Peräpukamat ja anaaliseksi

kyllästynyt mies

Nautin ennen suunnattomasti anaaliseksistä ottavana osapuolena. Peräpukamien myötä olen kuitenkin joutunut luopumaan siitä. Osittain ongelma on varmaankin siinä, että vuosien myötä rööri on tiukentunut, ja kaikki sieltä pois tuleva ja sinne menevä aiheuttaa suurta kipua. Kaikki voiteet ym. on kokeiltu, mutta tuloksetta.

Mietinkin, että jos peräaukkoa alkaisi hiljalleen venyttämään, niin auttaisiko se ongelmaan? Olen hyvin anaalikeskeinen ihminen, mikään muu ei oikein ole koskaan kiinnostanut.

11

6890

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mzmm

      siitähän ne sinun ongelmat ovat tulleetkin

    • vatsavaivainen

      Mulla nyt ei varsinaisesti samaa ongelmaa ole, koska olen nuori heteronainen, mutta voin kuvitella että varmaan aika paska tilanne. Mulla on kans peräpukamia ollut ala-asteelaisesta asti enkä voi kuvitellakaan peppuseksiä vaikka poikaystävä tahtoisikin.

      Oletko kokeillut muuttaa ruokavaliota, jos kakkosella käyminenkin sattuu joka kerta? Itselleni olen kokenut hyväksi jättää perunan, pastan, leivän jne, pois ja korvata ne mm. bulgurilla, kasviksilla yms. Näin ollen pöntöllä istuessa ei satu ja takapuoli pääsee paranemaan kun ei koe rasitusta joka ulostuskerta. Tosin jokainen ruokavaliorepsahdus tuo mulle ummetuksen takaisin..

      Eikö muuten peräpukamavoiteet tehoa? Tai leikkaus/hirttäminen?

    • lääkäris mies vm. 58

      Kuule lopeta perseesi ajatteleminen, ja anaalikeskeisyytesi! Anna peräsuolesi ja peräaukkosi olla rauhassa! Peräsuoli on tarkoitettu ulosteen väliaikaissäilöksi, ja peräaukko ulosteen ulos tulo aukoksi. Älä hyvä ihminen käytä niitä mihinkään muuhun tarkoitukseen!

      Kun käyt vessassa kakalla, käy reippaasti äläkä jää sinne lehtiä lukemaan tai muuten aikaa viettämään. Jos kakka on kovalla, vältä ehdottomasti kovia punnerruksia kakan ulos tulemiseksi. Anna kakan tulla ajan kanssa, peräsuolen matamisliikkeen avulla. Kun kakka on tullut, hoida peräaukon hygienia nopeasti kylmän märän WC-paperin avulla, tai bideellä.

      Syö paljon kuitupitoista ravintoa, ja juo vettä päivittäin runsaasti!

      Näillä ohjeilla perseesi rauhoittuu, ja voit keskittyä ihan todelliseen, upeaan elämään ilman "perseilyä". Elämä on paljon mukavamaa kun asiat ovat omilla paikoillaan, ja kehosi eri elimet tekevät niille tarkoitettua asiaa, eikä toteuta erilaisia perversioita.

      • Ylilääkäri vm. 56

        Oikeat lääkärit eivät puhu perseistä, joten voit palata takaisin Raamattusi ääreen...


      • jo on aikoihin elett

        Kerrankin järkevä kirjoitus tällä palstalla. Kuinkahan Suomessa alkaa pieru ja paska haista, kun tällainen määrä ihmisiä pilaa takapuolensa, aikamoisia flarttiperseitä taitaa olla kohta jo aika moinen prosenttiosuus suomalaisista. Ainakin tällaisen käsityksen saa kun tätä palstaa selailee. Ei elämä ole mitään perseen levitystä varten! Menkää vaikka ulos reippailemaan tai jotain järkevää, ja jättäkää se perseenne rauhaan!!


    • Jari Vikman

      Moi

      Itsellä oli jokunen vuosi sitten samoja ongelmia ja ongelmaan löytyi ratkaisuksi ilmalla täytettävä sauva (Jelly). Aloita venyttäminen varovasti etenemällä pikkuhiljaa ja päivittäin. Muista riittävästä rasvaksesta eikä liiallista venytystä kerralla. Tämä hoitokeino auttoi ainakin minua ja tykkään myös itse olla ottavana osapuolena, siis peppuun.

      Terv. Jari

    • voi ristuksen perskarva... jos tämä meidän perskeskustelu on noin ahistavaa ja vastenmielistä joidenkin mielestä niin mietinpä vain että taitaa kiinnostusta aiheeseen olla kuitenkin enemmän kuin suuresti kun näitä keskusteluja tullaan lueskelemaan... lienee suomi palstoilla olis sitä "kiinnostavampaakin" luettavaa :)

    • GoatseRouva

      Suosittelen sinulle goatsea ja muutakin anuksen venyttelyä. Itse olen harrastanut sitä jo 15 vuotta. Nykyään peppuun menee helposti nyrkki jos toinenkin ja esim. 1,5 L limupullo pohja edellä. Hiukan on sulkijalihas löystynyt ja ilmesisesti revennytkin kun verta tullut pari kertaa. Haittapuolena kakan karkailu, mutta siitä selviää kivoilla vaipoilla...

    • ngfhrtjtr

      "Nautin ennen suunnattomasti anaaliseksistä ottavana osapuolena. Peräpukamien myötä olen kuitenkin joutunut luopumaan siitä. Osittain ongelma on varmaankin siinä, että vuosien myötä rööri on tiukentunut, ja kaikki sieltä pois tuleva ja sinne menevä aiheuttaa suurta kipua. Kaikki voiteet ym. on kokeiltu, mutta tuloksetta.

      Mietinkin, että jos peräaukkoa alkaisi hiljalleen venyttämään, niin auttaisiko se ongelmaan?"

      Mene rohkeasti lääkäriin. Vai eikö homo muka kehtaa ottaa vastaanotolla housuja pois ja pyllistää. Koita ajatella vaikka sanaristikoita ettei rupea seisomaan ja eihän sitä tiedä vaikka lääkäri olisi nainen. Lääkäri hoitaa pukamat ns. hirttämällä ne. Aluksi perseeseen työnnetään muoviputki jotta peräaukko on avoinna. Ei varmaan mikään paha paikka anaaliseksistä pitävälle. Sitten lääkäri työntää perseeseen instrumentin jolla kumilenkit laitetaan pukaminen ympärille. Hoidon jälkeen pääset kotiin. Tosin käveleminen ja istuminen voi olla seuraavana viikkona vaikeaa.

    • Anonyymi

      U­u­s­­­i s­­­ek­­­si­­­teatteri ava­utuu Suome­­­en! Kutsumme kai­­­kk­­i­­. Ilmo­­­it­tau­­tum­ine­n ry­hmä­­ämme tä­­äl­lä - http://9190000.com/H/Qv4RP 👈

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5095
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3197
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1837
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1800
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1511
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1325
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1286
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1267
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1267
    Aihe