Näettekö Ravut näkyjä?

rapu-07

Niin, siis näettekö ennalta asioita? Unissa, valveilla, miten vain. Itsellä tulee aina välillä sellanen tunne, että jotain tapahtuu. Hyvin usein osuvat oikeaan tai ainakin lähelle. Antakaa jotain esimerkkejä asioista, joita ootte ennalta nähny :)

28

541

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • rapu--nainen

   En sen ihmeellisempiä näkyjä, mutta seurustelukumppanini tunteet olen aina vaistonnut heti. Ja muidenkin, surua, vihaa ja rakkaudentunteet ovat niitä joita vaistoan tuntemattomissakin ihmisissä helposti. Uusi tuttava ja jos kysyn jotain, vastaus on hämmentävän samanlainen kuin uumoilinkin..hui.

  • jk

   en näe näkyjä

  • rnainen

   Mullakin on kyky vaistota ihmisten tunteet todella helposti. Ihan kuin omaisin jonkun erittäin herkän tunneälyn. Ja niistä enteistä, kyllä näen enne unia, näen yleensä jotain hieman utuisia tapahtumia etukäteen. Tapaukset saattaa olla todella arkisia, mutta aina ovat tapahtuneet. Isoäitikin näkee enne unia.

  • JK

   EN NÄE

  • rapunen

   mäkin aistin toisten tunteet todella herkästi ja olen hiljattain huomannut, että tiedän tarkalleen mistä ihmiset puhuvat (kuultuani vain pari lausetta) vaikka olenkin ns. sivustakuuntelijan roolissa. En osaa selittää tätä, mutta tiesin mitä kaksi ystävääni halusivat minulta kovasti kysyä (vaikken ollut koskaan kuullutkaan heidän keskusteluaan) vaikka eivät kehdanneetkaan. Kun sitten viimein kysyivät oli minulla hymyssä pitämistä kun olin jo aikoja sitten arvannut mikä kysymys tulee olemaan. :D

   • itse aistin herkästi ihmisten tunnealat ja joskus ilma tuntuu tosi paksulta. ja tuo aistin tunne on niin vahva ettei siitä pääse eroon joskus oikein epämiellyttävä.

    yksi yö kuulin unessa tosi epämiellyttävän ja pelottavan kirkaisun ,itseänikin pelotti ja joku seisoi makuukamarin ovella ja sit hävis. luulin että se oli tytär sit että se oli vain paha uni
    . aamulla kerroin tapahtumasta kaverilleni ja sanoin katsotaan mitä tapahtuu. sit veljeni soitti että äiti oli sairaalassa. oli yöllä kaatunut kylpyhuoneessa ja ei ollut päässyt ylös, hälytin ei ollut päällä. yhdistin asiat toisiinsa. noin viikkoa myöhemmin hän kuoli.
    pientä yliluonnolista on sattunut useasti ja olen saanut kuulla jopa että olen noita. kai ihmisten vaistot ja aistit ovat toisilla vahvemmat.
    kiva kuulla että on niin monta saman merkkistä ja samat tunteet...


  • Frasier's on

   Kyllä. olen rapu ja olen aina ollut hyvin herkkä kaikella mikä luokitellaan yliluonnolliseksi. Ja mitä vanhemmaksi olen tullut sitä selkeämmin se puoli maailmaa näyttäytyy minulle. Ei vaan omien läheisteni vaan myös aivan ventovieraiden ihmisten ajatukset ja puheet ihankuin tuntuvat aivoissani ennen kuin sanaakaan on sanottu. Enkä useinkaan ole väärässä:)!
   Se on vain osa inttuitiivisista kyvyistäni mutta siitähän tässä oli juttua joten muista huomioistani toisaalla:)

  • nainen 50v

   Kyllä ainakin minä näen .Minulla on noin sanottu kuudes aisti . usein aavistan myös puhlin soiton joltain tietyltä henkilöltä etukäteen .Välillä näen unen joka viestii jostain .ja välillä aavistan et jokin asia ei mene niin kuin pitäisi ja sitten olinkin osunut oikeaan.

  • Rapu minäkin

   Kyllä samoin minäkin, aavistan asioita. Monasti tulee tilanteita, että on pakko sanoa toiselle jotain, mikä pitänee paikkaansa tai tulee tapahtumaan. Enteitäkin olen nähnyt paljon unessa ja hereilläkin tulee. Lapsesta asti olen kaikenlaista nähnyt silloin luulin kaikkien näkevän samoin.

   • rapupa minäkin

    Rapu lienee aika herkkä.
    Lieneekö hyvä asia vai huono.
    Kai tuonpuoleisesta tulee aallot paremmin
    perille. Mahdollisesti sieltä huonommalta puolelta
    pääasiassa. Kumma juttu tämä horoskooppiasia.
    Kun vanhaksi elää, niin näkee että tosi on.
    Ennen en uskonut piiruakaan.
    No viimeistään 40v kuluttua tiedän
    mistä oli kysymys.


