAISEN KUVAN.


    • Anonyymi kirjoitti:

     Huutokaupat com voi olla vastuullinen, vaan nämä comin kautta myyvät yritykset/yksityiset
     löytyy monenlaista vipparia. Minulla esimerkki, huusin Haapamäen asema tavara erän ottin
     ennen huutoa yhteyden myyjään, kyse tavaran kunnosta, erinomainen vastuullinen tomittaja
     mukana oli mison seos kaasupullo, omistus vaihtopullo ilmoituksessa kysyin omistuskirjaa
     oli myyjä käynyt tarkastamassa keuruun agalla kaikki kunossa. Tähän uskominen huusin erän
     kun menin hakemaan tavaroita paikka remotin alla sähköt kaikki poikki, oli sähkövehkeitä
     ostossa mukana, mitään ei päässyt kokeileen. Kotona sitten kokeilin hitsauskone langan
     syöttö ei toimi, tarkastettu ohjauskrtti rele palanut , kompura moottori palanut , erikois
     akkulaturi ei toimi iso teollisuus imuri toimii. Mikin pullo menin agalle vaihtamaan, ei löytynyt
     agan kirjoista, ei vaideta . Sitten puhelu haapamäen asemalle, Olikohan Lampinen ei vastaa
     ei saa millään kiinnni , ei löydy asemalta asuu muualla ei tietoa missä. TÄSSÄ TIETOA
     MUILLE, ELKÄÄ HELVETISSÄ HUUTAKO MITÄÄN HÄÄPAMÄEN ASEMALTA
     ANTOI PAIKKAKIN KYSEINALAISEN KUVAN.

     Huutokaupat.com on vastuussa mitä myyvät sivuillaan eli valitusta sinne tai sit apua kuluttaja-asiamieheltä.

     Paskaa eivät saa myydä


    • Anonyymi kirjoitti:

     Huutokaupat com voi olla vastuullinen, vaan nämä comin kautta myyvät yritykset/yksityiset
     löytyy monenlaista vipparia. Minulla esimerkki, huusin Haapamäen asema tavara erän ottin
     ennen huutoa yhteyden myyjään, kyse tavaran kunnosta, erinomainen vastuullinen tomittaja
     mukana oli mison seos kaasupullo, omistus vaihtopullo ilmoituksessa kysyin omistuskirjaa
     oli myyjä käynyt tarkastamassa keuruun agalla kaikki kunossa. Tähän uskominen huusin erän
     kun menin hakemaan tavaroita paikka remotin alla sähköt kaikki poikki, oli sähkövehkeitä
     ostossa mukana, mitään ei päässyt kokeileen. Kotona sitten kokeilin hitsauskone langan
     syöttö ei toimi, tarkastettu ohjauskrtti rele palanut , kompura moottori palanut , erikois
     akkulaturi ei toimi iso teollisuus imuri toimii. Mikin pullo menin agalle vaihtamaan, ei löytynyt
     agan kirjoista, ei vaideta . Sitten puhelu haapamäen asemalle, Olikohan Lampinen ei vastaa
     ei saa millään kiinnni , ei löydy asemalta asuu muualla ei tietoa missä. TÄSSÄ TIETOA
     MUILLE, ELKÄÄ HELVETISSÄ HUUTAKO MITÄÄN HÄÄPAMÄEN ASEMALTA
     ANTOI PAIKKAKIN KYSEINALAISEN KUVAN.

     Kuluttaja-asiamiehelle vaan valitusta niin saat rahasi takaisin jos sua kusetettu huutokaupat.com sivuilla.

     Maksunhan ottaa huutokaupat.com niin silloin pääsääntöisesti vastuu heillä.


   • Miten voi huutokaupat.com toimia vastuuttomasti!! Pitäs ajaa alas koko pulju aarnion talosta tarjottiin 300k mutta haamuhuutajia niin paljon että talo lähti 200ke mitä vittua??!

