Kristilliset arvot ja kirjoittajat.

Näillä kristillisillä kentillä kirjoittajia seuraten, täytyy todeta, että mieletön on jumalattoman ääni ja äänitorvet.

He kieltävät Jumalan, Jumalan sanan ja olettavat olevansa totuuden torvia.

Esimerkiksi täällä nimimerkki R.R.Rapsukainen on Jumalan edessä tunnustanut jumalattomuutensa, mutta katsoo arvolliseksi arvostella Jumalan seurakuntaa, joka
on Kristuksen verellä pesty, eli jokainen henkilökohtaisen uskonsa kautta Kristukseen.

Laitan teidät lukijat miettimään, kun kyselette tien suuntaa, niin kysyttekö sokealta?

Tässä tämän sokean viitan ohje.

http://keskustelu.suomi24.fi/node/9690446

R. R. Rapsukainen
8.3.2011 14:38
En usko Raamattuun, joten on selvää, että Ellen G. White sekoiluineen ja mielenvikaisine visioineen menee samaan sinne romukoppaan Mooseksen kirjojen kanssa.

*******

Tällaisen sydämen todistuksesta ponnistaa esiin kaikki väitteet ja sanat!

Mutta mitä raamatun sana puhuu Mooseksesta ja Kristuksesta on heb. 10:19-28*,29*.

26- jos me näet teemme syntiä ehdoin tahdoin, senkin jälkeen olemme oppineet tuntemaan totuuden, ei ole enää mitään uhria syntiemme sovitukseksi.

Ei ole muuta kuin kauhea TUOMION ODOTUS, ja ahnas tuli, joka nielee JUMALAA UHMAAVAT.

*) Jos joku kieltää Mooseksen lain, hänet tuomitaan SÄÄLITTÄ kuolemaan: siihen riittää kahden tai kolmen todistajan sana.
*) Kuinka paljon ankaramman rangaistuken ansaitseekaan mielestänne se, joka POLKEE jalkohinsa Jumalan Pojan, pitää EPÄPYHÄNÄ liiton verta, jolla häent itsensä on pyhitetty ja häpäisee ARMON HENKEÄ.

******

Näin vakavien asioiden edessä on jokainen, joka suunsa todistuksella kieltää Jumalan sanan ja sen todistuksen jonka Jumala Mooseksen kautta on opettanut ja Kristuksen armon polkee jalkoihinsa.

Todistajien määräksi riittää kahden tahi kolmen todistus.

13

65

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kun kirjoitamme, se on suun todistus ja sanoistamme teemme tilin.
      Kun adventisti- veljeni, joka on Kristuksessa ja verellä pesty, häneen käydään koti pilkaten, se koskee Kristuksen ruumiin kautta jokaiseen meistä.

      Tietenkin kiitämme siitä, että olemme arvollisia Kristuksen kautta pilkan kohteeksi, siinä ei pidä voivotella, mutta pilkkaajaa on varoitettava hänen kohtalonsa tähden.

    • hellaristi

      Me moitimme teidän adventismi-tuotettanne, joka on mätää.
      Te olette niitä, jotka käytätte raamatun sanaa väärien tulkintojen yhteydessä.
      Te olette vääriä opettajia.
      Mikäli olisi kyse vain teistä, niin tehkää mitä haluatte kun han ette tuo valhettanne muille tarjottavaksi.


      1. Vapauteen Kristus vapautti meidät. Pysykää siis lujina, älkääkä antako uudestaan sitoa itseänne orjuuden ikeeseen.
      2. Katso, minä, Paavali, sanon teille, että jos ympärileikkautatte itsenne, niin Kristus ei ole oleva teille miksikään hyödyksi.
      3. Ja minä todistan taas jokaiselle ihmiselle, joka ympärileikkauttaa itsensä, että hän on velvollinen täyttämään kaiken lain.

