Cannabis-uutisista, hyvÄÄ keväisTÄ huomenTA

panii_kissa

Sain tuossa ennen kaatumistani linkin luettavakseni siis tämän:
http://kannabisuutiset.wordpress.com/category/tutkimuksia/page/4/
Ja nyt kommentoin sitä seuraavasti :

Vaikea ymmärtää tälleen appelsiinimehun voimalla, miten joku voi haluta vetää huumetta, siis aineita joilla saa tahallisesti pään sekaisin. Sitten sain vielä tutustuttavakseni tutkimuksen, joka on siis pöyristyttävintä manipulaatiota ikinä.
Miten joku saattaa uskoa sellaista?
No tietsyti ne uskoo jotka haluu käyttää huumetta.

Samallalaillahan meille myydään shampoota joka tekee hiuksista tuuheat ja poistaa kaksihaaraiset samallalailla meille myydään laihdutuslääkkeitä, yliluonnollisia asioita, ufoja ja uskontoja, kuka uskoo jumalaan ja toinen allahiin ja eräät ihan mihin tahansa, kuten tämäkin tutkimus osoittaa.

Siis mies tutkinut 30 vuotta hasiksen vastaisen yhtiön laskuun hasista ja saanut tuloksen että hasiksen polttaminen estää keuhkosyöpää.

En ole kyllä hullumpaa propagandaa lukenut koskaan.

Ihan enstekskii jos tuosta mikään olisi totta se olisi otettu jo käyttöön, kyllä oikeat tutkijat tutkii kaikki mahdolliset asiat.
Millään taholla eikä instituutiolla ole mitään hyötyä kieltää ainetta joka estäisi keuhkosyöpää. Siksi tuo ei voi olla totta pätkääkään. Jokainen lääkeaine otetaan ihan varmasti hyötykäyttöön, ei epäilystäkään.
Olette jotenkin niin säälittäviä uskoessanne tuohon. Mutta kyllä minä siitä hyvät naurut sain.

AkuAnkassakin on enemmän totta, mutta ei tulis pieneen mieleen tehdä mitään AkuAnkan ohjeiden mukaan, mutta hauskaa viihdettähän se on.

Hyvin kirjoitettua propagandaa ja joka tahtoo vetää pilveä niin saa tuosta haluilleen hyvän oikeutuksen.

Ja kyllä nyt ymmärrän paremmin miksei kukaan ole laillistanut eikä tule laillistamaan pilveä. Vain huumehörhö voi uskoa tuollaista, sokea kreettakin näkee että se on propagandaa ja täyttä valhetta.

Jokainen joka tahtoo uskoo myös joulupukkiin, että se kaiket kesät nikkaroi lapsille lahjoja ja sitten lentävällä porolla kuljettaa ne pitkin poikin maailmaa. Satujen aika loppuu siinä vaiheessa kun ihminen oppii lukemaan.

Onhan tuolla paljon islamistejakin jotka uskoo että itsemurhaiskuilla pääsee paratiisiin jossa on kaikkea ihanaa. Se on kai sitten niin kivaa uskoa mihin vaan.

Sori teidän elämänne on hukkaan heitettyä elämää.
_kissa lipittää lisää appelsiinimehua.
On vähän sellainen sunnuntai-aamuinen olo, ei mitenkään kissamainen olo.

Mutta se linkki on ihan puhdasta propagandaa.
Onhan noita nyt nähty ennekin.
....että cannabis ihan estää keuhkosyöpää...
juuu-u ni varmaan.

19

166

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • panii_kissa

      Miten on sinun sivustaseuraaja (=s.s ) uskosi laita ? :

      http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/1844-nuorten-huumekokeilut-yleistyivat-selvasti

      Kannabis vaikuttaa myös muistin toimintaan, sen käyttö uhkaa opintojen suorittamista ja lisää mielenterveysongelmia, sillä psykoosit lisääntyvät, hän lisää.

      Laittomien huumeiden kokeilu oli yläluokkalaisilla yleisintä Helsingissä ja harvinaisinta Kauniaisissa (15 % vs. 9 %), ammattiin opiskelevilla yleisintä Helsingissä ja harvinaisinta Vantaalla (38 % vs. 29 %).
      Kouluterveyskysely antaa mielenkiintoista tietoa nuorten maailmasta. Otos on niin laaja ja samoja asioita on kysytty niin monena vuonna, että tutkimus antaa oikeaa tietoa.
      http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/1844-nuorten-huumekokeilut-yleistyivat-selvasti


      _kissa naukuu jatkot : Millä oikeudella te huumeilijat väitätte että vain teidän huume-myönteisten hakemat väärennetyt propagandat olisivat totta?
      Kyllä minä uskon mielummin oikeiden elävien ihmisten tutkimuksiin kuin jonkun mielikuvitusolennon joka on muka 30 vuotta tutkinut jonkun heheheh laskuun. En usko sanaakaan siitä kannabisuutisten propagandasta. Siinä kun ei mikään tunnu todelliselta. Niin selkeätä propagandaa kuin vain voi olla.

