Kiristimen vaihto korjaamolla

Osaakohan kukaan kertoa tälläiselle avuttomalle naiselle että kuinka kauan kestää laturin hihnan kiristimen? ja hihnan vaihto? Olen ostanut osat toisesta paikasta ja nyt pitäisi saada paikalleen. Autona on Audi A4 1.6t
Ilmianna
Jaa

7 Vastausta


Korjaamosta riippuu. Osaava 0,5h, ekakertainen tumpelo 3h tai koko päivä.
Ilmianna
Jaa
Ei saa mennä yli puolta tuntia vaikka olisi kinkkisempikin tapaus.
Audista en kyllä tiedä, miten hankalaksi ovat homman tehneet.
Ilmianna
Jaa
Itsellä A4 1.9TDi ja homma näyttää näin maallikon silmin melko tekemättömältä paikalta. Itse hihnan vaihdossa ei mene kuin 5-10min jos muistaa hihnan reitin, kiristimen vaihtoon pitäisi purkaa auton keula ns. huoltoasentoon ja sittenkin näyttää niin ahtaalta että ei hyvä heilu.. Kerran olen alkanut vaihtamaan ja sitten jätinkin homman siihen kun kertakaikkiaan ei saanut käsiä mahtumaan minne ne olisi pitäny saada. Nyt taas kuuluu kitinä kiristäjän laakerista niin pitäisi nyt oikeasti ottaa itseä niskasta kiinni ja alkaa vaihtamaan se ennenkun tulee kauheat pakkaset tai laakeri sanoo viimeiset sanansa
Ilmianna
Jaa
Taitaa jäädä toivottu säästö ainakin saamatta.
Olisit antanut korjaamon hankkia osat niin olisit saanut työn halvemmalla. Ei ketään oikein kiinnosta tehdä noin pientä hommaa josta ei tela rahaa. korjaajat saavat huimat alennukset osista ja tällä ale osuudella ja pikku työpalkalla löytyisi helposti korjaamokin.
Ilmianna
Jaa
menit ostamaan osat eri liikkeestä. Jos ongelmia osissa ilmenee niin niillä ei sitten ole asennuksen suorittaman korjaamon takuuta. Eli saat ensin maksaa uudestaan koko lystin ja sitten tapella osat myyneen liikkeen kanssa. Sitä takuu työn osuutta ei kukaan muu maksa kuin sinä.
Näenäinen säästö voi äkkiä kääntyä tappioksi. Korjaamolla teetetty työ kannattaa pääsääntöisesti tehdä "paketti" hintaan. Ei eurolleen välttämätti ole halvin vahtoehto. Kuitenkin sisältää myös korjaamon riskin jos nyt joku pultti meneekin poikki.
Kun toimin yrittäjänä pyrin siihen ettei tehdä mitään kustannusARVIOITA. Auto on kunnossa vähintään sovittuun hintaan mitä osia ja työtä siihen voidaan olettaa menevän. Koskaan ei tarvinnut tapella lainsäätäjän sallimista prosenteista yli sovitun hinnan. Useimmiten korjauksesta sopiessa hinta oli korkeampi kun toteutunut. Jos siihen nyt meni jotain ylimääräistä niin tiesin satavarmasti että asiakas tulee myös uudellen.
Hyvin tuntuu toimivan vaikka enään yksityshenkilönä en olekaan vastuussa. Vanhat asiakkaat tietää sen että jos korjaus sovitaan maksaan 300€ niin se myös lähtee sillä hinnalla.
Kokemusta ei ole kun 40 vuoden ajalta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Kovin mutu tuntumalla mennään, asiahan nyt ei ole ollenkaan noin.
Kokemusta kohta viikko.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
jos kokemusta on viikko niin miksi se auto ei ole tullut sovinnolla kuntoon?
Se korjaamo ei edelläänkään vasttaa niistä osista. Eikä tehtäväksi annetun työn työn hinnasta jos siintä ei ole erikseen sovittu. Jos vaihdetaan moniurahihna ja kiristin niin se on sitten siinä. Ei korjaamon tarvitse pystyä arvioimaan tulevia vikoja, korjata niitä ennakkoon ja sitten tapella asiakkaan kanssa mikä siinä maksaa.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Kiristimen vaihto korjaamolla

Osaakohan kukaan kertoa tälläiselle avuttomalle naiselle että kuinka kauan kestää laturin hihnan kiristimen? ja hihnan vaihto? Olen ostanut osat toisesta paikasta ja nyt pitäisi saada paikalleen. Autona on Audi A4 1.6t

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta