Tyttö Fretille uusi koti?

saraeleni

Hei kyselisin siis että oisiko kukaan kiinostunut ostamaan 350€ tyttö frettiä 9kk vanha, väri bazel. Fretti on rokotettu ja leikattu.. haluaisin mieluiten myydä frettini jollekkin jolla on jo ennestään ollut tai on frettejä ettei lähtis kiertoon tain mitään. Itse odotan lasta ja laskettu aika on 25.5. enkä uskalla pitää frettiä jos pääsee vaikka lähelle vauvaa ja puraseekin sitten naamsta sitä. sitten sitä saa katua koko ikänsä. Toinen syy on että en usko ajan yksinkertaisesti vaan riittävän sitten ku vauva on syntynyt. Tyttö ei pure minua eikä miestäni muutako leikkiessään saattaa näykkiä mut se on pientä. mutta vieraita jotka ovat erinhajusia niin yleensä leikillään aina ranteesta ottaa kiinni, mutta uskon että sen saa helposti kitkettyä pois jos vieraita vaan käy useasti :) meillä niitä ei niin paljoa käy että se ois tottunu. Lähinnä nyt olen kysely fiiliksellä että olisiko mahdollista hyvää kotia. Jos on kysyttävää niin mieeluusti kerron lissää ! Fretti asustaa nyt pohjois-pohjanmaalla. Ja on tottunut kissoihin.

9

221

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kurja juttu..

      Vähän kurjalta tuntuu tuo sun viesti.. siinä mielessä, että fretti on ehtinyt olla sulla vasta muutamia kuukausia ja olet siitä jo luopumassa. Frettiä ottaessa pitäisi ottaa huomioon juuri tuollaiset asiat, kuten perheenlisäys.

      Ymmärrän kyllä, että sua pelottaa vauvan puolesta, mutta sun olisi pitänyt jättää fretti ostamatta, jos et ollut valmis tarjoamaan sille pysyvää kotia.

    • Mikaelsurullinen

      Voisin harkita, jos suostut myymään 250€..
      Mielestäni 350€ on liikaa 9kk ikäisestä.
      Meillä ollut ikävä ilta tänään, koska palasin juuri metsältä, jossa etsin 4 tuntia
      Karannutta 3kuukauden ikäistä rakasta Kuminaamme. :(
      Ulkona pakkasta ja petoja. Supikoirakin tuli vastaan. Mutta siis kokemusta löytyy ja hyvät olot Helsingissä. Tästä tapaukseta opittiin vielä entistäkin tarlkemmaksi.
      Meillä siis vielä yksi frettityttö jäljellä.

      • saraeleni

        niin ja tyttö on meillä ollu ihan vapaasti tosi yöksi aina oma huone, hintaan vaikutti myös se että se on leikattu ja rokotettu. Laatikkoon osaa tehdä jätöksensä paitsi sitten jos on liian likanen niin heti siihen viereen, :) Isommmassa talossa saa kyllä olla sit useampi hiekkalaatikko.


    • saraeleni

      eiköhän tuo 250€ menisi, lähinnä että saa varmasti hyvän kodin. Mutta jos kaverikin löytyisi olisi mahtava homma! en kyllä ole varma miten tulee muitten frettejen kaa toimeen ku täälä päin niitä ei ole joten on tähän asti nähnyt vaan kissoja. Ja "Kurja juttu.." Lapsen hankintaa ei ollut mielessä vielä ainakaan muutamaan vuoteen joten tuli itsellekkin vähän yllätyksenä. :) Ja olen tässä pohdiskellut asiaa jo sen 7kk, se vaan että tämä pikkunen ku ei ymmärrä että niin kiva juttu kuin nenä niin ei saa purasta. Niin pahalta ku se tuntuuki en uskalla ottaa riskiä että lapsellani silmäpuhki ku fretti pääsee livahtamaan sänkyyn tms.. Aluksi olin vastaan että en luovu mutta painostusta tulee vähän muualtakin suunalta.. :c Ja mikaelsurullinen ikävää että teidän fretti on kadonnut.. oletteko kattoneet ihan kaikista koloista joita karkuunpääsemis paikasta löytyy? meillä tämä tyttö on ulkonaki käynyt ilman hihnaa (livahti ovenvälistä) mutta ei yleensä kauas lähde :) tosin sillon on aina ollut pakkasta nyt en kyllä uskaltaisi päästää vaikka epäilen kumminkin että kovin kauas lähtisi.

    • Frettityttö

      Täältäkin voisi löytyä yksi mahdollinen uusi koti tyttöselle. :) Yks 10kk urosfretti löytyy ennestään ja oon mietitty syksystä asti, että vois hommata toisenkin. Poika on tottunut muihin fretteihin, koska sitä ollaan melko säännöllisesti käyty leikkittämässä pennusta asti muiden frettien kanssa sekä koirien. Pojan kanssa käydään lähes päivittäin ulkona lenkillä. Olisinkin kiinnostunut tietämään, että onko tyttö tottunut valjaisiin? Millaisella ruokavaliolla tyttö tähän asti elelly?
      Järvenpäästä ollaan. :)
      Meillä poika koulutettu sen verran hyvin, että uskalla sen naaman lähelle ottaa. Muutenkin meillä taitaa olla aika poikkeuksellisen kiltti yksilö, kun harvoin vieraitakin puree. :)

    • Frettityttö

      Hei!

      Tässä vielä mun s-posti: [email protected], mikäli olisit tytön meille kiinnostunut myymään. :)
      Seuraan myös täällä vastailujasi. :)

    • Ostetaan fretti

      Moikka!

      Onko fretti jo mennyt ?

    • minnalillah

      Onko myyty jo?

    • lkökjlkj

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1305
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1076
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      73
      861
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      787
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      715
    6. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      708
    7. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      681
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      668
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      43
      655
    Aihe