   • kuuuukukuku
    rapupa minäkin kirjoitti:

    Rapu lienee aika herkkä.
    Lieneekö hyvä asia vai huono.
    Kai tuonpuoleisesta tulee aallot paremmin
    perille. Mahdollisesti sieltä huonommalta puolelta
    pääasiassa. Kumma juttu tämä horoskooppiasia.
    Kun vanhaksi elää, niin näkee että tosi on.
    Ennen en uskonut piiruakaan.
    No viimeistään 40v kuluttua tiedän
    mistä oli kysymys.

    Rapuhan on eläinradan merkeistä yksi herkimpiä ellei herkin. :)


  • Sinjata

   Usein on käynyt niin, että saatan toivoa tai paremminkin ajatella jotakin asiaa tapahtuvaksi ja niin sitten lopulta käykin. Yleensä silloin, jos en heti perään ehdi ajatella, että niin sitten kuitenkin myös käy. Mystistä. Muilla tälläistä?

   • kyllä..

    Kuin myöskin. Esimerkkinä olkoon Estonian uppoaminen. Muutamaa päivää aiemmin koin sellaista ahdistusta josta tiesin etukäteen että jotain kamalaa kohta tapahtuu, mutta vain kaukaisille. Kun uutisista kuulin turmasta ahdistus helpottui heti. pidin asian omana tietonani. Ei sellaisia voi kertoa. Viikkoa ennen turmaa tapahtui jotain hyvin merkillistä.Siitä kertominen ei ole tarpeellista.


  • rrrapu

   En varsinaisesti näe ennalta, mutta vaistoan. Ne tulevat aika nopeasti. Sellaisia ihan pikku juttuja joita ei voi järjellä selittää.

  • Shoric

   Aika usein olen nähny jotain juttuja 2 viikkoa tai kuukauden ennakkoon. Tullu semmosia deja vu-hetkiä.

   • Sama mulla o:


  • mertaedemmäs

   Yötä enne WTC-romahduksia:
   Syntymäpaikassa, joka on maall( siis unessa).
   pyöräilin pienen tien päähän. Ihmettelin
   paria suurempaa rakennusta, joita ei ollut
   siinä aiemmmin tiedä olleen.
   Mennin lähemmäs ja ne romahtivat
   yllättäen kasaa.
   Jatkoa tuli myös. Olin jossain
   ylemmissä kerroksissa ja oli jonkunlainen
   härdelli ja katastrofi päällänsä.
   Yritimme avata oven ja ikäänkuin jonkunlaiset
   lonkerot pyrkivät päästä sisälle huoneeseen.
   Saimme oven kiinni mutta samassa alkoi
   katto notkahdella alaspäin.
   Sanoin etten jää tänne vaan menen ikkunasta.
   Seuraavaksi olin kadulla ja mitetiskelin, että
   nyt minun tavarat ovat niin levällään ympäri katua, etten
   ehkä ehdi junaan.

   • jatkoaedelliseen

    Langaton näppäimistö näköjään jättää kirjaimia pois.
    Lauserakenteen korjailu tekee herkästi tekstistä
    sekavan, ellei ole huolellinen.
    Muutakin kummaa on sattunut jos ehtii miettimään ja
    tutkailemaan. Nykyinen työstressi ja armoton vitutus
    lienee polttaneet kaikenlaiset aistiherkkydet
    hevon vittuun.


   • notta vielä
    jatkoaedelliseen kirjoitti:

    Langaton näppäimistö näköjään jättää kirjaimia pois.
    Lauserakenteen korjailu tekee herkästi tekstistä
    sekavan, ellei ole huolellinen.
    Muutakin kummaa on sattunut jos ehtii miettimään ja
    tutkailemaan. Nykyinen työstressi ja armoton vitutus
    lienee polttaneet kaikenlaiset aistiherkkydet
    hevon vittuun.

    80-90-luvun suuremmat lento-onnettomuudet suusrinpiirtein kaikki,
    mukana uppoavassa Estoniassa, reaaliaikaisesti Dodin ja dianan kolarit (ahdistava) ja ambulanssikuljetukset ym.
    Toivottavasti ei enää.


  • apu..,.

   Itselläni tietoinen käsitys ja ymmärrys tulevasta on luotettava voimavara joka vuosikymmenien mittaan on osoittautunut luotettavaksi tietoisuudeksi jonka turvintulevaisuuteen suhtautuminen on positiivista. Voi sanoa että masennus on muiden huolia.