      Olihan meillä ilo katsella ja kuunnella miten juhan af grankin hyvin toden tuntuisesti matkusteli lentävillä lautasilla joskus 70 luvulla. Ja joku nainenkin tuli siihen komppaamaan viereen. Taisivat päästä lopulliselle matkalle avaruuden toiselle puolelle, kun ei ole vuosikymmeniin kuullut heistäkään mitään. Ei kaikkea kuulemaansa ole tarkoituskaan uskoa. Vain hullut uppoo uskoessaan propagandaan eli valheisiin.

      Huumeet on yksiselitteisesti vaarallisia. Niitä ei pidä laillistaa, eikä niitä kyllä kukaan tervejärkinen laillistakaan.
      Eikä varsinkaan cannabista tule laillistaa IKINÄ! Cannabis on huumeista vaarallisin! Älkää sortuko uskomaan siihen. Älä ikinä käytä sitä.

      Eikä _kissa yhtään ymmärrä miksi pää pitää saada sekaisin? Se ei ole pakko, ja kaikista vähiten lasten, jotka luonnostaan leikkivät ja ovat iloisia …. kunnes tulee huumeet kuvaan, eikä nuoret osaa olla enää iloisia ilman huumetta.

      Älkää hyvät lapset uskoko ikinä huumeiden taikaan. Lasten kuuluu leikkiä iloisina siihen asti kunnes niistä tulee aikuisia. Ja kun aikuinen säilyttää lapsen mielensä niin pystyy pitää hauskaa ilman huumettakin jos tahtoo!

      Katsokaa vaikka _kissaa. Kyllä nämä huumeilijat kiusaa ja vittuilee, mutta kissa vaan kraapsiiii ja miaukuuu takaisin.

      H i H = tarkoittaa Hauskaa ilman Huumeita, koska minä pidin Hauskaa ilman Huumeita ja Hauskempaa ilman Huumeita kuin ne vieressä huumeilijat, veti huumetta ja nauroivat, mutta minäpä nauroin ilman Huumetta!
      Ja arvatkaapa miten paljon se niitä harmitti? Nyt ne makaa maassa matojen syötävänä.

    • panii_kissa

      Tämä huumeiden kannatus-linkki jonka sain luettavakseni sivusta seurannut –henkilöltä
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/9491700/#comment-48276251
      http://kannabisuutiset.wordpress.com/category/tutkimuksia/page/4/
      ja keskustelu alkoi tästä :
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/9491700/flat_thread#comment-48245716

      Tämä on aivan kamalan pitkä juttu ja minulla olisi sata miljoonaa asiaa sanottavana tästä, mutta yritän ihan lyhyesti
      Eka on pakko sanoo tämä on tosi hyvin kirjoitettua propagandaa hasiksen puolesta. Ja ihan varmasti sellaiset jotka tahtoo käyttää hazizta saavat tästä omalle uskolleen vahvistusta, mutta terveiden ihmisten ei tähän kannata uskoa.
      Pari lausetta tekstistä ###_kissan kommentit välissä ###
      1 :
      Yli 30 vuoden ajan Donald Tashkin on tutkinut kannabiksen vaikutuksia keuhkojen toimintaan.
      Hänen työtään on rahoittanut kiivaasti ###huom kiivaasti???### kannabiksenvastainen National Institute on Drug Abuse (NIDA) ##huom hieno nimi### , joka on pitkään yrittänyt osoittaa, että marijuana aiheuttaa keuhkosyöpää. Tehtyään kolme vuosikymmentä huumeidenvastaisia tutkimuksia Tashkinilla on tämä sanottavana kannabislaeista:
      ”Alussa oletimme kannabiksella olevan haitallinen vaikutus keuhkojen terveyteen, ja olin laillistamista vastaan uskoen sen johtavan lisääntyvään käyttöön ja, että se taas johtaisi terveysvaikutuksien lisääntymiseen”, Tashkin sanoo. ”Mutta nykyään olen laillistamisen kannalla. En rohkaise ketään polttamaan mitään aineita, mutta minun mielestäni kannabiksen ei pitäisi olla leimattu laittomaksi aineeksi. Tupakan polttaminen aiheuttaa paljon enemmän harmia. Päihteenä ajatellen; alkoholi aiheuttaa enemmän haittaa.” [
      ## tämä on juuri sitä miten propaganda tehdään tehokkaasti ja uskottavasti ensin oletimme ja sitten huomasimme että tämähän on…mutta en kehota, mutta myöhemmin se kyllä kehottaa ###

      2:
      Hänen ajatuksiaan ei ole muokannut ideologia, vaan 30 vuoden tutkimustyö. Hän ei odottanut tieteen paljastuvan kannabiksen puolestapuhujaksi, mutta niin on tapahtunut, ja Tashkin on valmis myöntämään sen.
      ###Tehokasta erittäin tehokasta: Siis herra Tashkin on todennut että TIEDE on paljastunut kannabiksen puolesta puhujaksi. Eli herra Tashkin on herra Tashkinin mielestä nyt jo TIEDE. Tällä tavalla oikein tehokasta aivopesua! Uskokaa nyt kaikki kun Herra Tashkin on 30v tutkinut että TIEDE on … Jopa Herra Tashkin on joutunut myöntymään ihan vastentahtoisesti tämän TIETEEN TOTUUDEN alle, vakka hän kovasit yritti olla erimieltä. Onkohan Herra Tashkin nyt menettänyt yöunensa kun olikin väärässä? ###

      3:
      Tässä on se tutkimus, joka todella käänsi asiat päälaelleen ## ihan on päälaellaan juu##

      4.
      Hänen oletuksensa oli, että varma yhteys syövän ja kannabiksen polttamisen välillä löytyisi, mutta tulokset todistivat toisin. ## juu kyllä on … ja uskotaan ihan kybällä uskotaan##

      5.
      Yhä uudestaan ja uudestaan negatiiviset asiat, joita meille on tolkutettu kannabiksesta, paljastuvat vääriksi. ## tätä tämä on kokoajan väliin tulee jotain ja sitten taas tutkimuksemme ovat osittaneet että … ##

      6.
      ## ja taas### : Usein ne osoittautuvat suorastaan täysin totuudenvastaisiksi. Joten ensi kerralla kun joku sanoo sinulle, että kannabis on haitallisempaa keuhkoillesi kuin tupakka, voit ehkä mainita, että maailman johtava alan asiantuntija sattuu olemaan laillistamisen kannalla.


      Siis tässä vaiheessa meinasin tukehtua nauruun. Lukekaa nyt tuota propagandaa! ( ai anteeksi, joku sanoi että minun pitää tarkistaa sanan merkitys, http://keskustelu.suomi24.fi/node/9685694/#comment-48571016 NO tarkistetaan ja sanotaan lause uudestaan ) Lukekaa nyt tuota paskaa! Onko nyt oikein?

      Siis kertaus :
      1. Tashkin sanoo. ”Mutta nykyään olen laillistamisen kannalla. En rohkaise ketään polttamaan mitään aineita,
      2. Joten ensi kerralla kun joku sanoo sinulle, että kannabis on haitallisempaa keuhkoillesi kuin tupakka, voit ehkä mainita, että maailman johtava alan asiantuntija sattuu olemaan laillistamisen kannalla.

      Tällätavalla lapsianne houkutellaan aidontuntuisten tutkimusten tuloksilla pilven polttajiksi.
      Vanhemmat : teidän kannattaa oikeesti lukea tuo, koska tuolla teidän lapsianne käännytetään.

      On siellä makoisampiakin lauseita, mutta pätkitään ettei tule niin pitkää.

    • panii_kissa

      Otsikko = THC voi parantaa skitsofrenian oireita
      ### huom voi!! Lehmäkin voi lentää jos sillä olisi siivet. Mikä todentuntuinen tutkimus on sellainen jossa tulos on VOI?? _kissa ei ainakaan usko sellaiseen joka voi… Niin kuin laihdutuslääkkeet voi lauhduttaa jos teet niin näin ja noin. ###

      Kannabiksen psykoaktiivinen ainesosa THC paransi skitsofrenian oireita muutamilla potilailla kliinisesti tutkituissa tapauksissa. ## Huom muutamilla, joka myöhemmin osoittautuu peräti 5 kpl!! Valtava otanta ##


      31-vuotta psykiatrina toimineen Glenn Schwarczin johtama tutkijaryhmä havaitsi, että kolmella viidestä potilaasta THC paransi oireita.
      ###ja taas niin tätä 31 v toiminut …johtama….havaitsi …. 3 / 5 Ei, vaan kyllä tätä on hullujen ihan pakko uskoa, sillä peräti kolme viidestä! : ###

      Tutkijat valitsivat vain potilaita joilla oli vakava, vaikeasti parannettava ja ärsykkeitä vastaanottamaton tila, jotta tutkimuksen hyödyt varmasti peittoaisivat mahdolliset riskit. Tutkimukseen oli 200 halukasta kroonista psykoosipotilasta, mutta vain viisi täytti vaaditut ehdot. ###just joo krooniset psykoosipotilaat on ihan hirveen aktiivisesti halukkaita Ja 200 kaskunei 2 miljoonaa onhan noita! ###

      Dronabinolia annettiin … Mitään merkittäviä sivuvaikutuksia ei havaittu. Yksi potilaista vaati kahdeksan viikkoa saavuttaakseen merkittävää paranemista, kun muiden tila koheni lyhyemmässä ajassa.

      ### Tälleen aina sanotaan että yksi vaati enemmän mutta kaikki muut … huom viidestä yksi ei hyvä, mutta muut 4 = hyviä!! Onpa 5kpl tosi suuri otanta ja varmasti älde luotettava. Oletteko muuten huomanneet miten kaupassa samalla lailla kun kysyt onko tuotetta X niin myyjä vastaa ei sitä taida olla …ai täältä löytyikin yksi.. Metodi on sama, sinä et voi perääntyä ostamasta sitä yhtä jonka myyjä sinulle vaivalla etsi. Tässäkin sinä et voi olla uskomatta koska luet tekstiä kauhistuneena, ”voiko tämä olla totta” -tyylillä

    • panii_kissa

      Kannabis ja aivot 5 05 2009 Alkuperäinen teksti Paul Armentano

      Journal of Clinical Investigation -lehdessä julkaistu aineisto, joka osoittaa, että kannabinoidit voivat kiihdyttää aivosolujen kasvua, on sytyttänyt uudestaan kansainvälisen keskustelun koskien kannabiksen vaikutusta aivoihin. Monet aiemmat pseudotieteelliset kampanjat ovat yrittäneet yhdistää kannabiksen käytön lukuisiin kognitiivisiin häiriöihin, mutta moderni tutkimus ehdottaa jotain, mitä kannabispiireissä on epäilty jo pitkään: yrtti on hyväksi sinulle.