      12. Kunpa aivan silpoisivat itsensä, nuo teidän kiihoittajanne!
      13. Te olette näet kutsutut vapauteen, veljet; älkää vain salliko vapauden olla yllykkeeksi lihalle, vaan palvelkaa toisianne rakkaudessa.
      14. Sillä kaikki laki on täytetty yhdessä käskysanassa, tässä: "Rakasta lähimmäistäsi niinkuin itseäsi".

      Adventistit näkevät punaisia palloja ja pää pörisee kiukusta kun joku sanoo uskovansa Paavalin opetukset sanatarkasti oikeiksi ..

      • PYH!

        Oletko sinä oikeasti niin sokea, että kuvittelet Paavalin tuossa opettavan, että laki pitää kumota, sitä pitää vihata ja siitä ei saa jäädä jäljelle mitään?????? Sekö on sinun oppisi??? Kuohi itsesi!


      • PAH!

        Voit olla hellaristi, mutta Jeesuksen oma sinä et ole tuolla Raamatun vääristelylläsi. Tee parannus!


      • Ookko Oulusta??

        No kuinkas monta adventistia tunnet, jotka opettavat, että pitää ympärileikkauttaa itsensä????? Sitä vastaanhan Paavali tuossa on.


      • Terveisin Annu

        Kumpi on oikealla tiellä, se joka ajaa neuvojen ja ohjeiden mukaan, vai se, joka niitä rikkoo?
        Liikenteessä minua on aina sakotettu vain rikkomuksista, ei koskaan oikeasta ajotavastani.

        Sama on Jumalan kanssa, olen joko puolella tai vastaan. Jos menen laveaa tietä rikkomuksineni, menen myös joukkojen kanssa laveasta portista sisälle. Siellä ei Jeesus ole vastaanottamassa.

        Jeesus itse sanoo, että se tie on kaita ja portti ahdas, josta sisään mennään hänen luokseen. Sitä tietä ei mennä rellestäen ja lakia rikkoen. Minulla on oikeus käydä sisään ahtaasta postista, jota Jumalan lapset käyvät. Kun armo on tullut osakseni, en mitenkään voi tehdä Jumalalle sellaista palvelusta, että ehdoin tahdoin rikkoisin yhtäkään hänen käskyistään. Meillä on yhteinen päämäärä ja yhteinen vaellus kaitaa tieä. Hän auttaa minua joka hetki, joten minun ei tarvitse koskaan käydä yksin.

        En kanna vihaa ketään vastaan tässä maailmassa. En näe punaista siitä, miten toiset vaeltavat. Minun tulee ainoastaan sääli heitä, koska he eivät "ymmärrä, mitä tekevät", kuten Jeesuskin sanoi ristiinnaulitsijoilleen. Jos tulktsemme Raamatun sanaa teidän mielestänne väärin, mikä on sinun mielestäsi se oikea suunta, joka sinun Raamatustasi löytyy. Selitä kirjaimellisesti se, ettet vain heittele ilmaan olettamuksia.

        Vielä lopuksi; Minä olen vapaa Jumalan edessä. Hän on minut vapauttanut synnin ja paholaisen orjuudesta. Niin minä sitä tietä vaeltaen, jota he lahkoksi sanovat... jne. Ole sinäkin vapaa, mutta anna minunkin olla. kiitos sinulle siitä, että jätät meidät oman onnemme nojaan, kun emme sinun hyvää si voi ymmärtää tai tajuntamme ei sitä ota vastaan.


      • Äidillisesti opetan
        PYH! kirjoitti:

        Oletko sinä oikeasti niin sokea, että kuvittelet Paavalin tuossa opettavan, että laki pitää kumota, sitä pitää vihata ja siitä ei saa jäädä jäljelle mitään?????? Sekö on sinun oppisi??? Kuohi itsesi!

        Voisitko hieman hillitä kieltäsi? Uskossa olevan ei soisi noin kirjoittavan. Muista, että on yksi, joka näkee kaiken ja valvoo joka hetki.
        Asiasi saattaa olla hyvinkin oikea, mutta tapasi tuoda sitä esille voi tuntua kielellisesti arvottomalta. Älä kuitenkaan tästä opetuksesta loukkaannu. Muista, että Jeesus sanoi: Te kaikki loukkaannutte minuun. Loukkaantuminenkin esim. minuun on epäkristillistä. Ota opetuksesta vaarin, niin menestyt myös täällä.
        Kiitos, että jatkossa muistat.