   • Muutoksia hintojen esittämiseen sivustolla
    4.2.2020 toteutimme kaksi kävijäkyselyissämme usein toivottua muutosta hintojen esittämiseen sivustolla:
    Etusivulla sekä haku-, listaus- ja kohdesivuilla näytetään aina ALV:n sisältävät hinnat, mikäli hintaan lisätään arvonlisäveroa.
    Huudon kokonaishinta nouto- tai toimituskuluineen näytetään huutoa tehdessä. Huudon vahvistusmodaalissa pyydetään ensin valitsemaan nouto tai toimitus, mikäli kummatkin ovat mahdollisia. Maksuhetkellä voit kuitenkin vielä vaihtaa aiemmin valitsemaasi toimitustapaa.
    Aiempi käytäntö alvittomien hintojen näyttämisestä on perua ajalta, jolloin suurin osa Huutokaupat.comin ostajista oli yrityksiä. Nykyään ostajista valtaosa on kuitenkin yksityisiä henkilöitä, joille alvittomat hinnat ovat aiheuttaneet turhaan sekaannusta.

    Nyt huutaminen on siis entistäkin helpompaa, mukavampaa ja luotettavampaa!

    • Ei noudata taaskaan huutokaupat.com hyviä tapoja tässä asiassa.

     Ahneus on se mikä heitä ohjaa ja siitä seuraa vaan ylimielisyyttä.


    • Anonyymi kirjoitti:

     Ei noudata taaskaan huutokaupat.com hyviä tapoja tässä asiassa.

     Ahneus on se mikä heitä ohjaa ja siitä seuraa vaan ylimielisyyttä.

     Alvi pitää aina maksaa....

     Nyt se onneksi näkyy selkeästi huudoissa..


    • Anonyymi kirjoitti:

     Alvi pitää aina maksaa....

     Nyt se onneksi näkyy selkeästi huudoissa..

     Nykyään huutokaupat.com on myyjänä eli viimeistään oikeuden kautta saat heiltä rahat takaisin.

     Aluksi tietenkin kuluttaja-asiamiehen kautta ja tämä on saanut jo monesti huutokaupat.comin heti maksamaan huutosumma, he sitten perivät tuotteen laittaneelta firmalta rahansa pois.


    • Anonyymi kirjoitti:

     Nykyään huutokaupat.com on myyjänä eli viimeistään oikeuden kautta saat heiltä rahat takaisin.

     Aluksi tietenkin kuluttaja-asiamiehen kautta ja tämä on saanut jo monesti huutokaupat.comin heti maksamaan huutosumma, he sitten perivät tuotteen laittaneelta firmalta rahansa pois.

     Huutokaupat.com tiedote 8.4

     Palautteet julkisiksi puolen vuoden kuluttua

     Kaikkien ilmoittajiemme palautteet tulevat nävyviin ilmoittajasivulle, kohdesivun yhteyteen sekä ilmoittajat-listaukseen kuuden kuukauden kuluttua lokakuussa. Palautteiden julkaisu on yksi huutajiemme sekä osin myös ilmoittajiemme eniten toivomista asioista, jolla voimme entisestään lisätä kaupankäynnin luotettavuutta.


    • Anonyymi kirjoitti:

     Huutokaupat.com tiedote 8.4

     Palautteet julkisiksi puolen vuoden kuluttua

     Kaikkien ilmoittajiemme palautteet tulevat nävyviin ilmoittajasivulle, kohdesivun yhteyteen sekä ilmoittajat-listaukseen kuuden kuukauden kuluttua lokakuussa. Palautteiden julkaisu on yksi huutajiemme sekä osin myös ilmoittajiemme eniten toivomista asioista, jolla voimme entisestään lisätä kaupankäynnin luotettavuutta.

     Miksi vasta puolen vuoden kuluttua... taas joku kusetus?!?!?!?!


    • Anonyymi kirjoitti:

     Miksi vasta puolen vuoden kuluttua... taas joku kusetus?!?!?!?!

     Katsokaapa muutamia huutoja, kummasti viime hetkillä ainailmaantuu huutaja, jolla on korotusautomaatti päällä..


   • Kuluttaja-asiamies vie Huutokaupat.com-verkkokaupan markkinaoikeuteen kuluttajan oikeuksien rikkomisesta 8.4.2020 Kauppalehti.

   • Äitis on

   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    226
    10874
   2. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    264
    5597
   3. Martina manipuloi

    Martina taas manipuloi hän on suuri teeskentelijä rooli vaihdetaan lennosta. Ensin suuri uhri nyt on tarve tuoda esille että on jotain onnellista me
    Kotimaiset julkkisjuorut
    74
    1016