Arvosanoja

Åboy

Arvosanat 2010-2011

TJ Hietarinta 4. Pysynyt visusti sivussa koko kauden. Viime kaudella häneltä loistava tepsin markkinointi. Silloin tempaisu vapaalipun tarjoamisena Beckhamille tepsin matsiin oli loistava veto. Nyt pysynyt visusti sivussa kun menestys on ollut surkea.

Pelaajakoordinaattori Vuori 4. Viime kauden mestaruuden jälkeen äijä hymyili jokaisessa valokuvassa kuin jakoavain Tällä surkealla kaudella ei ole miestä valokuvissa näkynyt. Suurin virhe oli Leimeen palkkaaminen päävalmentajaksi ja lähes jouluun asti kestänyt vakuutteleminen siitä että Leime nauttii johtoryhmän luottamusta vaikka pelit hävittiinkin jatkuvasti. Yhtään voittoa ei Leimeen aikakaudella tullut lukuunottamatta ekaa peliä HPK:ta vastaan josta tuli 2 pistettä. Vuori kuitenkin vakuutteli aina että Leimeellä on johtoryhmän täysi tuki vaikka fanit olivat tukensa heittäneet Airistoon jo kauan sitten. Tälle paikalle pitäisi äkkiä saada uusia ja ideoita omaava henkilö.

Valmentaja Leime 4. Ei saanut joukkueeseen mitään henkeä. Nössö mikä nössö.

Valmenta R-P Lehtonen 6. Otti kovan haasteen Leimeen nollaputken jälkeen. Saikin ajoittain joukkueeseen jotain henkeä ja jonkun pisteenkin plakkariin. Haaste oli kuitenkin liian kova ja luultavasti auktoriteetin puuteen takia ei nuori valmentaja osannut tehdä enempää. Luultavasti miehellä on vielä tulevaisuudessa valmentajana annettavaa kunhan lopettaa mamoilun ja hankkii auktoriteettia.

Valmentaja Koivu 8. Isäpappa teki sen mitä pitikin. Pisti porukan ojennukseen ja painotti sitä että yksikin piste on tärkeä. Niin kuin se sitten lopulta olikin. Yhdellä pisteellä karsintapeikko vältettiin. Isä Koivun lehdistötilaisuudessa antama lausunto kertoo kaiken surkeasta kaudesta. Hän toteaa että muutamat viime kauden mestaruuden voittaneista pelaajista eivät välipäivinä katsoneet aiheelliseksi osallistua joukkueen harkkoihin! Tämän lisäksi hän totesi että oli viimeinen kerta kun hän toimii tämän talon tai minkään muunkaan talon valmentaja! Aiheellinen turhautuminen purkautui tällä tavoin. Mutta isäpappa teki kuitenkin sen mikä pitikin tehdä. Siitä fanien lämpimät kiitokset.

Valmentaja UPI YLÖNEN 10 plus. Tämä ihmeguru jaksaa vuodesta toiseen valmentaa loistavia maalivahteja. Viime kauden mestaruuden jälkeen hän jo ilmoitti jäävänsä eläkkeelle mutta joku onnistui ylipuhumaan gurun vielä jatkamaan. Ilman Upin valmentamista tämä kausi saatiin sentään kunnialla vietyä läpi. Kuinka hienosti Upi jaksoikaan luoda voitontahtoa Engrenille ja Ortiolle vaikeinakin hetkinä ja niin tepsin nenä pysyi pinnalla. En voi muuta kuin nostaa hattua todella korkealle ja kumartaa syvään. Kiitos Upi! Mikäli kouluarvosanoilla voisi antaa enemmän kuin kympin, antaisin heti mutta kun ei se ole mahdollista niin 10 .

1

59

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pieni oikaisu

      Hmmm.... siis Koivuhan sanoi lausunnossaan että Hattunen ja Plihal olivat niin rikki fyysisesti etteivät pystyneet harjoittelemaan joukkueen kanssa normaalisti. Laiskuudesta ei ollut kyse. Muuten oikein hyvä viesti, halusin tuon vain korjata.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2142
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1694
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1511
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      36
      1495
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1435
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1407
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1341
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1260
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1239
    Aihe