    • PYH!

      Niinpä. Siksi ei kannata koko rapsukaista kuunnella.

    • Niin tämä adventismi-palsta on väärän pääotsikon alla täällä Suomi24:ssä. Se kuuluisi tuonne samaan ketjuun, missä ovat sen sukulaiskultit jehovan todistajat ja mormonitkin.

      Luepas nämä nyt ensin alkuun, ja mieti voiko ihminen, joka jäsenyydellään sitoutuu tällaisia Raamatun vastaisuuksia oppeinaan pitämään kirkkoon, olla uskossa:

      http://uskonasioita.blogspot.com/2008/11/adventismin-alku-ja-perustukset_26.html

      http://uskonasioita.blogspot.com/2008/11/suljetun-oven-oppi-la-ellen-white.html

      http://uskonasioita.blogspot.com/2008/12/adventismin-epraamatullisuuksia.html

      http://uskonasioita.blogspot.com/2008/11/adventistien-sapatti-ei-ole.html

      Muistathan mitä Raamattu sanoo tuollaisista ihmisistä, jotka harhaoppeja kannattavat, vaikka kuinka väittäisivät itseään uskovaisiksi:

      "Kavahtakaa vääriä profeettoja, jotka tulevat teidän luoksenne lammasten vaatteissa, mutta sisältä ovat raatelevaisia susia" (Matt. 7:15)

      "Harhaoppista ihmistä karta, varoitettuasi häntä kerran tai kahdesti, sillä sinä tiedät, että semmoinen ihminen on joutunut harhaan ja tekee syntiä, ja hän on itse itsensä tuominnut." (Tiit. 3:10-11) - HUOM. ei siis ainoastaan harhaoppista kirkkoa tai seurakuntaa, vaan myös yksittäisiä ihmisiä. Eiväthän harhaoppiset ihmiset tule sanomaan, että "päivää olen harhaoppinen", vaan valkeuden kaavussa esittäen uudestisyntynyttä kristittyä.

      "Jos joku tulee teidän luoksenne eikä tuo mukanaan tätä oppia, niin älkää ottako häntä huoneeseenne älkääkä sanoko häntä tervetulleeksi; sillä joka sanoo hänet tervetulleeksi, joutuu osalliseksi hänen pahoihin tekoihinsa.(2 Joh 10-11).

      "Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: ´Minä olen Kristus´, ja he eksyttävät monta" (Matt 24:5)

      • yx vajavainen

        Sinä itse totisesti olet väärän ketjun alla!

        Sinä kuuluisit palstalle demoniopit ja saatanan seuraajat.

        Olet ruumiilistunut syyttäjähenki, joka syyttää yötä päivää veljiä ja sisaria, jotka ovat Kristuksen omia, esimerkiksi adventisteja.

        Jumalanlapsi ei etsi kokoajan vikaa toisista, vaan huomaa oman vajavaisuutensa ja tekee itse parannuksen, sensijaan että vain toisissa näkee jatkuvasti parannettavaa, mutta itsessään ei koskaan.


      • PYH!

        Sinä itse olet se väärä profeetta ja eksyttäjä, jota pitää karttaa viimeiseen saakka.


      • lukenut huomaa...

        Tuossa tarkastelin hieman kirjoitustasi linkissä.

        En voi muutakuin todeta, että syytät toisia väärässä olemisessa, ja perustelet väärän sillä, että itse oletat olevasti oikeassa, oikean vaan kannattajana.

        ts. perustelu "kuten yleensä monet väittäjät `saarnaajatkin` väittää!" kun nämä opettaa näin ja väärin, niin juuri siksi katsokaa meitä, me olemme oikeassa. Se ihmismitta?

        Huomaan, että raamatullinen sapatti- kysymys ei ole sinulle valjennut ja kun perustuksesi on viassa, on koko rakennus kuin Pisan torni, vinossa, asuinkelvoton siltä osin.