      ###ihan oikeestiko? No kyl mä sit varmaan USKON ja rupeen vetää kannabista kun kerta siitä on sanottu näin. Vain hullu voi uskoa tällaiseen. Muistatteko kun :
      1. Tashkin sanoo. ”Mutta nykyään olen laillistamisen kannalla. En rohkaise ketään polttamaan mitään aineita, ..
      SILTIKIN ::
      2. Joten ensi kerralla kun joku sanoo sinulle, että kannabis on haitallisempaa keuhkoillesi kuin tupakka, voit ehkä mainita, että maailman johtava alan asiantuntija sattuu olemaan laillistamisen kannalla.
      Nyt voimme siis lisätä listaan
      3. moderni tutkimus ehdottaa kannabispiireissä on epäilty jo pitkään: yrtti on hyväksi sinulle.

      _kissa voi todeta, että kyllä se on nyt TOSI HYVIN tutkittu kun Netissä niin lukee!!
      Ja tuotahan ronettajakin jankutti moderni tutkimus ja maailman johtava kannabis-asiantuntija …. Ronettaja nyt tahtoo uskoo niin varmasti uskoo joulupukkiinkin, mutta älkää te muut uskoko tällasta sontaa, ei se että keksii jonkun hienon nimen ja yhdistyksen ja kirjoittaa hienoja nimiä tee siitä tutkimisesta yhtään totta.

      Ja kukas kysyi minulta uskotko omin kirjoituksiisi?
      sivusta seurannut sanoo: 23.2.2011 14:09 Uskomatonta Tämän panii_kissa:n kirjoituksia ei pysty kyllä nauramatta lukemaan. Aivan oikeastiko uskot noihin juttuihisi? Kirjoitustyylikin on kuin känniläisellä. Oletko jatkuvasti alkoholin vaikutuksen alaisena vai muuten sekaisin? Isäsi kuoli alkoholiin, liekö omena kauas puusta pudonnut?
      Tässä: http://keskustelu.suomi24.fi/node/9491700/#comment-48245716

      Nyt _kissa voisi kysyä sinulta sivusta seurannut Miten sinä, te laillistajat ja ronettaja voitte uskoa tällaiseen sontaan (= en saa käyttää sanaa propaganda) . Luin noita papereita (=tulostin ne koska en jaksa istua) ja tulin siihen tulokseen että noista papereista saisi hyvää pellon lannoitetta. ####


      _kissa tahtoo sanoa vielä sen että mikä todistaa että tuollainen Donald Tashkin on edes olemassa ja professori ja tutkinut ja juurikin 30 vuotta ja ylipäättän tutkinut yhtään mitään ja miten niin kukaan oikeasti viisas ei usko noihin? Jotenkin mikään tuossa propagandassa ei tunnu todelliselta.

    • panii_kissa

      Kannabinoidit ja neurogeneesi (hermosolujen kasvu)

      “Tutkimus kääntää hampputietouden päälaelleen”, # ##ja taas ollaan päälaellaan, kun kerta niin sanoo niin pakko uskoo … ko …kuka tahtoo. En minä ainakaan. ## kertoi Globe and Mail lokakuussa. Uutistoimitukset läpi Pohjois-Amerikan ja muun maailman välittivät samanlaisia otsikoita – joihin kaikkiin reagoitiin monumentaalisella ##loistava sanavalinta suomentajalta, kiitos tuosta! ## monumentaalisella hiljaisuudella viranomaisten ja lainvalvojien taholta. Miksi kaikki kohu? Saskatchewan yliopiston tutkijat Saskatoonissa havaitsivat rotilla, että synteettisten kannabinoidien antaminen lisäsi uusien aivosolujen kasvua hippokampuksen alueella aivoissa ja merkittävästi vähensi ahdistuneisuuden ja masennuksen kaltaisia oireita.
      ## Ja vielä rotatkin otetaan tutkimuksiin mukaan ja kyllä rotat ovat hirveen masentuneita aamusta iltaan ja aina ja varmasti canna helpottaa rottien tuskia, jotka niille on aiheutettu väkisin (by ihmiset!)

      Tulokset järkyttivät ## huom järkyttivät## tutkijoita, jotka huomauttivat, että lähes kaikki muut niin sanotut “väärinkäytettävät päihteet”, mukaan lukien alkoholi ja tupakka, vähentävät neurogeneesiä aikuisilla. Tämä tulos oli isku vasten kasvoja kaikille, jotka ovat kehdanneet ##huom kehdanneet, kyllä nämä ovat niin tosissaan uskomassa tätä satuaan, että heikompia naurattaa## väittää, että “hamppu tuhoaa aivosoluja”.

      Vaikka olisikin liian aikaista yhdistää aineisto ihmisiin, vähintäänkin aineisto vahvistaa käsitystä, että kannabinoidit ovat yleensä vaarattomia aivoille ## no niin tässä sitä taas ollaan, lisätään listaan 4. ## ja että edes pitkäaikainen kannabiksen käyttö ei todennäköisesti aiheuta vaaraa aivojen toiminnalle. Havainnot tarjoavat myös lisää todisteita kannabiksen mahdolliseen rooliin masennuksen ja ahdistuneisuuden hoidossa ja että kannabispohjaiset lääkkeet voivat jonain päivänä tarjota turvallisemman vaihtoehdon perinteisille masennuslääkkeille kuten Paxil ja Prozac.

      LISTA :
      1. Tashkin sanoo. ”Mutta nykyään olen laillistamisen kannalla. En rohkaise ketään polttamaan mitään aineita, ..
      SILTIKIN ::
      2. Joten ensi kerralla kun joku sanoo sinulle, että kannabis on haitallisempaa keuhkoillesi kuin tupakka, voit ehkä mainita, että maailman johtava alan asiantuntija sattuu olemaan laillistamisen kannalla.
      Nyt voimme siis lisätä listaan
      3. moderni tutkimus ehdottaa kannabispiireissä on epäilty jo pitkään: yrtti on hyväksi sinulle.
      4. aineisto vahvistaa käsitystä, että kannabinoidit ovat yleensä vaarattomia aivoille

      Siis mitä se tyhmä professori Donald Tashkin, joka on yli 30 vuoden ajan on tutkinut kannabista puhuu sitten paskaa, ettei rohkaise käyttää cannaa kun kerta huippuasiantuntijat väittää cannan olevan pitkän ja hyvän iän salaisuus.

      Tästä ei pashan jauhaminen enää parane.

    • panii_kissa

      Kannabis ja sen aivosoluja suojaava vaikutus

      Moderni tiede on kumonnut käsityksen kannabiksen vaarallisuudesta aivoille. Sen lisäksi tieteelliset löydöt osoittavat että kannabinoidit itse asiassa suojaavat aivosoluja, erityisesti alkoholin aiheuttamilta aivovaurioilta. Äskettäin suoritetussa tutkimuksessa – ironian havaitsee jokainen lukija – Yhdysvaltain kansallisen mielenterveysinstituutin (NIMH) tutkijat raportoivat, että ei-psykoaktiivinen kannabinoidi kannabidioli (CBD) vähensi etanolin aiheuttamia solukuolemia aivoissa jopa 60 prosentilla. “Tämä tutkimus tarjoaa ensimmäisen näytön CBD:n toiminnasta aivosolujen suojana in vivo (elävässä elimistössä) …estäen ryyppyputkessa etanolin aiheuttamat aivovauriot”, tutkimuksen tekijät kirjoittivat Journal of Pharmacology and Experimental Therapeutics -lehden toukokuun 2005 numeroon. Alkoholimyrkytys on yhdistetty satoihin estettäviin kuolemiin vuosittain Yhdysvalloissa maan tautien kontrollointikeskusten (CDC) mukaan. Kannabis taas ei voi aiheuttaa kuolemaa yliannostuksen kautta.

      Toki monet yhdysvaltalaiset neurologit ovat tienneet kannabiksen suojaavasta vaikutuksesta aivosoluihin jo vuosia. NIMH:n tutkijat havaitsivat 1998 mahdollisuuden, että luonnolliset kannabinoidit voivat estää aivohalvauksen ja akuutin päävamman aivoja vaurioittavia vaikutuksia. Samankaltaisia tuloksia saatiin tutkijoiden toimesta Hollannissa, Italiassa ja uusimpana 2005 Japanissa. Kuitenkaan yritykset mitata synteettisten kannabinoidilääkkeiden potentiaalia aivosolujen suojaajana ihmisillä eivät ole olleet sitovia.

      ## Niinpä niin ja loput laskulla _kissaa väsyttää jo : Kuitenkaan yritykset mitata synteettisten kannabinoidilääkkeiden potentiaalia aivosolujen suojaajana ihmisillä eivät ole olleet sitovia. Ei voi todistaa, mutta todistaa siltikin ja kehottaa laillistamaan ja canna suojaa keuhkoja syövältä ja aivoja odottakaas kun pääsemme sinne agressiiviseen aivosyöpään. Minä jatkan tätä huomenna tässä tulee nälkä jo.
      Muutenkin tämä on kokoajan tällaista tiedon pakko-syöttämistä, niin kuin narua työntäisi, välillä vedetään ja välillä työnnetään. Mutta sellasta onkin tehokas propaganda, että kerrotaan rehellisesti ette yksi ei saanut hyvää vaikutusta …heti … vaan tarvi siihen pikkusen pidemmän ajan, mutta että kyllä kaikki 5 saisi hyvän avun cannasta.

    • panii_kissa

      Jaahas tämä olikin heti seuraava, jaksaisiko vielä tämä perata :
      Kannabinoidit ja aivosyöpä

      Harva syöpä on yhtä aggressiivinen ja tappava kuin aivosyöpä. Aivokasvaimet valtaavat nopeasti terveen aivokudoksen ja yleensä niihin ei tehoa kirurgia tai perinteiset lääketieteen hoitokeinot. Yksi vaikuttaja, johon ne reagoivat on kannabis. ##jippiii ja jee##

      Kirjoittaessaan elokuun 2005 Journal of Neurooncology -lehteen California Pacific Medical Center Research Institute:n tutkijat raportoivat, että THC annettuna hoitona ihmisten kasvaimien monimuotoisiin solulinjoihin vähensi pahanlaatuisten solujen kehittymistä ja lisäsi ohjattua solukuolemaa nopeammin kuin vastaavanlaisena hoitona annettu synteettinen kannabisreseptori agonisti (reseptorinaktivoija), WIN-55,212-2. Tutkijat huomasivat myös, että THC tavoitti pahalaatuiset solut jättäen terveet huomiotta tehokkaammin kuin synteettinen vaihtoehto. Potilaat, joilla on diagnosoitu glioblastooma-aivokasvain (GBM), kuolevat ilman hoitoa yleensä kolmen kuukauden kuluessa.

      Aiemmin Italiassa suoritettu tutkimus on myös osoittanut CBD:n kyvyn estää glioomasolujen (johtavat aivosyöpään) kasvu niin in vitro (esim. petrimaljassa) kuin myös in vivo eli elävillä eläimillä annoksesta riippuvaisella tavalla. Tämän johdosta espanjalainen tutkijaryhmä selvittää parhaillaan voisiko kallonsisäinen kannabinoidihoito pidentää hoitamattomiksi luokiteltujen aivokasvainpotilaiden elinikää.

      Äskettäin tieteellinen analyysi Medical Chemistryn lokakuun numerossa huomautti, että aivosoluja suojaavan ja aivosyöpää tuhoavien ominaisuuksiensa lisäksi THC, CBD ja muut kannabinoidit pysäyttävät keuhkosyövän, leukemian, ihosyövän, paksusuolisyövän, eturauhassyövän ja rintasyövän.


      ##_kissa on oikeesti jo väsy ja tekis mieli mennä litkii maitoa : mutta tekstissä on hienoja nimiä ja niiden lyhenteitä, joten ihan varmasti uskottavaa propagandaa, anteeksi, en voi olla sanomatta tuota sanaa.

      Ja ajatelkaa nyt aggressiivinen ja tappava kuin aivosyöpä
      Siihenhän tehoo VAIN ja ainoastaan kannabis. Uskoo kentahtoo, en minä.

      Ja tämä lause : että THC tavoitti pahalaatuiset solut jättäen terveet huomiotta tehokkaammin kuin synteettinen vaihtoehto

      Tämähän on se sama lause jolla myydään shampoota, että shampoossa oleva tehoaine dimqer cx-w5 löytää sen vioittuneen hiuksen ja jättäen terveet huomiotta :) naureskellen voi vaan todeta, että ni varman.

      • panii_kissa

        Tähän väliin kuului tälläinen se eka yritys oli jotenkin keksen ??

        Kannabinoidit ja aivorappeuma

        Viimeaikaiset todisteet osoittavat myös, että kannabinoidit voivat hidastaa tiettyjen aivorappeumatautien kehitystä, kuten esimerkiksi MS-tauti, Parkinsonin tauti, Alzheimerin tauti ja lihasrappeumatauti (ALS). Eläinkokeet ovat osoittaneet, että kannabinoidit viivyttävät tautien kehittymistä ja estävät aivorappeumaa hiirillä tehdyissä malleissa Parkinsonin taudissa, MS-taudissa ja lihasrappeumataudissa. Tästä johtuen Journal of Neurological Sciences -lehti kertoi: “On olemassa lukuisia todisteita – – jotka tukevat oletusta, että kannabinoidijärjestelmä voi ( ##huom VOI VOI kun VOI) hidastaa aivorappeuman prosesseja, jotka aiheuttavat progressiivisia tauteja”. Britanniassa tutkitaan parhaillaan auttavatko oraalisesti nautitut THC- ja kannabistiivisteet MS-taudin hidastamiseen.

        _kissa kuittaa että joo joo kyllä canna on maailman tehokkain aine kun kerta Viimeaikaiset todisteet osoittavat
        Viimeaikaiset todisteet osoittavat myös muutakin :
        http://www.helsinginuutiset.fi/artikkeli/1844-nuorten-huumekokeilut-yleistyivat-selvasti
        Kannabiskokeilujen kasvu on huolestuttavaa siinä mielessä, …., tutkija Riikka Puusniekka Terveyden ja hyvinvoinnin laitokselta toteaa.
        -Kannabis vaikuttaa myös muistin toimintaan, sen käyttö uhkaa opintojen suorittamista ja lisää mielenterveysongelmia, sillä psykoosit lisääntyvät, hän lisää.
        Kyselyn tuloksia tarkastellaan myös opiskelukyvyn näkökulmasta. Puusniekka muistuttaa, että opiskelukyky muodostuu hyvin monista asioista: terveydestä, elämäntilanteesta sekä fyysisestä ja psyykkisestä ympäristöstä ja sosiaalisesta ilmapiiristä.