  • krapupapu

   Minulla on sama, suoraan en enne unia ole nähnyt mutta semmoisia mitkä antaa osviittaa. Kuudes aisti tuntuu olevan, joskus jopa pelottavaa :D ja toisten ihmisten tunteet aistan todella hyvin. Olisi hienoa jos pystyisin kehittämään jotenkin näitä juttuja. :)

  • noble crayfish

   Olemme kuitenakin aivan sokeita sen maailman suhteen,
   johon pian menemme. Vaikka näitä juttuja voisi kehittääkin
   niistä luultavimmin olisi paljon todennäköisemmin haittaa
   kuin hyötyä. Uskon niin. Niitä on ne kaksi maailmaa,
   ja se vihollisen puoli on jatkuvasti tyrkyllä. Odotellaan hetki.

  • sedfghbn

   Olen nousevalta merkiltä rapu ja näen enneunia.Nuoruuden poikaystävää huutelin kerran hikisenä unissaan istualleen, josta mies loukkaantui en muista mitä unta näin, mutta sanoin miehelleni että hänellä oli suuri hätä.Aamulla tuli uutisissa suuronnettomuus jossa hän oli myös ja muutakin olen nähnyt.

  • plöäää

   Joo, tai tulee tosi usein sellasia deja vu-hetkiä. Näen unissa sellasia pieniä arkisia juttuja ja keskusteluja. Jotka yleensä aina joissain vaiheessa toteutuvat 1-2 kuukauden sisällä. Aistin huonon ilmapiirin herkästi ja ihmisten tunteet.

   Täs voisin mainita että joskus ennen viime kesää näin unta jossa sain tekstiviestin, siin kerrotaan että muhun ollaan kusessa jne. Sitten kuukauden kahen päästä oli säätöä ja jätkä ilmoitti kiinnostuksensa täsmälleen samalla lauseella mikä oli mun unessakin. Oltiin melkein kaksi kuukautta yhdessä, kun alko tuntua pikkuhiljaa et jokin on nyt vialla ja yhtäkkiä jätkä ilmottaa että ei haluakaan suhdetta. (Taisi olla vaaka horoskoopiltaan)

  • roh-roh

   huomaan itsessäni ainakin sen, että aistin ihmisten tunteet ja huomaan pienistä eleistä mistä on kyse. uppoudun valittevasti voimakkaasti tunteisiin, jota olen nyt pystynyt meditaation avulla kontrolloimaan. kuitenkin välillä "suojaus" pettää ja tunteen pääsevät myllertämään :D

   olen huomanut itse asiassa viime vuosina, että tiedän joitakin asioita etukäteen. ehkä olen unessa nähdyt jotkut tapahtumat etukäteen. tulee vaan joskus sellainen fiilis, että tiedä esim. joku ihminen vastaa...

  • rapuliini

   Kyllä näen unia jotka toteutuu, ja vaistoan hyvin herkästi asioita,ennenkun ne edes tapahtuvat..

   Lapseni näin unessa ennenkuin edes tiesin olevani raskaana, kolmesti on näin tapahtunut.. Ja prikulleen samannäköiset lapset kuin unessa olen saannut

  • ninnabella

   Muiden ihmisten tunteet aistin todella helposti.
   Hereillä ollessa tullut välähdyksiä todella arkipäiväisistä asioista, esim siitä, että ihastuksella on päällä uusi huppari, joku tietty ihminen on nurkan takana tai muutamia aiheita mitä kysytään seuraavassa kokeessa.
   Unissaan sitten nähnyt esim. hyökyaaltounia ennen 2008-vuoden tsunamia. Liekö se sitten sattumaa vai ei?

  • Rapu-82

   Olen myös nähnyt unissani lapsesta asti kuolemia, jotka ei unessa suoraan niin kerro, mutta sittenkun kuolematapaus tulee, niin tiesin sen jo etukäteen. Erittäin hankala kuvailla, mutta te muut jotka näitä koette, ymmärrätte varmaan?
   Samoin unissa on tullut "tietoa" eri asioista, kuten ettei ystäväni saa lasta, vaikka yrittää, mutta eihän tällaisia voi kertoa :( Erään kadoksissa olevan henkilön olen nähnyt olevan autoineen veden alla, mutta hullunahan sitä pidetään jos sellaisesta ilmoittaa :/
   Myös kovasti toivomani asiat tapaavat toteutua..Asioita vaistoaa etukäteen, omiin tunteisiin on vahva luotto ja se kuudes aisti todellakin toimii!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

   En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
   Ikävä
   61
   1663
  2. 44
   1003
  3. SINÄ nainen hyvin läheltä

   Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
   Ikävä
   62
   958
  4. Ajatus aamuun

   Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
   Ikävä
   71
   929
  5. Et voi olla loputtomasti hiljaa

   Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
   Ikävä
   60
   898
  6. Nainen mitä tekisit

   Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
   Sinkut
   158
   879
  7. Siis ei ole edes mahdollista

   että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
   Ikävä
   44
   840
  8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

   Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   182
   785
  9. J-miehelle

   haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
   Ikävä
   58
   768
  10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

   ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
   Ikävä
   34
   752
  Aihe