        Tässä asiassa kuljet Rap-sukaisen tietä, et usko raamattua kuin sen näkemyksen mukaan, mikä edustaa viassa olevaa näkemystä, inhimillisen isien opin mukaan.
        ….
        Se, että vaikka suurin osa huutaisi kanssasi ”oppiäänensä” käheäksi, ei se äänimäärä voita, jos kyse on raamatun totuudesta.

        ..
        Ihmisoppien kaltaisesta tarkastelusta voi hypätä pois ja katsoa, vaikka käsitystäsi "Ellenin sapatti- loistosta yhden käskyn kohdalla"..

        Mitähän se voisi merkitä, ottamatta nyt fobioita ja vastakkain asetteluja??.

        Jos saisimme mahdollisuuden tarkastella taivaassa Jumalan lain ja tahdon olemuksia tähän päivään, niin sapatti, voisi loistaa ok. mutta voisiko olla jotain lisää?
        -uskoisin sieltä jo nousevat muitakin asioita, Jumalan laista.
        Jumalankuvien teko ja niitten käsityksien äärellä kumartelu, joka edustaa tämän päivän kristillisyyttä.
        aviorikos, ts. haureus, vanhemmille tottelemattomuus, jne.
        Ne voisivat nousta Jumalan laista cvaloksi, ettemme eksyisi syntiin, eli laittomuuteen. Taitaisi nykyväin halogeenina vilkkasta Riitankin silmään, jos porttien sisälle annettaisiin lupa astua.

        .... tämän toin noin esimerkkinä, mitä minulle ajatuksiin voisi nousta tuosta kirjoittamastasi linkkikäsityksestä, tahi esityksestä. Mutta en ota siitä sisällöstä ongelmaa. Silloin ongelma olisi jokapuolisesti oikein paha.
        Riitta-
        Mutta jos on suuntalasit silmillä ja tarkoitushakuinen mustamaalaus on tehtävänä, niin silloinhan voi kaltaisesi tapaan nostella ja Rapsutella asioita, näitä ihmisiä on, luonteen ja kasvun tuloksena.
        Siinä vain tapahtuu se, että täytyy hyljätä se totuus, mikä voisi valaista ja tuoda raamatullista totuutta aikaan.
        Nousi mieleeni ajatus, tuosta Jeesuksen ja opetuslasten ajan raamatusta, että
        Näinhän vanhanliiton aikana kansa oli unohtanut Jumalan tahdon ja suunnitelman, kunnes löydettiin kirjakääröt, että piti alkaa hallitsijasta lähtien tehdä parannusta, vähän repäistä manttelia päältä, tuhkauttaa päänsä lukea se kansalle.
        ts. se valo herätti totuuteen ja parannukseen.

        Mutta paljon on eksyneen ihmisen kirjoitusta tekstissäsi, ettei niitä oikein voi ottaa ohjenuoraksi ja tienviitaksi, joka on vähässä väärässä, on sitä paljossakin, enkä usko tämän katsannon olevan tältäosin viassa, kun ja koska raamatun sana ei yhdy kirjoituksiin totuutena.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      181
      1929
    2. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      272
      1448
    3. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      139
      1295
    4. Mä todella toivon että

      Sulla on nyt kaikki hyvin sun elämässä, olet sisukas nainen sen näki jo ensimmäisestä hetkestä.
      Ikävä
      36
      1087
    5. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      66
      1016
    6. Naiselle kysymys

      Oletko rakastunut minuun?
      Ikävä
      76
      991
    7. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      163
      955
    8. Katselimme pitkään ja se merkitsi minulle paljon

      Sinulle se ei merkannut näköjään mitään.
      Ikävä
      40
      838
    9. Sun pitää mies unohtaa

      Minut jo. Tiedän että se on sulle tosi hankalaa. Mut sun pitää unohtaa mut jo. Älä kirjoita mulle tänne viestejä enää.
      Ikävä
      63
      815
    10. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

      Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
      Tv-sarjat
      2
      809
    Aihe