        Entäs se tutkimus kun ruotsalaiset asiantuntijat kehottavat ruotsalaisia ottamaan jodia Japanissa.
        Mutta suomalaiset asiantuntijat kehottavat ettei sitä saisi ottaa.

        Siinäpä se hyvät USKOJAT, kun aina on tutkijoita, jotka tutkii jokainen omalla lailla ja jokainen eritavalla. Jokainen meistä uskoo mitä tahtoo. Ja _kissa uskoo että cannabis tuhoaa terveen ihmisen sisuskaluja, ihan kuten kaikki muutkin ei-ruoka-aineet.
        Kumpaa asiantuntijaa sinä uskot?


    • panii_kissa

      Kannabis ja kognitiivisuus (tajunta, muisti, oppiminen jne.)

      Entäpä väitteet kannabiksen vahingollisista vaikutuksista kognitiivisille kyvyillemme? Tieteelliseen lähdeaineistoon tutustuminen osoittaa huhut “tyhmistä polttelijoista” valheellisiksi. American Journal of Addictions -lehdessä julkaistun kliinisen aineiston perusteella kannabiksen käyttämisellä — mukaan lukien pitkäaikainen “raskas” käyttö — on, pahimmillaankin, vain vähäistä vaikutusta kognitiivisiin kykyihin ja muistiin. Harvard Medical Schoolin tutkijat suorittivat aivojen magneettikuvauksia 22 pitkäaikaiselle kannabiksen käyttäjälle (keskimäärin 20 100 polttelukokemusta) ja 26 kontrollipotilaalle (joilla ei ollut ollenkaan kokemuksia kannabiksen käytöstä). Kuvauksissa ei ilmennyt “merkittäviä eroja” kontrolliryhmän ja pitkäaikaiskäyttäjien välillä, tutkimus kertoo.

      Aiemmat kokeet kertovat samaa. Lokakuussa 2004 Psychological Medicine -lehdessä julkaistussa tutkimuksessa, jossa tutkittiin kaksosilla mahdollisia haittavaikutuksia kannabiksen pitkäaikaiskäytössä, raportoitiin “pitkäaikaisesta kannabiksen käytöstä aiheutuneita vaikutuksia kognitiivisiin kykyihin ei havaittu”. 2003 Journal of the International Neuropsychological Society -lehdessä julkaistu meta-analyysi “epäonnistui paljastamaan oleellisia, systemaattisia vaikutuksia pitkäaikaisella, säännöllisellä kannabiksen käytöllä kognitiivisiin toimintoihin niillä, jotka eivät olleet akuutisti vaikutuksen alaisena”. 2002 Canadian Medical Association Journal -lehdessä julkaistu kliininen testi määritti, että “marijuanalla ei ole pitkällä aikavälillä negatiivisia vaikutuksia yleiseen älykkyyteen”.

      Lopuksi, 2001 Archives of General Psychiatry -lehdessä julkaistu tutkimus osoitti, että pitkäaikaiskäyttäjät, jotka kieltäytyivät kannabiksesta viikoksi “eivät osoittaneet käytännössä merkittäviä eroja kontrolliryhmään (niihin, jotka olivat polttaneet kannabista alle 50 kertaa elämänsä aikana) 10 neuropsykologisen testin sarjassa”. Tutkijat lisäsivät vielä, “entiset pitkäaikaiskäyttäjät, jotka eivät olleet käyttäneet ollenkaan tai hyvin vähän kannabista kolme kuukautta ennen testejä, eivät [myöskään] osoittaneet merkittäviä eroja kontrolliryhmään missään testeissä yhtenäkään testipäivänä”.

      ### Tämä osoittaa _kissalle vain sen että cannan käyttäjät ja tutkijat ovat kaikki yhtä tyhmiä. Ja ilmeisimmin tutkijat vetää sitä cannaa itsekin kun ovat niin varmoja sen tehokkuudesta estää syöpiä ja poistaa tauteja ###

      Tämä on koko matkan tätä samaa, olen vasta puolivälissä, haluaako joku että jatkan? Jatkan kuitenkin myöhemmin, välillä litkin maitoa.

      Enkä hetkeäkään usko että kukaan muu on niin kiinnostunut asiasta että lukisi tuon linkin sisällön, joka on 16 sivua wordille siirrettynä! ja kolme kertaa kuin _kissa. On väärin ronettajalta ym cannabis sativaisilta väittää, ettei_kissa olisi kiinnostunut. Toivon vaan että ronettajakin ym laillistajat ja kaikki lasten vanhemmat lukisitte tuon propagandan Cannabiksen laillistamisen puolesta.

      Samaa se minun poikakaverinikin yritti 70 luvulla : älä käytä, mutta tyrkytti kokoajan ja opetti niitä asioita ja yritti saada minua kiinnostumaan pilvestä.

      Niin tämäkin propaganda selittää ettei kehota käyttää, mutta se on hyväksi sinulle, maailman johtava asiantuntija sanoo niin!

      Vanhemmat teidän pitää tietää mitä tietoa lapsillenne tyrkytetään, jotta osaatte valistaa lapsianne oikein.

      Kyllä me jokainen tiedetään mikä on oikein, mutta lapset uskoo niin helposti tuollaista propagandaa, jota huume-myyjät tyrkyttää.
      Se on hyvin uskottavasti kirjoitettu, kuten tehokas propaganda on aina kirjoitettu hyvin.

    • panii_kissa

      >>>>> MIETTIIKÖ KUKAAN TÄTÄ :

    • panii_kissa

      Onko se sivusta seuraaja vetämässä sitä aggressiivisen aivosyövän estolääkettä, kun et ole kommentoinut vastauksiani?
      Onko Kannabiksen psykoaktiivinen ainesosa THC kivaa terveessä päässä?

      Jos vaikka Kannabiksen psykoaktiivinen ainesosa THC auttaakin aggressiiviseen aivosyöpään ja skitsofreniaan sekä MS-, Parkinsoni-, Alzheimerin-ja lihasrappeumatauteihin,
      niin miksi terveen pitää sitä vetää?
      Rentoutuakseen!
      Hah älkää nyt viitsikö naurattaa.
      Edes viina ei rentouta, vaan stressaa ihmistä. Viina on myrkkyä elimistölle.

      En tiedä mitä se aggressiivisen aivosyövän estolääke tekee terveille aivoille, mutta jos se poistaa syövän aivoista niin voimme vain kuvitella mitä se poistaa terveistä aivoista? Ja nyt tämä tyttö nauraa, kyllä teidän laillistajien puheet ovat olleetkin selkeästi skitsofreenikkojen puheita. Ja kyllä te tarvitsette sitä aggressiivisen aivosyövän estolääkettä siihen skitsofreniaanne, mutta älkää tyrkyttäkö sitä samaa paskaa lapsille.

      Vanhemmat pitäkää nyt huolta lapsistanne, noi laillistajat on ihan aivottomia.

    • FatCatCat

      Kannabista pitää käyttää useita grammoja päivässä. Näin toimien mitään haittoja ei tule, koska haittoja tulee valistuksen mukaan paljon lääkekäyttöä vähäisemmästä päihdekäytöstä, jossa päihdekäyttäjä käyttää kuukaudessa tai kahdessa saman määrän kannabista kuin lääkekäyttäjä yhdessä päivässä, jolle taas haittoja ei tule. Se johtuu siis vain siitä, että kannabista käytetään paljon enemmän.

      Vähennä kannabiksen aiheuttamia vähäisiä haittoja, käytä kannabista runsaasti, säännöllisesti ja usein.

      • Mietittävääkö?

        >>>>> MIETTIIKÖ KUKAAN TÄTÄ :


      • panii_kissa

        Miksi pitää käyttää kannabista runsaasti, säännöllisesti ja usein ?
        Oletko poistamassa itseltäsi agressiivista aivosyöpää?
        Vai
        Annatko täällä kannabiksen käyttöohjeita miten poistaa aivoista skitsofrenia?

        Tämä on päihdepalsta.
        Lääkehoito on ihan jossain muualla!


      • Trapisko
        panii_kissa kirjoitti:

        Miksi pitää käyttää kannabista runsaasti, säännöllisesti ja usein ?
        Oletko poistamassa itseltäsi agressiivista aivosyöpää?
        Vai
        Annatko täällä kannabiksen käyttöohjeita miten poistaa aivoista skitsofrenia?

        Tämä on päihdepalsta.
        Lääkehoito on ihan jossain muualla!

        Jos käyttää kannabista, sitä tulee käyttää mojnta grammaa päivässä, koska silloin se ei aiheuta niitä vähäisiäkään haittoja, joita satunnainen päihdekäyttö valistuksen mukaan saattaa aiheuttaa.

        On myös erittäin merkittävää, että kannabis kykenee auttamaan skitsofreenikoita, ja samassa suhteessa kuin viralliset lääkkeetkin, jotka myöskään eivät kaikkia auta.


    • Meth53

      Kissa pistoksissa:) Olet pahasti eksyksissä.. Mutta mietin vaan kuka sinua on silittänt vastakarvaan...

      • panii_kissa

        (`´)
        Miauuu..
        Jos vaikka Kannabiksen psykoaktiivinen ainesosa THC auttaakin aggressiiviseen aivosyöpään ja skitsofreniaan sekä MS-, Parkinsoni-, Alzheimerin-ja lihasrappeumatauteihin,
        niin miksi terveen pitää sitä vetää?
        Rentoutuakseen!
        Hah älkää nyt viitsikö naurattaa.
        (`´) (`´) (`´) (`´) (`´) (`´) (`´) (`´)


    • Meth53

      Hei! oikeasti sähän olet nero! Meni hetki ennenkuin tajusin ;)

      • panii_kissa

        ja _kissa putosi puusta (`´) (`´) (`´) (`´) (`´) (`´) (`´)


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2823
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2390
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2170
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      1972
    5. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1816
    6. 160
      1804
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1777
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1716
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      132
      1513
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1304
    Aihe